Pentagon medger hemlig enhet – “To The Stars Academy” bryter ny mark

publicerad 20 december 2017
- Torbjörn Sassersson red.

Luis Elizondo som var chef på Pentagons tidigare hemliga avdelning för undersökningar av UAP-fenomenet (Unidentified Aerial Phenomena) uppger att hans samlade uppfattning om fenomenet är att “we might not be alone” och han säger att ingen inte vet var “de” kommer ifrån. Elizondo är ett av vittnena i det publika projektet “To The Stars Academy” (TTS Academy) bestående av djupt insatta personer som vill ha “disclosure”. NewsVoice sammanfattar läget.

Text: Torbjörn Sassersson, texten är uppdaterad | I videon ovan från 2004 syns ett diskformat föremål som med hög hastighet flyger på drygt 7,500 meters höjd. Objektet följs av ett amerikanskt stridsflygplan. 

Utredningen konstaterade att de inte kunde förklara 700 observationer, av typisk UAP-karaktär: roterande diskar, diskformade objekt med “auror” som rör sig i mycket höga hastigheter och utför extrema manövrar som skulle skada piloterna om det handlat om vanliga flygplan.

Luis Elizondo beskriver med sin egna ord farkosternas egenskaper:

“Things that don’t have very obvious flight surfaces, any obvious forms of propulsion, and manoeuvring in ways that include extreme manoeuvrability, beyond, I would submit, the healthy g-forces of a human or anything biological.” … “Hypersonic velocities, low observability, positive lift – again, seemingly defying the laws of aerodynamics.” …

Inom den amerikanska militären används sedan länge andra begrepp än det mer allmänt kända och populära “U-ordet” för fenomenet. Istället används tex “Anomalous Aerial Vehicles” (AAV) alltså farkoster, vilket visar att militären sedan länge vetat att det inte handlar om väderballonger, sumpgas eller synvillor. Ett annat ord som är mer diskret är begreppet UAP (Unidentified Aerial Phenomena). Farkoster implementerar piloter eller att det handlar om fjärrkontrollerade drönare. Programmet har bekräftats av en talesperson från Pentagon, uppger Washington Post.

Harry Reid - Foto: United States Congress - Wikimedia Commons
Ledamot av USA:s senat från Nevada Harry Reid – Foto: United States Congress – Wikimedia Commons

Syftet med den hemliga AAV-enheten kallad Advanced Aerospace Threat Identification Program som löpte åren 2007-2012, var att ta reda på om AAV:s utgör ett hot mot rikets säkerhet. Programmet som använde 185 miljoner kr startades av senatorn Harry Reid som uppger att det rörde sig om så kallade ”svarta pengar”, utgifter avsatta för hemliga operationer som doldes i den offentliga budgeten.

Programmet renderade en rapport på 490 sidor som omfattar observationer från flera länder i världen. Över 700 särskilt intressanta fall har studerats, samtliga oförklarliga. Undersökningarna skedde i Pentagon på plan 5 i byggnad C (Washington) och vid Bigelow Aerospace i Las Vegas, ett företag som tillverkar komponenter för rymdindustrin.

I och med denna “disclosure” får allmänheten en djupare insyn i fenomenets natur och det faktum att amerikansk militär via ombud erkänner att de inte vet speciellt mycket om ursprunget till dess AAV:s. Vem eller vad som styr dessa farkoster är i så fall okänt även för världens mest avancerade krigsmakt.

New York Times och Politico rapporterade i lördags att de kan bekräfta att det hemliga programmet existerat. Washington Post genomförde en serie intervjuer under två månader med Elizondo och Christopher Mellon, en tidigare försvarsassistent.

SVT citerar Luis Elizondo:

”Trots överväldigande bevis på både hemligstämplad som offentlig nivå fortsätter vissa individer på försvarsdepartementet att kraftfullt motarbeta vidare efterforskningar i vad som kan vara ett taktiskt hot mot våra piloter, sjömän och soldater, och kanske även ett existentiellt hot mot vår nationella säkerhet”.

Pentagon som myndighet fortsätter att förneka bevis för att dessa AAV:s är av utomjordiskt ursprung, men Elizondos uppfattning är att vi förmodligen “inte är ensamma”, hur det uttalandet än kan tolkas, skrockar han. Elizondo som arbetat i 22 år på myndigheten bla med kontraspionage valde att lämna Pentagon på egen begäran och han har i samband med avlämnadet på Pentagon kontaktat försvarsminister Jim Mattis och uppmanat denne att ta AAV:s på allvar då han menar att de kan utgöra en säkerhetsrisk.

Inom Pentagon råder konflikter mellan beslutsfattare som vill att AAV:s ska undersökas och de som inte vill det. Elizondo valde att lämna Pentagon för han anser att det är omöjligt att komma i mål med denna typ av projekt och att det bättre sker i privata projektet öppna inför allmänheten.

Luis Elizondo säger till media:

“We found a lot. I think it’s probably been a little bit mischaracterised in some of the social media you see and what people put out. A lot of times, when we don’t have a lot of information, we tend to fills in those gaps with what we think is logical.”

Att fenomenet felkategoriserats sedan 1950-talet är annars ett signum för mainstream media och myndigheter som ofta och med bestämdhet beskrivit fenomenet som väderballonger ackompanjerat med hånfulla kommentarer om “konspirationsteorier”. Den kognitiva dissonansen inom etablissemanget blir nu återigen uppenbar. Varken DN eller SVT nämner orden foliehatt och konspirationsteorier, inte heller CNN och andra kanaler. Vinden har vänt kapporna till medvind för “exopolitics” (Politcal Implication of the Extraterrestrial Presence) anser de “troende”.

To The Stars Academy

Bakgrunden till denna disclosure är det privata projektet “To The Stars Academy” som startades av artisten Tom DeLonge som lyckats samla en mindre grupp av högprofilerade vittnen som bekräftar AAV-fenomenets realitet. Vittnena har arbetat för Pentagon, CIA, DoD, DIA och det amerikanska Försvarsdepartementet.

Tom DeLonge säger i videon att detta aldrig tidigare gjorts och därmed väljer han att utelämna dr Steven Greers CSETI-projekt som startade på 1990-talet. Greers projekt som fortfarande existerar har samlat mer än 500 vittnen från framförallt försvars- och flygindustrin, vittnen som går i god för att AAV:s är verklighet. Här ingår även John Podesta, den tidigare regeringsrådgivaren för Obama, och som även var kampanjledare för Hillary Clinton. Podesta hävdar att tillbakahållandet av information om UAP:s till allmänheten går emot lagen.

Steven Greer var ett steg före DeLonge när han kallar vissa av de okända objekten för ARV:s (Alien Reproductions Vehicles), men DeLonge rör sig inom samma domän av sekretess och potential. DeLonge säger att allmänhetens behov att få reda på sanningen alltid kvävts av byråkrater och mainstream-ideologier. Han menar att transformerande upptäckter finns runt hörnet för alla, upplevelser som kan revolutionera vår värld, men det kräver att banbrytande forskning och innovation inte får begränsas längre.

Tom DeLonge beskriver att ett team samlats under organisationen To The Stars Academy och att de har ambitionen att bryta status quo och att frisläppa transformativ vetenskap och ingenjörsskap. DeLonge syftar på att amerikanska sekretessbelagda team inom industrin redan har teknologier som hållits borta från allmänheten alltför länge.

DeLonge säger att frisläppandet av den stridspilotvideo som senaste veckan blivit viral inom mainstream media bara är steg 1 av 20. 

Text: Torbjörn Sassersson

Referenser

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Lästips: Space.com (January 9, 201): [UAP]-Legacy: What Impact Will Revelation of Secret Government Program Have?

  “AATIP was originated by then-United States Senate Majority Leader Harry Reid (D-Nev.), who garnered taxpayer dollars to start the program in 2007, along with the support of the late senators Daniel Inouye (D-Hawaii) and Ted Stevens (R-Alaska).

  But behind the scenes is Robert Bigelow of Bigelow Aerospace, a Harry Reid political donor in Nevada.”

  https://www.space.com/39325-us-government-ufo-program-legacy.html?utm_source=notification

 • Peter Grafström, ja tekniken för att vilseleda med fototeknik är är avancerad, och idag kan alla köpa det, det är ganska billigt. De kan i realtid göra sina fejk så det ska se ut som det gör då de låtsas vara på tex ISS. Men det blir ofta väldigt tokigt, och de misslyckas, då någon inte gjorde som han/hon skulle. Någon kan stå framför kameran och putta på ett föremål framför sig som ska sväva – men föremålet finns inte där – det fanns bara i personens ögon/linser. Någon böjer sig framåt och man ser vajerfästena i byxlinningen. En annan astronut seglar förbi i bakgrunden från sina vajrar, men så stämmer inte “lagren” riktigt i produktionen, så hans ben blir genomskinligt och det bakom kommer framför. Det är så ständigt. De äter pizza, spelar gitarr, leker, åker omkring i apdräkt, osv. Det där kan inte lura någon längre – de försöker inte ens.

  Här är en video, i slutet av den ser man mer om hur de gör med ISS:
  Holograms, Heliodisplay, CGI (Faking the ISS) [GLOBEBUSTERS]
  https://www.youtube.com/watch?v=P0iQzxRqW4U

 • Nu när i stort sett varje land på klotet mutats in med fysiska krig eller psykologiska dito
  är det dags att ta krigen/hoten till nästa nivå.
  Ett globalt fysiskt hot när nu många genomskådat hotet om “globalwarming”
  Mera pengar mera försvar mer rädsla behövs. Kanske såg vi nu första officiella steget mot global krigsindustri.

  Eller kan det vara så att vi nu äntligen får hjälp att tömma planeten på politiker o ett nytt folköverskridande
  program med eget och gemensamt ansvar o respekt för livet var helst det finns.

 • Att upphaussa Usas desinfo om utomjordingar är skadligt. Usa har sen länge forskat med frambringandet av nya livsformer både i litet och stort format. Det lilla formatet kan vi hoppa över denna gång men det är känt att dom korsat fram tidigare ej existerande arter bla med apor+ ngt mer. I Brasilien har det rapporterats från 80 eller 90-talet vill jag minnas, om en del fall där ovanliga hybrider har synts när dom smitit från militära anläggningar.
  Om Usas militär även sysslat med att korsa människor på det visat törs dom givetvis inte erkänna det. Däremot kommer dom att försöka lura i oss ngt som inte gagnar oss med såna hjälpmedel om vi inte avvisar det bestämt. Conny Lundberg och andra entusiaster vill tro på Usa av ngn obegriplig anledning trots alla deras lögner.
  Och tänk på att Usa hade egna flygande tefat baserade på konventionell teknologi redan 1956, vilket avhemligades för inte länge sen.
  http://www.popularmechanics.com/military/a8699/declassified-americas-secret-flying-saucer-15075926/
  Bortsett från Usas föraktfulla och förvrängda bakgrundsinfo om Sovjet nedan visar källan en annan design från 1962, tänkt att verkligen gå upp i omloppsbana. Annars påpekas även att vitsen med diskform är att flygfarkosten har större lyftkraft vid LÅGA hastigheter (i luft förstås)
  http://www.military.com/Content/MoreContent/?file=PMsaucer
  Sen dess har Usas hemliga experimenterande givetvis haft möjligheter att skapa fler okända farkoster. Men dessutom har datorgrafiken utvecklats så att animationer och inklipp möjliggör illusoriska förfalskningar.

 • #notometoo: “NASA säger ibland indirekt att de inte har varit på Månen”

  NASA astronaut medger att vi inte har tekniken att nå till månen!

  För nästan fyrtioåtta år sedan landsteg två amerikaner på månen och gick på dess yta. Nu försöker NASA göra det igen med Constellation, ett ambitiöst projekt för att åter placera människor på månen senast 2020.
  Men om NASA nu kunde göra detta under de åtta åren mellan president John F. Kennedys tal 1961 som ledde till den första historiska månlandningen av Apollo 11 den 20 juli fram till 1969, undrar många varför det är omöjligt att göra det igen?

  Enligt NASA Astronaut Don Pettit kan vi inte åka till månen eftersom tekniken har förstörts?

  Källa: https://youtu.be/bzcSSg2h46k

 • NASA säger ibland indirekt att de inte har varit på Månen – hur skulle de kunnat vara det? Här är två exempel:

  “För närvarande kan vi bara ‘flyga’ i omloppsbana runt jorden, det är det läng…”
  https://www.youtube.com/watch?v=51DED8dcNkA

  “… we must solve these challenges before we send people through this region of space, for this flight its time to head home.” …”
  https://www.youtube.com/watch?v=IDBBUwdyz4I
  Men det var inga problem på sextiotalet… lol

 • Ivan Björn

  Vet inte riktigt vad du menar men så här tror jag: Utveckla intuitionen och var försiktig med vad man släpper in i sin sfär är det jag säger. Gäller också i det vanliga livet, man träffar folk. Nånstans känner man vad den nya bekantskapen har för intent. Är man centrerad, utvilad, harmonisk repellerar man skit på ett kraftfullare sätt.

  Jag mediterar och försöker ha en god intention emot mina medmänniskor. Detta räcker långt

  Seriös Ufologi är teknologi och andlighet i en salig blandning, tänk på att en intention man har ekar ut i universum exponentiellt, sen kommer den tillbaka som en boomerang, bra för en själv då om man varit snäller (Passar jättebra nu när tomten är runt knuten) 🙂

  God Jul Till dej Ivan och Red och alla andra här, ät gott, trivs och vila över helgen.

  /Bo

 • Det är intressant att en anonymus med namn #notometoo
  påstår att han har sparat hela min blogg som jag raderade ut. Intressant. Tankarna för mig till Expo eller VOF. Under sådana sammanhang är utvecklingen inte möjligt vilket jag håller med om.

  Anonymus skriver: ”Jag har sparat hela din gamla deletade blogg.”

  Därmed gör jag mig icke besvär att bemöta resten av texten.

  Varje människa betraktar ”verklighet” från viss synvinkel och det har man rätt till och därmed har jag inget att säga om anonymus slutsatser.

  Att indirekt påstå eller ge mig etikett at jag är New Age säger också en hel del om personen. I en annan tråd är det Aschberg som etiketterar med andra benämningar.
  MSM har några sådana fraser så att man kan stoppa människor fort i ett fack.

  Att hela min blogg är sparat visar också på att något ligger i det jag skriver. Tänk om bloggen som sådan skulle medverka till att människor blir mera medvetna? Även om jag inte försöker övertyga någon och att läsa min blogg är helt frivilligt. Jag gör den inte för någon bara för mig själv och den är offentlig så att den som är intresserad kan ta del av den.

  Slutligen: Varje människas uppriktiga sökande och han/hennes slutsatser som ibland är beskrivna i böcker eller videor kan till den som tar del av dessa ge ett litet ord eller en liten mening som kommer att bli till den nödvändiga pussel i strävan efter större förståelse och medvetenhet.

 • Samtidigt som en del folk på Pentagon och CIA etc anser att vi har besök från andra planeter vill organisationer åka till andra planeter för att se om det finns folk där…

  TeleSUR (20 December 2017): NASA Plans Mission to Alpha Centauri in Search of Alien Life

  “Scientists celebrate the 100th anniversary of the first moon landing by sending modern technology hurtling into the next star system.”

  https://www.telesurtv.net/english/news/NASA-Plans-Mission-to-Alpha-Centauri-in-Search-of-Alien-Life-20171220-0025.html

 • I mina bikupor dansar mina bin i mönster och sedan flyger de andra bina till samma äppelträd. Själv behöver jag en gps enhet för att klara samma uppdrag. Vi behöver nog inte fara till en annan planet för att hitta ineligent liv. Klotter eller poesi. Erik

 • #notometoo: “för allt är liv”.
  Det finns flera astrofysiker som fördjupat sig i detta, och flera intressanta hypoteser har genom tiderna diskuterats. Vad är liv? Vad är definitionen för liv? Att ”tinget” har förmågan att reproducera sig själv? Det har även ett datavirus? Att ”tinget” kan utföra komplicerade kalkyleringar? Schackdator? Nej, vad som är liv (på en annan planet) är inte helt lätt att definiera om vi blickar utanför vår egen horisont. Sedan har vi tiden som en faktor. På en främmande planet kan tiden vara helt annorlunda för dess invånare mot vår tidsuppfattning. Säg att en sekund här på jorden motsvarar ett år på en annan främmande planet. Det skulle innebära att det främmande ”livet” inte låter sig kommuniceras med oss, just på grund av detta faktum. Redan i dag finns embryot till 3D-skrivare som kan skriva ut 3D-skrivare – en slags digital celldelning med större potential då dessa 3D-skrivaren inte behöver vara en kopia av sig själva, dock 3D-skrivare. För att ytterligare komplicera tillvaron kan vissa 3D-skrivare skriva ut andra 3D-skrivare som inte kan skriva ut egna 3D-skrivare – en sorts bastardskrivare alltså 🙂

 • [Kommentaren raderad eftersom den var på 612 ord. Max ca 300 ord tillåtet. Om din kommentar är på längre än 300 ord kan det vara bättre att skicka in en insändare eller debattartikel]

 • Åh så roligt att få vara Erik,s motpol. Yin och yang energi. Intressant att Erik ej kan hantera sin egen förmåga att använda lite fantasi. Det finns rätt mycket som ligger undangömt och förträngt från oss människor.
  Så jag slänger mig in i (Astral flygning). Kort förklaring, meditera ca 2år/ 1h/dag. Lär er känna och byt frekvens ni vibrerar i skapa en kopia av er själ (ren energi) och med den reser ni var ni vill i den här eller några andra dimensioner. Gör vad ni vill!. Gå genom en vägg flyg genom en stjärna vad ni än vill.
  Det här betyder vi kan spana på en främmande planet när vi så vill och jo hastighetsbegränsning saknas!!!
  Tror ni nu ej på detta då kan vi ju bara se vad Erik säger som jag Erik anser vara lite tråkigt, varför bara färdas i halva ljusets hastighet???.
  För i “liftarens guid till galagsen” står det, Det finns inget som färdas fortare än dåliga ryckten. Så därför byggdes det rymdskepp med dåliga ryckten-drift, och fort gick det men de var aldrig välkomna dit de kom.
  Så om man nu ska färdas mycket långa avstånd ser man väl ändå till att slå alla kloka huvuden ihop först så man har en bra snurrar där bak.
  Men fungerar ej detta kan man ju bortse från att människor lever i ca:80 år. För någon från långt bort i andra sidan av Vintergatan kanske lever i 40 000 år och tycker att en söndags utflykt på 800 år är ganska trevlig omväxling efter att man just läst igenom hela Google för 17 gången. Klotter eller poesi. Erik Gustafsson

 • @Bo

  Citat från din kommentar: “Greer kan vara kontrollerad opposition, undersök…. Han säger i sina meditationer inför kontaktexpeditionerna att ”öppna upp sinnena för allt”

  Den människa som vill skydda sig som ser faror och fiender har svårt att förstå detta.

  Jag personligen ser inget anmärkningsvärt i detta men att polemisera om sådana tankar hör inte hit. Jag kanske kommer att skriva just om detta “Behov att skydda sig” på min blogg någon gång.

 • Greer kan vara kontrollerad opposition, undersök…. Han säger i sina meditationer inför kontaktexpeditionerna att “öppna upp sinnena för allt” Jävligt oansvarigt. Yogis och visa helgon har i alla tider varnat för detta, finns saker där ute som inte är alltigenom vänliga.

  Detta med ufon går på djupet minst sagt, andlighet och teknologi går hand i hand.

  Snubben jag lyssnar på istället för Greer: James Gilliland
  https://bbsradio.com/asyouwishtalkradio Gratis utan reklam

  http://www.starseeds.net/forum/topics/message-from-james-gilliland
  “Just because you are dead does not mean you are enlightened and just because you are an ET does not mean you are benevolent.”

 • Att det finns högt utvecklad intelligent utomjordiskt liv, finns på denna klot hur många bevis som helst på i form av fysiska efterlämningar och skrifter inklusive bibel.
  Att det är svårt att föreställa sig hur någon kan färdas hit kan vara svårt när man tänker i termer tid och rum. Dessa ovanstående rader tänker jag inte utveckla mera för att var och en kan fördjupa sig i dessa ämnen själv vilket är det bästa för egen förståelse.

  Mina tankar med tanke på artikel handlar dock om något annat.

  I artikel nämns att syftet är om AAV:s utgör ett hot mot rikets säkerhet.

  Om vi nu utgår ifrån att den intelligens som styr dessa farkoster är teknologiskt ljusår framför oss på jorden så skulle de kunna förgöra oss när som helst under vår existens. De valde att inte göra detta och då är resonemanget om säkerhet vilseledande.
  Frågan är om dessa tankegångar om säkerhet och i sammanhanget ett ”hot” från Universum tjänar NWO syften. Att fabricera ett hot utifrån och därmed samla alla människor i NWO som blickar mot skyar och har ett behov av försvar och beskydd.

  Det är också svårt att säga hur pass utvecklat är den jordiska teknologi som var i sin vagga under projektet Vril där Maria Osiric trodde på mänsklighetens väl och har försedd dåvarande regering i Tyskland med ritningar tills hon upptäckte att regeringens avsikter inte gynnar mänsklighetens utveckling och avslutade sitt samarbete med Tyskar. Hon hade också mycket tät korrespondens med Tesla. Dessa uppgifter har jag från Jan Chvatal och fri Tjeckisk radio.

  Frågan är då om hemliga militära projekt är mogna att iscensätta ett hot från universum för att förslava mänskligheten i NWO.

  Steven Greer är en sann sökare och undersökare i sammanhanget enligt min uppfattning

 • Det är en operation det gör, en militär operation. Även detta går många på. Vi borde avfärda och avslöja denna elits stjälande av folks pengar som bara går de krafters ärenden som man kan kalla för “alien”.
  Erik, det du skriver om “avstånd” är inom fake science, space har ingen relation till vad de för ut att det är (du skriver “dem” på konstigt sätt). Det finns inget som flyger hit från space. Folk är så duperade så de till och med tror att “… öppnar dörren för transformerande nya upptäckter inom vetenskap och ingenjörskonst…” hehe… Det är istället en snara som läggs runt mänskligheten. Steven Greer är också en person som ägnar sig åt att underblåsa falsk verklighet, och att försöka sälja in ett gott renommê till dessa uschliga krafter, genom att bland annat hävda att allt av de så kallade abductions enbart hör ihop med militären, så han kan därmed bygga upp illlusionen om de välvilliga och utvecklade systrarna och bröderna från rymden… “vi är EN”. “De ska bistå oss, men vi är ännu inte redo…”, suck. Han röner allt större intresse i New Age-rörelsen.

  Conny Lundberg – finns det “bevis som lagts på hög… intelligent liv bortom vår planet…”. Naturligtvis finns det… för allt är liv, det som finns är liv, och är medvetet. Men det som kallas alien, är inget “högre” än detta plans liv – för “planet” ska läsas “plan”. Det vi ser som fysiskt “därute”, är väldigt nära, och det är på sätt och vis en “återspegling” utåt, av detta plans förlängning/utsträckning bortom den ring som löper runt vårt lilla utrymme innanför Antarktisringen – men planet fortsätter bortom Antarktis, både fysiskt och… dimensioner. Om man tar in bilden i sitt sinne på linjer runt en magnet, flux lines och torus field, så kan man se hur allt ser ut, från det minsta till det största. Både vår “realm”, det som kallas “partikel” och tex en människa, ser ut så.
  https://4.bp.blogspot.com/-CRmpHTn5YEQ/WUuHCW0ihxI/AAAAAAAAC4I/ncbXRpjqms8MFJNiT1DxNVjaAOWo_rKSACLcBGAs/s1600/a7d329d89d7a8778c24fb97aed139756.jpg
  Det gröna planet i mitten, det är där vi huserar, det har ju tex kallats Midgård hos oss, och alla kulturer har sina egna namn för det. Därifrån och de röda “undervärldarna” nedanför, därifrån kommer sådant som har många gestaltningar och namn: djinns, demons, aliens, “änglar”, space commanders, spiritual teachers, allt som infiltrerar New Agare och “kanaliserar” deras böcker med den “underbara upplyftande undervisningen”… – allt är låga saker.

 • Flera av de nyhetskanaler du nämner brukar att vara först med desinformation om dramatiska händelser i världen omskrivna och friserade enligt propagandistiska krav.
  New York Times är rena referensmedia i dessa sammanhang, det som kommer därifrån har ofta inget nyhetsvärde annat än det som “västpropaganda” vill ha ut. För den skull tror jag inte sanningen finns i någon publicering men utifrån propagandans lögner går det att extrapolera parternas intentioner och därmed få ett visst humm om det inträffade.
  En synpunkt är att detta skulle vara att det är en förlegad metod att påverka människor, jämför med filmen “Good morning Vietnam” med Robin Williams där man gjorde satir på amerikanska censuren. Antingen fungerar det fortfarande, politisk oförmåga eller pengar som håller verksamheten vid liv.

 • Sagofabror Per Larsen, vadå inget kan verifieras? Menar du att New York Times, CNN, Independent och Washington Post skulle posta fake news? Hm. Jo det kan ju hända, men dessa är mina källor samt To the Stars Academy.

  Hur förklarar du objektet i videon som CNN lagt ut? Är det en vädringsbalkong som stridsflygplanet jagar?

 • “Programmet som använde 185 miljoner kr startades av senatorn Harry Reid som uppger att det rörde sig om så kallade ”svarta pengar”, utgifter avsatta för hemliga operationer som doldes i den offentliga budgeten.”
  Påståenden, film och bilder från ett sådant “program” är troligtvis Fake News eftersom inget kan verifieras.

 • Conny Lundberg: “Bevisen för att det finns intelligent liv bortom vår planet har lagrats på hög under många år” Lås oss anta att dem fångar in en obemannad drönare (IFF) och offentliggör allt. Vad är de som i så falls bevisat att det finns “intelligent liv”? Drönarna kunde ha tillverkats av självskrivande 3D-skrivare – gjorde av livlösa robotar.

 • Mycket intressant, och som vanligt vad är sant och inte sant? Hur kom dem hit, och varifrån startade dem? Under hår lång tid har dem färdats? Säg att dem kom från Plejaderna ca 440 ljusår från Solen. Om dem färdats halva ljushastigheten, tog det dem i så fall 880 år att komma hit. Med vilket sorts framdrivningsenergi begagnade dem sig av? Inte omöjligt om vi betraktar dem som drönare. Då kunde 10 000-tals sänts ut i alla möjliga riktningar. I så fall tar det dem också omvänt 440 år att rapportera hem att dem funnit liv. Det vill säga oss; jag menar vi gör ju samma sak – sänder ut obemannade sonder.

 • Bevisen för att det finns intelligent liv bortom vår planet har lagrats på hög under många år och bristningspunkten verkar nu ha nåtts vilket är mycket glädjande eftersom detta också öppnar dörren för transformerande nya upptäckter inom vetenskap och ingenjörskonst.
  För mycket har dolts och undanhållits för länge och vi befinner oss i en ny era då all kunskap kan komma att nyttjas för goda ändamål istället enbart av militärindustrin.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *