Europaportalen: Stort missnöje med mediernas rapportering om flyktingkrisen

4

Mediernas rapportering flyktingkris 2016Fredrik Haglund som är Europaportalens korrespondent i Bryssel skriver att en majoritet av befolkningen i sju europeiska länder anser att mediernas rapportering om flyktingar och invandring är inkorrekt och obalanserad.

Rewrite: NewsVoice | Karta: Open Street Map

I de flesta länderna anser de tillfrågade att medierna rapporterar inkorrekt. I Tyskland är missnöjet störst och Tyskland är kanske det land som drabbats hårdast av flyktingkrisen. Två av tre tycker inte att rapporteringen är korrekt i Tyskland. I Sverige anser flest personer att mediarapporteringen är balanserad, skriver Fredrik Haglund.

Läs mer och se tabelldata på Europaportalen

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Angelica
Angelica
Gäst
10 februari 2016 kl 23:06

Medierna iSverige med Aftonbladet i spetsen skriver inget negativt om flyktingarna, och mer eller mindre ljuger för att försköna hela flyktingkrisen! De borde skämmas! och sitta bakom lås och bom för att vilja förleda svenska folket!
Svenska regeringen är landsförrädare hela bunten, som sätter flyktingarnas intressen före sina egna medborgares, skamligt är bara förnamnet!
Bara det att de tror att vi inte genomskådar deras lögner får mej att bli rasande!

Julius
Julius
Gäst
10 februari 2016 kl 20:04

Så länge det här kallas fortfarande flyktingskris då fortsätter förvirringen eftersom dessa är inga flyktingar,DE ÄR MIGRANTER som har bott ett par år i olika flyktinglägen och sedan “några” har börjat betala deras resa till europa.Inte heller är flyktingbarn korrekt benämning eftersom dessa är de flesta inga barn,de är fullvuxna personer som sälsj in till svenska allmänheten som de stackars barn och skyddas av sådana äckel som polischefen och våra landsförredare till politiker.

Birgitta
Birgitta
Gäst
10 februari 2016 kl 01:09

Politiker och makthavare är säkert lika missnöjda med den breda allmänheten som inte uppskattar vad de gör eller säger.

Erbjuder kanske GMO-myggor en lösning på problemet? Oxitec producerar dessa myggor som (officiellt) ska bekämpa zika-viruset. Oxitec “has inserted protein fragments from the herpes virus, E. coli bacteria, coral, and cabbage into the insects, dubbed as OX513A.

En del av myggorna som släppts ut är honor som överför sitt DNA när de biter oss. “Herpes Virus Blasts Dna Into Human Cells”. Herpes virus kan leda till hjärnskada som gör att vi tänker trögt. Frågan som vi bör ställa oss är vad DNA från kål (Cabbage) gör för verkan i myggorna. Förväntar sig politikerna att vi ska riktiga kålhuvuden efter myggbett? 🙂

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2015/03/03/genetically-modified-mosquitoes.aspx

http://www.hopkinsmedicine.org/healthlibrary/conditions/nervous_system_disorders/herpes_meningoencephalitis_134,27/

leif bengtsson
leif bengtsson
Gäst
10 februari 2016 kl 00:06

Vi kan väl än en gång konstatera att gräsrötter o deras “folkvalda” politiker har olika agendor och att distansen mellan dom ökar.