‘Hostile act:’ Iraqi PM denounces US ground forces deployment on Iraq’s territory

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 december 2015
- NewsVoice redaktion

Haider al-Abadi - Wikimedia CommonsRT. “Iraq has not requested that any country send ground troops into its territory and will regard any such move as a “hostile act, ” the country’s prime minister, Haider Al-Abadi, said in view of a US decision to deploy special forces in the country.”

Iraq “will consider any country sending ground combat forces a hostile act and will deal with it on this basis,” Al-Abadi said in a statement published by the prime minister’s office on Thursday, adding that “the Iraqi government is committed to not allowing the presence of any ground force on the land of Iraq.”

Read more in RT | Photo: Wikimedia Commons


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Iraq
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *