FISA Memo släppt om FBI:s spionage mot Trump – Sean Hannity (Fox) förklarar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 februari 2018
- NewsVoice redaktion
Sean Hannity (Fox News) - Foto: Gage Skidmore, Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0

Sean Hannity, stjärnankare från Fox News, beskriver den strid som just nu pågår i USA gällande ett säkerhetsklassat PM som uppges beskriva att Obama-administrationen och FBI avlyssnade Trump och hans valkampanj.

Kongressledamöter som läst PM:et (The Memo) har sagt att de är chockerade över vad som framkommer i dokumentet som nu offentliggöras efter en intensiv strid mellan republikaner som vill att det ska offentliggöras och demokrater som kraftfullt motsätter sig offentliggörandet.

Även CNN och andra tongivande mainstream medier har motsatt sig offentliggörandet. Detta ska vara en skandal värre än Watergate på 1970-talet.

“The Nunes memo is out, and it is a stunning rebuke of the prevailing Democrat narrative on Trump-Russia collusion. It shows, beyond reasonable doubt, that extreme abuses of authority and bad faith were instrumental in getting the Foreign Intelligence Surveillance Court (FISC) to approve a counterintelligence warrant that circumvents normal 4th Amendment processes for an American citizen.” – The Hill

“The just released FISA memo accuses senior officials at the DOJ of inappropriately using biased opposition research into then-candidate Trump to obtain surveillance warrants on transition team members as part of the federal investigation into the Trump campaign and Russia.
According to the document, information from the the so-called Steele dossier was “essential” to the acquisition of surveillance warrants on Trump campaign aide Carter Page. It claims that then-deputy FBI director Andrew McCabe told the committee in December that without the information from the Steele dossier, no surveillance warrant for Page would have been sought.” – Zerohegde

PM: House Intelligence Committee Memo


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: FISA Memo
Stöd NewsVoice 2024
 • Guvernör Huckabee skriver att journalismen är död, eftersom många tongivande medier försöker tona ner omfattningen och betydelsen av denna skandal jämförbar med Watergate.

  “I lived through Pentagon Papers and Watergate, Iran Contra and Whitewater and more but 1st time in my life seeing Press trying to keep lid on govt actions rather than fully expose. They hate @realDonaldTrump THAT much. More than they love truth. Sad. Journalism is dead.”
  https://twitter.com/GovMikeHuckabee/status/959798459778977793

 • De inblandade borde helt klart bestraffas. Det är allvarliga tjänstefel som begåtts, betydligt värre än ex. Watergate-skandalen som enbart handlade om spioneri. Det här är en smutskastningskampanj till synes helt utan historisk jämförelse. Här är memot:

  https://intelligence.house.gov/uploadedfiles/memo_and_white_house_letter.pdf

  Här är hittepådokumentet mot Donald Trump:

  https://assets.documentcloud.org/documents/3259984/Trump-Intelligence-Allegations.txt

 • Eliten i USA borde bli åtminstone lite ängsliga nu när deras olagliga försök att göra sig av med Donald kommer fram.
  Frågan är bara hur många som har ryggrad att göra någonting åt detta?

 • Trump kommenterar:

  “It’s terrible, You wanna know the truth? I think it’s a disgrace You wanna know what’s going on in this country, I think it’s a disgrace.

  “The memo was sent to Congress, it was declassified; Congress will do whatever they’re going to do, but I think it’s a disgrace what’s happening in our country.

  “And when you look at that and you see that and so many things, what’s going on, a lot of people should be ashamed of themselves, and much worse than that.

  “So I sent it over to Congress, they will do what they’re going to do, whatever they do is fine. It was declassified, and let’s see what happens but a lot of people should be ashamed.”

  https://twitter.com/dcexaminer/status/959473961003253760/video/1

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *