Russia-Turkey Tensions – Historian Webster Tarpley and Columnist Brent Budowsky debates

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 november 2015
- NewsVoice redaktion
Press TV - historian Webster Tarpley debates columnist Brent Budowsky

Press TV: “Turkey’s downing of a Russian Su-24 bomber near the Syrian border “looks like a planned provocation”. That is what Russian Foreign Minister Sergei Lavrov said. Does that change the way Russia will handle the war on Syria, and will it bring a reaction from Russia? In this edition of the debate, we’ll discuss what Russia plans to do about NATO member Turkey, and the way it will proceed in its fight against the Daesh terrorists.”

Guests:
Webster Griffin Tarpley, Author & Historian
Brent Budowsky, Columnist, The Hill


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *