A New Documentary about Colloidal Silver – “The Silver Bible”

5
Lennart Sjölin - Photo: Anna Böhlmark,   Almanova.eu
From the film: “The Silver Bible” about collodial silver, in the picture Lennart Sjölin, professor of inorganic chemistry, Chalmers, Sweden – Photo: Anna Böhlmark, Almanova.eu

HEALTH. This documentary film investigates the research on colloidal silver. The authorities tries to stop the use of colloidal silver in Sweden but there are both professors and doctors who speak in favor of it, explains Anna Bohlmark who produced the film. 

“Is colloidal silver a fraud or a product that has the potential to “save” the world?”

Watch the film on Almanova.eu

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
per
per
Gäst
24 januari 2017 kl 21:30

Bill 24 Jan, 2017 at 20:23

Hur kom du på det, Bill.

Vet du vad det är som händer rent kemiskt?

Bill
Bill
Gäst
24 januari 2017 kl 20:23

Jag har själv “botat ” mig från 2 virus stammar som har infekterat min kropp. Simian virus 5 och Simian virus 6 som infekterar nervvävnaden och andra infekterar T-celler som ska bekämpa virus. Jag har länge misstänk att dessa kom med vaccination-programmet som pågick i Pakistan i början av 80-talet .

Läkarna sa att kolloidal silver är farligt då det är en tungmetall och det saknar forskning kring detta. Jag tyckte att läkarna var helt outbildade när det gäller att förstå kroppen cellulära funktioner. Min syn på kroppen är helt motsats från läkarnas syn. Efter 17 år tid både in det konventionella och alternativa medicin så kan jag säga att silver är helt fantastiskt när det gäller hämna tillväxten av bakterier och virus och svamp. Har även sett hur maskar i magen åker ut när silver behandlingen börjar .

Ett gått råd är att köpa en egen silver maskin och väte-peroxid . Blanda in 1 ml väte-peroxid 6,5% i 1 liter silver ,det bryter ner silver till mer kolloidal koncentrat så att silver blir extreme effektive !

JohnnyD
Johnny
19 januari 2017 kl 22:57

Har själv aldrig använt KS. Att döma av media som publicerar läkemedelsindustrins anti KS propaganda så är det sannolikt en bra produkt.

Mayne Sundewall Hopkins
Gäst
19 januari 2017 kl 00:47

Jag har mycket mer plats i mitt ‘medusin’-skåp sedan KS kom i huset – man behöver inte så mycket mer. KS är en fantastisk och otroligt användbar produkt. Jag har en sprayflaska i bilen, en i handväskan, en i badrummet, en i sovrummet, en i köket …
Jag är SÅ tacksam att jag fann KS – har inte haft minsta snuva, magsjuka eller annan infektion på flera år.
Heja KS! ..och i Sverige speciellt Anders Sultans Ionosil!!

Julius
Julius
Gäst
18 januari 2017 kl 19:36

Japp,därför jag har minst en halvliter hemma hela tiden.