Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

”The Open Gates to Refugees” – Världens mest kontroversiella video?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 november 2015
- NewsVoice redaktion

NewsVoice visar denna video för att den innehåller en skrämmande verklighet som både flyktingar och boende upplever i de länder som tar emot flyktingar från länder som destabiliseras av Väst och av terrorister.

Reservation: Videon är klippt av producenterna med avsikt att skrämmas, men den består av klipp från verkligheten. Det är upp till tittaren att avgöra vad som är värt att ta fasta på och vad som kan ignoreras som skrämselpropaganda.

Videon tas ned av YouTube och Vimeo närhelst den laddas upp. Kanalerna hävdar att det beror på upphovsrättsintrång. Andra menar att den är för skrämmande och för kontroversiell. På YouTube och Vimeo finns 100 000 tals videos som bryter mot upphovsrättsliga regler, men som inte tas ned.

Flyktingkrisen


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq