A New Documentary about Colloidal Silver – “The Silver Bible”

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 18 januari 2017
- NewsVoice redaktion
Lennart Sjölin - Photo: Anna Böhlmark, Almanova.eu
Lennart Sjölin - Photo: Anna Böhlmark,  Almanova.eu
From the film: “The Silver Bible” about collodial silver, in the picture Lennart Sjölin, professor of inorganic chemistry, Chalmers, Sweden – Photo: Anna Böhlmark, Almanova.eu

HEALTH. This documentary film investigates the research on colloidal silver. The authorities tries to stop the use of colloidal silver in Sweden but there are both professors and doctors who speak in favor of it, explains Anna Bohlmark who produced the film. 

“Is colloidal silver a fraud or a product that has the potential to “save” the world?”

Watch the film on Almanova.eu

Text: NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag har själv “botat ” mig från 2 virus stammar som har infekterat min kropp. Simian virus 5 och Simian virus 6 som infekterar nervvävnaden och andra infekterar T-celler som ska bekämpa virus. Jag har länge misstänk att dessa kom med vaccination-programmet som pågick i Pakistan i början av 80-talet .

  Läkarna sa att kolloidal silver är farligt då det är en tungmetall och det saknar forskning kring detta. Jag tyckte att läkarna var helt outbildade när det gäller att förstå kroppen cellulära funktioner. Min syn på kroppen är helt motsats från läkarnas syn. Efter 17 år tid både in det konventionella och alternativa medicin så kan jag säga att silver är helt fantastiskt när det gäller hämna tillväxten av bakterier och virus och svamp. Har även sett hur maskar i magen åker ut när silver behandlingen börjar .

  Ett gått råd är att köpa en egen silver maskin och väte-peroxid . Blanda in 1 ml väte-peroxid 6,5% i 1 liter silver ,det bryter ner silver till mer kolloidal koncentrat så att silver blir extreme effektive !

 • Har själv aldrig använt KS. Att döma av media som publicerar läkemedelsindustrins anti KS propaganda så är det sannolikt en bra produkt.

 • Jag har mycket mer plats i mitt ‘medusin’-skåp sedan KS kom i huset – man behöver inte så mycket mer. KS är en fantastisk och otroligt användbar produkt. Jag har en sprayflaska i bilen, en i handväskan, en i badrummet, en i sovrummet, en i köket …
  Jag är SÅ tacksam att jag fann KS – har inte haft minsta snuva, magsjuka eller annan infektion på flera år.
  Heja KS! ..och i Sverige speciellt Anders Sultans Ionosil!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *