Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Richard Bransons 10 bästa tips för att skapa framgång – Del 2

publicerad 31 mars 2016
- Extern skribent
Richard Branson 2008 - Foto: Richard Burdett, Wikimedia Commons

Rchard Branson - Foto: Virgin.comVirgin-grundaren Richard Branson skriver att ett av de mest tillfredsställande sätten att skörda frukterna av egen framgång är att få dela med sig av dessa för att hjälpa andra.

Bransons tips:

6. Gör många listor och fortsätt att utmana dig själv. Man kan tro att man kommer ihåg de bra idéer man får men det bästa är att skriva ned dem när man får dem. Gör listor på de mål som du sätter upp för dig själv så att du kan se när du har förverkligat dem.

7. Spendera tid med din familj och lär dig att delegera. Att kunna delegera som entreprenör ä en viktig talang, hitta människor som är bra på det som du utför mindre bra så frigör du tid som du kan ägna åt att planera inför framtiden. Det ger dig också tid för att umgås med din familj som är det allra viktigaste.

8. Försök att stänga av TV:n och se till att komma ut och göra andra saker. Det finns så mycket spännande saker att göra i livet och så många intressanta människor att träffa, det finns ingen tid att förlora.

9. När människor talar illa om dig bevisa att de har fel. Vissa människor reagerar dåligt på andras framgångar. Richard blev själv blev utsatt för en viss skribent som menade att Virgin Galactic var en vit elefant och han tänker bevisa att de har fel och är snart i rymden.

10. Gör det du älskar och skaffa en soffa till köket. Så länge som du är omgiven av människor som du älskar och som du sysslar med det som du älskar att göra så spelar det inte så stor roll vart i livet som du befinner dig. Själv spenderar Richard mycket tid i köket med vänner.

Se tips 1-5 | Foto: Virgin.com

Källa: Virgin.com/richard-branson


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq