Nystarta Sverige genom frigörelse från EU, USA och dysfunktionella politiker

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 september 2016
- NewsVoice redaktion
Brainstorm - Bild: Crestock
ArcanumSkolan
Brainstorm - Bild: Crestock
Brainstorm – Bild: Crestock

DEBATT. Befria Sverige från EU. Lägg inga pengar på att hetsa mot Ryssland. Lösgör Sverige från USA:s koppel. Dysfunktionella politiker utan visioner måste kliva av. Låt skola, vård och omsorg förbli statliga och kommunala. Satsa på ett hållbart ekologiskt Sverige. Så kan Lasse Wikmans budskap och vision sammanfattas för vårt land. Nu vill han se “action”.

Text: Lasse Wikman – Bilder från Crestock.com

Lasse Wikman
Lasse Wikman

Länge har vi hört och sett hur regering efter regering lägger fram sin budget för året som kommer, men med, i stort, likartat innehåll. Omvärlden förändras, men att radikalt försöka finna nya vägar som leder till bättre förhållanden för landet i sin helhet och för människor i Sverige och världen, i synnerhet, märks inte.

Hur kommer det sig, att man, oavsett partifärg, är så totalt blind för den verklighet vi lever i? Svaren finns säkert i att, även om de flesta politiker säger det, så saknas viljan och modet till att ta ett nytt helhetsgrepp och därmed ansvar för Sverige. De flesta gömmer sig bakom sina respektive partier och därmed den partidisciplin som medföljer en politiker i karriären.


För att vi ska få en radikal omläggning av de pengar staten kan spendera, så måste det till ett annat tänkande. Vi måste fundera på om budgeten verkligen används på rätt sätt.


Sveriges ställning i världen är, om vi ska vara ärliga, väldigt liten. Våra ledare vill göra gällande att Sverige är betydligt större än vad det verkligen är. Vi kan jämföra oss själva med t ex Grenada. Om Grenadas premiärminister kommer på besök, så visst tar vi emot denne, men vad som sägs, är egentligen bara artigheter. Så är det i mångt och mycket, när det gäller Sveriges relationer till ex Kina och USA. De är hjärtliga, men vi är en liten mus som ryter om mänskliga rättigheter etc.

För att vi ska få en större acceptans av vårt land och det vi kan göra för mänskligheten, så måste vi gå tillbaka till det som gjort oss kända och omtalade, för ett antal år sedan. Vi måste gå tillbaka till humanism, empati och bli en röst och hjälp för de utsatta i världen.

Vilka fiender har Sverige egentligen?

Vladimir Putin - Wikimedia Commons
Sveriges fiende?

Vi kan aldrig någonsin tro, att vi ska kunna bygga ett sådant starkt försvar, att vi kan skydda hela landet mot en invasion. Därför är det bättre att släppa den tanken och frigöra pengarna till viktigare saker. Som att få rätsida på och förstärka polisen. Polisen som därmed kan få större uppgifter. Lite som Costa Rica. Det land som avskaffat sin militär och enbart har en förstärkt poliskår. Polisen i Costa Rica arbetar med lokal säkerhet, polisarbete, antinarkotikaåtgärder och gränskontroll. Sedan finns en frivillig styrka på 6000 personer som dels gör polisarbete, dels militärt arbete.

Istället för att öka försvarets budget med 22% mellan 2016-2017, från 44,8 – 55 miljarder, så bör försvarets kostnader sänkas till 30 miljarder. Det är orimligt, att vi ska öka militära utgifter, när vi vet på förhand, att oavsett hur mycket vi investerar i krigsmaskiner, så kan vi aldrig stoppa en fiende som vill erövra vårt land.

Nästa tanke är, vilka fiender har Sverige? Jag skulle vilja säga, inte en enda.

Obama kramar Micael Bydén - Retuscherat
Barack Obama kramar Micael Bydén Sveriges ÖB för Försvarsmakten – Retuscherat

Vilka eller vilken nation är det som för krig och lemlästar, våldtar och bedriver terror här i världen? Ja det är bara USA. Så varför ska vi bekosta flera system, som enbart gagnar USA:s aggressiva ambitioner mot Ryssland? För närvarande finns det inget annat land i världen som hotar övriga länder.


Så därför, när nu vår regering släppt in USA i vårt land, då har vi redan fienden inne hos oss, då finns ingen anledning till att rusta upp. Tvärtom.


Det är då det är all anledning till nedrustning. Visa det aggressiva USA att vi inte ställer upp på deras terror. Visst finns fler krig i världen än det vi ser i Mellanöstern och Nordafrika. Vi har en del regionala krig i Afrika, söder om Sahara. Dessutom gerillakrig i Thailand och Filippinerna. Det är också ett ställningskrig mellan olika falanger i Colombia och Mexico.

Men dessa krig, kan de beröra Sverige så till den milda grad, att vi måste upprusta, för att kanske förvänta oss ett anfallskrig från någondera parten? Det är väl bara vår försvarsminister Peter Hultqvist som kan finna orsaker, som gör att vi måste vara vaksamma och höja beredskapen.


Så en värld med en världsledande terrornation har vi att fundera kring. Ska vi fortsätta, att som nu böja nacken, eller ska vi med högburet huvud axla den humanitära och empatiska utvecklingen, vi känner till och kan utveckla?


Kreativitet -Bild: Crestock.com
Kreativitet -Bild: Crestock.com

Statsbudgeten

Om vi tittar på budgeten, så finns där ett beräknat lånebehov på c:a 8 miljarder för 2017. Om vi betänker att Riksdagen gör slag i saken och bestämmer sig för att fr.o.m nu ska enbart Riksbanken kontrollera och ge ut pengar, pengar som de övriga bankerna får låna mot ränta. gör att alla pengar kommer att generera inkomster till staten, till oss alla. Det skulle göra, med råge, att vi inte behöver låna, utan tvärtom betala av Sveriges statsskuld.

När det gäller vissa delar i budgeten, som jag i viss mån tar upp, bör man göra följande omfördelningar.

 • Försvaret kostnader begränsas till 30 miljarder för 2017 (istället för 55 miljarder). Besparing blir 25 miljarder kr.
 • EU:s kostnader. Om vi lämnar unionen får vi en besparing på c:a 16 miljarder.

Total besparing c:a 41 miljarder.

Samhällsfunktionerna normaliseras

Det betyder att vi i Sverige kan anställa och förstärka polisen, tullen, kustbevakningen, räddningstjänsten, rättsväsendet, skolan, omsorgen och sjukvården. Områden i samhället som fått känna på förändringar, som gjort att många slutat sin anställning, blivit sjukskrivna eller helt enkelt ledsnat på högste chefs oförmåga att göra rätt. Dessutom kan pensionärerna få skattelättnader och högre pensioner.

Sverige kan med större auktoritet genomföra hjälpinsatser hos drabbade i när och fjärran.

Kom ihåg, att detta är pengar per år. Tänk vad mycket värdefullt som skulle bli gjort, för enskilda och för samhällets stöttepelare inom nämnda områden här ovan, om vi gjorde slag i saken och omfördelade budgeten och styrde upp bankernas utlåning till Riksbanken.

Genom att vi går ur EU, så kan vi bortse från de s.k. frihandelsavtalen TTIP, CETA och TISA.


Därmed kan vi göra svensk lantbruk, djurhållning, skogsbruk och fiske hållbart och ekologiskt. Människor blir generellt friskare, vilket gynnar samhället i stort.


Skolor, omsorg och sjukvård ska vara i största utsträckning statligt/landsting/kommunal- ägda. På så vis sparas flera miljarder, eller rättare, vi får en skola med större lärartäthet, där lärarna får bättre betalt och i slutänden får eleverna bättre undervisning och bättre resultat att visa upp.

Dysfunktionella politiker och tjänstemän – adjö

I detta sammanhang få vi nu också tid och rejäla möjligheter att utvärdera de statliga myndigheterna. Dessutom bör tjänstemannaansvaret återinföras. En dålig chef ska heller inte kunna luta sig tillbaka på en rejäl fallskärm, efter att ha fått sparken.

Så med respekt för alla räknenissar, de stora vyernas människor, de som i förhand vet, men i efterhand vill göra gällande att man tagit något ur sitt sammanhang, de som blåst upp sig själva, de som hävdar att man tänker frångå demokratins principer, bara för att det inte passar en själv, de som vet att de gör fel mot Sveriges innevånare men får ännu ett välbetalt uppdrag, de som utan att tänka två gånger säljer ut vårt land – till er vill vi alla som värnar om ett humant, rättssäkert, socialt välbeställt Sverige säga.

Swisha Lasse WikmanNu har ni haft er chans och ni missade målet helt. Ge upp så slipper ni vara de som i historien kommer att benämnas som quislingar landsförrädare och illasinnade girigbukar.

Text: Lasse Wikman

ArcanumSkolan

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Det finns inget parti som arbetar för Sveriges största grupp; medelklassen. Anledningen till att vi har hamnat i dagens samhälleliga kaos är att medelklassen har hyst en (alltför) stor tillit till politikerna. Vi är därför medskyldiga till att Sverige har hamnat i dagens vidriga soppa. Vi måste nu ta ansvar för att rädda det som räddas kan för att hindra fortsatt förfall av landet.

  https://detgodasamhallet.com/2016/10/16/vems-ar-felet/#more-5281

 • det betyder att man startar en organisation som gratis utbildar människor i hur man bygger ett humant och rättvist samhälle.

 • Pelle: “Ni”.. Jag: det går bra med “Du” 🙂

  Jag undrar vidare vad praktisk handling är enligt Dig?

  För egen del anser Jag att Jag är i praktisk handling i “nutid” med alla dess konsekvenser och korruption är vad “vi” har att göra med som är på den sidan som betalar för den svenska korruptionen och inte får betalt för att korrumpera men hoppas få betalt av det korrupta etablissemanget när medveten handling skapar möjlighet.

  Min ( en av flera )mejladress stellasmejl@gmail.com finns sedan länge “ute” officiellt och är ingen hemlighet och vill pelle berätta mera går det bra att höra av sig.

  enstella

 • Det är förvisso intressant att läsa alla 180 grader motriktade argument. Och att se dessa försökt till att hjälpa sig själv framåt. Inget fel med det.
  Men, om den som skriver tror att det skrivna ordet räcker för att nå en förändring i nutid, då måste jag nog göra er besvikna. Ni tycks inte förstå vad ni har att göra med. Gör jag det? Till viss del.
  Som student av samhället, människan och politiken under många decennier har jag fått ett fågelsperspektiv på det mesta.
  Jag har frågat förr i detta forum, men aldrig fått något svar – VEM ÄR BEREDD ATT LÄMNA SNACKANDET OCH ÖVERGÅ I PRAKTISKT HANDLING? skriv i så fall till Red som har min mailadress.

 • [Denna pseudonym är inte Stella Tormanoff. Pseudonymen använder följande alias: Stella, Just Stella, enstella, En allmänt kallad stella, Saga. Pseudonym byter ständigt IP-nummer, uppger falska e-postadresser och länkar till egna sajter/konton som är tomma eller inte existerar. / NewsVoice]

  Joseph: “I grund och botten finns det bara EN fiende = det pyramidekonomiska systemets tänke- och handlingssätt.”
  I min mening är “fienden” fortfarande varje EN som inte inser det problem du förklarar ovan. Dvs den vanliga människan som inte ser, tänker, handlar utan låter allt fortskrida utan en endaste tanke på vad som lämnas efter till nästa generation, och som det ser ut behöver EN sig själv som sin värsta fiende, för, att komma till insikt.
  I denna inkarnation om möjligt och om inte väntar re – inkarnation 😉 och vem skulle vilja leva ett sådant efterblivet liv… 🙂
  Precis som “andra” Stella skriver, När ska vi göra något åt saken?!
  Vilka är “vi”… är en bra fråga, för några få enskilda som vill förändra kan inte göra detta utan resterande enskilda.
  Karmahjulet spinner runt o runt o runt o runt…. för den blågula köttbullen ÄLSKAR att LYDA (som “en” “vän” skriver) den svenska modellen av inbördes (o)medvetna dekadens som endast kan leda till en slutgiltig upplösning.
  Dock skulle det i min mening vara mera meningsfullt att kunna göra om och rätt NU istället för att vänta och låta ett större lidande än det som redan pågår ske.
  Min slutsats är att den icke självmedvetna människan är en revolutionär mot sin medvetna vilja! Det är nästan (jag sa nästan) så EN måste älska denna sjuka parodi som trots allt arbetar för evolution.
  Frågan är igen har vi som mänsklighet lärt oss något av detta hierarkiska förhållningssätt som mänsklighet? Mig veteligen är det väldig länge sedan det fanns en tid där jordfolket levde i fred med varandra så vad tjänare det egentligen till att skapa ett nytt system, för så länge det finns en agenda kommer även det bästa nya system förstöras av entiteter utan moral för rätt dvs hur en ska behandla sin nästa.

  enstella

 • Lösningen måste även vara Global. Intressant ide om “frihetsceller”..
  “Derrick Broze of TheConsciousResistance.com joins us once again to continue our conversation on agorism and counter-economic activity. Today we discuss Freedom Cells, an idea for self-organized peer to peer groups that assert sovereignty, create alternative institutions, and innovate counter-economic activity.”
  https://www.corbettreport.com/?p=20155
  https://youtu.be/BXWvOuiGXfc

 • Jag lyssnade på en intervju med Robert David Steele häromdagen. Han svarade på en fråga på ett sätt som fick både honom och intervjuaren att konstatera att det var ju riktigt smart sagt.

  ”Ethics is about truth, transparency and trust. Ethics is how a civilisation hands on the lessons of history, from one generation to the next. Ethics is the cultural code of getting the most out of any group, in any situation, with the least amount of damage and the least amount of waste. So, etichs is an operating system.” Robert David Steele

  Vi har inget fungerande operativsystem längre. Den tanken har jag haft i flera år, men att etiken skulle kunna vara det var en ny tanke.

  Etik har ju på något sätt hamnat på undantag, eller snarare blivit politiserat, krossat i partiapparaten och omformulerats till motsättningar mellan grupper istället för att vara det kitt som håller ihop samhället. Är det en “etikrörelse” vi behöver?

  Det pratas väldigt mycket om “värdegrunder” nu. Bara att man måste definiera olika värdegrunder tyder ju på att en samlad idé om vad som är etiskt godtagbart har tappats bort.

  För övrigt stämmer väl fortfarande det gamla uttalandet, om det nu var Bucky Fuller eller någon annan som kläckte att man inte ska ändra på det gamla systemet utan helt enkelt börja göra något bättre. Då är det ingen som vill göra som förr längre och systemet faller. När slutar vi snacka om saken och börjar göra nåt?

 • “Vilka fiender har Sverige egentligen ?”

  I grund och botten finns det bara EN fiende = det pyramidekonomiska systemets tänke- och handlingssätt.

  OM HUR NATIONALEKONOMI-FÖRSTÖRANDE BANKSYSTEM KAN VRIDAS RÄTT

  Det följande gäller fortfarande – eller ?

  https://www.youtube.com/watch?v=JQbBDpX-AXY

  ”Frågan som kommer att ge kvalificerad riksdagsmajoritet till det parti som som gör den till sin för all tid.

  Det finns bara två svar – två sätt att lösa detta på. Det är inte guld – det är inte silver. Det handlar inte om att knyta valutan till något slags underliggande värde. Det handlar om två åtgärder:
  .

  Ett: Förbjud regeringar att låna pengar. Så länge regeringar lånar av banker sitter de i bankirernas fickor. Situationen är själva definitionen på ”plutkrati” – rikemansvälde. Inga av de lagar som stiftas av Riksdagen är värda något – så länge som staten står i skuld till bankväsendet. Som den amerikanske utrikesministern William Jennings Brown sade redan 1896: ”En reform utan reform av penningväsendet är ingen reform.”

  Det andra vi måste göra är att eliminera bankernas möjligheter att i praktiken förfalska pengar – och det här problemet är detsamma över hela världen – där alla pengar skapas av privata banker som skulder på vilka ränta utgår. Förr skapade regeringar pengarna själva – vilket kom alla tillgodo. Detta är vad vi måste tillbaka till.

  Ett: Förbjud regeringar att låna pengar och istället ge ut dem själva.

  Två: Kriminalisera bankernas Fractional Reserve Lending d v s tvinga dem att alltid ha minst 100 % täckningsgrad för all utlåning. Allt annat är i praktiken falskmynteri.
  .

  Låt dina folkvalda veta…
  Det har blivit dags återbörda makten att skapa landets pengar till folket och dess beslutande församlingar.

  Bankerna i Sverige ägnar sig i dag åt falskmynteri https://sv.wikipedia.org/wiki/Penningf%C3%B6rfalskning .”

  – slut citat av översättningstexten på videon.
  .

  Jag har “harvat” på nätet sedan 2007 – och jag har ännu aldrig stött på någon eller något som har fört i bevis att problembeskrivningen och lösningen är annat än korrekt. Har Du ?

  Det finns ingen risk för oönskad inflation eller urholkat penningvärde i detta – så länge som arbetslösheten ej går under tre procent. Den svenska öppna arbetslösheten är för närvarande ca 6,5 % + en eller annan dold procent.
  .

  Apropå politiskt ledarskap – så är det så att pengar = makt – och den makten finns till allt överskuggande del i dags dato hos den finansiella sektorn. Som princip alla politiker ”dansar” efter hur den finansiella sektorn agerar.

  Men så länge som det finns Liv i Oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i Sverige och världen – så finns det hopp om en annorlunda ordning – eller ?

  Om mitt hopp på min blogg under rubriken: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV – ELLER ?”

 • Det är lätt att se de problem som upptått o som finns pga den massiva invandringen o därtill halvblinda hörselskadade politiker med dysfunktionellt arbetsminne.
  Alla talar om saker dom inte vill ha eller vad man skall protestera eller göra upprop mot.
  Detta istället för att visonera och tala om hur man vill ha det istället.
  I o för sig är det kanske inte så konstigt eftersom man under åren skapat ett fantastiskt
  sinnrikt system dit man förpassar dom som tänker annorlunda än det PK som råder i stunden.
  Har du visioner om bank, media eller kultur hamnar du oåterkalleligt i antisemitlådan.
  På samma sätt finns lådor med etiketter som kommunist, nazist och rasist mfl.
  Den kritiserade gruppen behöver bara peka på lådan och får därmed tyst på dom flesta visionärer.
  Man behöver sen inte diskutera saken vidare eller argumentera.
  Vi behöver politiker som vågar stå upp för såväl folket som sina ideal trots risken att hamna i lådorna.
  Jag gillar attityden hos denne svenske politiker även om jag inte i övrigt gillar allt han står för.
  https://www.youtube.com/watch?v=GKllxeSQkts
  Rakryggat o tydligt.
  Hur illa ställt det är i politiken kan följande artikel visa
  https://samtiden.nu/27001/indoktrinering-istallet-kunskap/

  LeifB

 • De moderna bolsjevikerna kallas för daesh idag, ett namn de inte gillar tydligen. I princip består delar av den löst hållna grupperingen av slashasar från diverse håll som i sin egen propaganda kallar sej för islamiska staten. Det är politisk feghet och undfallenhet som leder till krig. Alltid grundad på diverse skrämseltaktik och framför allt korruption.

 • Av allt att döma har stora skaror moderna bolsjeviker insmugglats via de stora skarorna nyanlända.  Receptet är gammalt, och färgade min uppväxt genom att min morfars barndomskamrater mördades av dem.  Detta i Kotka.  Nyttiga och/eller moralbefriade idioter har skapat detta farliga upplägg.  Sannolikt är inte heller det nytt, vi har inte studerat den verkliga historien så vi har därför inget lärt av den.  Nu ligger troligen stora skaror Gladio B sleeper agents bara och väntar på signalen.  NewsBud la för några dagar ut ett inslag om Op Gladio B, att USA hotar Ryssland med att släppa loss terrorister i deras land.  Kan USA hota Ryssland så kan de på motsvarande sätt hota Sverige.  Efter lite sådan eftertanke är den extrema undfallenheten kanske inte så svår att förstå.  Men oavsett hotbild får man aldrig låta sig utpressas att själv begå brott.

 • Det är som ovan konstaterat i kommentarerna helt upp till den medvetandehöjning (utveckling) människan har förmåga till i Sverige. Och jag instämmer helt med vad Birgitta skriver: “Det ser väldigt pessimistiskt ut för en nystart – hur gärna vi än skulle vilja detta.”
  Det finns många som inser och är villig att skapa den förändring som sker men, den stora allmänheten visar inte tecken på annat än barbariska angrepp på (i vissa fall kan man se det som berättigat men det är inte upp till mig att döma) själva “symptomet” av problemet – icke svenskar etc, istället för att rikta missnöjet dit det HÖR HEMMA, dvs den partipolitiska korruptionen som har försatt hela samhället till ett enda ruttnande förfall.
  För närvarande har vi som lever i landområdet Sverige inget skydd av de styrande, inte i svensk lag som inte har någon som helst betydelse för vanligt folk utan endast (igen) för ett korrupt gäng som leker makthavare. Frågan är även om de ens själva inser vad de håller på med och konsekvenserna av detta för sina egna nära och kära, som en skulle anta att de ändå bryr sig om.
  När en inte ens kan få sin granne att inse varför det är lönlöst att rösta, och varför en inte bör rösta om en inte vill transferera sin egen makt till dessa laglösa korrupta som vi vill kalla “idioter” så får en konstatera att de största “idiotas” (Blacks Law) faktiskt är var och en som ger sin röst till förfogande för fortsatt korruption.
  Jag citerar och repeterar Lasse Wikman och säger med citerade ord samma sak, dvs:

  “Så med respekt för alla räknenissar, de stora vyernas människor, de som i förhand vet, men i efterhand vill göra gällande att man tagit något ur sitt sammanhang, de som blåst upp sig själva, de som hävdar att man tänker frångå demokratins principer, bara för att det inte passar en själv, de som vet att de gör fel mot Sveriges innevånare men får ännu ett välbetalt uppdrag, de som utan att tänka två gånger säljer ut vårt land – till er vill vi alla som värnar om ett humant, rättssäkert, socialt välbeställt Sverige säga.
  Nu har ni haft er chans och ni missade målet helt. Ge upp så slipper ni vara de som i historien kommer att benämnas som quislingar landsförrädare och illasinnade girigbukar.”

  enstella

 • Lyssna på denna intervju.
  “Bengt Ericson är en av Sveriges mest erfarna journalister och författare och nu aktuell med boken Den härskande klassen. En bok om Sveriges politiska elit. Något har gått snett med vår svenska demokrati. Går det verkligen att lita på våra makthavare? De som idag ofta betraktar sig själva som yrkesproffs snarare än valda till förtroendeuppdrag. Bengt Ericson pekar på svängdörren som uppstått mellan partierna och pr-branschen – om det talar han med Adam Cwejman.”
  http://www.axess.se/Tv/vodplayer.aspx?vod=6690

 • Det som kallas för elitens maktapparat blir ett minne blott om det finns tillräckligt med initiativrika människor som kan klara av att operera under radarn på banksystemet. Internets förmåga att få folk till att kommunicera direkt med varandra ifråga om investeringar och handel blir avgörande. Inte politikers vurmande för statistik och som springchasar för samma makt. Förutom paradigmskiftet kan man också märka av ett generationsskifte. Nystarten har redan börjat i de nya generationerna och som vanligt ska man hoppas att inte oldboysligan kan bromsa upp för mycket.

 • Det ser väldigt pessimistiskt ut för en nystart – hur gärna vi än skulle vilja detta. Problemet är ideologin nyliberalism vars bödlar skördar offer över hela världen.

  Den nyliberala ideologin är mycket svag i Ryssland (wikipedia). Ideologins liemän står därför utanför Rysslands port och försöker förmå dem att öppna sina hjärtan för den demokratiska döden.

  Idag är alla partier mer eller mindre sjukdomsmärkta av den nyliberala hegemonin. Socialdemokratin har svikit sina ideal, vilket bl a märks att de blev inspirerades av Pinochets nyliberala satsningar i Chile på 1980-talet. Socialdemokraterna kopierade Pinochets nyliberalism rakt av och applicerade dessa framgångsrikt i Sverige. Från att nästan inte ha någon arbetslöshet alls så steg den till katastrofalt höga nivåer under busvisslingar och hurrarop av alla vurmare av nyliberal politik.

  Priset av låg inflation är hög arbetslöshet för att uppnå “jämviktsbalans”. Det är därför mycket märkligt att man kraftsatsar på att migranter ska få snabbspår in på arbetsmarknaden samtidigt som medelklassens traditionella jobb sakta men säkert kommer att utrotas under en 15-20 års period till förmån för digitalisering och robotisering. Inom en snar framtid kommer medelklassen att få konkurrera med analfabeter om mycket enkla jobb till en mycket låg månadslön.

  Allt är planerat för att Sverige och andra länder, som drabbats av den cancerliknande ideologin, ska drabbas av sotdöden.

  Läs mer i Micke Enocksson uppsats i statsvetenskap “En nyliberal hegemoni? En studie om den samhällsideologiska förändringen i Sverige”. http://lup.lub.lu.se/luur/download?func=downloadFile&recordOId=4448166&fileOId=4448168

 • Frågan är “bara” HUR vi skall få hela svenska folket att förstå situationens allvar och hur nära avgrunden våra politiker drivit oss de senaste decennierna, och vilken total omställningsprocess som är nödvändig för en positiv eller ens uthärdlig framtid. Kanske genom att alla börjar läsa NewsVoice i stället för den amerikanska propaganda som är allt de får sig till livs i kommersiella massmedia. Och till och med i vår s.k. “public service” genom de TV- och radio-program vi tvingas betala så dyrt för genom vår radio- och TV-avgift. Den massiva mediamuren är inte lätt att bryta igenom. – Dock är jag på sikt optimistisk, då jag ser hur sanningen gradvis tränger igenom och medvetandet ökar tack vare det pågående paradigmskiftets oemotståndliga genomslagskraft. Till vilket hör de nya kommunikationsformerna genom sociala medier på Internet, en smartphone i var mans hand, och allt mindre auktoritetstro och respekt för politiker och annan “överhet”.

 • Tyvärr är det kanske alldeles försent då Eliten redan rullat igång sin maktapparat.

  För 5år sedan fanns en liten chans men idag krävs en 180 graders sväng i hela politiken. När Åsling, Kjell olof ändrade på vår grundlag så privata banker tilläts låna ut ” % avkastning” tappade vi makten till vårt eget land.

  Syrien handlar om makten över energin, USA vill dra sin pipeline från Saudi och Ryssland sin från Iran.

  Dagens röra handlar främst om makten över energi till Europa och då måste USA göra allt för att inte Ryssland obehindrat förser Europa med energi som inte betalas i petrodollar, vi har nu en ny allians i öst. Kina, Indien, Iran, Brassilien och Ryssland samt några till har skapat en ny betalningsmodell utan dollar.

  Du behöver knappast vara ett geni för att se resten och Soros får bra avkastning på att betala smugglare som verkar ” frilysta” då de obehindrat fortsätter att lura människor.

  Hela den strukturen är elegant förklarad här och om jag säger att Finans familjer i USA kapitaliserande Hitler och fick skadestånd för de sönderbombade fabrikerna i Tyskland. Det var även dom med Rotschild som finansierade revolutionen i Ryssland.

  Våra politiker är puppets i detta spel och borde kunna anklagas för landsföräderi då de utnyttjar sin politiska position för ” egen vining” vilket är i strid med vår författning.

  Problemet idag är bara att hela stats apparaten är drabbad av svågerstyre då politiker blivit Sveriges nya adel som gör allt mer som de vill eftersom att de kan.

  Tyvärr kan man bara se på så länge TVs dokussåpor och Sporten är viktigare än våra efterkommandes framtid.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *