Elbilen Oasis ser futuristisk ut, men det är insidan som är mest innovativ

Namnet Oasis har tillverkaren Rinspeed tagit bokstavligt, det ska kännas som om kupén är en oas.

0
Rinspeed Oasis - Rinspeed pressfoto
Rinspeed Oasis – Rinspeed pressfoto

Tyska visionära Rinspeed presenterar en ny elbilmodell som heter Oasis som har självkörande förmåga precis som tidigare modeller från företaget tex: ?tos, Budii, and XchangE. Oasis erbjuder dessutom supermanövreringsförmåga i och med bakhjulsstyrning, skriver Auto Blog.

På taket har Oasis en bred panel av solceller, bilen har stora fönster och framhjulen är helt täckta. Det finns många bilar som ser futuristiska ut, men det är på insidan som Oasis verkligen sticker ut ur mängden. Passagerarna behandlas som om de sitter i ett vardagsrum.

Läs mer och se kort video som visar bilen

Text: återpublicerad i samarbete med Dieseltrim, Bilverkstad Bromma

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer