Matt Damon is back as Jason Bourne – Movie release in July 2016

publicerad 21 april 2016
- av NewsVoice

Matt Damon returns again as the super agent Jason Bourne in the Bourne franchise, titled simply Jason Bourne. Paul Greengrass who directed two of the four films in the series: The Bourne Supremacy and The Bourne Ultimatum, has returned for a fifth.

The movie stars are along Matt Damon also Julia Stiles, Tommy Lee Jones and the Swedish actress Alicia Vikander. The movie will be released in Juli 2016.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Som fristående filmer och trillers är Jason Bourne en av de bästa exemplen och beskrivningara av “controlled political demolition” och hur “collateral damage” banar väg för kokoŕuptioens alla förutsättningar.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *