CIA-insider Kevin Shipp förklarar hur “Deep State” fungerar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 augusti 2017
- NewsVoice redaktion
Kevin Shipp - Foto: Hagmann Report

DEEP STATE. Kevin Shipp (1956-) är en medaljerad CIA-officer som berättar om hur grov kriminalitet inom den djupa amerikanska staten “Deep State” styr alla skeenden av betydelse i USA:s inrikes- likväl som utrikespolitik. Shipp arbetade på CIA med att förhöra personer, kontraspionage och som intern utredare.

Kevin Shipp anser att en dold statsmakt i USA styr landet. I centrum av “The Intelligence Community” (TIC) finns CIA. TIC är mer kraftfull och har större makt än den officiella politiska federala makten och “Deep State” använder, enligt Shipp, olagliga och icke-konstitutionella metoder för att skydda USA:s hemliga operationer. För att lyckas används ett avancerat sekretessprogram som ska stoppa “insiders” från att bli visselblåsare. Shipp säger att om hemligheter läcks ut finns protokoll för hur visslaren ska brytas ner mentalt, politiskt, ekonomiskt och socialt.

Föredraget hölls i juli 2017 och postades av Dane Wigington på YouTube den 23:e augusti. Wigington skriver att fler insiders och visslare måste komma ut i ljuset och berätta om denna organiserade kriminalitet som styr inte bara USA, utan hela världen.

“If we have any chance of stopping the completely out of control criminal cabal that currently runs our country and much of the world, we must all make our voices heard…” – Dane Wigington

Kevin Shipp skrev böckerna “In From the Cold” och “From the Company of Shadows”.

Text: NewsVoice

Källor

Kevin Shipp - Foto: Hagmann Report
Kevin Shipp – Foto: Hagmann Report


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Kalabrien, Tack för dessa familjenamn. Precis vad jag behövde i min forskning. Washington DC hette tydligen Rom från början. I Maryland, och Virginia intill. Nyfödelse av deras NWO i Amerika.

 • Jag tror inte Shipp tog upp om geoengineering eller chemtrails, eller missade jag något, jag var “off” datorn ibland. Jag har dock sett att här tar han upp det, ett par minuter efter att man kommer in i videon: https://www.youtube.com/watch?v=IXpkrXGouts&feature=youtu.be&t=25m30s

  Håller med Sassersson om att Shipp beskriver det “övergripande”. Han visar yttringar av Deep State i strukturen, och går inte in på Deep State som sådan. Inget om familjerna bakom det hela, som Aldobrandini, Farnese, Orsini, Breaksphere, eller Percy, m fl.

  Percy skrivs vara ägarna och upphovet till Agenda21 och avbefolkning. Allt går via dom, droghandeln, geoengineering, bankerna, big pharma, militärindustriella komplexet, osv – allt är inom dessa familjer – det är deras business. Dessa familjenamn är företagsnamn. Förr hade vi bara ett namn, men de, eller genom Vatikanen, så har världen tvingats in i att alla SKA ha ett efternamn, vilket är ett bolagsnamn.
  Familjerna kontrollerar världsordningen, och det är inte så att Rothschild, eller Rockefeller är över tex Orsini eller Farnese, långt ifrån – utan de kommer ur dessa familjer – de är en front för de djupare eller högre företagsnamnen/familjerna. Kvinnorna där är mera betydande än drottning Elizabeth. Det är blodslinjer – och dessa familjer har Vatikanen, påvarna, jesuiterna, black pope och allt det där. Rothschild kan inte dölja sitt ursprung:
  http://revelationnow.net/wp-content/gallery/they-live-symbols/dynamic/rothchild_skull.jpg-nggid041350-ngg0dyn-0x0x100-00f0w010c010r110f110r010t010.jpg

  Bakom dessa “huvuden” så kallas det inte för människor längre – utan det är annat dåligt.

  Bilder och statyer kan ha mycket långa skallar, se från gamla Egypten mm, det slår fortfarande igenom, dessa reptilyttringar eller vad det nu är. Men de gillar nog att äta människor.
  Nu kallas det ofta för “House of Rothschild” eller andra “hus”, Saxon… inte vet jag. De skapade hus som underavdelningar, med liknande efternamn.
  Man kan ofta peka på vilken familj som styr vad i världen. De har Club of Rome, och de har även skapat strukturen för genomdrivning av deras intresse “Committee of 300”.
  En gång delade familjerna upp världen enligt deras önskan, tex sände man ut “Columbus”, fast familjen är egentligen Colonna.
  Farnese var de (tror jag) som är upphovet till islam, och kontrollerar det. Far… nese >Farsi/persiska – man ser ursprunget.
  Om man tex pekar på CIA, så kanske man inte direkt ser vilka som låg bakom, och vad det hela handlar om, man kanske bara nämner att Truman skapade det.
  CIA är en förlängning av det fjärde riket, vilket är Vatikanens rike (inte nazigermany…) – alla de där “rikena” är Roms. En sak CIA skapade var CNN. Så CNN/Clintons och all den vidrighet – det har Trump emot sig – han har världsherremakten emot sig, aktivister och andra kulturskribenter som skriver strunt om Trump går de mest förfärliga krafternas ärende.
  Vatikanen och familjerna visste det mesta om Nordamerika innan Columbus var där, de hade haft många där. Så det är klart de har skapat US som ett bolag, och mycket heter/ägas direkt av Collonna/Columbus. Så gjorde de med hela världen. I år var påven i Sverige – och det är det värsta som hänt oss på många hundar år… på sätt och vis. Det bådar kanske inte gott.

 • Marita. Shipp går inte in på detaljer, han nämner få eller inga individer [inom Deep State] och han tar inte upp specifika fall med bifogade bevis. Shipp beskriver övergripande system. Han förmedlar historier. Shipp kan därför avfärdas.

  Wikileaks går in på specifika fall med tillhörande sekretesklassade dokument, interna mail och avslöjande videoklipp. Wikileaks läckor kan sällan eller aldrig viftas bort.

  En annan parameter är upprepning. Tex Ingo Swann som arbetade som civil för USA:s försvarsmakt avslöjade mycket, men han upprepade sig inte sig frekvent i medier. De som driver en transparensagenda har ofta en långsiktig plan att avslöja och de arbetar med intensitet under lång tid. Då kan allmänheten och beslutsfattare påverkas.

 • Jag förstår inte hur han kan få tala om allt detta för oss, utan att fängslas eller dödas. Snowdens och Mannings avslöjanden är en fjärt i rymden om man jämför med allt detta. Kan någon förklara det för mig?

 • detta fäller ytterligare en skugga över Obamas Nobelpris. Nobelstiftelsen har blivit klubben för inbördes beundran.
  och då kan man ju fråga sig varför ett Nobel centrum på en halvö?

 • Mycket bra klipp. På slutet beskriver han hur det amerikanska folket ska få tillbaka sin frihet och stoppa stölden av skattepengar, genom mod och att organisera sig. Men hur?

  I USA finns det många direktdemokratiska organisationer och jag tror att det kan vara rätt väg, MEN AKTA ER för digitala lösningar! Jag startade ett sådant parti tillsammans med andra. Ett stort misstag som nu heter Direktdemokraterna, och nu skapar de en s.k. “app” för omröstning via smartphones, men tekniken är totalt osäker eftersom fåtalet storföretag från samma land konstruerar och tillverkar alla processorer.

  Jag rekommenderar därför alla folk att införa ett schweiziskt manuellt röstsystem. Hur gör man det? Jo. Man verkar för partier som är för folkens rätt att ta initiativ till beslutande folkomröstningar.

  Egentligen har människor denna moraliska rätt OAVSETT vad politikerna säger, men det gäller att folket inser att de har rätt till sin demokrati också, samt att de väljer politiker som genomför detta!

  Låt inte nya partier ledas direktdemokratiskt! Då går det lätt åt pipan som med riksdagspartierna som idag följer mindre mentalt bemedlade som betraktar fulmedier och hjärntvättas därigenom, fastän medierna ständigt avslöjas med medvetna lögner.

  Nej. Låt istället ledarna för nya partier styra partiernas inriktning så länge de valsamverkar brett med andra partier och låt sedan folken välja dessa nya partier och nya politiker på valdagen så att politiken börjar gå i den riktning som folket vill!

  Följ ALDRIG partier med interndemokrati, SÄRSKILT INTE digitala sådana! Följ det minst dåliga partiet du kan hitta som valsamverkar eller starta och led ett parti som valsamverkar!

 • Tack för detta informativa inslag.Jag läser åter igen Philip Agees bok Inside the Company som översattes till svenska 1975. Den heter på svenska CIA inifrån.Där beskriver Philip Agee (tidigare CIA agent som hoppade av) vad USAs ambassad i Stockholm används till. Det har nog inte förändrats särskilt mycket antar jag. Kanske ännu fler CIA- betalda arbetar där idag.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *