Maroon 5 – “Sugar”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 september 2016
- NewsVoice redaktion

Since the video’s release, the band has explained in interviews how the stunts played out. “Only the grooms knew in each case, ” they told Entertainment Tonight. “[Whether] they disclosed it to their bride and the wedding party, we’re not sure… They had stages set up for their actual wedding band already. All we did was some simple continuity changes to match each one as best we could.”  Comsopolitan

Hemsida: Maroon5.com

Wikipedia: “Maroon 5 är ett amerikanskt poprockband, bildat 1997 i Los Angeles. Till en början hette bandet Kara’s Flowers, men bytte 2001 namn till Maroon 5.”

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq