Richard Bransons 10 bästa tips för att skapa framgång – Del 1

publicerad 25 februari 2016
- av Extern skribent
Rchard Branson - Foto: Virgin.com

Richard Branson - Foto: virginVirgin-grundaren Richard Branson skriver att ett av de mest tillfredsställande sätten att skörda frukterna av egen framgång är att få dela med sig av dessa för att hjälpa andra.

Bransons tips:

  1. Följ dina drömmar och gör det bara. Människor som gör vad de älskar att göra, njuter mer av livet och vågar ta fler risker.
  2. Bidra till något positivt - gör något gott. Om du inte bidrar med något positivt till andra människor skall du inte göra affärer. Företag har en skyldighet att göra en skillnad i världen, för andra människor och sina anställda.
  3. Tro på dina idéer och bli bäst på det du gör. Att tro på sina egna idéer kan vara den avgörande skillnaden mellan att lyckas och misslyckas. Om du inte tror på dina idéer varför skall andra göra det?
  4. Ha roligt och ta hand om ditt team. Att ha roligt är mycket underskattat, men även väldigt viktigt för ett framgångsrikt projekt. Om ditt team har roligt så gör de ett bättre jobb. Leta efter människor som ser det bästa i andra.
  5. Ge inte upp. Många gånger i Richards egna projekt hade det var enklast för honom att ge upp, men genom att helt enkelt inte ge upp kan du förvåna dig själv med vad du är kapabel att åstadkomma.

Se tips 6-10 | Foto: Virgin.com

Källa: Virgin.com/richard-branson