Tvångsvaccinering ett brott mot mänskliga rättigheter – Riksdagsbeslut tas 26 april 2018

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 april 2018
- NewsVoice redaktion
Vaccin. Foto: Crestock.com
Tvångsvaccinering eller bara vaccination?

VACCINDEBATT. Med anledning av att Riksdagen den 26 april ska ta beslut om att införa tvångsvaccinering mot mässling med tillhörande bestraffningar för de föräldrar som inte låter sina barn vaccineras, har insatta grupper i vaccinernas risker valt att försöka påverka beslutet så att vaccinationer förblir något frivilligt. En av dessa aktörer är Natural Health Federation, NHF Sweden.

Sara Boo och Michael Zazzio på NHF skriver i en 29 sidor lång skrivelse att tvångsvaccinering strider mot svensk grundlag samt mot en mängd internationella konventioner och fördrag. Man slår fast att både svenska grundlagar och internationella lagar mm förbjuder obligatorisk vaccinering och påtvingade medicinska ingrepp.

Dessutom försöker politiker som ställer sig bakom motionen att införa bestraffningsåtgärder mot de föräldrar som inte vill låta vaccinera sina barn. Motionen gör gällande att Riksdagen ska:

“…se över möjligheten att använda verktyg som t.ex. reducerat barnbidrag och rätten till maxtaxa vid barnomsorg i syfte att uppnå att fler föräldrar låter vaccinera sina barn, och detta tillkännager riksdagen för regeringen.” – Motion 2017/18:3171

NHF menar att vacciner inte är säkra och kan orsaka stor skada och lidande. De menar att hälso- och sjukvården först måste se till att riskerna reduceras eftersom dessa finns och eftersom individen har rätt till sin egen kropp och sin egen säkerhet . En individs hälsa får inte åsidosättas till förmån för samhällets intressen, skriver Sara Boo och Michael Zazzio.

NHF hänvisar till stora brister på långtidsstudier och att vacciner generellt sett är att betrakta som experimentella medicinska ingrepp och att den enskilde redan skyddas från den typen av experimenterande genom en rad internationella konventioner.


Det saknas studier, än mindre oberoende studier, som visar vilka risker som finns med vaccinering. Det saknas även tydliga bevis för att vacciner överhuvudtaget har effektivitet.


Den enskilde har mycket stort skydd mot medicinska övergrepp

Tvångsvaccinering, vaccinationskontroll och diskriminerande åtgärder mot ovaccinerade strider mot följande 16 lagar, konventioner och etiska koder, skriver NHF:

 • Regeringsformen
 • Patientlag
 • Patientdatalag
 • Offentlighets- och sekretesslag
 • Lag (2003:460) om etikprövning av forskning som avser människor
 • Helsinki declaration
 • World Medical Association´s International Code of Medical Ethics
 • Nuremberg code (Nürnberger Kodex)
 • Convention for the Protection of Human Rights and Dignity of the Human Being with regard to the Application of Biology and Medicine
 • Europakonventionen – European Convention on Human Rights
 • The Charter of Fundamental Rights of the European Union
 • United Nations Universal Declaration of Human Rights
 • International Covenant on Economic, Social and Cultural Rights
 • UNʼs International Covenant on Civil and Political Rights
 • Convention on the Rights of the Child
 • Convention on the Rights of Persons with Disabilities

Antalet skydd för befolkningen är imponerande, men föga kända bland både politiker och inom allmänheten. Samtycke krävs för alla typer av medicinska ingrepp. Michael Zazzio säger till NewsVoice att politikerna är mycket okunniga, åtminstone de som försöker lobba för tvångsvaccinering.

För att stärka sin argumentation citerar NHF Sweden smittskyddsepidemiologen Anders Tegnell på Folkhälsomyndigheten:

Anders Tegnell - Pressfoto: Folkhälsomyndigheten
Anders Tegnell – Pressfoto: Folkhälsomyndigheten

”Om tvång införs finns risken att det slår tillbaka i stället, så att föräldrar blir misstänksamma och att vaccinationstäckningen i själva verket försämras, menar han. Dessutom: tio fall av mässling är allvarligt för de drabbade, men med internationella mått mätt är det nästan ingenting.
Mina kollegor i England eller Frankrike som har tusentals fall skulle skratta om jag ringde och berättade att vi har den här diskussionen på grund av tio fall.”

Barnläkare Mats Reimer, bloggare på Dagens Medicin, skriver i artikeln: ”Sofia Arkelsten (M) har fel – obligatoriska vaccin är en dålig idé”:

Mats Reimer - Fotograf okänd

”Att göra barnvaccination obligatorisk skulle troligen bara motverka sitt syfte. Att tvinga folk till saker brukar inte öka deras förtroende för myndigheter, och i just denna fråga är allmänhetens förtroende unikt högt, och får inte riskeras.”

Sofia Arkelsten som är en av de pådrivande politikerna bakom införandet av tvångsvaccinering fick 2017 debattpriset Årets förvillare när allmänheten fick nominera och rösta fram vinnare.

Vaccinlobbyism i Riksdagen?

Har politikerna som driver frågan egenintressen i att försöka införa tvångsvaccinering? När NewsVoice frågar Zazzio om det kan handla om att politikerna bakom motionen försöker skaffa sig nya karriärer inom läkemedelsindustrin är svaret: “kanske det”.

Lobbyism, tvångsvaccineringar och Regeringen

NewsVoice har tidigare skrivit om fenomenet “revolving doors” och lobbyism dvs när prominenta individer gör karriärer och påverkar genom att vandra mellan uppdrag inom industri, stat och myndighet. Exempel på personer är den tidigare Glaxo-anställde Johan Thor (M) som blev Årets Lobbyist 2008 för att han lobbade för HPV-vaccinet och som tidigare arbetat för Staten, kristdemokraten Göran Hägglund som blev anställd av ett vårdbolag inom Investor-koncernen och Sofia Arkelsten (M) som fick en bjudresa av Shell och nu för andra gången motionerar för tvångsvaccinering.

NHF skriver om Sofia Arkelstens nya motionerande för tvångsvaccinering:

“Motionerandet – som kan göras tack vare den förtroendeställningen som hon har fått av folket – använder hon i stället för opinionsbildning, för att fördriva oliktänkande och göra narr av dem och deras åsikter. Arkelsten erkänner även i ovan artikel att hon vägrade bemöta artikeln i Newsvoice, om hennes motion, för:

“det vore som att skriva till debattsidan på En ding, ding värld och diskutera var Elvis bor nuförtiden.”

Hon benämner inte ens NewsVoice vid namn utan kallar det en “webbsida som låtsas vara en tidning“. “

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Det faktum att riksdagen röstade ner förslaget om tvångsvaccinering av barn mot mässling är inget annat än en formidabel framgång för Newsvoice och andra alternativmedia som dömt ut detta spektakel.

  In i skamvrån skyfflas nu individer som t.ex. Sofia Arkelsten, Ulrika Karlsson, Jessica Almenäs. Dock går det inte att luta sig tillbaka och slappna av. Förrädarna som tror sig ha inflytande, och dessutom ett intresse av att våldta folkets självständighet kommer säkert tillbaka med nya tokigheter.

  Dock kan Nya Trovärdiga Media idag sträcka på sig. Vi gör skillnad!

 • Riksdagens socialutskott har sagt nej till Sofia Arklelstens (och hennes nya anhangs) försök till införande av tvångsåtgärder för att saluföra läkemedelsindustrins vacciner.

  Folkets snabba reaktioner har garanterat för det.

  Formellt sett borde hotet denna gång ha runnit ut i sanden.

  Men det borde resultera i konsekvenser för Sofia Arkelsten och hennes nya ”stötta”.

  Det är dags för dem att göra sin sorti i det politiska livet – utan varje form av underhåll från statliga medel.

  De ska bort! De är en belastning för sitt parti. Med dessa personer i bagaget kommer partiet att förintas i höstens val.

 • @Erik
  Se någon video med John Rengen Virapen. Han förklarar hur en läkare är manipulerad. De har nämligen provision för de medikamenter som de skriver ut. De höjer sin egen lön om de kan skriva ut preparat med andra ord. Jag är hyfsat säker på att det gäller vaccin också. Därför blundar dem för logik. Nu generaliserar jag, det finns bra och seriösa läkare också. Men även dessa är ofta manipulerade även om de menar väl.
  Tror Torbjörn S har en bra video på John Rengen Virapen någonstans. Annars är det bara att gå på YT och söka.

 • Angående vaccination av småbarn. Mitt barnbarns första “skjutning/shot” ledde till att han, en livlig krabat, blev helt frånvarande under några dagar. Helt apatisk och borta i blicken och följdes av gråtattacker på nätterna (mardrömmar pga av olämplig kemikaliesoppa?). Hans avföring ändrade helt konsistens och blev grön och oerhört slemmig. Min dotter frågade BVC om orsaken till den slemmiga avföringen. Sköterskan svarade att det var “snuva” som kom ut genom ändtarmen (trots att barnbarnet inte var snuvig). Så löjligt och helt vilseledande fakesvar från BVC.

  Mitt barnbarns reaktioner efter vaccinationen följde ett mönster som rapporteras av förtvivlade och ansvarskännande föräldrar bl a i USA som har längre erfarenhet av vaccinationer. Enligt vad jag har läst beror slemmiga avföringar, som följer vaccinationer, på att den skyddande slemhinnan i barnets tarm blir utstött.
  Gillar Ales rättframhet “tvångsvaccinering suger babianröv långa vägar. Finner inte ord för vansinniga spektakel.” Man blir nästan mållös över aphjärnor till politiker som kan komma på att föreslå tvångsvaccinering.

 • Även i de egna leden så erkänner de att mycket av “forskningen” är rent humbug.

  “Last year, Richard Horton, editor of The Lancet, admitted that “much of the scientific literature, perhaps half, may simply be untrue.” In his words, “science has taken a turn toward darkness.”

  https://www.spectator.co.uk/2016/10/how-many-scientific-papers-just-arent-true/

  Inte en chans att de får spruta i mig någon skit baserad på rena lögner.

 • Ursäkta min antiintellektuella rättframhet, men detta med tvångsvaccinering suger babianröv långa vägar. Finner inte ord för vansinniga spektakel.

 • Intressanta avslöjanden av vaccinskojeriet. Till alla riksdagsledamöter, läs om hur det går till när den så kallade medicinska vetenskapen försöker bevisa att vacciner är nyttiga för kroppen och att vi får för lite vaccingifter i oss. Kriminell vetenskap helt enkelt. Och de som fortfarande tror på denna lögn, vad vinner ni på att vaccinera era friska små barn med dessa cocktails? förklara för mig och kom gärna med vetenskapliga belägg och inget tyckande och troende tack.
  http://fakescience.news/2018-04-06-cdc-hopelessly-corrupt-when-it-comes-to-vaccine-safety-research.html

 • @Hasse och alla andra.

  En av min bästa vän skar sig mellan lilltån och nästa tå.
  I början verkade allt bra, men ett jobb som betongare och stövlar utan syre så blev det till slut konstaterad stelkramp.

  Så?!!

  Ja här har jag lite svårt att förstå hur en läkare med 5 årig läkarutbildning tänker.

  Om man redan har för mycke bakterier/virus i kroppen som immunförsvaret redan har svårigheter att ta hand om. Så kan man ju undra varför man skulle vilja fylla på med mer bakterier/virus genom stelkramps vaccin.

  Låt ge ett exempel.
  En 14 årig hen kommer in på akuten alkohol förgiftad, var på läkaren tar fram läkarsprit och en kanyl.
  Läkaren -vad nu då!?, hen blev ju ännu fullare????.

  Samma historia hände min vän, jo han blev annu sjukare.

  Efter in och ut från vårdcentralen några gånger ringde han till slut och bad om skjuts till akuten. Varpå en tå mindre och 3 månader i lasarettsäng?.

  Med varken klotter eller poesi Erik G

 • Vi får se hur det går i omröstningen ca kl. 16.00. Dock är utskottets förslag till beslut att avslå samtliga motioner under denna punkt. Beslutet togs 20/3.

 • @Erik Exakt. Det måste ju vara de ovaccinerade som tar risken, eller så är vaccinerna vad många redan vet, helt eller delvis verkningslösa.
  Vissa säger att de inte blir sjuka efter vaccinering, de får ingen sjukdom efteråt så då måste det ju fungera. Men det är adjuvanset som triggar immunförsvaret att gå på högsta alert eftersom kroppen har blivit förgiftad utav vaccinet.
  På samma sätt är det ytterst ovanligt att en förkyld person får influensa eller att en person i influensa blir förkyld. En vaccinerad person blir inte sjuk eftersom den redan blivit sjuk, av vaccinet. Får en person två sjukdommar är det redan mycket illa ställt med denne eftersom immunförsvaret då redan måste vara utslaget eller kraftigt nedsatt.
  Sedan går det rent logiskt att räkna ut att influensavacciner är helt meningslösa och en bluff eftersom influensasäsong inte existerar. Däremot existerar D-vitaminbristsäsong på grund av solljusbrist under den mörka delen av året. En smittad person på det norra halvklotet kan resa till Australien men inte smitta ner folket där, ej heller kan en smittad person på den södra halvan smitta oss på sommaren.
  Jag har studerat vaccin i 5 år nu och har den personliga uppfattningen att detta handlar om
  1 Depopulation, eller att 2 skapa en mänsklig underklass.
  Alt, en kombination av bägge två.

  Mvh
  Hasse i utlandet

 • Läste på Riksdagens sida nyss. Verkar som om Socialutskottet iallafall har avstyrkt motionen och att de föreslår att Riksdagen ska avslå…

 • @ Birgitta

  Detta har jag läst i boken Amenti

  På det fysiska planet är det vacciner, läkemedel, mat, droger, genetisk manipulation m.fl. Dessutom stress, osäkerhet, negativitet o.s.v. Den verkliga motivationen av nuvarande vetenskaps inriktning är nano – bio – teknologi. Här handlar det om hur man kan föra in i mänskliga kroppar främmande partiklar (molekylära sändare, mikrochips ). Sådana partiklar existerar inte i naturen för att de är tillverkade i laboratorier och inprogrammerade. Sådana partiklar skulle heller aldrig komma på egen hand till specifika områden i kroppen. Här handlar det om energicentra i kroppen som blir programmerade på molekylärnivå.

 • Håller vi oss friskare om vi tar vacciner eller skapar de permanent ohälsa? Italiensk forskning visar att nästan alla vacciner är förorenade av nanopartiklar som tar sig in i våra celler och skapar ett permanent inflammatoriskt tillstånd.

  “Two italian researchers have found nanoparticles are polluting almost all vaccines. The small size of these particles allow them to enter our cells and have a permanent inflammatory effect. Mrs Gatti was about to testify in parliament enquiry on vaccine damages of italian military courses but both researches have been raided by police and all their material has been taken away.”

  “they analyzed 44 different vaccines. All of them contained these harmful particles, which are foreign bodies entering into the body. Whenever this happens, the body has a reaction, and it’s not good.

  https://needtoknow.news/2018/04/italy-doctors-found-metals-nanoparticles-vaccines-lab-raided/

 • Jonas Kander Åkerlund 25 Apr, 2018 at 13:03

  Snacka om att vrida sakfrågan ett halvt varv och flytta över skuldbördan på de oskyldiga.

  Ingenting förvånar längre i hjärntvättens och gift-lobotomeringens tidevarv. Det är som Mike “The Health Ranger” Adams säger, en stor del av mänskligheten är så förstörd av vacciner, tungmetaller, fluor, kemikalier, hormonstörande ämnen, bekämpningsmedel i maten, elektromagnetiska fält från den trådlösa kommunikationstekniken, näringsbrister på grund av usel mat och så vidare, att det är lönlöst att försöka föra ett logiskt resonemang med dem.

  Läs Jonas Kander Åkerlund briljanta resonemang ovan en gång till och buga er sedan i ödmjukhet inför det överlägsna intellekt som kan frambringa en sådan vishet och ett sådant vattentätt resonemang.

 • Så som myndigheter/staten/msm lurade oss 2009 med vaccin mot svininfluensa, tänker jag aldrig mer lita på dessa. Ingen i min familj tog vaccinet, men Sverige var bäst i EU (om inte i världen) att vaccinera sig. Till vilket pris?
  När jag följde utvecklingen på svininfluensan, strax innan vi i familijen skulle ta beslut om hur vi ska agera, kom jag fram till slutsatesen redan då, att det så kallade “fakta” som media förmedlade till almänheten inte kan stämma överens med verkligheten. Jag minns inte exakta siffron nu längre, men jag kommer ihåg att enligt antal som var smittade (enligt msm), borde man känna någon som känner någon som har blivit smittat. 9 år efter paniken, har jag fortfarande inte träffat en enda människa som var drabbad. Slutsatsen är alltså att det skapades panik bland folket med något dolt syfte, som svenskarna tyvärr gick på mest av alla. Dessutom är det även mycket anmärkningsvärt att alla var/är helt befriade av allt ansvar för konsekvenser av vaccin mot svininfluensa, alltså våra dåvarande politiker och läkemedelsbolaget Glaxo Smith Kline som tog fram vaccinet!

 • Mina tankar kring omröstning i riksdagen angående påtvingad vaccinering.

  Från olika böcker om maktens metoder vet jag att så kallade betydelsefulla personer i ett samhälle som har makten att pusha hela samhället i en önskad riktning är noggrann kartlagda!
  Makten är inte dum heller och när den märker att det finns riktigt motstånd så släpper den taget så att för stor motstånd inte uppstår för att längre fram ändå införa den önskade inriktningen! Vi får inte glömma bort att MSM har mycket stor makt här genom att skriva artiklar som gör människorna rädda så att människor i allmänhet tar det säkra (vaccinerar sig) för det osäkra (att bli sjuk och eventuellt dö).

  Nu är frågan i vilken skede hela denna process befinner sig. På vilket sätt har makten läst av svenskarnas rädsla inför potentiella hot och därmed viljan att vaccinera sig.
  Det är just denna analys som kommer att bestämma om tvångsvaccineringen blir infört.

  Nu kan det dock hända att det finns riksdagsmän med huvudet på skaft som tänker rösta emot detta förslag. Sådana individer har kanske fått ett brev som utpekar några händelser ur deras liv som kommer att publiceras om de röstar emot. Utpressning kallas detta och används alltid när viktiga beslut som bestämmer inriktning ska fattas.

  Jag kan inte bevisa det jag påstår. Jag kan bara konstatera att i de böcker jag läser om hur den dolda makten fungerar är inga medel dåliga för att uppnå ett visst mål.
  Omröstning i Riksdagen får utvisa hur det förhåller sig. Röstar de ja så kan utpressning inte uteslutas.

  Röstar de nej så kan det bero på att motståndet är för stort och därför ger de efter, eller så beror det på att det finns genomärliga riksdagsmän som är många till antal och makten har ingen hållhake på dem. Den dolda makten kan förvisso använda livs hot men det blir ogenomförbart om det måste göras i stort på många riksdagsmän.

 • Citat ur ett brev från WhiteTv

  “Det är ta mig tusan helt otroligt! Det första mejlet jag skickade er idag var ett längre mejl med olika länkar och en bifogad bild, allt handlade om motionerna som ska röstas om i Sveriges riksdag på torsdag. Genast som jag hade skickat iväg mejlet fick jag respons från en av er, och hon/han skrev att en ny namninsamling har startats mot dessa motioner. Jag gick in på länken genast och skrev på. Jag såg att insamlingen hade startats för cirka fem timmar sedan, och det var redan nästan 500 som hade skrivit på. Wow! Jag insåg att det kan bli en himla massa namn på väldigt kort tid, och direkt efter att jag själv hade skrivit under skickade jag ut länken till er.

  Sedan lämnade jag datorn för hushållsarbete, och nu när jag slår mig ner igen har jag fått MASSOR av mejl från er. Alla har samma ärende; namninsamlingen har tagits bort ”på grund av opassande innehåll”! ALLTSÅ JAG BARA RASAR! Är detta demokrati!!??? Är det så här man går tillväga i ett demokratiskt land när folket vill föra fram sina åsikter? Detta borde slussas ut i alla tänkbara kanaler, så att den sovande massan skulle vakna och se hur en demokrati fungerar i verkligheten! Alltså vadå opassande? Vad exakt är det som är opassande? Att man har en åsikt? I skolan försöker vi lära barnen att stå för det de tror på, att motivera sina åsikter och våga vara annorlunda. Och hur fungerar det sedan ute i samhället? Jo, precis så här. Man blir bortcensurerad om man försöker säga något. Vi ska vara lydiga, följsamma, tysta och framför allt inte tycka något. Vilken sjuk värld vi lever i.

  Jag fick en bekräftelse från Skiftet efter att jag hade skrivit på. Där finns diverse kontaktuppgifter och annat. Ni ser den nedan. Kan vi inte alla hjälpas åt med att bomba Skiftet med protester? De ska inte få komma undan så enkelt!”

  Läs hela inlägg på länken: http://www.whitetv.se/sv/inget-fritt-medium-i-sverige/2086.html

 • Jonas Kander Åkerlund,

  Du är alltså inte medveten om att du som vaccinerad kan vara smittbärare utan att veta om det?

  För egen del är t.ex. influensavaccin ett problem. Den enda fördelen de ger mig är att jag vet när jag kommer att vara hemma sjuk …

 • I tredje världen har insikten om hur farliga vaccinerna är ökat stort. Det finns otaliga exempel hur människorna där drivits till alltmer förtvivlade åtgärder för att skydda sina barn mot dessa injektioner som orsakat så mycket sjukdom, handikapp och död.

  Allt oftare har denna förtvivlan tagit sig uttryck i de mest dramatiska försök att skydda sina barn. De som kommer med vaccinerna riskerar att bli dödade av ansvarsfulla föräldrar.

  Här är ett exempel på detta:

  https://www.nytimes.com/2013/02/09/world/africa/in-nigeria-polio-vaccine-workers-are-killed-by-gunmen.html

  Här i Sverige har vi också massor med barn med autism och andra sjukdomar som inte var särskilt vanliga tidigare. Men många föräldrar inser förtfarande inte varifrån hoten kommer.

  Varför?

  Massmediernas ljugande skribenter har blod på sina händer.

  Korrupta politiker, myndighetspersoner och svikande journalister kommer en dag att stå till svars för allt detta lidande de orsakar.

 • @ Carina Ekstrøm 25 Apr, 2018 at 11:14,

  Ha-ha, mycket bra point! Man skulle i konsekvensens namn också kunna säga att det kanske bara skulle vara tillåtet att köra bil max 30 dagar om året, med tanke på att ca 260 personer dör i trafiken varje år. Det är ca 50 ggr fler än det antal som dött i mässlingen sedan 1997.

 • De som inte vaccinerar sig förstör ju för alla. Inte bara sina barn och sig själva.

  Nu talar om rättigheter, men missar rättigheten vi vaccinerade har att inte utsättas för riskfaktorer såsom icke vaccinerade människor.

  De som inte vaccinerar sig är en extrem minoritet som förstör för majoriteten.

 • Om någon nu tror att denna “välgörenhet” med tvångsvaccination skulle rädda så många liv så får man väl vara konsekvent och tvinga folk till allt möjligt annat som kan vara till nytta. Rika borde t ex bli tvungna att sända det mesta av sin förmögenhet till fattiga. Tänk så många liv det skulle rädda! Ingen skulle få lov att äta onyttigt, dricka sprit, röka eller göra skada på naturen eller för andra på något sätt. All odling måste genast tvångsomläggas till mer hållbart. Ja, många tvångs-välgörenheter skulle komma långt före vaccinationer på en lista av fördelaktighet, tror jag. Men nu handlar ju detta om att industrin vill tjäna pengar på att sälja vaccin, och inte om välgörenhet eller hälsa överhuvudtaget.

 • Ring till Ring P1 imorgon torsdag och dementera två av onsdagens telefonörer som påstod att vacciner är Guds gåva till mänskligheten, typ. Riksdagsledamöterna lyssnar säkert på programmet innan de går för att rösta om tvångsvaccinering:

  Ring P1 099-51010 09.30-10.00

 • November 9, 2012fatherofloveandmercy

  My dearly beloved daughter, in just two years, millions of souls have now been converted and saved because of this Mission. Your suffering, alone, has saved ten million souls, as I promised you. So while the world’s woes may seem to be increasing, many souls are being saved through your prayers.

  Suffering in My Name always gets worse and becomes so painful that it is hard to bear. It is at its most intense when Satan is angry. His anger at present is intensifying and this is why the attacks on you are so distressing. He and his demons are surrounding you, but cannot harm you in a physical way for My Father’s Hand protects you. This does not lessen the scourging you are enduring at this time, the second anniversary of this Mission. But know this.

  The most suffering is endured when a Mission, or the work of the victim soul, is succeeding. The more souls who are saved the more violent the attack by the evil one becomes. His actions have been increasingly evident in the world. He, who goes to great lengths to hide his existence, is working his way into the spirit of those poor people who leave themselves open to him, because of their lust for worldly pleasures and love of power.

  Satan’s strength lies in his ability to deceive humanity into believing that he is only a symbol used by Christians to explain the difference between good and evil.

  Satan knows the danger of exposing his presence. If he did that, then more people would accept that God exists.

  He does not want to do this, so he creates awareness of his existence amongst those who pay homage to him. These people, who accept the existence of Satan, worship him just as people hold Masses in Catholic Churches or hold services in churches in order to praise God.

  So many souls have been stolen. God, My Eternal Father, intends to win them back through His Warning and the chastisements, which will be inflicted on those, when they gather to honour the beast.

  My Father will expose Satan’s followers, who defile His Churches.

  They are the target for His chastisements and unless they stop what they are doing, by their own free choice, they will be struck down by the Hand of God.

  The rise of these Satanic groups who present themselves to the world, through business and networking organisations, is rampant.

  They are everywhere; scheming, holding rallies, plotting and creating wicked plans to destroy millions of innocent people.

  They will introduce a form of genocide, through compulsory vaccinations, against your children with or without your permission.

  This vaccination will be a poison and will be presented under a global healthcare plan.

  Their plans have now materialised and they have already begun to introduce them. Some of their plans in one European country were stopped by My Father because of the prayers of victim souls.

  Look in front of you and behind you. Look carefully at seemingly innocent new laws introduced into your countries designed to make you feel as if they are to improve your lives. Many of them are simply to enslave you by getting you to sign away your rights under what appear to be democratic laws.

  Democracy will be replaced with dictatorships, yet they will not be presented to nations as such. When millions have signed away all their rights, in the name of new tolerant laws, it will be too late. You will become prisoners.

  The main leaders in the world are working together to bring their new plans about. They are part of the elite whose goal is greed, wealth, control and power. They do not accept the Power of God. They do not believe My Death on the Cross was to save them from the fires of Hell.

  I must make them see how wrong they are. The time has come for Me to prove to them My Mercy, My Love for them.

  Please recite this Crusade Prayer (84) to enlighten the souls of the elites who rule the world.

  O dear Jesus, I beg You to enlighten the souls of the elites who rule the world.

  Show them the proof of Your Mercy. Help them to become open of heart and to show true humility, in honour of Your great Sacrifice by your death on the Cross when you died for their sins.

  Help them to discern who their True Maker is, who their Creator is, and fill them with the graces to see the Truth.

  Please prevent their plans to hurt millions of people through vaccinations, shortage of foods, forced adoptions of innocent children and the splitting up of families, from taking place.

  Heal them. Cover them with Your Light and take them into the bosom of Your Heart to save them from the snares of the evil one. Amen.

  Your Jesus

  /

 • …det kommer alltid att finnas dem där med en obändig tro på läkarna, gör alt vad de säger – utan att tänka själva. Många VILL vaccinera, fint, låt dem göra det då deras Münchhausen-by-proxy tvingar dem. Men oss andra – som har gjort vår hemläxa, har fått Vaccine sakade barn, förstått att ”Supreme Court USA” har definierat vacciner som: ” Unavoidable Unsafe”, vi måste så få möjlighet att säga: ”Nej tack, vi vill inte ha flera vacciner”. Så får politikerna finna andra vägar att få arbete i medicinindustrien

 • Tack NV för en av de vikigaste artilarna här!
  Kan bara tillägga att jag lagt nära 40 år i Svensk skola. Med olika avbrott för andra uppdrag då jag tröttnat på systemet o måst åka bort ett tag.
  Under alla dom här åren plus min egen skoltid har jag inte träffat på en enda som blivit allvarligt sjuk av de sjukdomar som vaccinerna sägs skydda mot. Det är ju inte bara egna elever utan också kollegors elever jag mött. Mao måste de vara rätt många tusen elever jag haft kontakt med. Även om vi räknar bort de senaste 15 årens nya vacciner. PLus alla de föräldrar och barn som jag kommit i kontakt med i föreningslivet och privat.

  Om jag kan säga något om skillnaden för eleverna idag och de elever som jag hade på 80-talet är att det är oerhört många fler som jag upplever har någon form av problem under “Autismspektrat”. Diagnostiserade eller ej. Oerhört många fler har någon form av allergi. Det är också många fler som har svårt att koncentrera sig under längre stunder.

  Vaccinationsprogrammet innebär att varje nyfött barn under första levnadsåret får 12 injektioner 13 till dess att dom hunnit bli 18 månader. Totalt tror jag att det är 18 vaccinationer under skolplikten.

  Dessutom finns det för tjejerna ytterligare vaccin att lägga till.

  Här finns om vaccinationsprogrammen och “vad man bör veta”.
  Den som är lite matematiskt bevandrad och har rätt glasögon på sig upptäcker att hela skriften blandar vilt fakta och irrelevant nonsens för en medelförälder. Denne fastnar nog i det fina trovärdiga språket och köper skiten.
  Läs exvis sidan 59 om Hepatit B, fundera sedan i realiteten vad som menas och om det finns andra alternativ till Vaccin.

  Nä lägg ner skiten. Bara för att man kan är det inte säkert att det är vettigt.
  Allt i samhället styrs genom att framkalla rädslor. Är det inte barnsjukdomar, cancer eller kolesterol är det antisemitism eller nazism. Det mesta av dessa faror kan man närma sig med vettig kost och generöst med motion, eftertanke och reflektion.
  Lägg märke till att det aldrig/sällan varnas för de faror som är riktigt illa för oss och svårt att undvika.
  Socker, skitmat, mobiler osv. För att inte tala om allt hjärnbesmutsande som skola och MSM matar folket med.

  Politiker är normalt inte samvetslösa dom har helt enkelt ingen kunskap eller vanligast dvs är felinformerade.
  Min uppfattning är att politiker inte skall jobba med saker som folket inte i mass efterfrågat.

  Skriv på!
  https://www.change.org/p/european-parliament-european-commission-council-of-the-european-union-respect-promote-and-protect-freedom-of-informed-vaccination-consent-throughout-europe

  LeifB

 • Nej, nej, nej inga vaccinationer!!!
  Vaccinationer trycker ned kroppens immunfunktioner och öppnar den för utveckling av många andra sjukdomar.
  Tack Sara Boo, Michael Zazzio och Linda Karlström för att ni kämpar!
  Och Newsvoice såklart…

 • Välståndsländer (såsom Sverige) som kräver mer vaccinationer av barn under 1 års åldern har ocksåden högsta graden av dödsfall in den åldersgruppen, enligt en oberoende forskare från the Think Twice Global Vaccine Institute, publicerat i journalen Human & Experimental Toxicology in 2011.
  Att föräldrar inte skulle ha rätt att själva bestämma över sina barns hälsa är ytterligare ett steg i de övergrepp som staten mot sitt eget folk.
  Enligt en av de främsta professorerna i immunologi reducerar vaccinationer vårt immunförsvar.En god vän hade blivit fri från en benmärgscancer och uppsökte denna professor för att få hjälp att att höja sitt immunförsvar eftersom det är ett effektivt sätt att förebygga en återkomst av cancer. Det första professorn gjorde var att avprogrammera min väns vaccineringar.Vacciner sänker immunförsvaret.
  Till sist små barn idag får tre gånger så många vaccinationer än på 60talet.Hur kommer det inte se ut om 10 år till? när man iinfört tvångsvaccinering är det fritt fram att införa som många barnvaccin man vill.
  Vaccin är en guldgruva för läkemedelsindusrin.
  Svininfluensa vaccinet i Sverige ,första gången det introducerades i Sverige delades ut till majoriteten av befolkningen.I Tyskland samma år vaccinerades bra 8 % men det var färre i Tyskland som fick svininfluensa än i Sverige.Vad säger det oss?

 • Tvång är nog inte bästa lösningen, men jag blir klart tveksam till NHF lyfter fram argument som ”Det saknas även tydliga bevis för att vacciner överhuvudtaget har effektivitet”.

  Jag är hemskt glad att jag erbjöds och fick all den vaccinering jag fick under min uppväxt på 70/80-talet. Önskar dock att fler valt att fånga upp den då bristfälliga mässlingsvaccineringen och/eller förstått vinsten i att komplettera i vuxen ålder.

 • Var det inte en länk till en namninsamling här? Eller var den någon annanstans? Kan inte hitta den nämligen.

 • Det blir åtminstone en ordentlig spik i likkistan för den församlingen som sitter i EU-styrhytten just nu. Arkelsten m.fl. vet tydligen inte att de som drabbas svårast oftast är de som har nedsatt immunfösvar ofta pga mycket lågt vitamin D. Något som ökar med skärmsiitning istf att vara ute.

 • När jag växte upp på 1960/70-talen, behövdes inga vacciner mot barnsjukdomar. Vad är skillnaden idag, bortsett från politiska/kommersiella utopier, dvs rent medicinskt?

 • Det finns två sätt att bli rikare än andra människor på. Det ena är att på något sätt få mer pengar. Ärv, lotteri, lyckade affärer på börsen… etc. Det andra sättet är att se till att alla andra blir fattigare.

  De som styr tycker om att spela gudar verkar det som. Som Farao t.ex. Men de är inga gudar. De önskar att de kunde bli övermänniskor, men det kan dem inte.
  Istället kan de se till att alla andra blir svagare.

 • Detta är fullständigt lysande!! Kan jag vara till hjälp någonstans med någonting så ställer jag upp till 100%.

  Går detta igenom är det en av de avgörande spikarna i kistan för nationen Sveriges iver att “avskaffa demokrati och mänskliga rättigheter”.

 • Vi ska rädda tio barn i Sverige, samtidigt som det finns en hel del rapporter om hur vaccination kan leda till barncancer. Fråga är då om det råder någon balans mellan död i mässling och död i barncancer? Med menar jag att om vi kan rädda tio barn från att dö i mässling men förlorar sju barn i barncancer så har vi räddat tre liv och därmed gjort en vinst.

 • Om nu regering och riksdag genomför detta måste medborgarna till slut inse att verklig demokrati faktiskt saknas i Sverige – att vi inte längre har någon demokrati i vårt land – utan att det helt klart är mäktiga finansiella verksamheter, vilka i själva verket har tagit över det so fram tills NU räknades som en demokrati!

  Skamligt hur NU våra rättigheter urholkas – den ena efter den andra! Ta som ytterligare exempel hur t ex sittande riksdag i höst genomför en ny konstitution i Sverige utan att ens låta medborgarna i nytt val får en chans att få avgöra vad som skall gälla framöver! – Alltmer börjar man ana att det som just nu pågår i USA – också kommer att ske i demokratin Sverige – som därmed upphör att kunna räknas som just demokrati! Är Sverige på väg att bli en folkrepublik a la Kina eller Nordvietnam ????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *