Dr Day ansåg att globalism är en dystopisk och misantropisk plan

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 juli 2017
- NewsVoice redaktion
Dr Richard Day pekas ut som en insider i Rockefeller-familjen
Dr Richard Day pekas ut som en insider i Rockefeller-familjen
Dr Richard Day pekas ut som en insider i Rockefeller-familjen

HISTORIA. Marcus Gullberg redogör för ett kontroversiellt tal om globalisternas framtidsplaner för världen. Mötet ägde rum 1969 i Pittsburgh och talare var dr Richard Day (1905-1989), en då känd läkare i USA och medicinsk direktör för ”Planned Parenthood”, skriver Gullberg. 80 barnläkare lyssnade och Day ska ha sagt att anledningen till att han höll talet var att ”inget kan stoppa oss nu”. Talet dokumenterades av en åhörare.

NewsVoice publicerar dr Days tal för att redovisa vilken typ av tänkande som ligger bakom vissa ej politiskt korrekta perspektiv på globalismen. Artikeln representerar inte tidningen NewsVoice världsåskådning, men vi väljer att redovisa uppfattningar som finns både inom och utanför åsiktskorridoren. Det är fritt fram att diskutera Days världsbild och om du anser att han hade rätt i sina prognoser. / NewsVoice

Text: Marcus Gullberg

Bland de mest intressanta uttalandena var att dr Day menade att den östliga, kommunistiska konspirationen bara var en del av pusslet och att Väst och Öst har ett nära samarbete trots skillnaderna mellan kapitalism och kommunism.

Day talade också om ”New Barbarian Age”, vilket rimmar väl med Dalai Lamas världsturnéer de sista 50 åren där han marknadsför ”Kalachakra-profetian” under sina väckelsemöten (förf anm). Om man är med på ett sådant ”frälsningsmöte” blir man ”initierad” och det är nog bara ett fåtal som förstår meningen med dessa initieringar och ännu färre är det som förstår vad som sägs på tibetanska.

ArcanumSkolan 2024

En översättare hävdar att man efter riten har lovat att följa Dalai Lama i framtiden och att man åker ner i helvetet om man inte lyder honom. I Kalachakra-profetian invaderar barbarerna världen med sin demonledare ”Krinmati” i täten. Krinmati i profetian är en barbarisk icke-indier som attackerar världen från Indien. Idag reser icke-indiern Dalai Lama från Indien världen runt som frälsare och har audiens hos alla världsledarna samt hyllas i globalistiska och kulturmarxistiska MSM som en ”guda-kung”. Slump eller vansinnigt allvar?

En parentes är långfilmen ”Conan The Barbarian” där svartmagiker härskar över världen från Asien och där Conan (Schwarzenegger) först förslavas och senare slåss för sin frihet. Man kan både i dr Days tal och i filmen se en tydlig koppling till ”starkast (brutalast) överlever” enligt evolutionsteorin.

Doktor Day var en insider i Rockefellerfamiljen och globalisternas inre sfärer och han stöttade den agenda som ibland förs fram, vilken primärt syftade till att avfolka jorden och förslava alla överlevarna (de starka slavarna) under en härskarklass via hjärntvätt och olika förtäckta attacker mot folken som decimerade deras antal. Ett påstående som allt för enkelt har förkastats av etablissemanget som en klassisk konspirationsteori.

Världsregeringen skulle enligt Day införas via terrorism som sedan eskalerade till hot om globalt kärnvapenkrig och tanken var att eventuellt detonera en eller ett par atombomber för att skrämma världens folk till total lydnad. Däremot kommer eliten inte att starta ett fullskaligt kärnvapenkrig eftersom deras egen framtida livsmiljö då skulle skadas.

Day talade om en mängd olika samhällsfenomen varav flera idag har blivit sanna:

 • terrorism,
 • massproducerad skadlig mat,
 • maskuliniserade kvinnor (för att ta bort alla skillnader på slavarna),
 • centraliserad matkontroll,
 • massövervakning,
 • hemliga cancer-kurer (för eliten),
 • urbanisering för att förstöra traditionell kultur,
 • långa utbildningar utan substans,
 • statlig hjärntvätt i skolan,
 • en sex- och våldsfixerad nöjesindustri,
 • sportevenemang (för att minska nationalism),
 • förfalskad vetenskap,
 • marknadsföring av droger,
 • alkohol,
 • fri sex och homosexualitet,
 • utslagning av alla unga människor från bostadsmarknaden (via stigande bostadspriser),
 • utpressning av alla länder med kärnvapenkrig,
 • eliminering av kärnfamiljen,
 • enkla skilsmässor etc.

Day talade också om saker som är kontroversiella idag, tex:

 • väderkontroll (som vapen mot folken),
 • chippning av människor (något som inletts),
 • utrotning av äldre människor via masseutanasi,
 • förbud mot att ha barn utan statligt tillstånd,
 • en ny världsreligion (under bildande idag),
 • förbud mot att odla sin egen mat,
 • eliminering av “sanna böcker”,
 • användandet av sjukhus som fängelser,
 • kriminalitet (som ett sätt att styra samhället i lönndom) och den
 • kristna religionen skulle bli en av globalisternas främsta allierade i att genomföra planen genom subversion inifrån.

Framlidne globalisten Zbigniew Brzezinski sa en gång i linje med dr Day:

Zbigniew Brzezinski
Zbigniew Brzezinski

“Shortly, the public will be unable to reason or think for themselves. They’ll only be able to parrot the information they’ve been given on the previous night’s news.”

Dr Day berättade att via tex media och propaganda skulle man dupera folket till dess att människor blev helt oförmögna till kritiskt tänkande. På ytan skulle man sälja in alla reformer med ett positivt budskap medan essensen alltid var att kriga mot massorna med två huvudmål: döda en stor del av världens befolkning och samtidigt förslava överlevarna.

Denna process mot totalt slaveri skulle ske gradvis genom ständiga reformer som söndrade folket och knäckte dem mentalt och fysiskt. Tex skapades ghettona i storstäderna som ett sätt att skifta ut ”svaga människor” och låta dem gå under i drogmissbruk som sanktionerades av staten i hemlighet (via underrättelsetjänsterna?).

Skräpmat skulle finnas överallt och används för att skada hälsan. De starka människorna skulle välja bort skräpmat medan de svaga skulle bli beroende av den. På detta sätt skulle fler människor kunna dö tidigare. Cancer var ett sätt att ytterligare bromsa befolkningsutvecklingen medan ingen i eliten dog av cancer.

Slutkommentar

Eftersom dr Days tal var så omfattande och heltäckande ger jag bara en introduktion här. Det mest intressanta med hans tal är att en människa kan uppnå en sådan nivå av galen ondska och total avsaknad av respekt för världens folk.

Här talar vi om en totalt hänsynslös härskarklass som ser sig själva som “gudar” bara för att de tycker att deras planer är briljanta och av en högre intelligens än vad det ”dumma” folket kan genomskåda.

Faktum är att en människa som kan tänka ut och genomföra alla dessa vansinniga planerna inte kan betraktas som en människa längre. Den andra saken är att i princip alltihop av det som han sade 1969 skulle användas av ondskan mot världens människor har redan blivit eller håller på att bli verklighet.

Man kan säkerligen skriva ett tjugotal artiklar i ämnet vilket jag hoppas att fler skribenter vill göra. Här följer användbara länkar till dr Day.

Text: Marcus Gullberg

Days tal (inkl underrubriker)

Dr. Day Speech 1969 – The Evil Plan To Enslave Mankind – Transcript

Tape I

Tape II

Tape III – an interview by Randy Engel, Director of the U.S. Coalition for Life, with Dr. Larry Dunegan on Oct. 10, 1991 in Pittsburgh, Penn.

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Ett tillägg till förra inlägget. Kryptovalutan BTC kan alltså ha använts som ett betatest på hur blockchainteknik accepteras och utvecklas utan styrning. Nu försöker man ta hand om förloppet för att kunna börja peka med hela handen när värdet på SDR (XDR) och underliggande tillgångar kan manövreras från IMF. Alla transaktioner kan ju dokumenteras och detta fungerar kanske om toppstyrningen är till för allas bästa men en katastrof om bara ett fåtal får plaska runt i tunnan med sylt. https://www.youtube.com/watch?v=sG3Ju8AhCKM&feature=youtu.be

 • Alla punkterna i ovanstående program håller på att implementeras och kommer att fungera om 5G slår igenom med full styrka. Befolkningar förbreds för en AI, artificiell intelligens som inte är till för att utveckla något utan för att bromsa. AI är en självdestruerande mekanism som registrerar förloppet och kommer att optimera det. 5G är kronan på verket och även bitcoin BTC verkar vara en del i systemet. Digitala betalningar kan kontrolleras om man behärskar noderna på internet vilket NSA gör. Man har nu påbörjat världsvalutan SDRs digitalisering från den kinesiska korporationen, och förloppet fortplantas sedan via BRICS. För att undvika en global kollaps som 2009 försöker man sammanfoga digital kryptovaluta med SDR via ACCoin och Tokens där den bakomliggande säkerheten finns i allt som produceras/producerats dvs delar av varje nations BNP. Nationella tillgångar kan expropieras som “statsskulder” och man kan då öka volymen på SDR efter behag. Detta kommer att ske via “internet of everything” dvs allt digitaliseras via chip och man sätter ett pris på det. Alltså även oss. (SDR=Special Drawing Rights). https://en.wikipedia.org/wiki/Special_drawing_rights Max Igan beskriver problemet men visar också på lösningar https://www.bitchute.com/video/oprO0OKO6rU/

 • @Orban. Jag tror att han har rätt i mycket av det han säger men hans tilltro till Kina kommer nog tyvärr sluta i besvikelse. KKP lovar runt och håller tunt som alltid. Samma grupp av globalister överallt och Kina är på toppen. Se nu hur kineserna i tysthet försöker dra igång ett krig med Indien vid Tibet-gränsen.

  @Sigge. Visst ligger det mycket sanning i protokollen men att “judarna” presenteras på toppen är nog en false flag som “toppjudarna”(läs globalister/superbankers etc) försöker upprätthålla i syfte att få sympatier och föda de judiska massornas sionism – dessa personer är mästare på psykologisk krigföring/förvilling och att se ut som oskyldiga offer.

  Toppjuden Herzl sa: “The anti-Semites will become our most dependable friends, the anti-Semitic countries our allies.”

  Se rapport från 1963 i Israel om judar som agerar “antisemiter”:

  http://www.jta.org/1963/11/05/archive/five-jews-arrested-for-painting-swastikas-on-israel-consulate

  Det där med vad folk säger och vad de egentligen gör stämmer ofta inte överens.

 • Det fasansfulla tillika sinnessjuka innehållet i artikelns NWO-agenda är nästan en kopia av Sion-Vises-Protokoll, vars många punkter faktiskt redan är genomförda. Och de återstående håller på att förverkligas!!

  Vilket i sin tur rimmar ganska illa med “etablissemangets” hysteriska påståenden om att nämna protokoll skulle vara en förfalskning.
  Men som vanligt, slår VERKLIGHETEN “etablissemanget” på fingrarna och som vanligt blir gensvaret att tiga ihjäl verkligheten — det den lögnfabricerande (((median))) inte skriver/talar om, finns ju inte….

 • Inget nytt under solen, vi har agenda 2030 att följa eftersom både Fredrik Reinfeldt för alliansen och Löfven för nuvarande regering signerat avtalet som utjämnar vår standard gentemot tredje världen. Allt finns öppet att läsa i FNs arkiv och vi ger upp hela den grund vårt land en gång byggdes upp av. Ja Svenskar ska bli marginaliserade har våra folkvalda politiker bestämt eftersom folket glor på sport och dokussåpor istället för att engagera sig aktivt i tråkig politik..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *