The Mind Unleashed: “What a Shaman Sees in A Mental Hospital”

1
927

Shaman“In the shamanic view, mental illness signals “the birth of a healer, ” explains Malidoma Patrice Somé. Thus, mental disorders are spiritual emergencies, spiritual crises, and need to be regarded as such to aid the healer in being born”, writes Stephanie Marohn and Malidoma Patrice Somé.

“What those in the West view as mental illness, the Dagara people regard as “good news from the other world.” The person going through the crisis has been chosen as a medium for a message to the community that needs to be communicated from the spirit realm. “Mental disorder, behavioral disorder of all kinds, signal the fact that two obviously incompatible energies have merged into the same field,” says Dr. Somé. These disturbances result when the person does not get assistance in dealing with the presence of the energy from the spirit realm.”

Read more


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Björngunnar
Björngunnar
Gäst
7 november 2015 kl 19:49

Intressant ide!
Enligt den kemiska religionen, psykiatri så botar man symtomen med narkotiska preparat, elchocker och lobotomi.
Säkert det effektivaste sättet att få bort alla andliga manifestationer!