Lasse Wikman: Sanningens väg.

publicerad 1 maj 2017
- av NewsVoice
Arabiskt mönster från antiken - Crestock
Lasse Wikman
Lasse Wikman

KRÖNIKA. I dessa orons tider, är det allt väsentligt, att vi som har förmågan att se klarhet, kunna hjälpa och bistå, de förvirrade och hjälpsökande. Vårt samhälle drivs av utommänskliga krafter, där girighet, skymfning, våldtäkt, pedofili, stöld, lemlästning, mord, krig, folkfördrivning och ett enormt hat, är det gängse gångbara.

Jag ber ingen, att de ska uttala förlåtelser över dessa avskum, som så totalt bringar vår värld på kantring. Näst intill utplåning. Förståelse för varelser, som så grymt förgör och förstör, kan vi aldrig ha. Vi ska med vakna ögon se, registrera och ta avstånd från det destruktiva, det avskyvärda dessa personer gör mänskligheten.

De människor som finns överallt och organiserat sig i sällskap, sammanslutningar och hemliga sekter med namn som New World Order [NWO], Illuminati, Bilderberggruppen, FN, EU, IMF och många många fler klubbar för inbördes beundran. Många är de som uttalat sig om det förväntade kaoset som västvärlden kommer att utmynna i, då solen går ner över det destruktiva och i samma sekund går upp i det konstruktiva.

Jag är inte helt överens med den tolkningen. Visst kommer det att bli våldsamheter här och där, men totalt kaos i västvärlden……… nja. Jag är en människa som inte har en religion. Jag har en livsåskådning. Jag tar gärna och ofta fram Buddhas resonemang. En livsåskådning som har kärlek i första rum. Kärlek och inget annat. Jag säger mig ofta, varför ska en människa plågas ytterligare, då hon har fått ge allt av sig själv och avskummen tagit allt? Jag finner det ologiskt att man ska straffas för att ha gått genom detta liv, men en gigantisk plåga, ett helvete rätt och slätt.

Vi må alla betänka, vi som har klarsynthet som en gåva, att detta liv, är bara ett av de många liv vi haft att leva och några återstår att gå igenom, tills vi är en rättfärdig och en kärlekens medmänniska.

Den sanna vägen är kärlekens väg. Den och ingen annan. Under alla tider har människan förflyttat sig i armod, umbäranden, fattigdom, slaveri, svält och ond bråd död. Vi har lärt oss att maktens män och kvinnor tagit, stulit och våldfört sig, på den fattiges bekostnad. Det sker än idag.

Vi kan se samma mönster upprepa sig i dagens “land grabbing” och de av konungen utsedda riddarna under medeltiden, som fick laglig rätt att ta mark och därmed våldföra sig över alla dess innevånare. “Land grabbing” är en skymf, ett fruktansvärt agerande, som vår alliansregering bedrev i Sierra Leone 2013-14. Man tar det man vill åt, sedan struntar man i avtalet med de fattiga.

Inom politiken finns inget parti som inte ägnar sig åt att säga en sak, men göra en annan. Ett sorts mänskligt-grabbing. Nu är partierna så nervösa, att de t o m struntar i “mänsklig-grabbing”. De hotar istället. Om du inte vaccinerar dina barn, får de inte gå i den förskola du vill och tänkt dig. Hur rätt är det?

Jag känner en stor sorg, då jag tänker på dessa blinda kortsynta människor, som trots allt är våra landsmän och kvinnor. När vi nu givit dem mycket av de verktyg som är av nöden, för att se, upptäcka och inse människans villkor, då borde vi också få erkännanden, fler och fler som öppnar sig för kärleken inför sina medmänniskor. Men tyvärr, dessa människor, de arroganta, dessa globalisternas fanbärare kommer aldrig att få se världen som den är, kommer aldrig att få se världen hur den kan vara. De ser världen som deras inre girighet tolkar den. Då är de också fördömda.

Arabiskt mönster från antiken - Crestock
Arabiskt mönster från antiken – Crestock

Swisha Lasse WikmanDen kärlek jag har upplevt under den senaste dryga vecka, är den vackraste, den renaste och den mest dyrbara man kan uppleva. Att få ge en häst vatten, när den törstar. Att bil serverad färska råvaror direkt på din tallrik till frukost, att få människors uppmärksamhet är kärlek. Att få delta i en kärleksfull familjs dagliga rutiner är en gåva.

Jag kan därför bara se, att vi står inför en nyskapande och fredlig tid, där människan kommer att stå i centrum. Inte nationer, inte girighet, inte maktfullkomlighet, inte egoism. Bara kärleken. Den enda sanna vägen – Sanningens väg!

Text: Lasse Wikman


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Kerstin, jag håller med om att det är hög tid att formulera och visualisera ett alternativt samhälle, bortom makten och pengarna. Dessvärre tror jag inte att något av våra nuvarande institutioner, har vare sig förmågan eller viljan att förändra något i grunden. De är alla, ägda, styrda och kontrollerade av samma lilla maktelit, som verkat i det tysta i många årtusenden.

  Exakt, vi har ett val… antingen väljer vi fortsatt, den rädslobaserade, splittrande, bristskapande och konkurrensinriktade och strikt pyramidala världen, ELLER så väljer vi att släppa rädslan och VÄLJER att skapa ett altruistiskt, överflödsbaserat samhälle som vilar på villkorslösheten, som ju inte har något behov av vare sig makt, eller pengar, men som inser att vi alla är ETT… och vem vill bekämpa sig själv, eller skuldsätta sig själv!?

 • Tack Lasse, Martin, Ingrid, Sten och Roland för era hoppingivande underbara ord. Jag blir så mycket gladare eftersom jag får bekräftat att det finns många människor som förstår och arbetar för en bättre framtid för kommande generationer. Där vi lever efter naturens villkor och i samverkan med varandra. Vi har alla ett ansvar för varandra och vår planet och vi väljer själva hur mycket mänskligheten skall lida på vägen fram till ett uthålligt samhälle. Ingen vet idag hur detta uthålliga samhälle ser ut och hur det skall fungera men det är dags att börja formulera mål och handlingsplaner för att inte hela tiden famla i blindo. Tidigare har vi genomfört alla förändringar till maximalt lidande. Men vi har alltid överlevt på något sätt. Kanske FN kunde började samordna och utveckla arbetet med “mänskliga rättigheter”, analyser av miljöhot, ekonomiska hot och “bevakning” av krigsskådeplatser. Allt hänger ju ihop och vi har ju som sagt ett val.

 • Jag är helt övertygad om att många av oss som har kunnat genomskåda de destruktivas mål och medel, har VALT att inkarnera här och nu i denna tid, just för att vara med och stötta, hjälpa och trösta de jordiska själar som inte kan “se” dessa strukturer p g a sin genetiska oförmåga att motstå programmeringen.

  Det mesta av det vi pratar om, är för de flesta, lika osynligt, som vore det skrivet med osynligt bläck, eller sagt i ett frekvensområde, bortom det hörbara…

  Jag kan dock förstå, varför dessa destruktiva krafter har kunnat verka ostört i många årtusenden… För så länge våra attityder, värderingar och vårt beteende har kunnat formas och kidnappas och därmed leda oss likt en fårskock in i ett rädslobaserat, bristskapande och konkurrensinriktat system, så har dessa destruktiva utomjordiska krafter, inte bara kunnat härska över oss, de har DESSUTOM varit NÖDVÄNDIGA inslag i våra liv, för att LÄRA oss alla, vad rädslan ställer till med och hur den fungerar i sitt innersta väsen.

  Då först kan vi förstå och aktivt välja den villkorslösa kärleken och ett altruistiskt överflödssamhälle och då först kommer de destruktiva krafterna att ha spelat ut sin roll som LÄRARE för oss och då först kommer deras makt över oss att gå upp i rök…
  Då först kan vi bli fria att tillsammans forma världen, så som vi vill ha den…

 • Tacksam för inlägget. Där många av oss och de som styr oss går fel tror jag är just girighet.
  När jag växte upp var det en synd. Men någon gång under de sista 40 åren slog det runt. Allt började mätas mer i pengar än någonsin, vad jag vet. Innan, om man fick en ny beställning på 100 enheter med samma pris man sålt 5 tidigare ringde man upp kunden och påpekade att priset nu blev 25% lägre.
  Sedan verkar det som om girigheten och “var man för sig själv” helt tog över, både vid affärer och förhandlingar med facket. Framförallt sögs politikerna in att däma av hur lättköpta de är här i väst idag. Att de flesta av politikerna plus många köpta professorer kommer att bildlingen slaktas när dagens era är förbi och ersatts av motsatsen, som är vanligt, har dom tydligen inga förkänningar av. Men i det följande klimatet där rättvisa och ärlighet igen prisas kan det bli svårt att hålla sig PK med sådant bagage.
  Att läkemedelsindustrin hela tiden ursäktas för att det är “deras uppgift att tjäna pengar”, för sina aktieägare är mycket tråkigt. Att “våra” störtsta företag aktivt kämpar för att de rikaste 0.1% ska bli rikare är en sak. Men det finns inget moraliskt försvar för denna girighet.

 • Varmt och Kärleksfullt tack för dessa klarsynta rader. Vi kan hjälpa och stödja varandra då blir vi inte lika sårbara. Kärleken segrar alltid till slut. <3

 • Kärlek är inte möjlig utan lugnet. Således är lugnet det första man bör söka, ex. i en meditationsreträtt.

  Kärlek som är kortsiktig är inte förnuftig. Endast en långsiktigt kärlek för framtidens generationer i flera generationer kan således vara kärlek på riktigt och förnuft samtidigt.

  Lugn, Kärlek och förnuft skapar en god helhet. Du är inbjuden.

  https://peacecompassionunderstanding.wordpress.com/the-peace-project/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *