Maroon 5 – “Sugar”

3

Since the video’s release, the band has explained in interviews how the stunts played out. “Only the grooms knew in each case, ” they told Entertainment Tonight. “[Whether] they disclosed it to their bride and the wedding party, we’re not sure… They had stages set up for their actual wedding band already. All we did was some simple continuity changes to match each one as best we could.”  Comsopolitan

Hemsida: Maroon5.com

Wikipedia: “Maroon 5 är ett amerikanskt poprockband, bildat 1997 i Los Angeles. Till en början hette bandet Kara’s Flowers, men bytte 2001 namn till Maroon 5.”

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
per
per
Gäst
7 september 2016 kl 15:04

Jag lyssnade på fler Maroon 5-låtar efter Sugar och kände bland annat igen de habila Moves like jagger och This love. Absolut bäst var dock This love-liknande Misery https://www.youtube.com/watch?v=6g6g2mvItp4 med sin klockrena refräng och det snygga sticket, som för tankarna till några av Michael Buble´s och hans kapellmästare Alan Changs mest lyckade kompositioner* https://www.youtube.com/watch?v=1AJmKkU5POA. Det visuella utgör dock nån form av antites till Sugar-videon. Uppslaget är förvisso ganska humoristisk, men man undrar vilken inverkan slutresultatet har på framför allt de yngre tittarna https://newsvoice.se/2016/08/02/barnkanalen-och-annan-barn-tv-visar-vald-tavlan-och-manipulation/.

*Medkompositör till Haven´t met you yet: Amy Foster-Gilles

Castoropollux
Gäst
7 september 2016 kl 12:09

Maroon 5 gör riktiga hittar på löpande band och spontaniteten i videons bröllopspar och gästers glädje och förtjusning går inte ta miste på…

Oh, Honey here’s Sugar

per
per
Gäst
7 september 2016 kl 00:44

Rolig video och okej låt för genren. Sångaren har varit med och skrivit den, förvisso tillsammans med fem andra, men ändå.

En annan grupp som gjorde slick musik var Steely Dan, vars skivor blev alltmer strömlinjeformade ju längre 1970-talet fortskred. Dess kärna, Walter Becker och Donald Fagen, skrev så gott som alla låtar själva och kallas, med all rätt, ofta för 70-talets Lennon-McCartney. Innan Becker och Fagen gick skilda vägar släppte de LP-skivan Gaucho, från vilken Hey nineteen https://www.youtube.com/watch?v=5SOI_Yl_0e8 hämtades och gavs ut som singel. Den nådde tionde plats på Billboard Hot 100 i början av 1981. Med tanke på upphovsmännens dragning till förbjudna stimulantia och fäbless för att skriva texter som verkade oskyldigare än de egentligen var, så är det sannolikt inte vare sig ädelstenar eller kaffe de syftar på i sticket, när de sjunger “The Cuervo gold, the fine Colombian make tonight a wonderful thing”. https://newsvoice.se/2016/09/05/medicinsk-cannabis/