Insändare: Är gasmask vårt bästa skydd mot nästa pandemi?

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 16 augusti 2016
- NewsVoice redaktion
gasmask - Bild: Aliexpress.com webbshop

(090506) -- SHANGHAI,  May 6,  2009 (Xinhua) -- Inspectors walk aboard the chartered plane from Mexico to check the health of Chinese citizens from Mexico after the plane arrived in Shanghai on May 6, 2009. The chartered plane sent to fetch Chinese citizens from Mexico arrived in Shanghai Wednesday afternoon, with 98 passengers and 21 crew members on board. (Xinhua/Xing Guangli)

Det finns för många rapporter om att sjukdomar sprids med vaccin, att människor blir skadade och dör; antingen av just den sjukdom vaccinet ska skydda mot eller av något annat som sprids med vaccinet.

Eftersom inte ens läkare får rätt eller fullständig information om vad som finns i vaccinerna är det för farligt att utsätta människor för dess inverkan. Alla vet vid det här laget att det i första hand är ett stort ekonomiskt intresse som styr tillverkningen av vacciner och att människors liv kommer i andra hand.

Foto: Xinhua News Agency, Xing Guangli (Inspectors walk aboard the chartered plane from Mexico to check the health of Chinese citizens from Mexico after the plane arrived in Shanghai on May 6, 2009)

Därmed bör även den enskilda ha sin rätt att sätta sina egna intressen i första hand och inte av sitt fosterland påtvingas avstå rätten till sin livstid på jorden. All vård bör även fortsättningsvis vara frivillig.

Eftersom dödshjälp är olagligt bör man inte kunna lagstifta om tvångsvaccinering. Helt nyligen kom rapporter från Kina och Ukraina om ett nytt influensavirus, som sprids via flygplan över många länder. Det bästa skyddet för hälsan borde då vara en gasmask.

Text: Maria S.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Ingen dum ide med gasmask å flygplanet, det skulle visa hur absurd all denna skräckpropaganda är.
  Med ett bra immunsystem klarar vi det mesta.
  När man är rädd och stressat sänks immunsystemet.
  Sund livshållning utan junkfood och med så lite gifter som möjligt skulle också vara bra.
  Sedan människan har flugit i flygplan har vi genom den instängda innerklimatet alltid varit utsatt för all slags bakterier och virus, först nu har det blivit populär att skrämmer människor med detta.
  I övrigt håller jag med Maria , det är vi som är ansvarig för vårt eget liv och vår hälsa, därför ingen dödshjälp, ingen tvångsvaccination eller andra tvångsåtgärd.
  Det bästa är en gedigen allsidig information.
  Läkemedelsverket kom för ett tag sedan ut med ett häfte som innehöll alla vacciner och dess innehåll, det var en förskräcklig läsning, men det var nog ingen som ides att läsa detta. Jag undrade hur Läkemedelsverket kan komma ut med en sådan skrift utan att reagera själv.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *