Massmigrationen – Washingtons olagliga krig mot Mellanöstern destabiliserar Europa

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 april 2018
- NewsVoice redaktion
Niels Harrit - Foto: Reinvestigate911 (fair use)
Niels Harrit om massmigrationen - Foto: Reinvestigate911 (fair use)
Niels Harrit – Foto: Reinvestigate911 (fair use)

Global Research publicerade den 21 mars 2018 en artikel av professor Niels Harrit: “The Mysterious Frank Taylor Report: The 9/11 Document that Launched US-NATO’s “War on Terrorism” in the Middle East” som sammanfattas av Jan Kjellman för NewsVoice. Washingtons krig mot Mellanöstern var olagliga från första början och en konsekvens är massmigrationen som destabiliserar Europa. 

Enligt general Wesley Clark var dessa krig redan planerade innan september 2001. Även om invasionen av Irak var planerad före 9/11 anser många att attacken på Afghanistan var ett nödvändigt förspel, men fanns det någon laglig grund för att angripa Afghanistan?

Niels Harrit är den danske kemisten som publicerat forskning som visar att det finns nano-thermit i dammet från de tre skyskrapor som rasade den 11 september 2001 i New York. Detta visar att byggnaderna kollapsade genom kontrollerad sprängning (controlled demolition). NewsVoice har tidigare skrivit om hans föredrag.

Redan på morgonen 12 september var NATO:s nordatlantiska råd och samtliga EU:s utrikesministrar samlade i Bryssel. Lord Robertson, dåvarande generalsekreterare för NATO, presenterade ett utkast till ett dokument som hänvisade till Artikel 5 i Washingtonavtalet som slår fast att “en väpnad attack mot ett av medlemsländerna räknas som en attack mot samtliga”. Detta godkändes av NATO:s samtliga medlemsländer samma dag. Det fanns dock en reservation. Artikel 5 kunde inte formellt tillämpas förrän det var bevisat att attacken kom från utlandet.

Detta visades av Frank Taylor, en amerikansk diplomat, i en notis till NATO den 2 oktober som hävdar att USA hade attackerats från utlandet. Taylor hävdade att Osama Bin Laden och talibanerna var ansvariga för attacken mot World Trade Center och Pentagon samt att terrorister orsakade kraschen av United Airlines Flight 93.

Följaktligen kunde ett slutligt dokument skrivas av Lord Robertson, vilket distribuerades den 2 oktober, 5 dagar före invasionen av Afghanistan den 7 oktober. Kriget mot terrorn hade startat. Dokumentet var hemligstämplat ända till fram till 19 maj 2008.

Finns det något sakligt bevis för detta påstående av Taylor? Nej, det finns inget som helst bevis för att attackerna utgick från Afghanistan.

Flyktingströmmarna en konsekvens

Vi kallar dem 9/11-krigen, den systematiska förstörelsen av Mellanöstern som utan synligt slut pågått i hela 17 år. Fem länder har förstörts, hundratusentals människor har dödats och miljoner har flytt. Flyktingar översvämmar Europas vägar, många biljoner dollar har spenderats på dessa krig. Vid öppningsceremonin för NATO:s nya högkvarter den 25 maj 2017 deltog samtliga NATO:s medlemsstater i invigningen av “9/11 and Article 5 memorial”.

Text: Jan Kjellman, pensionerad fysiker som bor i Geneve efter en yrkeskarriär på CERN, medlem i Scientists for 9/11 Truth 

Källor och relaterat

Niels Harrit håller föredrag i London 2006 om nano-thermite


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • I sitt första maj-tal kritiserar Göran Person Fredrik Reinfeldt och alliansen för att ha fört en oansvarig migrationspolitik, vilket enligt honom kommer att orsaka Sverige stora problem under lång tid framöver. Det är kännetecknande att han som socialdemokrat så här i valtider försöker svära sina partikolleger fria, trots att de har lika stor skuld till den katastrof för Sverige som den stora invandringen innebär:

  http://www.friatider.se/g-ran-persson-till-attack-mot-reinfeldt-totalt-misslyckad-migrationspolitik

  Det finns knappt några hjältar och sanningssägare inom den reguljära politiken, alla är svikare. SD har i och för sig varit viktiga, men de berättar inte om grundorsakerna till problemet utan pekar bara på symptomen. Dessutom är deras övriga politik i mångt och mycket en katastrof.

  Alternativa media, som NewsVoice, Nya Dagbladet, Nya Tider, samt såna som Alice Teodorescu, Katerina Janouch, Karl-Olov Arnstberg och en del andra skall ha en stor del av äran för att svenska folket har fått en alternativ rapportering i frågan:

  https://www.youtube.com/watch?v=HZiduaJtNHQ

  Opinion Live-debatten som hör till den här artikeln skulle man ju gärna vilja visa, men den har medbrottslingarna SVT censurerat, eftersom deras PK-maffia-broder Anders Lindberg från Aftonbladet fick så mycket stryk av Katerina Janouch att han knappt kunde stå upp efteråt:

  https://newsvoice.se/2017/02/24/janouch-sverigebilden-svt-opinion/

 • @Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet 5 Apr, 2018 at 22:53
  Om jag förstår dej rätt så är våra tankar ingenting värt.
  Vi lever i de hål som tidigare tänkare tänkt.

  Gör ett eget försök att tänka till.
  Hur blev det, hamnade du hos Lenin eller han kompis Hitler?
  Eller kom du fram till något nytt.
  Berätta det är ny tid nu.

  LeifB

 • kan någon förklara för mej var ett lagligt krig ägt rum?

  Dvs där alla andra åtgärder vidtagits
  LeifB

 • Karl Marx om egenintresset som källan till beteendena ovan:

  “Var och en förföljer sitt eget intresse och endast sitt privata intresse; och därmed tjänar var och en allas privata intressen, det allmänna intresset, utan att vilja det eller veta det. Den verkliga poängen är inte att varje individs strävan efter sitt privata intresse främjar totaliteten av privata intressen, allmänintresset. Man skulle lika gärna kunna härleda från denna abstrakta fras, att varje enskild person ömsesidigt blockerar andras hävdade intressen, så att, i stället för en allmän bekräftelse, så ger detta krig av allt mot alla en allmän negation.”
  / Karl Marx

  “Each pursues his private interest and only his private interest; and thereby serves the private interests of all, the general interest, without willing it or knowing it. The real point is not that each individual’s pursuit of his private interest promotes the totality of private interests, the general interest. One could just as well deduce from this abstract phrase that each individual reciprocally blocks the assertion of the others’ interests, so that, instead of a general affirmation, this war of all against all produces a general negation.”
  / Karl Marx

  Källa: http://www.azquotes.com/author/9564-Karl_Marx/tag/war

 • Otroligt hur Svenska politiker hänger på trots att så mycket de accepterar n är baserat på grundlösa påståenden. Både 911 och idag med Skripal. Finns det några Vikingar kvar idag? Dom “vågar” bara inte ställa frågor. Vad är det de vet som vi inte känner till? Att NATO var med bakom krigen efter 911 med sin par. 5 pekar på att dom är med idag igen med Skripal. Goggla youtube stratcom Russia för att bli bekant med propagandan! Intressant är att stratcompresentationer ofta är proffsiga vilket direkt för tanken till boken om Hollywoods stora propagandainlytande sedan WW2, “NATIONAL SECURITY CINEMA”. Måste se föredraget om nanotermit så snart jag får tid!

 • “Kronvittnen” brukar ha en viss egenskap att förlora livet i USA. Kanske man kan finna vilken av de firmor som förlorat folk efter det att dessa ingenjörer har plockat sönder allt vad MS har propagerat för.

 • Undras just om Niels Harrit, som avslöjade att sprängningarna av skyskraporna i USA var planerade av landets egna verksamheter! Undras om Niels Harrit plötsligt kommer att dö i någon konstifik olycka????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *