Fd överste Lawrence Wilkerson tror ej på kemattack mot Douma – Newsvoice.com

publicerad 9 maj 2018
- av NewsVoice
Överste Lawrence Wilkerson - Foto: Wikimedia GNU Free Doc License 1.2

Newsvoice.com som är en helt annan mediasatsning än NewsVoice.se har intervjuat fd överste Lawrence Wilkerson som tidigare arbetat för Colin Powell. Han anser inte att det inträffade en kemisk attack i Douma den 7 april i Syrien.

Newsvoice.com:

“In our podcast we talk with influential people within politics and media, free thinkers, activists and people that want to make a difference. We bring you the voices and stories that are too often left out of the mainstream media.

In one of our latest episodes we spoke with Col. Lawrence Wilkerson, former chief of staff to Colin Powell. He is telling us his view of the recent alleged chemical attack in Douma, Syria, and why he thinks it didn’t take place.”

By NewsVoice.se

Överste Lawrence Wilkerson - Foto: Wikimedia GNU Free Doc License 1.2
Överste Lawrence Wilkerson – Foto: Wikimedia, GNU Free Doc License 1.2


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Men det lär knappast övertyga Svenskt MSM, NATO diehards eller ens Per Larsen, Stratcomms trollarme m.fl. Är man “diehard” behövs inga bevis, då räcker det med ord från Bojo, Trump och Teresa May.
    Hur gick det förresten med dom stackars Skriphals, nu dödstysta? “Kände dom till för många detaljer som inte stämde med den officiella versionen”?
    May har inga skrupler när det gäller pengar från vapenförsäljning, även klusterbomber, till Saudi Arabien för “humanitär bombning” av allt som rör på sig i Jemen. Vad betyder ett par Ryssar för den damen?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *