Abby Martin intervjuar det amerikanska “Miljöpartiet”: The Green Party

1
492

Abby Martin som driver Empire Files, en webbaserad kanal som undersöker amerikansk imperialism, intervjuar dr Jill Stein från USA:s miljöparti “The Green Party”. Jill Stein förklarar varför partiet uppfattas som hotfullt för det amerikanska imperiet.

USA som har ett två partisystem, där både partier i princip har samma inställning till amerikansk utrikespolitik och imperialism, har inte rum för fler partier, säger Abby Martin. “Corporate media” censurerar andra partiers försök att nå väljare.

Abby Martin, 4 sep 2015 - Foto: Empire FilesAbby Martin kallar därför USA för en tvåpartidiktatur. Andra partier som försöker vinna väljare syns knappt i medierna och effekten blir att de inte tycks existera. Det amerikanska miljöpartiet “The Green Party” som leds av dr Jill Stein är ett av dessa partier som ignoreras.

Jill Stein som är läkare säger att hon numera arbetar med politisk medicin för att försöka komma tillrätta med USA:s “multi-organ failure”.

Text: Torbjörn Sassersson


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Castoropollux
Gäst
26 april 2016 kl 11:15

Two-party dictatorship… Världspolis, war on error, war on democracy, war on environment, war on humanity, war with drugs, war with monsanto….