Svenskar allt mer skeptiska till NATO-säljaren Jens Stoltenberg

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 13 januari 2018
- Torbjörn Sassersson red.
NATO Secretary General Jens Stoltenberg
NATO Secretary General Jens Stoltenberg
NATO Secretary General Jens Stoltenberg – Pressfoto, 2014

Torbjörn Sassersson, juli 2017, selfieDEBATT. Svenskar har blivit mer skeptiska till NATO enligt en undersökning från Ipsos. Opinionsarbetet genom debattartiklar och analyser om NATO har gett resultat. Fler svenskar än tidigare verkar anse att Sverige inte behöver vara medlem i Washingtons krigsmaskineri. Istället kan vi bilda allianser inom Europa, och med Ryssland som en samarbetspartner för fred och diplomati blir amerikanska NATO en helt onödig organisation. 

Jens Stoltenberg som är NATO:s 13:e “säljare” (generalsekreterare) tror annat. Han spinner på rädsla för utanförskap och att Björnen från Öster kan komma när som helst, simpla argument för aktiv påverkan av ängsliga politiker och lättskrämda MSM-journalister.

David Ahlin, Ipsos - Pressfoto
David Ahlin, Ipsos – Pressfoto

“31 procent anser att Sverige bör ansöka om medlemskap i Nato medan 44 procent anser att Sverige bör stanna utanför alliansen. Jämfört med förra årets mätning har opinionen rört sig något i Nato-skeptisk riktning.

I december 2016 svarade 35 procent att Sverige bör ansöka om Nato-medlemskap medan 40 procent ansåg att Sverige bör stanna utanför.

Nära hälften, 46 procent av de svarande, tror att Nato skulle komma till Sveriges hjälp om Sverige utsattes för ett akut militärt hot av främmande makt, även om Sverige inte är med i Nato.

Endast 22 procent tror inte att Nato skulle komma till Sveriges hjälp i en sådan situation.” – David Ahlin, Björn Benzler, Ipsos, rapport

NATO-säljaren Jens Stoltenberg

Jens Stoltenberg NATO salesman - Faksimil from NATO sales letter
Jens Stoltenberg “NATO salesman” – Faksimil from “NATO sales letter”

Under hela 2017 har det haglat pressmeddelanden från NATO om Jens Stoltenberg och hans möten med statsledare över hela Europa i ett intensiva säljarbete för att skapa ett mäktigt NATO som slukar enorma summor skattepengar till ingen nytta eftersom Björnen inte kommer. Putin har tydligt markerat att han gillar Väst och USA, men vill att Washington lämnar Ryssland i fred åt sitt eget öde.

Jag gissar att intresset generellt är lågt hos Europas folk gällande NATO-medlemskap. Det finns andra saker att prioritera för Europas folk än Washingtons NATO.

Det är viktigt att komma ihåg att NATO inte är fredsorganisation utan ett krigsorgan som bedriver ett psykologiskt krig mot Europas folk genom bla NATO Stratcom, en cyberkrigsavdelning där Sverige är medlem. Därmed vet vi att Sveriges ledning är en del av detta krig och det sker främst genom svenska medier, genom Public Service och MSM direkt mot dig.

Swisha Sassersson valfri summaJens Stoltenberg ser på allt annorlunda och det vore hederligt att återge hans perspektiv. I DN-artikeln: ”Ingen garanti att Nato skulle hjälpa Sverige” (artikeln är sparad på Web Archive eftersom DN lagt den bakom lösenord) ställer Mikael Holmström bla följande frågor:

Holmström: “Men Ryssland hävdar att NATOS utvidgning syftar till att ringa in dem?”  

Stoltenberg:

“Det bygger på ett grundläggande missförstånd om vad det innebär att vara en självständig stat. Det är ju inte så att Nato tvingat in Polen, Lettland, Estland, Lettland och Litauen in i Nato. Det är ju de som genom suveräna demokratiska beslut önskat bli medlem. Vi önskar ju inte leva i en värld där stormakter bestämmer vad grannländer får lov att göra, svarar Jens Stoltenberg med eftertryck. Han förklarar den tid då kolonialmakter och stormakter delar upp världen mellan tillhör en svunnen tid.  

Jag kommer från ett litet land som är granne med Ryssland. Inte minst Norge vet värdet av att få göra självständiga val. Jag respekterar fullt ut de länder som inte vill gå med i Nato. Men hela idén att Nato tvingat sig på de här länderna är helt felaktig.” 

Holmström: “Många i Sverige ser NATO som redskap för USA? “

Stoltenberg:

“NATO är ett redskap för att binda Europa och USA samman i en säkerhetsgemenskap. Två världskrig har lärt oss betydelsen av det. USA bidrog till att avsluta både första och andra världskriget. Den gemenskapen har varit stark och sänt signalen till varje angripare att det är ”en för alla, alla för en”.”

Vad anser du? Hur mycket bidrog egentligen USA i andra världskrigets slut och hur står sig den ansträngningen i jämförelse med dåvarande Rysslands insatser mot Nazityskland? Bilden som sålts in genom Hollywood och historieböcker har alltid varit att USA räddade Europa, men är den rättvis mot de andra stater sin bekämpade Nazityskland långt innan USA klev in i kriget?

Holmström: “Om du vore svensk statsminister, skulle du då gå med i NATO med tanke på omvärldsutvecklingen?”

Stoltenberg:

“Jag kommer inte att bli en del av svensk NATO-debatt och kommer inte att ge Sverige råd. Det är ett beslut av landet själv, antingen väljer man att gå med eller inte. Om Natos generalsekreterare ger råd så kan det uppfattas som press, och det är jag emot. Som norrman gäller det också att vara lite försiktig med svenskarna, småskrattar Stoltenberg.”

Stoltenberg verkar ha större respekt för svenskarna än både vår egen försvarsminister och statsminister.

DN ger dig inte möjligheten att debattera efter sin artikel, men det gör NewsVoice.

Text: Torbjörn Sassersson, oberoende debattör för fred


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: NATO
Stöd NewsVoice 2024
 • Många ser upp till Stoltenberg för att han åker i förstaklass runt jorden och håller tal till förmån för den globala krigsindustrin. Det som nu håller på att hända är att en opposition bildats av dem som förstår bluffen; att vi ska till att klubba ihjäl varandra för att någon annan eller något annat tjänar på det. Dessa kretiner klarar inte av det själva utan har istället bildat olika system med legosoldater runt klotet för att hålla mänskligheten i schack. Därför är de också livrädda för publicitet och även sin egen kontroll, något som deras egna system kontinuerligt skapar. Alla kontrollsystem bygger på att behålla ett Status Quo men denna gång kommer själva systemet att skapa sin egen undergång. Hela tidsschemat med WW3 är så försenat så att ett uppvaknande har redan skett. Resten är propagandaankor – Aleistair Crowley lär vända sej i sin grav.

 • Inte bara Ryssland blir kringränd, även vi via Facebook och Twitter skall hållas i vaksamma tyglar, vi skall ledas in på den ‘rätta’ stigen. Den ihopklumpade pressen gör gemensam sak, så tydligt absurt i sin enfald. Utan den press som makteliten helst vill förneka vore enögdheten och fördumningen ett faktum.
  ” The wonderful widening of political debate through citizen access to the new media of the internet is going to be under real threat as Twitter and Facebook are turned into neo-liberal gatekeepers.” Ett citat av Craig Murray.
  Och hur smörjs då eliten : https://www.craigmurray.org.uk/archives/2018/01/way-live-now/
  Och Ryssland skall surras vid masten : https://www.craigmurray.org.uk/archives/2018/01/russians-coming-russians-coming/

 • i detta försvarstema hör man ofta folk säga: tänk det blir krig! Kan man nu få en liten tvist på orden här och rikta uppmärksamheten på det verkliga och träna in uttrycket: tänk om man skapar krig. Krig kräver en enorm uppladdning så det är inget som bara händer. Då blir saken mindre abstrakt.

 • Den här då:

  Råkade nämna Musk (Elon) förut men menade förstås MUST! Samt att det var Nya Tider inte ”fria” tider. Så – Anna Lindh var inte Olof Palmes dotter, men upplärd av Olof som hon vore en dotter, det var hon!

  Måste berömma Dammegårds exceptionellt viktiga arbete med alla dessa helt otroliga avslöjanden, bortom varje normalt tänkande individs tankeförmåga (gäller även mig)! Fan vad FRA, NSA etcetera har fullt upp med att bekämpa Oles utgivningar. De förbannar nog Internet o Youtube nu, men vad ska dom göra? Dess kanaler är det enda sättet att erhålla kontroll över massan. Men Ole kan vara lugn, innan de kan döda honom måste de döda hans namn. Det är därför jag varnade om Nya Tider m fl.

  När det gäller anledningen till varför Palme skulle bort så har jag ett annat uppslag (istället för AIDS-hypotesen men som även ur pusselbitssynpunkt är rimlig). Jag har på sista tiden engagerat mig i att ta del av det Ocean X Team (amatördykeriet) har grävt fram och det kan jag rekommendera för envar att studera. Lättast är att gå in på deras Youtube-kanal och lyssna på de upplevelser privatpersoner, militärer och poliser haft och som tröttnat på myndigheternas hysch hysch, år efter år. Det är tack vare dykaren Anders Jallais arbete som gjorde att jag kopplade ihop det. Troligtvis har många andra redan gjort samma koppling…

  Det var en herre som hette Svante Odén och som ofta vistades på ön Norrsten (i höjd med Östhammar) och som utförde känsliga undervattensmätningar via sin båt 1986. En vacker dag på sommaren försvann både Svante och båten spårlöst, men båten hittades senare drivandes en bit ute på havet. Polisen stod handfallna men när dokumenten släpptes uppenbarade sig både det ena och det andra, mycket märkliga saker. Yppandeförbud hade utfärdats för nära anhöriga eftersom topphemliga mätningar utfördes omkring detektering av främmande ubåtar via FMV och som arbetade under Stay-behind för NATO!

  Svante Odén var professor och upphovsmannen bakom försurningslarmet på 80-talet, så det var inte vem som helst som blivit utnämnd för detta uppdrag.

  Enligt Jallai uppfördes en NATO-kontrollerad SOSUS-installation september 1986 på ön Understen, ett stenkast från Norrsten (där Svante verkade ifrån) bara ett halvår efter mordet på Olof Palme! SOSUS är en omfattande signalspaningssystem som via kablar längst hela vägen till Finland på ett mycket effektivt sätt kan lyssna sig till vilken båt som helst, som råkar passera. Det handlar alltså om en stor militär ubåtsspaningsanläggning med tillhörande högt torn på nämnd ö.

  Hypotesen lyder som följer: Palme var motståndare till att NATO skulle bedriva omfattande spaning i Sverige mot Sovjet, då Sverige var/är ett neutralt land – därav anledningen till mordet. Bara en kort tid efter mordet byggdes alltså SOSUS-anläggningen.

  Man skulle också kunna formulera det på detta sätt vilket jag tycker verkar rimligare: Palme måste bort ifall anläggningen ska realiseras eftersom skammen blivit för stor för Sverige om detta kunde kopplas ihop med Palmes styre.

  http://www.jallai.se/2012/04/amerikansk-sosus-anlaggning-vid-understen-avslojas-i-landsforradaren/

 • @Savalle
  Kommer väl ihåg allt detta om put-options på den tiden. Dick Cheney lär ha förbannat den dag när det militära internet släpptes till allmänheten. Hans livsverk sedan 50 år är nu i soporna och han kan sitta nere i Dubai och tugga sand. På dom igen!

 • @Bengt Andersson 14 Jan, 2018 at 23:22
  Lite OT men… författaren har säkert rätt om just den metod som användes vid 911. Den nyblivne fastighetsägaren Silverstein tog in offerter från olika företag som använde olika metoder för rivning och sprängning och installerade dessa. Så alla som spekulerar i kända scenarion har rätt, där sätter endast fantasin gränser, Allt går ut på att kasta ut så många dimslöjor som möjligt. Men den hemliga militära tekniken skulle ju förbli hemlig enligt planen om inte klartänkta människor som Judy Wood funnits. Och visst var det en åtgärd på nukleär nivå, fast istället för en klyvning så får man materia att implodera via påverkan av ett magnetfält. 911 hade högre moment så tornen och konstruktionen mer eller mindre försvann, i Oslo körde man med lägre effekt. Liksom vid alla riktiga psyops börjar man bakifrån med upplägget, oftast många år före för att kunna komma undan och fixa en riktigt trovärdig patsy. Så skedde här, liksom vid palmemordet och mordet på JFK. Hade inte internet funnits utan vi fortfarande faxat bilder så hade denna diskussion inte ens uppkommit, och ny teknik kommer undan för undan välla fram.

 • Re: Jan Rosbäck 14 Jan, 2018 at 18:39

  @Savalle 13 Jan, 2018 at 22:29
  Tack för den videon, savalle! Ole Dammegård har alltid bra och vettiga inlägg och användning av implosionsvapen i Oslo är uppenbar. 49 min; den ljudlösa förstörelsen beror på att även ljudet sugs inåt, sedan är det bara rekylen som hörs och känns. Man tar bort kablarna till emittorn 1.02 som Ole visar. Fascisterna skrämmer alltså in Stoltenberg in i Natosfären genom att bara visa vilka vapen och teknik man förfogar över. Den som kan sin Viktor Schauberger eller gått igenom J udy Woods http://drjudywood.com/towers/ vet hur tekniken fungerar, den kan användas för energiuttag i vätskor, på fasta ämnen mekaniskt som i Windhexe https://www.bitchute.com/video/kCNjTS3sAY0r/ eller via inducerat magnetfält som vid 911, Oslo och bränderna i Kalifornien och nere i Europa 2017. Apparaterna blir också alltmer avancerade och mindre.

  Nu vet jag inte om du skojar eller inte om nedtagningen av Tvillingtornen och WTC 7 skulle ha gjorts med laservapen från rymden i Judy Woods-stil eller med “Nano-termit” (vad det nu är för påhitt) eller att “implosionsvapen” användes i Oslo.

  Man behöver inte springa över ån efter vatten för att lista ut vad som använder vid både 9/11 och Oslo fast i olika styrkor. Det som användes vid 9/11 var 150 kilotons nukleära laddningar under ett av varje Tvillingtorn och WTC 7. I Oslo användes mini-nukleära laddningar. (Mini-nukes). Och Pentagon penetrerades av en P-700 Granit-robot.

  Finns utförlig information om hur 9/11 iscensattes och av vilka (The Good Guys) i boken 9/11 thology: The “third” truth about 9/11 (1096 sidor) med en fristående del “A Big Lyrical Digression”. Båda finns i samma fil och är i PDF-format (eftersom alla förlag vägrat att publicera boken) Boken/böckerna finns på
  http://www.911thology.com
  http://www.mediafire.com/download/i5qvsnpdvl3ivur/9-11thology-third_truth_v4_full.zip
  http://www.mediafire.com/download/p8kdj6mhzcaccr6/9-11thology-third_truth_v4_full.zip
  http://www.share-online.biz/dl/ZNB7H0SM5EJ
  http://www.911-truth.net/9-11thology-third_truth_v4_full.zip

 • @Jan Rosbäck

  Ole Dammegård har också mycket intressanta synpunkter på morden på Olof Palme och (förmodligen hans dotter) Anna Lindh) – Youtube.

  En hel del tyder på att Trump håller på med en utrensning av Globalist-träsket / draining the swamp. I morgon lär Justitiedepartementet i Amerika gå ut offentligt med vad som skett. Vi kan bara hoppas på att denna läckta förhandsinformation och resten verkligen innebär att träsket håller på att förintas.

  I så fall blir det dags för oss här i Sverige att ta itu med de politiska morden och Estonia-sabotaget och allt annat som ägt rum i det fördolda.

 • Björn Lindqvist fråga/text tycker jag har med saken att göra i allra högsta grad. Problematiken är inte enkel och många aktörer är med på spelplan. En del kanske med större kraft och resurser än vad som först framgår vid första påseendet.

 • Misstänkliggörande av Ryssland pågår för fullt i MSM. Överdrifterna och skräckpropagandan vore löjeväckande om man inte vet vilka effekter grundlig propaganda kan få genom landets tidningar och statens nyhetskanaler. Hoppfullt att denna välskrivna artikel liksom alla kommentarer visar på insikt om Natos krigiska historia och syfte. Må vi hålla oss utanför. Samförstånd med Ryssland känns mycket tryggare än att tillsammans med Nato föra krig i främmande länder. Personer av Stoltenbergs kaliber borde att spelat ut sin roll i seriös media och framför allt i politiska kretsar. Det djupa samarbete med Nato som vi redan har och länge haft är en stor skam, särskilt som det inte föregåtts av öppen debatt. En lång rad politiker har fattat beslut utan att man haft folkets mandat.

 • @Savalle 13 Jan, 2018 at 22:29
  Tack för den videon, savalle! Ole Dammegård har alltid bra och vettiga inlägg och användning av implosionsvapen i Oslo är uppenbar. 49 min; den ljudlösa förstörelsen beror på att även ljudet sugs inåt, sedan är det bara rekylen som hörs och känns. Man tar bort kablarna till emittorn 1.02 som Ole visar. Fascisterna skrämmer alltså in Stoltenberg in i Natosfären genom att bara visa vilka vapen och teknik man förfogar över. Den som kan sin Viktor Schauberger eller gått igenom J udy Woods http://drjudywood.com/towers/ vet hur tekniken fungerar, den kan användas för energiuttag i vätskor, på fasta ämnen mekaniskt som i Windhexe https://www.bitchute.com/video/kCNjTS3sAY0r/ eller via inducerat magnetfält som vid 911, Oslo och bränderna i Kalifornien och nere i Europa 2017. Apparaterna blir också alltmer avancerade och mindre.

 • @ Savalle,

  Tack för länken. Föreläsningen var lång (2,5 tim), men mycket intressant och bra. Jag har precis sett hela, vilket alla borde göra.

 • En liten undran från roten, varför är det bara män som kommenterar? Ämnet borde väl angå kvinnor i lika stor grad?

 • Pengar?
  Hittade det här:
  Då jag flera gånger frågat mig vad det kostar att vara med i Nato har jag fått fram följande siffror. Först ett medlemskap på en halv miljard om året samt att man rekommenderar 2 procent av BNP till det egna försvaret vilket blir en ökning med cirka 40 miljarder till 80 miljarder årligen. I Norge har man förhandlat fram till 1,5 procent av BNP viket Sverige också borde kunna göra.
  Det innebär att en del, 1,5-2%, av BNP delvis styrs utifrån. Det positiva är att Sveriges försvar måste ha en viss kvalitet som inte kan urholkas av våra inhemska politiker.

 • Skjuter in en fråga här som kanske inte har med ämnet att göra?

  Har ni på Newsvoice tänkt tanken att FRA/CIA/NSA etcetera, på sista tiden kanske har börjat hämta hem en massa fördelar mot den förskräckliga alternativrörelsen, som mer och mer börjat oroa staben?

  Som de flesta redan kanske känner till plockar det militära till sig gräddan av intelligensen som spatserar omkring där ute. Erbjuder dem allt som man kan önska sig mot villkoret att göra som de blir tillsagda. Vi pratar om en mycket envis och målinriktad motståndare här!

  På senare tid har jag grunnat på om inte ”fria tider”, ”nordfront” och allt dom kallar sig kanske är personal anställda av typ MUSK? Hemsidorna verkar mycket proffsiga, rena och snygga, typiskt militäraktiga på den punkten.

  När dessa demonstrerar brukar det medföra en näst intill total övervakning av MSM. Dess uppgift är dels att ställa till det och skrämma upp folk. De är de onda figurerna i Sverige. Mest uppmärksammat brukar dock SD bli. Det märkliga med SD är att de bakom sin invandrarkritiska profil (otroligt nog) ligger till höger på den politiska skalan. Jag har själv studerat Åkesson och kommit fram till att han hör ihop med de borgliga (moderater, centern o kristdemokrater – Alliansen). Han känner sig hemma där.

  SD verkar ha uppbackning från högre ort. För att fälla Juholt krävdes bara ett kryss i en ruta. För att fälla Ekroth krävdes det mycket mer än så. Som partimedlem är det tydligen okej att misshandla folk och sedan lägga ut det på Tuben (ev. övervakningskameran) – nog håller Säpo med mig på den punkten? Om jag säger så här – folk vet att Säpo höll med. Sedan att tjänstemän har straffimmunitet i Sverige försvårar förstås en fällande dom av dem.

  Om nu mullvadarna inte är så effektiva längre så skulle man kunna tänka sig följande: Newsvoice skriver en brasklapp om någonting känsligt där ute. Mullvadarna rycker ut i kommentarsfälteten men misslyckas eller blir hårt ansatta av alternativrörelsens försvarare. Då sätter man in nästa stöt – webbsidorna jag talade om börjar göra sig synliga och ställer sig på samma sida som exempelvis Newsvoice. Därmed kan utomstående sammankoppla Newsvoice med typ Nordfront eller någon annan obskyr organisation. Jag bortser från VoF – de harvar ju på som de brukar. På det viset har man funnit ett sätt att underminera, alternativt bekämpa alternativ-/sanningsrörelsen på ett effektivt sätt.

  Journalisten och sanningssägaren Ole Dammegård har som jag förstått mycket komprometterade fakta mot det som jag kallat för ”maktens män”. Om Fria Tider tar Ole i sin barm så förtas helhetsintrycket. Och man kan ju fråga sig varför brunhögern plötsligt öppnar sina dörrar för Palme och Ole – vänsterns sympatisörer?

 • Titta på rekommenderad video här ovan av # Savalle. Ole Dammegard ger hela “universitets” genomgångar av “stage acting”. Mycket informativt!!

 • Vi har Lissabonfördraget i och med medlemskap i Europeiska unionen. Medlemskap i NATO är det största hotet mot svensk fred och säkerhet för vi kan bli indragna i deras imperialistiska konflikter.

 • Det är nog plats att börja tänka i andra banor än uniformerade unga ovilliga grabbar som skall ta livet av varandra.
  Hur tar man Sverige på en vecka? Släck ned ATM och banksystemet. ICA och COOP är tömda på en vecka!.
  Det behövs inga vapen längre i gammal mening.
  Ha kontanter i madrassen i tid framöver!

 • NATO är den aktiva militära grenen av zion-elitens arbete för att införa NWO.
  Norge var på väg att lämna NATO på 1980-talet, Stoltenberg var aktiv i den kampanjen. Men Norge vek sig.

 • NATO har ju visat sig vara något helt annat än en försvarsallians. Vi minns NATO:s attacker mot Libyen, Jugoslavien/Serbien och senast aktivt stöd i Irak och Syrien. Det måste vara dags nu att erkänna att NATO är USA:s förlängda, provocerande arm med syftet: världskontroll.

 • @Kalle Hellberg Känner du till vad som hände med färjan till utöya? Ledaren för ungdoms partiet Eskil Pedersen gav sig iväg ensam tillsammans med skepparen och de kör den rätt upp på land 3 km norrut så den blir obrukbar.
  Sedan får han beröm av Stoltenberg för sitt “modiga” handlande.
  https://www.youtube.com/watch?v=JC4OWCKlF1Q Rekommenderar hela videon men då den är över två timmar så delar jag med mig av tidsstolparna som tar upp det jag skrev om. 1:42:00 & 2:17:00

 • Betraktade alltid norrmän med en viss repekt, tills Herr Stoltenberg anlände. Men man undrar om han trots allt är ensam , för den insnöade världsbilden han levererer kan ju knappast nå särskilt djupt i Norge. Är han en “Norsk ensam Dan Larhammar” kanske?. Annars finns minst lika många bra skämt på Norsk om oss Svensk som tvärtom! En ny Quissling?

 • Stoltenberg är en varg i farakläder. Dennes framtoning som alltigenom nordisk hedervärd statsman – stämmer ej överens med verkligheten.

 • Om Sverige samarbetar med USA:s strategiska bombflyg, så kan detta bara leda till en enda sak – Att Ryssland har klart för sig – att på Sverige kan inte Ryssland och Putin lita det minsta! Händer det något helt plötsligt kring Östersjön så finns risken att Sverige verkligen blir indraget i något, som nog inte ens vår senaste försvarsminister skulle önska sig! Han som vill dra journalister inför rätta när dessa försöker förklara vad vår regering egentligen håller på med – så att den vanlige svenske medborgaren skall kunna begripa vad utkast till förklaringar skulle kunna leda till! Samme minister, som tycker att NATO bombflyg skall få använda vissa områden uppe i Norrland för att träna bombningar!!!! Kan Ryssland med Putin i toppen då tro annat än att Sverige tillhör de länder, vilka vid en krigssituation klart skulle stå på USAs sida? D v s på allvar verkligen tillhöra de fientliga krafter, vilka vill komma över Rysslands naturresurser – t ex oljan borta i Sibirien???? – Vilket måste leda till att krigsinsatserna från rysk sida genast riktas hit med bombningar som följd … eller inte? – Borde inte den försvarsministern snarast entledigas???

 • Stoltenberg är en pajas, en alltigenom falsk människa, som gör allt för att vara USA till lags! Minns hur han grät i TV när Breivik hade mördat norska barn på ön, men hur han nu utan tårar leder en krigsenhet som gladeligen mördar människor i massor i främmande nationer, för att vara USA:s och Israel till lags. En lika falsk människa är vår försvarsminister Peter Hultqvist och fp:s krigshetsare Allan Widman, som båda är goda rövslickare till den verkliga makten och som utan betänkligheter säljer ut Sverige till USA och ökar på risken för ett kommande världskrig! Det är valår i år, låt de partier som förordar NATO få känna av vad vi svenskar vill med vårt land!

 • Glädjande utveckling. Tycker mig se att allt fler vaknar till verkligheten bland sociala medier och kommentarsfält. Detta kan vara en delförklaring till att Liberalerna har så dåligt stöd i opinionen. Partiet och Björklund har varit högljudd med ryssofobi och NATO-anslutning. Tänkt att vara en profilfråga. Den kan du få dem att ramla ur Riksdagen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *