EU-kommissionens ordförande oroad för vad andra kulturer känner för EU:s framtid

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 juli 2016
- NewsVoice redaktion
Ioannes Claudius Juncker, 2014 - Wikimedia Commons

Ett rykte som sprids på nätet säger att EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker under ett post-Brexit-tal uttryckte att andra planeter är oroade för utvecklingen inom EU.

NewsVoice bad en fransktalande person översätta till svenska och denne menar att Juncker även säger att han har kontakt med ledare från andra kulturer bortom EU.

Ryktet som sprids på nätet är därför att Jean-Claude Juncker har kontakt med aliens från andra planeter och att dessa civilisationer är oroade för utvecklingen inom EU som en följd av tex Brexit.

Junckers citat på franska:

“Il faut savoir que ceux qui nous observent de loin, sont inquiets. J’ai vue et entendue et écouté plusieurs des dirigeants d’autres planètes. Ils sont très inquiets parce qu’ils s’interrogent sur la voie que l’union européenne vas poursuivre. Donc il faut rassurer et les européens et ceux qui nous observent de plus loin.”

Bild: Ioannes Claudius Juncker, 2014 – Foto: Wikimedia Commons

Översatt till svenska:

“Vi bör känna till att de som observerar oss på mycket stor distans är oroliga. Jag har sett, hört och lyssnat till flera av ledarna från andra planeter. De är mycket oroliga eftersom de inom sina egna led har många frågor om den europeiska unionens framtid. Därför måste vi trygga både européer och de som observerar oss på stort avstånd.”

NewsVoice tolkning är att Jean-Claude Junckers syftar på andra kulturer och utlänningar med gott uppsåt utanför EU, vilka kan betraktas som aliens eftersom de har andra kulturnormer. 😉

Text: NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Exposurenow says:
  “Hade jag varit en psykopatisk, elitistisk multimiljardär hade jag med stor sannolikhet börjat i just den ändan för att snärja in viktigt placerade ”ledare” (sic) i den stora lögnen”.

  Intressant. Problemet är att det är svårt, mycket svårt, att tänka som en psykopat tänker. Eller jag skulle säga att det helt enkelt inte låter sig göras. Därför att man kan inte tänka nog ont om dem. Det skapar stort obehag i oss att tänka så runt en människa, som till synes liknar oss och just det faktumet använder psykopaten sig av; men öppnar samtidigt upp möjligheter som tidigare var instängda i vårt tankesystem.

  Vi förstår människor utifrån oss själva. Det är ju empatins grundbult. Just den bulten saknar psykopater. Därför är det mycket svårt att förstå en psykopat utifrån sig själv. Om man istället försöker anamma en mer logisk, matematisk approach och försöker tänka om det otänkbara runt dem, förstår man dem något bättre. Därför gillar din kommentar för den öppnar just nya tankebanor.

 • Som för att återinföra den rådande ordningen måste man ju hitta en ny shitlerlik obändig maktstruktur. Där nävrätt alltid går före nåd och utgiftskontot för mänsklighetem utgör ett allt grövre och ensammare streck, lågt stående ribba…

 • Är det inte så att man driver med både Herr Junker och alientroende om främmande maktfaktorer? Videon må ju vara korrekt medan ljudet är ett avancerat hopkok. Hur fungerar egentligen läppsyncen? Dessutom ser inte omgivningen ut att reagera vilket ju ger sömndrucken ett nästintill levande politiskt exempel och en garanti för att vad som helst redan före detta ögonblick kunde passera utan att någon ryckte till.

  Vilka överlevare från en högtstående kultur skulle vilja styra maktens marionetter i den isdans de skruvar sig fram i? Ser inga evighetsåttor utan bara oljans, mineralernas groteska cirklar för att kolonialismen ska klara sig med allt större vinster. Givetvis påhejade av värdekonservativa extremer och skattebefrielsen som den rådande hägringen. Medan lönesänket blir en fotboja att dra ner arbetaren i. Svenska skitstövlar är taktfasta och ska vi ha råd att bygga rymdskepp måþe vi sänka lönerna…. Fast vem vill åka till en planet där Junker och ponkarna väntar?

  Om inte parlamentet i Bryssel känns avlägset och maktfullkomligt nog måste ju ett annat universums vilsegångna besökare tiĺl vår frostiga återvändsgata uppfylla alla frustrerades bästa mardröm…

 • Newsvoice@ “Bör Juncker avsättas eller bör vi tillsätta fler Junckers?” Det självklara svaret är att vi inte behöver tillsätta fler som sysslar med Junk.

 • Det här är spännande. Jag växte själv upp i tron på att utomjordingar inte är aktiva på den här planeten. Men nu är jag inte lika säker längre. Den mest detaljerade beskrivningen av hur vi kanske får stöd från andra håll ges av Corey Goode och David Wilcock på gaia.com enligt min mening. Om det inte är sant som de säger så är det i alla fall en väldigt spännande saga. Slår både Star Wars och Star Trek med hästlängder. Så oavsett om det är sant eller inte så hoppas jag på att det kommer en film snart med bas i den berättelsen.

 • Angående Project Blue Beam…

  Om någon planerat att använda sig av detta projekt, skulle de försökt sig på att använda det på “hela världens befolkning”?

  Eller, hade de vänt hela denna spektakulära illusions-apparat mot och enbart fokuserat på vissa specifikt utvalda “politiker”? 😉

  Hade jag varit en psykopatisk, elitistisk multimiljardär hade jag med stor sannolikhet börjat i just den ändan för att snärja in viktigt placerade “ledare” (sic) i den stora lögnen.

  “Power don’t come from a badge or a gun. Power comes from lying. Lying big and gettin’ the whole damn world to play along with you. Once you’ve got everybody agreeing with what they know in their hearts ain’t true, you’ve got ’em by the balls.”
  -Senator Roark, Sin City

 • Denna ailenhysteri poppar upp överallt med jämna mellanrum.Ser detta som produktplaceringar, som så sakteliga äter sig in i folks undermedvetna. När den rådande makteliten försår att de har tappat greppet, kommer de att iscensätta en invasion som kommer att ha mycket bättre förutsättningar än 9/11 att skrämma upp folk med.

  Problem (Aliens) Reaction (fear) Solution (NWO)

  För det första: Hur skulle utomjordingarna kunna komma hit? Betänk här att avstånden bokstavligen är astronomiska, om vi för ögonblicket stannar i den teknologi och vetskap vi har i dag; så kan ingenting färdas fortare än ljushastigheten c (cirkus 300 000 km/s). Lägg därefter till att den energimängd som krävs för att nå upp till ljushastighet (för ett rymdskepp) är i storleksmängd all materia i hela universum som då ska stopps in i en ännu större motor. Med andra ord spricker teorin redan i första meningen.

  Låt oss därför begrunda några grundfakta: En högteknologisk kultur tar ca fyra miljarder år på sig för att evolutera fram. Sedan består en kulter i snitt i ca 250 år innan den går under av sig själv. Sannolikheten för två högteknologiska kulturer skall uppstå samtidigt är därför näst in till 0. Sedan skall dem dessutom ligga så pass nära varandra att besök låter sig göras. Vår närmsta stjärna ligger ca fyra ljusår bort. Därmed inte sagt att vi är ensamma i universum. Det kryllar av intelligent liv i universum men problemen stavas avstånd samt tid. Orsaken sedan att NASA blurrar bilder från månen t ex, är just att få oss att tro att de döljer något. Psyop!

 • Henning, oroa dig inte. Artikeln är skriven för att stimulera din typ av reaktion och granskning. [smiley]

  Min franska översättare intygar att Juncker säger planeter, men NewsVoice väljer att tolka det som “andra kulturer”.

  Juncker säger planeter. Jag erkänner alltså.

  Så, vad betyder nu det här? Bör Juncker avsättas eller bör vi tillsätta fler Junckers? 🙂

 • Är du helt hjärntvättat Torbjörn? Det är inget rykte utan ett direkt citat från hans tal. Jag kan franska och han talar om andra planeter. Din polare kan inte riktig franska. Ta nu äntligen homeopatiskt guld och skydda dig mot sådana attacker!

 • “J’ai vue et entendue et écouté plusieurs des dirigeants d’autres planètes.”

  Säger karln “planeter” eller inte?

 • om inte dom egna leden inom eu förstår ledarnas agerande har vi nog litet hopp om att andra kulturer och livsformer ser någon mening med eu.

  trist juncker men du blir snart ensam om att hysa hopp för eu i den form det har idag.
  eu är bäst på att formulera regler för grönsakers utseende o begränsa livskvaliten för levande människor.
  invandrade eller ej.
  leifB

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *