Islamiseringen – Sverige kan år 2050 procentuellt ha flest muslimer i hela Europa (30,6%)

17
Ericsson Globe - Foto: Fredrik Posse
Ericsson Globe – Foto: Fredrik Posse, Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0

DEBATT OM ISLAMISERINGEN. Det är dags för de svenska partierna att bekänna färg inför valet. Belgien riskerar bli Europas första islamiska stat. Står sedan Sverige på tur? Gatestone Institute i New York menar i en artikel att Belgien står inför risken att förvandlas till Europas första islamska stat. Muslimer har i Sverige redan intagit många centrala positioner inom såväl politiken som diverse andra samhällsinstitutioner. Det är problem om dessa vill införa sharia i Sverige. 

Text: Öystein Rönne

Den Italienske journalisten och författaren Geulio Menotti skriver:

  • Partiledarna för Belgiens islamiska parti verkar vilja förvandla Belgien till en islamisk stat. De kallar det för en ”islamisk demokrati” och har satt måldatum: år 2030.
  • ”Programmet är förvirrande enkelt: ersätt alla de civila och juridiska reglerna med sharialag. Punkt slut.” – Franska tidningen
  • ”Den europeiska huvudstaden Bryssel kommer vara muslimsk om tjugo år” – Le Figaro.

Vidare ur Gatestone-artikeln:

“Islam-partiet, som grundades samma kväll som kommunalvalet 2012, fick omedelbart imponerande resultat. Siffrorna är oroväckande.

Effekten av detta nya parti, enligt Michaël Privot, en islamexpert, och Sebastien Boussois, en politisk forskare, skulle kunna bli en “implosion av det sociala samfundet“. En del belgiska politiker, som Richard Miller, förespråkar nu att man ska bannlysa Islam-partiet.

Den franska veckotidningen Le Point förklarar Islam-partiets planer: Det skulle vilja “förhindra laster genom att förbjuda spelinstitutioner (kasino, spelhallar och bettingagenturer) och lotterier”. Förutom att göra det tillåtet att bära slöja på skolorna, och komma fram till en överenskommelse om de islamiska religiösa högtiderna vill partiet att alla skolor i Belgien ska erbjuda halal-kött i sina skolmatsaler. 

Redouane Ahrouch, en av partiets tre grundare, föreslog även att man skulle segregera män och kvinnor på offentliga transporter. Ahrouch var verksam på 1990-talet vid Belgiskt islamiskt centrum, en plats för islamistisk fundamentalism där kandidater för jihad i Afghanistan och Irak rekryterades.

Islam-partiet vet att demografin står på deras sida. Ahrouch har sagt att “om 12 år kommer Bryssel till stor del bestå av Muslimer.” I det stundande valet i Belgien planerar nu Islam-partiet att ställa upp med kandidater i 28 kommuner.

Vid första anblick ser det ut som en futtig siffra jämfört med de 589 kommunerna som finns i Belgien, men det visar framstegen och ambitionerna hos detta nya parti. I Bryssel kommer partiet representeras på 14 listor av 19 möjliga.”

Islamiseringen extrem i Sverige

Ska Sverige gå samma väg? Mycket tyder på det. Enligt Pew Research Center (PRC) hade Belgien 2016 7,2% muslimer medan Sverige samma år hade 8,1%. PRC uppskattar också att Belgien år 2050 kommer att ha 18,2% muslimer.


Vidare spår bedömer man att Sverige 2050 kommer att ha procentuellt flest muslimer i hela Europa, 30,6%. Muslimer har i Sverige redan intagit många centrala positioner inom såväl politiken som diverse andra samhällsinstitutioner.


Ingen har väl exempelvis missat de muslimska nämndemän som nyligen i Solna tingsrätt ville tillämpa sharialagar.

Vad som kanske inte är lika känt är att Socialdemokraterna genom dåvarande Broderskapsrörelsen (idag ”Tro och Solidaritet”) i slutet av 1990-talet inledde ett samarbete med Sveriges Muslimska Råd, kallat ”Delaktighet identitet & integration”, i syfte att ”integrera” dessa i det svenska samhället. Det mål man då satte upp för 2002 var att få in muslimer:

  • på 15 kommunala fullmäktigelistor
  • på 5 landstingslistor
  • på riksdagslistorna i minst 5 län
  • att SAP ska ha 2000 muslimska medlemmar
  • att 300 muslimer skall ha fått politisk grundutbildning

Hur har islamiseringen i smyg i samarbete med Socialdemokraterna utvecklats till idag? Känner de svenska medborgarna till detta? Viktiga frågor att ställa sig!

Islam i Europa enligt Pew Research Center (Pewforum.org)
Islam i Europa enligt Pew Research Center (Pewforum.org)

En inte alltför djärv gissning är att Sverige, med stöd av flera svenska riksdagspartier, kommer att ha en islamisk stat innan Belgien har det.

Citat saxat ur den rapport från samarbetet som utkom 1999:

”Under perioden fram till valet 1998 har därför kontakterna med Sveriges muslimer utvidgats och fördjupats”

”//..projektmedel lämnats från Invandrarverket och Inrikesdepartementet för utbildning och dialogseminarier och från SAP:s jubileumsfond..//”

”Summering

Efter avslutad projektperiod kan konstateras att projektet varit mycket framgångsrikt och inte minst genom SMR:s aktiva bidrag har muslimernas valdeltagande sannolikt varit högt och många har röstat på socialdemokraterna”

Var står socialdemokraterna i frågan om islamiseringen och detta naiva samarbete idag? Kan vi svenskar vänligen få ett svar på detta innan valet?

Läs även: Sverige 2030: Sharia, Globe Mosque och massbön fem gånger per dag

Text: Öystein Rönne

Källor

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

17 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
9 maj 2018 kl 20:51
Tant Pia
Tant Pia
Gäst
5 maj 2018 kl 08:42

Börjar se vissa likheter med vad som händer i Sydafrika där vissa privilegieras och därmed anser sig själva vara värda mer än andra.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
4 maj 2018 kl 16:20

Missa inte Swebbtv:s senaste intrvju med Lars Bern med rubriken “Understödjande av massmigration”.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=9R2kraipehE

Erik
Erik
Gäst
4 maj 2018 kl 10:42

Asatro till 1100 talet sedan 900 år hjärntvätteri. Och nu har vi tjangsen igen att byta. Svenskar det ovissa folket.

Alla troer är en guide till källan och källan är den samma.

Fast kristendomen har på något finurligt sett gömt undan guiden för allmänheten. Så genom historia böker tillbaka i tiden kan man hitta dessa sagor.
Läste om en kvinnlig kompositör som på 1100 talet skrev meditations musik åt kyrkan. Hittade noter och hela kalaset. Kommer ej ihåg vad hon hette ska kolla det igen.

Klotter eller poesi Erik G.

JohnnyD
Johnny
3 maj 2018 kl 17:27

Ett mord av svenska folket och vår nation. Otroligt att ansvariga ledare valt att arbeta för denna utveckling, ett högförräderi av största mått. Att våra säkerhetstjänster, polis och militär inte stoppar denna destruktiva utveckling som leder till alla svenskars undergång. Multikulturalism är vår tids bolsjevism och nazism. Bara ett inbördeskrig som svenskarna måste vinna kan rädda Sverige. Fruktansvärd självmordspolitik.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
3 maj 2018 kl 16:37

@ Per Larsen 2 Maj, 2018 at 09:43,

Finns det två Per Larsen här? Det lär isf inte bli svårt för de flesta att hålla isär er utifrån era kommentarer här i kommentarsfältet 🙂

Julius
Julius
Gäst
2 maj 2018 kl 18:01

Tur att det finns några östländer som har insett muslimernas invandring till Europa är bara till nackdel och därför röstade de mot att ta mot några migranter typ Ungern, Polen,och några till. Men detta gillas inte av Soros och Company som jobbar oavbryten för att dra hit muslimer till Europa för att kunna förstöra Europas ursprungsbefoklning. Vad gör då EU ? Ju de vill införa sanktioner mot de stater som är olydiga – icke USA/zionist styrda – för att de ska gå med ta in muslimer annars kanske Europas ursprungsbefolkning vaknar när de reser till dessa länder och träffar inte varannan steg en muslim.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
2 maj 2018 kl 16:30

Intelligensen ökar.

Jag har tittat på antalet muslimer, men hur ska ungdomar i ett upplyst samhälle, med massvis med kunskap, egentligen kunna luras av psykopaters sekterism eller mumbo-jumbo-profetior?

Nietzsche menade att “Gud är död”, han menade väl att ingen upplyst människa idag tillber den förskräcklige Demiurgen. Jesus trodde inte på Demiurgens principer heller, vilket givetvis resulterade i hans medmänskliga energis eviga liv, men vetenskaplig metod är idag det som vi faktiskt spenderar vår tid med i våra medvetanden, i alla fall när vi söker ett högre medvetande tillsammans, samt när vi söker sannolikheten om verkligheten, i dialog med varann, där vi hövligt hjälper varann, såsom Jesus tvättade sina lärjungars fötter.

Det man spenderar tid med är i min mening det man dyrkar, det man tillber, d.v.s. den “Gud” man tillber, oavsett om det är girighetens, kortsiktighetens, naivitetens, eller den långsiktigt logiska medmänsklighetens Gud.

Men motståndet mot den lögnaktiga sekterismen uppkommer numera i hela världen. Barn i muslimska länder kan ex. idag få för sig hysset att stoppa in deg i de förvuxna högtalarna på Ramadan, för att kunna sova gott på morgonen.

Ungdomar med judisk bakgrund begår apostasi i parti och minut och slutar använda de spärrade smartphones som deras egna psykopatiska rabbiner och andra katatoniskt vaggande sektmedlemmar försett dem med.

Syriens och Rysslands sekulära demokratier vinner kriget mot sekterismens skenheliga dödskult-allians av sionister och wahhabi-islamism. Och vem vet, kanske blir delar av vår egen “kristna” moralfilosofi felaktig i ljuset av vetenskapliga undersökningar i framtiden och kanske andra svar mer korrekta?

Den moral som uppfunnits, kanske av schizofrena individer, som gör att människor känner skuld och skam, samt berikar psykopater när de syndat, kan givetvis visa sig var komplett tokig.

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
2 maj 2018 kl 12:22

Ottomanernas invasion av Europa var inte helt självständigt beslutad utan det lär ha varit Venedigs oligarki som initierade processen som ett vapen mot sina rivaler.
Strax efter migrerade delar av den oligarkin till Holland och England.
Från Britterna har sen mängder av splittringsprojekt riktats mot Europas nationer. 1800-talet var fullt av sånt trots att historikerna försöker dölja det och framställer allt som spontana skeenden. Att nyttja Islam som vapen planerades av Britterna efter Napoleonkrigen och beskrevs av dem mer explicit omkr 1870. Under 1930-talet var islamiseringen och multikulturen på det Brittiska Fabian society’s agenda.
Vår tids Prins av Wales, Charles, verkar trivas som fisken i vattnet med sin flört med Islam sen 1980-talet.
Skälet för angloamerika att stärka islam var att förhindra sekulära nationella självständighetsrörelser och försvåra deras samarbete med Sovjet.
Tro inte för en sekund att islamisering av Europa bara handlar om spontana strävanden från muslimer. Dom är tänkta att vara mellanhänder för England och Usa och försvåra nationellt självständig ekonomi etc. Låt er inte luras av att Englands vanliga befolkning också är kritiska. Englands kontroll av samväldet är ett separat motiv som vi inte har.
Och en sak till som många borde fundera över: varför tycks inte Israel oroas av islamiseringen och hjälper till med den istället? Är det för att dom räknar med att muslimernas eliter i väst är angloamerikas femtekolonn?

Per Larsen
Per Larsen
Gäst
2 maj 2018 kl 09:43

@Öystein Rönne 24 Apr, 2018 at 11:33
@ Per Larsen 24 Apr, 2018 at 09:25,

Jag tror inte att någon här i kommentarsfältet ens skulle vilja jobba politiskt någonstans med dagens 7-klöver vid makten. Vi är inte tillräckligt hjärntvättade för det. Systemet du vurmar så varmt för är redan provat i Sverige i många decennier, med en hela tiden tilltagande korruption och maktmissbruk.

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
2 maj 2018 kl 09:05

– Så, inom några decennier kommer det att vara svenskarnas tur att integreras i det nya svenska samhället. – Ja, våra politiker har verkligen jobbat intensivt för att ta död på ett fint land. Men det här är ju egentligen ingen överraskning, för redan på 1500-talet kunde Nostradamus se att Europa skulle islamiseras. Så här skrev Åke Ohlmarks i sin bok Stjärnornas budskap 1981:

”När jag för över tjugo år sedan skrev min första bok om Nostradamus då skrattade jag gott åt hans fix idé att islamiska horder skulle erövra Europa och där upprätta ett skräckvälde som skulle vara i hundratals år. När jag sedan skrev min andra bok något decennium senare fanns skrattet där fortfarande ehuru mindre gott. Idag skrattar ingen åt dessa profetior, idag är islam ett levande, allt arrogantare hot mot hela den kristna världen.”

Så, det är klart att våra politiker vet vad dom gör – för dom är ju inte dumma i huvudet – dom är bara onda.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
2 maj 2018 kl 08:32

@ Per Larsen 2 Maj, 2018 at 07:40,

Alltid lika underhållande att läsa dina uppfattningar.

Var du har fått att jag inte befattar mig med politiken i Sverige ifrån begriper jag inte. Måste vara bekvämt med “hitte-påuppgifter”. Däremot är det helt korrekt det du skriver att jag anser att de flesta politiker i Sverige är korrupta, särskilt i sjuklövern.

Vad du själv anser om svenska politiker och myndigheter behöver jag inte nämna här, det vet redan alla som regelbundet läser kommentarsfältet på NV.

Per Larsen
Per Larsen
Gäst
2 maj 2018 kl 07:40

Det finnas 40 000 förtroendevalda i Sverige och när cirka 20 % av befolkningen har bakgrund som eller är invandrare så innebär det att förhoppningsvis så kommer 8 000 av dessa förtroendevalda att vara just från gruppen som har den bakgrunden.
Artikelförfattaren påstår ju själv att han minsann inte befattar sig med politiken i Sverige p.g.a. de korrupta svenska politikerna i sjuklövern, då kommer det säkert en invandrare och hjälper till med det! Kanske kommer denne också att få hjälp med att skriva artiklar i NewsVoice?

Jan Norberg
2 maj 2018 kl 03:36

Otroligt bra att Öystein öht vågar skriva om detta, och ännu bättre att detta demografiska faktum uppmärksammas tillsammans med sossarnas och övriga pk-elitens synnerligen aktiva verkande för en islamsk statsbildning på svenskt territorium. Årets artikel så här långt!!

Man undrar stillsamt hur länge ulven i fårakläder skall få härja fritt i den svenska hönsgården??

Men så länge som den trogna svenska sossevalboskapen fortsätter ha sina islamistiska sympatier så har sharialagarnas tillämpning en god framtid i det Sverige som långt innan Belgien är ett muslimskt land.

Grattis Sverige!!

Leif Bengtsson
Leif Bengtsson
Gäst
1 maj 2018 kl 23:53

I byns kommunala högstadieskola är över 33% invandrade elever.
Om bara 10 år är dom vuxna och har egna barn. Så åtminstone här behöver vi inte vänta till 2050.
Det är ju så det är uttänkt av våra politiker så det blir nog bra. Tyvärr har jag inte hittat en enda av
de jag mött under veckan som uppskattar att ytterligare 9000 skall dela på samhället med oss.
Trots att både Röfven och Lööf uttryckt glädje att få dela med sig.
Trist när folket inte förstår den högre agendan för vår välfärd.

LeifB

Jan Andersson
Jan Andersson
Gäst
1 maj 2018 kl 21:46

Hemskt!

stenbj
stenbj
Gäst
1 maj 2018 kl 20:57

Då lär det inte gå att stoppa böneutrop i högtalare överallt. Och sedan?