Abby Martin intervjuar det amerikanska ”Miljöpartiet”: The Green Party

1
310

Abby Martin som driver Empire Files, en webbaserad kanal som undersöker amerikansk imperialism, intervjuar dr Jill Stein från USA:s miljöparti ”The Green Party”. Jill Stein förklarar varför partiet uppfattas som hotfullt för det amerikanska imperiet.

USA som har ett två partisystem, där både partier i princip har samma inställning till amerikansk utrikespolitik och imperialism, har inte rum för fler partier, säger Abby Martin. ”Corporate media” censurerar andra partiers försök att nå väljare.

Abby Martin, 4 sep 2015 - Foto: Empire FilesAbby Martin kallar därför USA för en tvåpartidiktatur. Andra partier som försöker vinna väljare syns knappt i medierna och effekten blir att de inte tycks existera. Det amerikanska miljöpartiet ”The Green Party” som leds av dr Jill Stein är ett av dessa partier som ignoreras.

Jill Stein som är läkare säger att hon numera arbetar med politisk medicin för att försöka komma tillrätta med USA:s ”multi-organ failure”.

Text: Torbjörn Sassersson

  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här