Sverige kommer att bli en fattig klan-nation fylld av konflikter

265
Gunnar Sandelin och Karl-Olov Arnstberg - Pressfoto: AlternaMedia
Gunnar Sandelin och Karl-Olov Arnstberg – Pressfoto: AlternaMedia

Politiker, journalister, akademiker och myndigheter mörklägger vad massinvandringen innebär och tom att den sker. Det handlar om ett ”folkbyte” vilket kommer att knäcka Sverige. Istället får vi ett klansamhälle. Sverige kommer att bli en fattig nation med mycket svartjobb och hög kriminalitet. Konflikterna mellan olika etniska och religiösa grupperingar kommer att eskalera i takt med att bidragen sinar, anser artikelförfattarna.

Text: Gunnar Sandelin och Karl-Olov Arnstberg | Denna artikel har tidigare publicerats på Morklaggning.wordpress.com

När statistiken för 2017 idag redovisas fullt ut för Sveriges del kan vi konstatera att den socialdemokratiska regeringen inte hittills har ändrat något i grunden, när det gäller migration.

Det är bara att kolla siffrorna för beviljade asylansökningar och uppehållstillstånd för asylsökande i Norden förra året i diagrammet ovan. (Kvotflyktingar specificeras inte på samma sätt i övriga nordiska länders redovisning, exempelvis säger Danmark helt nej till dessa).

Aldrig har skillnaden jämfört med våra grannländer varit så stor. Övriga Norden tar tillsammans bara emot en fjärdedel asylsökande jämfört med vad vi gör. Det är en siffra som förmodligen kommer att fördubblas med den påföljande anhöriginvandringen. 2017 beviljade Sverige totalt 135,459 uppehållstillstånd. Förutom asylsökande som har fått stanna inkluderar detta även anhöriga av alla kategorier, arbetskraft utanför EU/EES, och gäststudenter.

Diagram: beviljad asyl 2017 dec

Volymerna har i båda fallen historiskt bara överträffats av 2016, i efterverkningarna av den stora invasionen hösten/vintern 2015. Då fick totalt över 150,000 personer, till absolut största delen av manligt kön, stanna. Av dessa var över 71,000 asylinvandrare. Migrationsverkets prognos från juli 2017, som senare justerats ned något, räknar med att över en halv miljon personer kommer att söka olika former av uppehållstillstånd åren 2017 – 2021; över 800,000 om man räknar förlängning av tillfälliga uppehållstillstånd, vilket nu sker i nio av tio fall. Det är också rekordsiffror, sett över en jämförbar tidsperiod. Alla dessa fakta gör att vi snarare har en fortsatt invasion att vänta än en återgång till EU:s miniminivåer, vilket politikerna försöker få oss att tro på.

Det är bara att konstatera: vi har idag två politiska block som inte ser till landets och folkets bästa. Lögnerna frodas och vansinnesfärden mot välfärdsstatens upplösning fortsätter. Inga allianser där Sverigedemokraterna får inflytande är i sikte. Inte heller någon självkritik från det politiska och mediala etablissemanget. Det är ett stort bedrägeri mot väljarna, eftersom det inte finns folkligt stöd för den förda politiken.

Det svenska välfärdssamhället har tidigare kännetecknats av tillit. Tillit är en social kvalitet som växer i små grupper, där människor har möjlighet att lära känna varandra. Den som luras, inte håller sina löften eller på annat sätt missbrukar sina medmänniskors förtroende förlorar sin heder, vilket kan vara värre än att mista livhanken.

För främlingar hyser de flesta bland oss historiskt sett ingen tillit, varför skulle man göra det? De har ju ingen heder att förlora, därför att i den egna gruppen vet man inte vilka de är. Så har det fungerat under större delen av människans existens, men för ungefär tiotusen år sedan ändrades spelreglerna. Religionerna gjorde entré och människor som tillbad samma gudar kunde bygga tillit, trots att de personligen varken var släkt eller kände varandra. Religionerna medgav en ”fiktiv gemenskap” och därmed blev det möjligt att skapa nationer och gigantiska riken. Majoritetsmedlemmarna kände samhörighet med varandra, därför att de tillbad samma gudar. Minoriteter förtrycktes, förslavades eller utrotades.

Därmed har vi nämnt de tre kvaliteter som kan smida samman människor i helt andra tal än stamsamhället: etnicitetreligion och nationalism. Med industrisamhället och urbaniseringen tillkom ytterligare en kvalitet: klass.

Förflyttar vi oss till 1900-talets Sverige, närmare bestämt till början av trettiotalet, när socialdemokraterna kom till makten, fick landet full pott. Frånsett några obetydliga inhemska minoriteter, var Sverige nationellt enhetligt, monoetniskt och protestantiskt kristet, med arbetarklassen vid makten. Tuppkammen växte och vi blev så stolta över att vara svenskar, att det kändes förmätet att skryta. Det är inte lätt att vara ödmjuk, när man vet man är bäst, men svenskarna jobbade hårt på det. Vi odlade en underlig form av självkritisk nationalism, där vi gärna ville framstå som blygsamma, men under ytan näst intill sprack av självbelåtenhet. Svenska lösningar var bäst när det gällde barnuppfostran, diskbänkshöjder eller storleken på kontorskuvert – you name it! Vi byggde bilar, vi byggde fartyg och flygplan, för att inte tala om vilka fantastiska vapen vi tillverkade och sålde till resten av världen.

Den svenska framgångssagan vilade på en exceptionellt hög tillit, som också inneslöt makthavarna. De hade ju inte lett Sverige in i något krig sedan 1800-talets början. Sverige presenterades som ett folkhem, där politikerna utan större invändningar axlade rollen som nationens föräldrar. Inget grus i det kullagrade svenska välfärdsmaskineriet! Makthavare och opinionsbildare – det gällde generellt i folkhemmets Sverige – ljög inte för svenska folket. Föräldrar ljuger väl inte för sina barn – i varje fall inte så att det syns.

Emellertid, när förutsättningarna försvinner, framträder en annan sida av myntet. Tillit kan också beskrivas med mindre smickrande termer, som naivitet och godtrogenhet. Med den mångkulturella ideologins entré under 1960- och 70-talet började tilliten vittra sönder. I dag är tillitens grund svårt sargad, inte bara därför att tillit är svårt att odla över etniska gränser utan också därför att politiker, myndighetschefer, journalister och opinionsbildare satsar på det mångkulturella projekt, som de förstår att de har svårt att få medborgarna att acceptera. Lögnen i stort format gör entré, vilket får svenska politiker att riskera sin heder.

Det borde svenska politiker tänka på, men det verkar de inte förstå. Hur ska man annars förklara att de ljuger för medborgarna/väljarkåren/skattebetalarna i en så viktig fråga som hur många asylsökande som får stanna?

De flesta politiska misstag kan rättas till, alternativt så förnekas de och livet går vidare med en vettigare politik, men mängden människor som tillåts bosätta sig i landet, går inte att trixa sig förbi. De som utan att vara anställningsbara beviljats asyl, lever på bidrag. Hur ska politikerna komma tillrätta med det? Drar de in bidragen försörjer sig nykomlingarna på svartjobb och kriminalitet. Det gäller också för dem som nekats asyl och borde lämna landet, men inte gör det.

Genom att släppa in ett stort antal icke anställningsbara människor som måste försörja sig och ha någonstans att bo, har sjuklöverns politiker, säkrat Sveriges framtid som en fattig nation med mycket svartjobb och hög kriminalitet.
Det blir ju inte bättre av att konflikterna mellan olika etniska och religiösa grupperingar kommer att eskalera i takt med att bidragen sinar. När krubban är tom bits hästarna, som bekant.
Därför är det en allvarlig lögn när regeringen påstår att det massiva inflödet, efter massinvandringen hösten 2015 stramats åt. Visserligen kan dagens nivåer av asylsökande inte jämföras med de exceptionella volymer som det handlade om 2015, men 2017 vi ligger på samma nivå som 2016, mellan 25-30,000 årliga asylsökande (handläggningen av besluten, särskilt om de överklagas, kommer ju tidsmässigt senare, varför det ett år kan vara mindre antal asylsökande än det antal som får stanna).

Jämförelsevis hade i Norge 3378 personer sökt asyl till och med november, i EU-länderna Danmark knappt 3500 och Finland knappt 4 000. Den största gruppen, som de närmaste åren kommer till Sverige, beräknas till runt ett par hundra tusen anhöriga till dem som de senaste åren fått asyl, en uppgift som inte nämns av våra beslutsfattare och bara undantagsvis av media.

Politiker, journalister, akademiker och myndigheter fortsätter alltså sin mörkläggning av vad som sker. Tillsammans med Migrationsverkets framtidsprognoser ger alla fakta vid handen att ordet ”folkbyte” inte är ett begrepp som är taget ur konspirationstankar, vanföreställningar eller fria fantasier. När tilliten är bruten, så faller nationen samman. Klansamhället återuppstår.

Text: Gunnar Sandelin och Karl-Olov Arnstberg | Denna artikel har tidigare publicerats på Morklaggning.wordpress.com


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikel40,000 mässlingsfall per år på 1950-talet gav ingen panik
Nästa artikelLars Amber: Smutsig svensk vapenexport
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
Prenumerera
Notify of
guest
265 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Anders NL Arlborg
Anders NL Arlborg
Gäst
8 januari 2018 kl 07:58

En av de mest intressanta artiklar som jag läst under ett år tillbaka. Det hade varit smakfullt om artikelförfattarna Gunnar Sandelin och Karl-Olov Arnstberg hade presenterat den offentliga statistiken på siffrorna som presenterats. Olika tolkningar av framtiden är dock en väldigt intressant läsning.
Sverige har som synes haft nermontering av välfärdsstaten länge då tunga industrier har försvunnit från Sverige. Nu senast var det Volvo lastvagnar som kineserna tog över. Deras stora industriparker är snart klara för att ta över all produktion av delar till Volvos alla delar för att sätta i hopp bilar och lastbilar. Då står vi svenskar där med mössan i handen och känner oss lurade.
Ni kan väl inte tro att tyskar skulle vara så korkade att sälja ut sin industri som BMW eller Mercedes. Utan de bygger sakta vidare på sina industrikomplex.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
8 januari 2018 kl 07:59

Äntligen en artikel som talar klarspråk på ett seriöst och trovärdigt sätt utan att det andas fanatism. Fantastiskt bra formulerat med de avgörande ingredienserna för att folk ska förstå hur allt hänger ihop. Det behövs betydligt mer av denna typ av klarsyn dör också Sveriges historia vävs in.

Tack!

Rascasse
Rascasse
Gäst
8 januari 2018 kl 09:43

Inte bara Sverige.

Rekommenderar “Finland at 100—Frozen by Fear, Dragged to a Multicultural Grave” av Harry Honkanen
http://www.unz.com/article/finland-at-100-frozen-by-fear-dragged-to-a-multicultural-grave/
Tar upp några aspekter såsom att det hårda klimatet är en av orsakerna bakom:

citat “…are high in anxiety. This makes them plan for the future and be deeply concerned about how others see them, creating profoundly harmonious societies. But also it means they’re more likely to be emotionally overwhelmed, leading to high suicide rates—14 suicides per 100,000 deaths in Finland in 2015 and Estonia, only 7 in the UK—and withdrawal from reality. They have evolved to be trusting, obeying their leaders and the rules, completely maladapted to a savanna-like situation of utter chaos.”

Påminner om uttrycket “Sitting Ducks”. Vår oförmåga att handla rationellt inför denna invasion har sina rötter i behovet att samexistera utan alltför mycket kaos och konflikter. Vi är kodade att bita ihop, inte bråka och att göra som makten säger.

Erik
8 januari 2018 kl 09:53

Detta är framtiden, som många varnat för under en relativ lång period lite över allt på nätet

“Lördagsmorgon avsnitt 28 – Om massinvandringens ofattbara konsekvenser”.
https://www.youtube.com/watch?v=F2pPay_KNFE)

Det är inte alls svårt för alla som kan tänka, att lägga ihop två plus två. Det som däremot är otroligt märkligt är att inte alla förstår det? Men även om så vore, vad skulle det föra för skillnad så längre main stream media och alla politiker i partier med inflytande förnekar eller bara agerar nyttiga idioter i frågan om massinvandring av icke anställningsbara människor? Antagligen skulle det inte leda till någon ändra kurs i vart fall. Återstår två alternativ: flytta ut på landet, eller lämna Sverige.

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
8 januari 2018 kl 10:13

Satt och bläddrade i kortfattad svensk språklära och tänkte på att en treåring i mycket behärskar denna kommunikationteknik.
Sen kommer en svensk utbildningsminister och skall fixa svensk skola på 100 dagar. Och han lyckades eftersom det kastas sten och knivskärs och annat småmysigt och kulturellt händer på byn. Jag skall fixa skolan; uttrycket har faktiskt två riktningar.

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
8 januari 2018 kl 10:29

Vår regerings försvarstänk hänger kvar i skyttegravarna från WWl. En invasion kan enbart göras i uniform! Den kan aldrig göras med lögn och kreditkort.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
8 januari 2018 kl 10:50

@ Racasse,

Tänkvärt och intressant det du skriver. Jag skulle bara vilja lägga till att vi nog inte bara är kodade att bita ihop, utan också hjärntvättade att bita ihop. Fast politiker kallar det såklart inte för hjärntvätt utan för “kollektiv uppfostran”.

Läs gärna denna intressanta artikel som ger en intressant historisk svensk tillbakablick på fostran av folket:
http://pedagogiskamagasinet.se/sa-fostras-en-medborgare/

Dock har man missat den centrala frågan och definitionen hjärntvätt, men artikeln är ändå intressant.

Stig Rydmark
Stig Rydmark
Gäst
8 januari 2018 kl 11:09

Nära anhöriga berättade igår att en av deras vänfamiljer nu sålt lägenheten i Gamla Stan och flyttar till Nya Zealand. Själva börjar de allt oftare att tänka i samma banor, de oroas inför barnens framtid. Ett Sverige om 20-30 år kommer att vara ett otrevligt land att leva i. God världfärd och trygghet är inte möjligt att upprätthålla med en vansinnespolitik som bara fortsätter.

Ann
Ann
Gäst
Reply to  Stig Rydmark
4 februari 2019 kl 15:08

Till NZ? Har bott där i mera än 10 år. Läs på om statistiken om oprovocerade heminvasioner, ingen sjukkassa och ett socialstöd som är minimalt. Det är inget dom annonserar eller pratar högt om.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
8 januari 2018 kl 11:47

@ Erik,

Tack för din länk! Denna “kanal” (Swebbtv.se) har jag inte sett, men den är fantastiskt trovärdig och upplysande! Jag gillar att diskussionen i just denna länk har sin utgångspunkt i reella fakta. Den diskussion som här förs borde spridas till alla svenskar!….. och kanske även politiker, då jag tror att de flesta inte känner till dessa fakta. Bra också med denna fördjupning där ingående får prata till punkt (inslaget är 49 minuter).

Sigge Johansson
Sigge Johansson
8 januari 2018 kl 11:50

“Erik 8 Jan, 2018 at 09:53…
…Återstår två alternativ: flytta ut på landet, eller lämna Sverige.”

Det finns några alternativ till…
Sverige — ja hela Skandinavien — är faktiskt utsatt för en medveten invasion, om än i något lågintensiv tappning. Våldsinslag mot den Skandinaviska befolkningen är det däremot mer än nog av — dagligen, trots Fake-News-medias medvetna strategi att lägga locket på när etniciteten på förövarna står klar.

Hur skulle befolkningen i ett Afrikanskt eller Arabiskt land reagera om hundratusentals män stormade in över gränserna? Jo, de skulle förmodligen försvara sig och försöka driva ut de invasiva horderna — med alla medel.
Så varför kan inte VI — ursprungsbefolkningen — oxo göra det?

Och eftersom “Samhällskontraktet” mellan “de folkvalda” och ursprungsbefolkningen sedan länge är bruten och ersatt av någon slags vansinnig diktatur i en garanterat katastrofal riktning, kan den drabbade befolkningen även ta sig rätten att gripa och fängsla samtliga dessa helt odugliga tillika för nationen destruktiva individer och ställa dem inför en Folkdomstol.

En frisk och normalbegåvad befolkning BORDE åtminstone reagera i den riktningen eftersom vårt Gamla Astrid-Lindgren-Sverige — vilket byggts upp av otaliga hårt arbetande generationer — nu tas ifrån oss och raseras till irreparabel oigenkänlighet!
Eller är sådana tankar och idéer “fel” och “rasistiska”?

Kim Lundgren
Gäst
8 januari 2018 kl 13:09

Räkna med att HOOTON-PLANEN även gäller etniska nordbor;

http://www.youtube.com/watch?time_continue=1458&v=P7rMVuETAy0

Erik
8 januari 2018 kl 14:25

Sigge Johansson: ” Jo, de skulle förmodligen försvara sig och försöka driva ut de invasiva horderna — med alla medel.
Så varför kan inte VI — ursprungsbefolkningen — oxo göra det”?

Tycker du dig se att detta sker? Jag vet inte vad det är som gör att människor inte förstår? Trenden är tvärtom. Hur skulle det gå till i å fall? Tvångsdeportation av hundratusentals människor. En sådan politik måste först förankras i folkdjupet åratals innan, uppbackad av en massiv nationell propaganda i alla medier samtidigt. Svenskarna är inte folket som gör sådan saker. Tacka folkhemmets indoktrinering för det den björntjänsten. Ett är uppenbart: det spelar ingen roll hur mycket vi upplyser. Det har gjorts i över 20 år nu. I början främst från så kallat nazistiskt håll (med talat om etnisk rena svenskar) och nu i var och varannan alternativ text om Sverige i dag på nätet. För det handlar inte om svenskar vs invandrare, utan om vi som vill bevara Sverige som en tryggt land att leva i och i “vi-ett” kan även innefatta invandrare som anser att massinvandringen gått för lågt. Det vore en sak om familjer invandrade, där familjen håller koll på sina unga sönder. Där den invandrade familjestrukturen, handlar om att göra rätt för sig och sköta sig. Det är just av den orsaken som unga arga män, utan familjer kommer hit.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
8 januari 2018 kl 14:52

Lästips: DW (3 jan 2018): Study: Only better integration will reduce migrant crime rate

“Only better integration options will reduce the risk of increased crime rates among migrants, a study has found. The study also linked a rise in crimes Lower Saxony with an increase in migrant arrivals.”

“The study, released to news agency DPA and carried out by criminologists at the Zurich University of Applied Sciences at the behest of the German Family Ministry, researched the increase in violent crime recorded in Germany over the past two years.”

“The study also suggested a link between an increase in reported violent crimes in Lower Saxony and a significant increase in migrant arrivals in the state.”

http://www.dw.com/en/study-only-better-integration-will-reduce-migrant-crime-rate/a-42013143

Torbjörn Sassersson red.
Admin
8 januari 2018 kl 14:59

Artikeln nedan indikerar en uppmjukning i debattklimatet. Får vi diskutera de faktiska problemen nu? Kanske detta även påvisar sjukdomsinsikt om den kognitiva dissonansen som styrt Sveriges beslutsfattare i 5-10 år?

Lästips: DN ledare (7 jan 2018): Lisa Magnusson: Visst behöver vi prata om invandrares brottslighet

“Hur är det egentligen med invandrare och brott? Många hävdar att man inte “får” prata om sådant i Sverige. Det är direkt fel. För visst får man det. Däremot kan man inte göra det ordentligt, eftersom det inte finns någon aktuell statistik. Så blir i stället detta en diskussion full av känslor och spekulationer.

Men kanske är det snart slut på det. I dagarna kom nämligen en studie som besvarar den grundläggande frågan: ”Är invandrare överrepresenterade i brottsstatistiken?” Det korta svaret är: ja.”

“Studien är genomförd i den tyska delstaten Niedersachsen, och Tyskland skiljer sig förstås från Sverige på många sätt. Samtidigt finns många likheter länderna emellan, inte minst vad gäller invandringspolitiken. Man kan därför anta att statistiken har viss bäring även här hos oss.

Ännu mer allmängiltiga är de slutsatser som kriminologerna drar utifrån siffrorna. För det går givetvis inte att prata om invandrare som en enda homogen grupp. De har alla vitt skilda bakgrunder och – framför allt – vitt skilda förutsättningar i sitt nya land.”

https://www.dn.se/ledare/signerat/lisa-magnusson-visst-behover-vi-prata-om-invandrares-brottslighet/ [alternativ länk: Web Archive]

per
per
Gäst
8 januari 2018 kl 15:14

Den plötsliga viljan från inhemska politiker att diskutera problemen med invandrade människor i Sverige är nog en avledningsmanöver avsedd att föra människors uppmärksamhet bort från det faktum att de som bestämmer fortfarande tar in en enorm mängd immigranter i vårt land varje år.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
8 januari 2018 kl 16:00

Invandringen till Sverige har gått helt överstyr. Frågan är om situationen som politikerna skapat alls går att göra något åt.

Det akuta beslutet som jag ser det är att stoppa all invandring omedelbart. Det kommer därnäst att bli en uppgift som närmast är orealistisk, men ändå nödvändig, nämligen att nationellt diskutera situationen utifrån de fakta som finns. Och det finns faktiskt många fakta, som i de flesta fall är riktigt obekväma för de politiker som skapat den situation vi har.

De politiker som ligger bakom besluten att det ser ut som det gör bor såklart inte i närheten av de områden som är problemområden idag som ett resultat av invandrarpolitiken. De kan när de sprungit in i bergväggen bara kort välja att flytta till exempelvis Malta (många har säkert redan förberett detta). De kommer att ha en fet pension att leva på som nationella förrädare och all möjlighet att i lugn och ro snickra ihop en “saga”, för eventuellt intresserade från omvärlden, om varför “Sverige gick åt helvete”.

Det vi icke hjärntvättade svenskar som finns kvar måste göra är att samla alla “kloka och intellektuella” som nu successivt kommer fram, och sammanställa en analys baserad på fakta. Och fakta finns minsann i ett land som har världsrekord i diverse myndigheter. Men innehållet måste fram!

Låt oss samla alla kloka individer för att sedan gå vidare i arbetet med att få vårt älskade svenska folk att förstå sanningen!

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
8 januari 2018 kl 17:05

Sverigevännerna Gunnar Sandelin och Karl-Olov Arnstberg har både rätt och fel, anser jag, men vad viktigare är så kan vi alla lite självkritiskt kanske behöva ta oss i kragen nu?

Här har ni mina kommentarer om till deras text:
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2018/01/08/kommentarer-av-gunnar-sandelin-och-karl-olov-arnstberg-om-migrationsstatistiken-2017-dags-for-chockerande-atgarder/

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
8 januari 2018 kl 17:35

@Torbjörn Sassersson
Frågan är om det är en illusionism för att lura väljarna, för att rädda tidningen eller om det är menat på riktigt.

@Öystein Rönne
Enig. Det är det jag försöker göra.

@Erik och Zigge m.fl.
Ni måste öppna era hjärtan för rätt slags retorik! Ni måste vända på det. För att kunna garantera asyl för riktiga flyktingar, d.v.s. behövande människor som det verkligen är synd om, ex. riktiga barn som våldtagits av sin kultur eller förlorat sina föräldrar, så måste man föra en politik som kan upptäcka och avvisa icke-flyktingar snabbt, humant och effektivt, men även en politik som kan avvisa människor snabbt, humant och effektivt då asylskälen upphör. Det är Sveriges uppgift att hjälpa de mest behövande, men INTE Sveriges uppgift att utgöra en social dumpningsstation för andra länders misslyckade politik eller misslyckade kulturer.

Julius
Julius
8 januari 2018 kl 17:58

Det borde svenska politiker tänka på, men det verkar de inte förstå – Nehej du, de förstår exakt vad som händer men eftersom de är landsförredare allihopa de bryr sig inte. Dessa personer, dagens politiker är mest botten skrap. De saknar sina nationella indentitet, rent av många är inte ens svenskar även om de har svenska namn. Bara personer utan nationell identitet och med väldigt lågt allmän bildning kan sälja ut sin nation. De bryr sig inte om sina förfäder som har förlorat massa bröder och fadrar i massa krig för att försvara sitt land, sin familj och sin nation. För dessa personer nationen är lika med nationalism som är lika med nazism. Så lägger de upp det dag för dag överallt i MSM m.m. Det är skamligt att känna sig stolt för att vara svenskt och för Sverige. Jag säger det, bara botten skrap till personer som kan sälja ut sitt land och förfädernas land till dessa invasion horderna. Synd eftersom Sverige var ett land som man kunde vara stolt över men inte nu för tiden. Idag Sverige är känd utomlands som landet som är förlorat och som är islamisternas näste i Europa.

Birgitta
Birgitta
Gäst
8 januari 2018 kl 18:04

Vi, ursprungsfolket, har all anledning att vara ordentligt oroliga. SVT bör slopa alla glamorösa matlagningsprogram och istället informera om olika överlevnadstekniker. Vi behöver få recept på barkbröd och vilka användbara växter i naturen som kan användas för vår överlevnad. Det är mycket olustigt att den “humanitära” stormakten Sverige lockar hit välfärdsmigranter från fattiga länder när landet, inom ett decennium, beräknas bli ett land tillhörig tredje världen dvs ett u-land. Politikerna har inte varit naiva – tvärtom de följer noga en plan om att föra Sverige och Europa tillbaka till stenåldern.

“Sweden to become a Third World Country by 2030, according to UN. According to UN projections, Sweden will be a much poorer country by 2030, much worse than what anyone in the Swedish government indicates.

The UN report HDI (Human Development Index) predicts a significant decrease in Swedish prosperity, unlike their Nordic neighbors, who will retain their top positions and even strengthen them globally in the long run.

In 2010 Sweden had the 15th place in the HDI rankings but according to UN forecasts, Sweden will be #25 in 2015, and in 2030 on the 45th place.”

Anledningen till att Sverige ska öppna sina hjärtan beror på att vi har en låg befolkningstäthet. Afrikas befolkning växer explosionsartat och kontinenten behöver därför mer lebensraum. Krigsförberedelserna mot Ryssland är också förståeligt eftersom även detta land har en låg befolkningstäthet och tillika mycket rikt på resurser som nu globalisterna vill lägga rabarber på och därmed sprida sin sjuka ideologi.

http://www.overleva.nu/wp-content/uploads/2012/03/anvandbara-vaxter-sos.pdf

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.454/sweden-to-become-a-third-world-country-by-2030-according-to-un.html

http://metrocosm.com/more-population-maps/

Janez
Janez
Gäst
8 januari 2018 kl 19:14

Till domstolen med politiker som har förrått svenska folket och landet – men så länge vi själva hellre tuggar varandra i nacke och kallar med fantastiska titlar så fortsätter våra valda representanter med sina visdom …

Mr.J
Mr.J
Gäst
8 januari 2018 kl 19:31

Vansinnet i Sverige går inte att reversera bara begränsa. Gated communites och white flight ökar och är verklighet idag. Ytterst handlar detta om (Svenskens intelligens till trots) om dålig självbevarelsedrift i kombination med ett Norrmalmstorg syndrom en masse. Att massinvandringen tillåts medvetet med EUs och Bilderberg elitens goda minne för att splittra Sverige och svenskar som folkgrupp är en sak, men att ett folk inte förmår ändra på kursen visar på en nationell mental låsning. Flummet har blivit norm med undantag för ett parti i riksdagen, det räcker bara att gå och se en barnfilm på bio och se propagandan och hjärntvätten riktad mot barn i reklamen för att förstå att kommande generationer inte kommer ha ngt psykologiskt försvar, för dom inte kommer ha något att jämföra med, dom är blue pilled hela bunten. Kulturmarxism och feminism har fått dom att tro att det är deras skyldighet att försörja världen, och det med dåligt samvete för sin hudfärg och för att dom ev är framgångsrika i skolan och på arbetsmarknaden. Sverige kommer inte gå under, Sverige kommer fortsätta få bidrag för att kunna bibehålla bidragsröstare. Sedan kommer kaos leda till större kostnader, singelhushåll, inkvoterade klåpare inom olika sektorer och därmed mer pengar och skatt brutto som omsätts. Landet Sverige -en mishmash där vårt kulturarv medvetet raderas, där skam och hån påläggs dom som av tradition vill sjunga en psalm på skolavslutningen. Ett land där dom som av flera skäl betalat till Svenska Kyrkan ska behöva höra Jesus omnämnas som hen samtidigt som dess präster tvingas viga homosexuella mot sin egen religiösa övertygelse. Vad jag syftar på är att om majoriteten i ett land vill ha det så här så får dom givetvis det, så länge ett val inte är riggat så är det ju majoriteten som väljer väg. Rösträtt borde därmed bara ges för dom som betalar en viss minimiskatt och varit medborgare i x antal år.

Peter
Peter
Gäst
8 januari 2018 kl 19:52

Den här artificiella högkonjunkturens enda syfte har varit att hålla befolkningen nöjd i form av ökad konsumtion och ”bostadskarriär”. Men trots att det då är högkonjunktur så går ändå kommuner och landsting på knäna. Likaså är de svenska statsfinanserna inte så goda trots Anderssons båda tummar upp. Tittade man på hennes kroppsspråk så sa det någonting helt annat än tummarna. Plus att hon själv sa att ladorna var tomma när de tillträdde 2014 och det var innan den tillökning vi fick 2015. Vänta bara när ”våra herrar” bestämmer sig för att dra ur pluggen på dessa charader. Då kommer troligtvis helvetets portar att öppna sig.

I bästa fall blir det bara fattigdom och en gravt ökad kriminalitet. Banker har inte längre några pengar och värdetransporterna har blivit säkrare. Plus att smash and grabb snart är uttömt. Då återstår bara inbrott i privata hem, heminvasioner, personrån och kidnappningar mm och då kommer man inte långt med larm och en burk försvarssprayfärg. Men vi kan ju trösta oss med att detta skitsamhälle också kommer bli våra politikers skitsamhälle.

I värsta fall blir det en inbördesliknande situation. Två hundra års fred har gjort svensken så mentalt bedövad att han tror att krig och elände bara händer i Långtbortistan. Det skulle räcka med att helvetet simultant brakar lös i en 10 till15 utanförskapsområden. Vad skulle polisen då kunna göra då de redan nu är så gott som kastrerade av Eliasson. Men som tur är har de ändrat grundlagen så militären kan sättas in mot befolkningen, den etniskt svenska som etniskt nysvenska, och om det inte räcker så kan de begära in NATO-trupp. Kan tänka mig att medborgarna skulle välkomna NATO-trupp efter ett par månaders blodigt helvete. Men som tur är har våra politiker förberett sig på såna här saker. De är bara inkompetenta på saker som är bra för medborgarna. Spelpjäserna är uppställda, så låt spelen börja.

Men efter att ha läst igenom kommentarerna så förstår jag att jag inte är ensam om att höra orkestern spela ”närmare Gud” samtidigt som man kan känna kantringsvinkeln öka.

@Torbjörn. Tror inte det rör sig om någon uppmjukning i debattklimatet. Det är valår och de prostituerade måste marknadsföra sina skändliga tjänster och till hjälp har de såna som t.ex. Lisa Magnusson som hela tiden varit en förespråkare för ”gilla olika”.

MaxGrande
MaxGrande
Gäst
8 januari 2018 kl 20:10

Bra artikel, som även Dan Perssons artikel över mässlingen. Det är känt, att inför stora planetariska förändringar massinkarnerar personer med lagstaende kognitiv kompetens, för att bryta ned de sista resterna av ett samhälle som tjänat ut. Det är vad som är kvar av Sverige strax före avgrunden och stormen. Ädla svenskar ladda ner vad den f d CIA-agenten Kevin Shipp haärtomr att berätta om GeoEngineeringWatch.org sa förstar ni bättre hur ni bearbetas med rädslor för att mista familj, jobb, bli
uställda i skamvran av Thomas Mattsson och Robert Aschberg som tillsammans med bl. a. Researchgrupen, Antifa, Soros förtrupper Antifa, SÄPO och pressen, en del brödraskap och kyrkan, opererar utanför grundlagar- ofta helt kriminellt.
Folket maste kontrollera den postkonstitionella regeringen och inte tvärtom där man t o m förföljer inhemska medborgare. Säpo asiktsregistrerar kritiker av NATO, migrationen och pampväldet i Sverige. Att fa bort en stämpel torde endast vara möjlig hos Kommissionen hos EU. Sa länge svensken inte övervinner feghet och rädslor är landet förlorat. Av denna anledning rekommenderar jag att ladda ner den f d CIA-agenten Kevin Shipp via GeoEngineeringWatch.org.

MaxGrande
MaxGrande
Gäst
8 januari 2018 kl 20:20

Enligt en studie av Credit Suisse – en globalt arbetande bank med ca. 46000 anställda – har Sverige halkat ner till Västeuropas näst fattigaste land per hushall efter Portugal. Pa 3:e plats följer Tyskland.

MaxGrande

Ivan Björn
Gäst
8 januari 2018 kl 22:43

Vad är rikedom?

Rikedom är när människor kan förverkliga sina tankar sitt skapande genom uppfinningar som underlättar livets arbete för att få mer tid för sin själsliga uppväxt.

Rikedom är när man med tacksamhet brukar jorden och gläder sig av den flerfaldigad skörd som gynnar det geografiska område man bor i.

Rikedom är när människor hittar en djupare mening med tillvaron så att skillnader blir betydelselösa. Skillnader som vi gör mellan oss förändras hela tiden och sitter bara i våra huvuden. Skillnader som dör när våra liv släcks och nya generationer med större insikt träder fram.

När en ekonomisk kris inträffar så är den inte verklig. Naturen växer, ger mångfaldigad tillbaka och ändå har inte människor mat på bordet! Vi borde ifrågasätta den ekonomiska styrning och politiken i första hand. Hur kan det komma sig att t.ex. i Afrika finns det 30 % av jordens bördiga jord och ändå råder det hunger där?

Tror man på fullt allvar att människor flyttar hit frivillig från andra länder? Ringer det inte någon klocka någonstans att det är Västvärldens ansvarslösa politik som framkallar dessa folkförflyttningar?

Svenska traditioner är det som vi gärna vill förknippa oss med. Andra har sina traditioner som de för hit till landet. Vad är alla dessa traditioner värda om de gör skillnad på människor? Är det inte dags att börja tänka djupare bort om allt detta och se att det djupaste jaget är likadant hos oss alla? Att allt annat förändras och är knappast värt att notera i synnerhet om det framkallar negativa känslor av vi och dom, av bättre och sämre, av hat och osämja.

Jag kanske är ute och cyklar men har vi något annat att välja på?

Erik
9 januari 2018 kl 11:04

Mr.J: “(Svenskens intelligens till trots) om dålig självbevarelsedrift i kombination med ett Norrmalmstorg syndrom”.

Har precis läst ut boken “Flyga drake” av författaren Khaled Hosseini och lärde mig mycket inte bara om islam och Afghanistan; en replik etsade sig fast i mitt minne: “den som inte kan försvara sig själv, kommer aldrig kunna försvara någonting annat heller”.

Faithbringer
Gäst
9 januari 2018 kl 11:07

Inget enar folket mer än ett gemensamt fiende. Är man bra manipulatör och har makt över vänster media, så kan man hetsa opositionen i högerpolen som är lika destruktiv, och där tillintetgörs oppositionenen i form av skälande hundar. Inget annat ämne hetsar upp så mycket ilska och rädsla som invandringen. Att svenskarna skuldsätter varandra för generationer genom att hetsa upp budgivningarna till vansinne. Denna girighet och eget valt slaveri reagerar ingen på. Detta vet Wallenberg, Bonnier och Co. De kan rekrytera både Löfven och Åkesson för att det svenska folket skall hetsa upp sig över marionetterna och inte dem som håller i trådarna.
Ett folk i skuld, utan kärnfamiljen som tygghet, utan andlighet, bedövat av billig underhållning och överkonsumption kan skylla sin demoraling på oss invandringen. Det spelar ingen roll vad du har för ursprung – det är få själar som kommer att överleva framöver.

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
9 januari 2018 kl 11:59

Väl talat Faithbringer. Att visa på de ekonomiska krafter som driver och planerar den folkförflyttning vi alla är mitt uppe i är det vi alla borde ägna oss åt i stället för att sprida folkfördummande propaganda som bara har som syfte att splittra allas vår verklighet. Nämligen det gigantiska skuldslaveri som pågår och för att inte tala om skatteslaveriet som äter upp den övervägande befolkningens inkomster och tillgångar. Bankerna arbetar alltid i det tysta, bakom gardiner och bankvalv som sakta och säkert korrumperar de politiker och deras partier för att föra exakt samma politik men med olika färger just för att lura in oss i ett hypnotiskt verklighetsfrånvänt liv. Hela detta gigantiska falska spel kan pågå just för att det alltid ska tjafsas och diskuteras om saker som inte har med vår frigörelse eller rättvisa. Jag har många gånger på många bloggar och på fb tjatat om hur bankerna stjäl våra tillgångar när det “krisar”. Några med mig har försökt få igång debatter och aktiv kamp mot Bankoligarkernas rätt att ge ut och bestämma över samhällets pengar/betalningsmedel, men det tar oftast stop när det kommer till skuldslaveriet som vi alla är delaktiga i. Många tror att det gäller inte dem för de har inga lån eller kreditkort. Då undrar jag vad de lever av? Staten har gett bort den ekonomiska makten till Banker och finansinstitut. Detta har pågått under hundratals år utan några förändringar.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
9 januari 2018 kl 12:12

@ Faithbringer,

Jag är inte helt säker på att jag tolkar dig rätt. Menar du att vi ska lägga ner kampen mot invandringen så som den ser ut?

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
9 januari 2018 kl 12:12

För att understryka lite om vad jag menar med “tjafsande” så är det rätt mycket som händer runt omkring oss just nu, helt klart eller hur. Se bara på vad som händer på denna blogg som är välbekant och allt för att skapa intresse, diskussioner, tjafs osv. osv och komma bort från vår vardag. Hittills är artikeln uppe i 155 kommentarer? Inget ont om artikeln och bloggen men jag vill visa på “intresset” ??
https://anthropocene.live/2018/01/05/resor-till-civilisationer-i-andra-solsystem/#comments

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
9 januari 2018 kl 12:18

Öysten Rönne. Du oroar dig för kampen mot invandring, jag undrar varför? Folkförflyttningar har alltid funnits och det har varit ekonomiska krafter bakom dem alla med samma mål. Om Sverige i framtiden består av 2 miljoner invandrare så ser den ekonomiska makten till att de alla passiviseras genom splittring som idag med allehanda droger och ideologier. Tänk om de i stället blir en tillgång för Sverige men inte för de 1% som styr?

Faithbringer
Gäst
9 januari 2018 kl 12:51

Öystein,

Det finns en dold agenda bakom att visa hur mycket invandringen kostar, men även välfärden som sådan – det är att folk skall styras i The Eugenics eller darwinistiska tanken att eliminera de som är en börda. Riktiga bördan är de 5-9% av samhället som är psykopater. De är flera bland svenskarna, men man blir lite lurat av den där våldtäktsstatistiken som är något tveksam och jag kan förklara varför den är. Det finns ett enda sätt att neutralisera psykopaternas makt – den bygger på HAT och LYDNAD. Sluta hata medmänniskan och lyda Mammon, så dör psykopaternas makt. Tänk att Jesus budskap är mera aktuel än någonsin oavsett epok. Han sade älska ditt fiende och sluta betala skatt, och så rev han säljarnas marknad utanför templet.

Jag vill rekommendera dig Andrew M. Lobaczevskis Political Ponerology. Den är värt sina 300kr.

Den stunden man börjar lyda rädsla och hat, så är man på väg att förvandlas till en psykopat själv. Det är så vårt diaboliska psyke fungerar.

Min fråga är: Vilka skall stå och lasta invandrare för deportering och blir svenskarna lyckligare, rikare och tryggare efteråt?

Tillgången med oss inva

Faithbringer
Gäst
9 januari 2018 kl 13:03

Tillgången med oss invandrare är att vi kan lära er att inte lyda statsmakten och att ni klarar er på det gamla sättet. Makten vill gärna tvinga in invandrarna i samma beteendemönster som svenskarna för att bryta deras samman hållning inom familj och religion. Den globala planen är att idiotförklara och eliminera både kristendomen och islam. David Livingstons Black Terror White Soldiers är att ge bort till varje SD-väljare.

http://www.conspiracyschool.com/black-terror-white-soldiers

Peter
Peter
Gäst
9 januari 2018 kl 13:25

Visst är de bakomliggande orsakerna rent ekonomiska, till såväl förd politik som massiv invandring, eftersom det tvingar både stat och kommuner att skuldsätta sig. Politik och invandring är endast symptom på vår sjuka ekonomiska modell. Att dessa två ”journalister” inte går längre än till dessa två symptom visar att de inte är ärliga. Men oavsett bakomliggande orsaker så är volymerna på invandringen rent skadliga för Sverige. Titta på den nuvarande kriminaliteten så ser man att den redan nu är ohanterbar för polisen. Cykliska hög- och lågkonjunkturer är inbyggda i vår pyramidspelsliknande ekonomi. Med olika ekonomiska trix driver de upp konsumtionen via skuldsättning och när den nått sitt max drar de sig ur marknaden och låter den krascha, så de kan köpa upp allting för en spottstyver. Men oavsett bakomliggande orsaker så är det gemene man som får leva med konsekvenserna, fattigdom som kriminalitet. När lågkonjunkturen kommer, oavsett om det blir pyspunka eller en ren krasch, så kommer kriminaliteten öka kraftigt. Huvuddelen av den grova kriminaliteten, i och kring våra ”utanförskapsområden”, är ett importerat problem. Fortsätter dessa volymer så kommer denna kriminalitet likaså att öka. Det är ren fakta och sanningen har inga rasistiska fördomar. Den bara är.

Kim Lundgren
Gäst
9 januari 2018 kl 13:28
Kim Lundgren
Gäst
9 januari 2018 kl 13:32

Komplettering till Peters inlägg;

Lagföringen och bristen på sådan kombinerat med låga straff för utlänningar och avsaknad av utvisning av samhällsförstörande element från utlandet ––>

förstör Sverige alltmer.

Faithbringer
Gäst
9 januari 2018 kl 13:36

@Peter Pettersson,

Svenskt polis lägger ner brott inte för att de saknar resurser, men för att de får order av sina frimurarchefer att göra så. I det brottsstatistiken ligger vär anmällan på Bechir Rabanis mord och mitt jätte begrägeri. Det är brott mot oss som är invandrare också, men det finns ett stort intresse att svrnskarna skall misstro oss, som att det inte räckte innan.
Jag misstänkte redan när det kom in 150000 på ett år att afganska killarna kommer att utnyttjas i heroinhandel så småningom vid nästa ekonomiska kris. Men om ni tror att dessa killar är medvetna om sitt syfte, så har ni fel.
De flesta araber/muslimer är dock medvetna om israel-lobbyn globala makt. Tänk om svenskarna skulle lyssna och prata med dem över en kopp te eller kaffe … 😉

Peter
Peter
Gäst
9 januari 2018 kl 13:50

@Faithbringer. Jag är väl medveten om frimurarnas cancerogena effekt på samhället. Men de flesta som blir utsatta för brott ser varken frimurare eller bankirer. Sen ska du inte personligen ta åt dig av diskussionen kring invandring. Det är ingen som har påstått att invandrarna är en homogen grupp och likaså har ingen påstått att alla invandrare begår brott. Men huvuddelen av de senaste årens alla mord, skjutningar, våldtäkter och annan grov brottslighet är invandrarrelaterad. Jag har många kompisar som är invandrare och flera av dem bor i dessa s.k. utanförskapsområden så jag är informerad av de som är bäst insatta. Det måste bli ett totalstopp på invandringen så att det finns utrymme att försöka reda ut den nuvarande katastrofala situationen. Fortsätter man fylla på kommer det bli en kollaps. Denna kollaps kommer att drabba alla oavsett ursprung.

Faithbringer
Gäst
9 januari 2018 kl 14:15

Peter,

Jag förstår att Sverige måste stänga sina gränser, men jag har bott här i 15 år och samlat mycket erfarenhet som betyder en hel del i denna diskussion. Svenskarna som grupp är inte bättre än någon annan grupp. Det Gud ger balanseras av något annat fråntaget. Detta gäller både individer och grupp. Högern vill väldigt gärna övertala oss att svenskarna är överlägsna andra människor pga sitt ursprung vilket är inte sant, medan vänsterfolk är de som klarar lika dåligt att umgås och samleva med oss invandrare, men de ljuger. Högern får äran att dem kan stå för sina åsikter ärligt åtminstone.

Faithbringer
Gäst
9 januari 2018 kl 14:21

Brottslingar skjuter oftast på varandra. Det är ytterst sällan oskyldiga kommer i kläm. En del kallar det guds svärd, andra – karma. Så jag skulle inte oroa mig särskild mycket om att maffian tar ihjäl varandra. Det är också nästan bara invandrare som bor i sådana område, så att någon svensk skulle skadas i trafiken är mera troligt än bli skjuten av en invandrare.
Brott bör bestraffas lika oavsett ursprung. Börja med att rätta till rättssystemet.

Peter
Peter
Gäst
9 januari 2018 kl 14:32

@Faihtbringer. Hur svenskarna är som grupp i sitt eget land är inte på något vis relaterat till importerade problem. Du försöker blanda bort korten då du fortsätter att personligen ta åt dig av diskussionen. Likaså har jag svårt att förstå hur afghanska heroinister från Iran är ett svenskt problem. Är deras enda valmöjlighet heroinhandel så kanske de borde söka sig tillbaka till sina familjer i Iran. Du har bott här i femton år och märkligt nog ömmar ditt hjärta mer för t.ex. dessa afghaner än vad de gör för de svenskar som via undanträngningseffekt får lida för denna massiva invandring. Svenska fattigpensionärer med usel pension, sjukskrivna som blir utskrivna från FK, handikappade som får sin LSS indragen, ungdomar som tvingas bo hemma till dess de kommit upp i medelåldern, dem verkar du inte bry dig särskilt mycket om.

Kim Lundgren
Gäst
9 januari 2018 kl 14:34

Instämmer med Peter.

Peter
Peter
Gäst
9 januari 2018 kl 14:36

@Faithbringer. Du fortsätter att försöka blanda bort korten. Är du kanske frimurare du med? Du menar på fullt allvar att skottlossningar på öppen gata är okej eftersom de bara skjuter på varandra och om vi har tur så är de så goda skyttar att de inte träffar någon annan? Du är ju lika oseriös som Aftonbladet.

Kim Lundgren
Gäst
9 januari 2018 kl 14:42

Se denna karta över handgranatattacker i Stockholm 2017:

http://pbs.twimg.com/media/DS73-8NXcAECB15.jpg

Ej tryggt för svenskar alls!

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
9 januari 2018 kl 14:53

@ Faithbringer,

Tack för ditt svar, även om jag kan tycka att du inte svarade direkt konkret på min fråga.

Jag hyser den största respekt över dina kunskaper och insikter som du också delat med dig av här på Newsvoice. Som jag skrivit tidigare anser jag att du är ett superbegåvat geni.

Jag kan inte påstå att jag själv är särskilt litterär, utan mina tankar och uppfattningar om invandringspolitiken, har i stora drag sitt ursprung ur mina erfarenheter från mitt eget liv (jag är 60 år). Jag känner och umgås med flertalet invandrare ock jag tycker definitivt att de berikar vår kultur på många vis. Jag bor också nära/mitt i stora invandrargrupper. Men allt är inte guld, jag vill vara realist.

Jag anser jag att man skall använda sig av de fakta som också finns, för att förstå på vilket sätt den invandringspolitik vi har idag (som jag anser), bidrar till att successivt förstöra detta land. Det handlar om bl.a. prioritering och fördelning av resurser, problemen med kulturskillnader och inte minst religiösa skillnader. Det som pågår i Sverige nu anser jag talar sitt tydliga språk oavsett hur goda humanistiska uppfattningar man må ha.

Jag håller med om det du säger att den riktiga bördan är psykopaterna. Jag har själv levt i mycket nära kontakt med flera psykopater och där har du rätt. Jag anser heller inte att man ska hata sin medmänniska eller lyda mammon. Men att psykopaterna därför skulle dö tror jag inte. Möjligen om alla gör som du säger i 100 år, men det är nog en utopi. I stället krävs nog en rejäl revolution.

Svaret på din fråga blir: Jag pratar inte om deportering, utan säger ”STOPP”, det räcker nu! Svenskarna skulle då iaf få ett andrum att komma ikapp och genuint på en sansad nivå diskutera hur vi vill ha det framöver. Det krävs, innan det är försent och att det därför i stället riskerar att bli inbördeskrig. Vågskålen vippar…. eller kalla det för risk för ketchupeffekten.

Ta nu inte bort din egen glans genom att paketera in dig i ett kollektiv kallat invandrare och därför ta åt dig personligen av kritiken av invandrarpolitiken. Det handlar inte om att invandrare skulle vara av ”sämre sort”!

Sorry Torbjörn för detta mitt långa inlägg – hoppas att det ändå går in.

Faithbringer
Gäst
9 januari 2018 kl 15:17

Peter,

Jag har valt att jobba inom äldrevården, så jag vet inte varför du tror att jag inte bryr mig om svenska pensionärer. Konstigt nog så är det många utländska kvinnor som gör det. 🙂

Afganerna kommer inte som heroinhandlare, men när de hamnar som papperslösa utan möjlighet att återvända hem, så blir heroinhandel och brottslighet en möjlighet. Det är en gissning av mig. Det är ingen synd om dem. Alla som gör ont kommer att få ont tillbaka. Vill du utvisa dem? Fine. 🙂

Jag är varken vänster, frimurare och inte jude heller bara för att jag inte vill hänga med i hatvågen. Känns det skönt att hata folk som söker ett bättre liv – gör det. När man läser det goda samhället och denna artikel så är det inte alls svårt att koppla allt brotslighet till alla afganer och inte minst muslimer, och komma till slutsatsen att utan dem skulle Sverige vara perfekt.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
9 januari 2018 kl 15:32

@ Racasse,

Du har rätt, vi får inte glömma svenskens “själ”. Den kan inte bara raderas ut, och ska kanske inte heller raderas ut. Men den är helt klart en bidragande orsak till alla reaktioner (rättmätiga) på invandrarpolitiken, och inget vi ska ducka för.

Jag skulle dock vilja komplettera avseende det uttryck där du skriver att “vi är kodade att bita ihop”, med “vi är skolade/hjärntvättade” att bita ihop. Därför har politiker och MSM hittills kunnat härja fritt!

Men den tiden ser ut att att vara förbi. Bl.a. Expressen har börjat se om sitt hus och pratar ibland idag lite mer klarspråk. Kanske man känner att det börjar brännas under fötterna och därför successivt vill fjärma sig från MSM, för att slippa tillhöra mediaflocken som sitter med Svarte Petter i knät i morgon. Den dagen närmar sig nämligen med stormsteg.

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
9 januari 2018 kl 15:33

Debatten börjar bli hysterisk som det blir när symtomen behandlas på något som är fel i samhället. Den direkta orsaken till problemen vilket jag väl inte behöver upprepa är det ingen som blir hysterisk över snarare är det tyst och lugnt som i graven exakt som på sjukhusen och akutklinikerna där bara symtomen behandlas och aldrig orsakerna. Det är ju ekonomiskt bekvämast så. Och visst håller jag med många om invandringen kostar och att det tär på oss Svenskar men vi måste ju för guds skull angripa orsakerna först och främst, håller med om att vi bör stänga gränserna för fortsatt invandring. Men menar nu på fullt allvar att Sverige ska deportera hundra tusentals flyktingar till sina ursprungsländer eller vill ni att det ska ske efter invandrarens egna beslut och möjligheter.

Peter
Peter
Gäst
9 januari 2018 kl 16:03

@Kjell Holmsten

Om du anser att debatten blivit ”hysterisk” så kanske du har ytliga nerver och är lite för känslig. I en diskussion kan man fritt pendla mellan orsak och symptom, precis som jag själv har gjort. Men symptomen är mer uppenbara än orsakerna då de kräver att man tänker i flera led. Det är inte alla som klarar av att se denna orsak och verkan. Men bara för att bankirväldet ligger bakom denna massiva invandringen så friskriver det inte de brottsliga invandrarna från ansvar. Det tänkandet är liberalt flum där ansvaret alltid är någon annans. Du har alltid ett personligt ansvar och kan du inte uppföra dig så ska du återigen bli ditt hemlands problem, då vi har egna problem att ägna oss åt. Personligen så skiter jag vad alla gang-bangers, mördare, rånare, våldtäktsmän och andra degenererade typer har för personliga förhållande som lett fram till deras beteende. Kan de inte uppföra sig så ska de svenska fängslas och de utländska deporteras. Svårare än så är det inte, även om det verkar vara en omöjlig uppgift för vår inkompetenta regering.