Gary Wright – Love Is Alive

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 30 september 2017
- NewsVoice redaktion
Gary Wright - Foto: thedreamweaver.com

Opening track from Gary Wright’s “Dream Weaver” album. Released in 1975 by Warner Bros. Records. 

“Keyboardist Gary Wright is the New Jersey-born psychology student who landed in London at the height of the rock revolution in 1967, where he founded Spooky Tooth and had a successful solo career producing the classic hits “Dream Weaver” and “Love Is Alive.” – TheDreamWeaver.com, official Gary Wright homepage

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq