Tvångsvaccinering sprider sig i Europa – Italien tar beslut

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 15 juli 2017
- Torbjörn Sassersson
Vaccinationstvång i Italien - Foto: Francesca Alesse

Torbjörn Sassersson,  juli 2017,  selfie
Torbjörn Sassersson, juli 2017, selfie

VACCINDEBATT. Land efter land inför medicinska diktat i form av tvångsvaccinering. Nu senast Italien. De som inte vaccinerar sig eller sina barn bestraffas med utestängning från skolan, böter eller fråntagandet av rätten till sina barn. Nu händer det som vaccinskeptiker varnat för i många år, det tvångsmedicinerande samhället. 

Text: Torbjörn Sassersson

Den italienska regeringen vill införa tvångsvaccinering av alla barn och det sägs i sociala medier att miljontals italienare reser sig upp i protest och går ut på gatorna. Mainstream media rapporterar inte om det, men World Economic Forum skriver i artikeln “Italy has introduced mandatory vaccinations. Here’s why it’s so important” om vikten av att alla “förstår” varför det är så viktigt med tvångsvaccinationsprogram.

I linje med det populära insäljande narrativet används mässlingen som hotbild, diverse moraliska skäl och vag flock- eller hordimmunitet (herd immunity), men inget nämns om vetenskapliga bevis för att vaccinerna är säkra eller ens fungerar i artikeln skriven av Alberto Giublini (Research Fellow) vid Universitetet i Oxford.


När det saknas vetenskapliga bevis brukar istället förespråkare för vacciner hänvisa till att det finns spekulerande “statistisk” om att si och så många räddas. Svenska Folkhälsomyndigheten gjorde det tex efter att GlaxoSmith Kline gav Sverige narkolepsi.


De som sedan inte köper dessa argument varnas i Italien för böter upp till 75,000 kr eller risken att förlora vårdnaden om sina barn. Det existerar ingen annan vårdsituation där “patienter” utsätts för denna typ av hot, inte ens när det gäller psykiatrisk tvångsvård, ett påstående som kan diskuteras eftersom mentalpatienter tvångsmedicineras, men de slipper böter.

Tvångsvaccinering i Frankrike
LmV: Fick fängelse för att inte ha vaccinerat sitt barn

I februari 2016 skriver LäkemedelsVärlden i en artikel om ett föräldrapar i Frankrike som dömdes till villkorligt fängelse i två månader för att inte ha vaccinerat sitt barn. Alla barn i Frankrike ska enligt lagen tvångsvaccineras mot difteri, stelkramp och polio.

“Pappan Marc Lerère säger till Läkemedelsvärlden att vaccinerna är farliga och att läkemedelsindustrin har korrumperat myndigheter, experter och sjukvårdsministrar.

– Det är inte vacciner som har gjort att vissa sjukdomar har utrotats. Det är bättre levnadsstandard.

Marc Lerère berättar också att han är fast övertygad om att man kan skydda sig mot alla sjukdomar genom att äta bra mat.”

The Guardian skrev 2016 att sjuksköterskor och barnmorskor som sprider antivaccinationsbudskap (anti-vaccination messages) med andra ord, varnar för riskerna med vacciner, riskerar att åtalas.

“The statement also urges members of the public to report nurses or midwives promoting anti-vaccination. Promoting false, misleading or deceptive information is an offence under national law and is prosecutable by the Australian Health Practitioner Regulation Agency.

–The board will consider whether the nurse or midwife has breached their professional obligations and will treat these matters seriously” – “Australian nurses who spread anti-vaccination messages face prosecution”

I februari skrev finska Vasabladet om att tvångsvaccinering som införs i landet. I mars 2017 inträdde en ny smittskyddslag i kraft.

“Den innebär att vaccinering för vårdpersonal som jobbar med högriskgrupper blir obligatorisk. En vägran kan leda till uppsägning.”

Enligt det australiensiska parlamentet kommer inte “child care payments” (barnbidrag) att betalas ut from 1 januari 2017 om barnet i fråga inte vaccineras.

“From 1 January 2016, children of all ages must be up-to-date with their childhood immunisations or lose eligibility for these payments, with exemptions granted only for medical reasons.” – ‘No Jab No Pay’ and other immunisation measures

Många andra länder i andra delar av världen har sedan många år tvångsvaccinationsprogram redan implementerade.

EU-dom gav vaccinskadad rätt

LäkemedelsVärlden skriver i artikeln “EU-dom ger vaccin skulden för sjukdom” att omständigheter dock kan räcka för att klargöra om ett vaccin skadat en person. I EU-domslutet fastställs att om sjukdomen [skadan] uppkommit tidsmässigt i nära anslutning till vaccination kan det anses vara bevis nog för att sjukdomen [skadan] beror på vaccinet.

När ska verkligheten komma ikapp en orolig allmänhet?

Dokumentation från flera länder visar att samtliga barnsjukdomar försvunnit till minst 80% innan vaccinationsprogrammen startade på 1950- och 60-talet. Orsaken är bättre levnadsförhållanden, mindre svält, bättre bostäder och mer näringsrik mat.

NewsVoice har under flera år publicerat diagram och dokumentation som visar att förekomst (incidens) och dödsfall minskat enormt. Vaccinindustrin har dragit fördel av detta i sin marknadsföring genom att omvänt påstå att det förbättrade hälsoläget uppstod tack vare vacciner.

Swisha Sassersson valfri summaDonald Trump valde i januari 2017 John F Kennedy Jr som rådgivare för att utreda vaccinrisker. Vissa MSM-medier gick i taket. Kennedy har i flera intervjuer sagt att industrin runt 1987 fick oinskränkt fullmakt för att fritt marknadsföra vacciner utan att riskera att stämmas av regeringar eller myndigheter.

Text: Torbjörn Sassersson

Ett exempel nedan på dödsfall i mässling i USA åren 1900-1998. Mässlingsvaccin introducerades först 1963.

Dödsfall i mässling i USA åren 1900-1998
Dödsfall i mässling i USA åren 1900-1998

Relaterat

Läs mer i NewsVoice eller på Vaccin.me om vaccinrisker och för att se referenser.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Problem – Reaction – Solution. Nu kommer “solution”-delen i mässling-haussen på Sahlgrenska i Göteborg. Idag, onsdag, höjs rösterna i media för att tvångsvaccinering i Sverige mot mässlingen skall införas. Vad annat kunde man vänta sig. Naturligtvis finner läkemedelsindustrin på andra råd, när dess dolda lobbyister inte lyckas styra riksdagen som de vill.

 • Hemskolning är ju bara bra! Då slipper barnen 9-års fängelse med indoktrinering och mobbing. Det vill inte eliten utan kommer istället att se till att föräldrarna förlorar vårdnaden. Barnen hamnar hos PK-familjer á la “Pleasantville”, men blir såväl vaccinskadade som rotlösa och uppgivna – d.v.s. underbart hanterbara.

 • Betyder inte obligatorisk tvång? De måste tillåta hemskolning om det inte ska bli frågan om tvång. Skräcködla den där Arleksten. Orkar inte lägga fram argument mot vaccinering för det har jag gjort frenetiskt, med vetenskap och fakta som stöd, i nästan 10 år nu.

 • Sofia Arkelsten (och SvD-skribenten) påstår bla följande i artikeln:

  “Frågan är kontroversiell och när Sofia Arkelsten senast motionerade i
  frågan blev hon utsatt för vad hon kallar en desinformationskampanj på
  nätet där förslaget utmålades som ett tvång. Motionen röstades ner i maj
  i år.”

  “– Vaccin är säkert och fungerar, säger Sofia Arkelsten och hänvisar till
  att det råder vetenskapligt konsensus i frågan.”

  “Arkelsten tycker att det är bra att Frankrike nu gör sällskap med
  Australien och hon anser att det är rimligt att Sverige följer efter.
  Riksdagsledamoten, som även är partiets biståndspolitiska talesperson
  och ledamot i utrikesutskottet, påpekar att vaccinering räddar miljoner
  liv årligen globalt.”

  “I Sverige är det främst vissa religiösa grupper som varit motståndare
  till vaccinering. Men enligt Arkelsten hade desinformationskampanjen mot
  hennes tidigare riksdagsmotion kopplingar till extrema rörelser.”

 • Ja, Sten, du har helt rätt gällande mutor, “smörja” inflytelserika personer till ‘rätt’ beslut. När jag var yngre och mer naiv så tog det en stund innan jag kunde begripa varför läkare/sjukhus och läkemedelsföretag alltid ‘råkade’ vara på konferens samtidigt(jag jobbade som kock på konferenshotell). Detta, till en mera luttrad personal talade om för mig hur det egentligen låg till.
  Det som nu, i perspektiv, kändes rätt oskyldigt, har förvandlats till ett skräckvälde. Att dessa psykopater inom vaccin-industrin tror att de ska komma undan är ett bevis på deras arrogans, och det är också detta som kommer att bli deras fall. Vi får inte låta oss skrämmas av dessa mentalt störda individer, kom ihåg Oz; bakom skynket står en liten livrädd pajas…

 • Föreningen 2000-Talets Vetenskap har nu i samarbete med NHF Sweden initierat projektet FreedomEurope.net som är en nätbaserad demonstration mot införandet av tvångsvaccination i Europa men även för rätten att bestämma över vår egen kropp och hälsa i ett bredare perspektiv.

  På FreedomEurope.net kommer löpande information om vad som händer på detta området och om aktuella vaccinlagar, information om vacciner, videoföreläsningar samt nyheter mm.
  Du deltar i demonstrationen genom att:

  1) Skriva på namninsamlingen – Stoppa medicinsk tvångsbehandling av våra barn:
  http://freedomeurope.net/sign-petition/

  2) Dela och sprid frihetsbilden (händerna som bryter sig loss) som profilbild i sociala medier samt på din blogg eller hemsida och länka till FreedomEurope.net.

  3) Gå med i Facebookgruppen med samma namn som finns på https://www.facebook.com/groups/freedomeurope.net/

  På 2000-Talets Vetenskaps hemsida kan du även läsa hela artikeln “Läkemedelsfaschismen tar kommandot i Italien”, som nu finns gratis att ladda ned på denna adress:
  http://www.2000tv.se/artiklar/2017/lakemedelsfascismen_i_italien.pdf

  Vill du hellre läsa artikeln i tidningen skaffar du en prenumeration här:
  http://www.2000tv.se/prenumerera.php

 • I alla tider har de flesta människor haft de sedvanliga barnsjukdomarna: mässling, sharlakansfeber, röda hund och påssjuka. Själv hade jag dem allihop och även mina skolkamrater. Varför vi nu ska tvångsvaccinera våra barn är mycket egendomligt. Det verkar som att de vill ta livet av mänskligheten – och det är ju deras plan sedan många år. Depopulation plan for humanity.

 • Undrar om någon kan redovisa hur många barn som dör i Sverige p.g.a. att de inte blivit vaccinerade??!!
  Mig veterligt inte något, då räknar jag inte med barn som är sjuka av andra orsaker och därför redan är försvagade.
  Som vanligt angriper man saker från fel håll. Ett starkt och friskt immunförsvar, bra och näringsrik mat samt frisk luft…….då klarar kroppen av de flesta sjukdomar och blir dessutom starkare. Men nej, aggressiva metoder är det som gäller. Så trött man blir!

 • Detta verkar vara en del av GHSA ( the Global Health Security Agenda), en lag som involverar ett flertal länder och som skrevs på av president Obama (strax innan senaste valet). Styrgruppen utgörs av Canada, Chile, Finland (som nyligen också fick en lag om tvångsvaccinering), Indien, Indonesien, Italien, Kenya, Saudiarabien,Sydkorea och USA. GHSA har 11 delprojekt, däribland ett femårsavtal som går ut på att deltagande länder måste ha ett fungerande nationellt vaccinationssystem. Detta mäts i vaccinationstäckning, som ska vara 90 % av 15 månaders gamla bebisar, med minst en dos av mässlingsvaccin. Sverige är också medlem och har förbundit sig till projekt 1, vilket går ut på att bekämpa antibiotikaresistens. Cirka femtio länder är medlem i GHSA och förbinder sig till minst ett av projekten.
  Inget händer av en slump!
  Källa: Tidningen Hälsofrihet, nr 1/2017.

 • Horribelt! Att politikerna inte fattar att lobbyisterna -framförallt i form av högutbildade professorer – oftast är köpta av industrin som inte ser någon gräns på hur mycket “småpengar” de kan spendera på “experter” när de potentiella inkomsterna från massvaccinering via politiska belsut kan bli 100000-tals ggr högre än dessa mutkostnader. Att det inte är fråga om välbetalda jäviga experter måste man vara politiker för att inte inse, då alla utom kanske en har samma målsättning. Men korruptionen är extremt raffinerad: Man ber via en högt uppsatt kontakt om ett “informellt möte”, typiskt med hälsoministern, kanske i flera steg via hans direkta underhuggare. Han/Hon kommer till ett möte på ett mycket fint ställe som kanske påbörjas med en cocktail reception, med kanske 10 eller fler (inter)nationellt välkända docenter och professorer, som alla trimmats till att leda “offret” till “rätt beslut”, för att rädda liv.
  Blir svårt!

 • Illavarsnande nyheter om hur Big Farma som en del av den nya världsordningen vill ytterligare skrämma oinformerade människor till tvångsvaccination och till att underordna sig den makt som vill kontrollera oss, försämra vårt immunförsvar ( depopulation) och dessutom vill att vi skall betala dem för att de gör det.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *