“The Truth About Cancer” visas i repris – Cancer går att förebygga och bota utan biverkningar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 maj 2017
- NewsVoice redaktion
Ty Bollinger - Foto: Truth About Cancer

Världens bästa dokumentär om cancer, The Truth About Cancer, visas nu i repris gratis. De nio avsnitten är fyllda med information om hur man förebygger och botar det fruktade sjukdomstillståndet. Metoderna är omväxlande enkla och avancerade men har det gemensamt att de fungerar utan att ge biverkningar och orsaka lidande.

Lever du i tron att cancer är en typ av sjukdom som man ännu inte vet orsakerna till eller hur den kan botas? Är du på grund av skolmedicinens tre biverkningsframkallande och ineffektiva metoder “förgifta, skära, bränna”, det vill säga kemoterapi, kirurgi och strålning, övertygad om att behandling av cancer med nödvändighet måste innebära lidande .

Då kan jag avslöja att läkemedelsindustrin har lyckats få dig att tro på hemska lögner om cancer. Nu har du dock chansen att få veta hur det egentligen förhåller sig.

“The Truth About Cancers” huvudproducent och ciceron Ty Bollinger tar dig med till många olika delar av världen, där han intervjuar framstående forskare, läkare och andra framgångsrika medicinska utövare, för att få veta så mycket som möjligt om den stora mängd effektiva och ofarliga metoder som förebygger och botar cancer, men som trots detta inte erkänns av skolmedicinen.

Patienter berättar också om hur de räddats till livet med hjälp av de behandlingar som presenteras i serien, detta efter att skolmedicinen fallerat.

“The Truth About Cancer” kommer garanterat att få många tittare att häpna och släppa sin rädsla för cancer. Om du är intresserad av att se serien gratis under nio dagar från den 16 maj (den 17 här i Sverige), så registrera dig med förnamn och e-post-adress nedan:

The Truth About Cancer: A Global Quest 9 Part Docu-series Begins May 16th

Läs mer om filmen i NewsVoice

Text: Per

Ty Bollinger - Foto: Truth About Cancer
Ty Bollinger – Foto: Truth About Cancer


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: cancer
Stöd NewsVoice 2024
 • Läkaren Suzanne Humphries fick igår kväll svensk tid hot om att bli torterad och mördad i och med sitt engagemang mot och upplysning om skadeverkningarna från vacciner. Även hennes vaccinkritiska kolleger skall mördas, såväl som så många som möjligt av besökarna på någon av Humphries vaccinföreläsningar:

  https://www.youtube.com/watch?v=S_ZZ0pnrI7k

 • The Truth About Cancer-serien förändrar många av tittarnas liv. Ty Bollinger skickar några kommentarer från personer som har sett den så här långt, det vill säga fram till dagens avsnitt, det sjunde i ordningen:

  “After seeing this episode 7 and being a cancer survivor through conventional treatment, I only can repeat: If I’d only known…. So much suffering that could have been avoided! Now I know, I am prepared if cancer knocks on the door again. Thank you so much, Ty, for all the work done to give all of us a plan to follow by means of natural treatment.”

  “This is GREAT INFORMATION, something that the world needs now. I will do everything to spread it in the world. Thanks for everybody who are creating this film.”

  “Thank you – yes I agree this has got to be one of the most life changing video series I’ve ever seen. Truly has the capacity to change the consciousness on the planet for sure – Blessings to you and yours.”

  “I bet big pharma is sweating over this series HUH! I will definitely be buying the series.”

 • Följer ni gratisreprisen av The Truth About Cancer?

  Idag, söndag, spelas avsnitt 5. Där tar man bland annat upp vacciner. Mike Adams, dr Sherri Tenpenny, Sayer Ji, Jon Rappaport, Desiree Rover, Jefferey Jaxen, dr Rashid Buttar och dr John Consemulder berättar om varför vacciner skadar och orsakar sjukdomar, bland annat cancer.

  Tittarna får också veta att vaccinindustrin började utvecklas på allvar genom nazi-sanktionerade experiment på koncentrationslägerfångar under andra världskriget. De tyska läkemedelsindustri-forskare som ägnade sig åt detta smugglades efter kriget, genom en operation som man gav namnet Paperclip, in i USA. Där fick forskarna fortsätta sitt experimenterande, men nu åt amerikanska istället för tyska läkemedelsföretag. Bland annat Rockefeller var inblandade.

  Experimenten med vacciner på koncentrationslägerfångar under andra världskriget var en testkörning som började utveckla de dolda makthavarnas förståelse för hur dessa skadar människan. Sedan många decennier är det dock skarpt läge, förödelsen av mänskligheten pågår för fullt genom den vaccinering av hundratals miljoner människor som är satt i verket.

 • Sigge Johansson 14 Maj, 2017 at 20:11

  Där prickar du in flera rätt, men serien The Truth About Cancer avslöjar så oerhört mycket mer. Läkemedelsindustrins/Skolmedicinens tekniker för att lura in människor i farliga cancer”behandlingar” är intrikata och de flesta går när läget presenteras som akut på de niten. För att kunna skydda sig mot detta behöver man ta in den typ av information som ges i den här serien.

  Dessutom får man lära sig väldigt många förebyggande metoder, vilket är viktigt idag, med all negativ påverkan på våra kroppar och psyken som vi utsätts för, i form av hormonstörande plaster, Wi-Fi, bekämpningsgifter i jordbruket, cancerogena ämnen i luften, kemikalier i hushållet, farliga tandlagningsmaterial, kontaminerat dricks- och duschvatten och så vidare.

  Många som har sett The Truth About Cancer vittnar om att den förändrat deras liv och gett dem en helt ny syn på hälsa och sjukdom generellt.

 • isses….
  Nej så mkt stirrande på en skärm orkar jag inte med…
  RÄTT mat, inget socker i ngn form, extra vitaminer + mineraler och lagom motion är nog rätt väg…

 • Sigge Johansson 13 Maj, 2017 at 06:56

  Sigge, observera att The Truth About Cancer består av inte två utan nio avsnitt, vart och ett mellan en och en halv och två timmar långt. De avsnitt som du länkar till på YouTube utgör alltså endast de två första avsnitten och inte ens 25 procent av hela serien och är reklam för serien i sin helhet, vilken kan köpas på bland annat DVD.

  Vänligen

  Per

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *