Dokument visar att socialdemokraterna försöker islamifiera Sverige

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 augusti 2018
- NewsVoice redaktion
Ericsson Globe - Foto: Fredrik Posse
Ericsson Globe - Foto: Fredrik Posse
Ericsson Globe – Foto: Fredrik Posse, Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0 – Montage: NewsVoice

DEBATT. Öystein Rönne som är engagerad i det svenska ödesvalet 2018 är stark kritisk till att socialdemokraterna genom organet: “Socialdemokrater för tro och solidaritet” redan på 1990-talet startade ett samarbete med Sveriges Muslimska Råd med syftet att öka muslimernas inflytande i Sverige. Dokument avslöjar avsikten: S vill ha S-väljande muslimer.

Organisationen Socialdemokrater för tro och solidaritet beskriver sig själva så här:

Hans Josefsson - Pressfoto, Trosolidaritet.se
Hans Josefsson – Pressfoto, Trosolidaritet.se

“Socialdemokrater för tro och solidaritet (STS) är en av Socialdemokraternas fem sidoorganisationer (de andra är SSU, S-kvinnor, S-studenter och HBT-Socialdemokrater). Som sidoorganisation är vi en del av partiet, men också självständig med delvis egen organisationsmodell…” –  Trosolidaritet.se

Öystein Rönne gjorde en telefonintervju med Hans Josefsson som är förbundssekreterare för Socialdemokrater för tro och solidaritet. Det han fann är anmärkningsvärt.

Redan 1994 hade socialdemokraterna ett nära samarbete med Sveriges Muslimska Råd. Samarbetet syftade till att få in muslimerna i det svenska samhället och in i de beslutande församlingarna.

Rönne skriver till NewsVoice:

Öystein Rönne - Pressfoto
Öystein Rönne – Pressfoto

“Det handlade om utbildning i politik och hur det svenska systemet fungerar. I klartext en gräddfil in i Sveriges beslutande organ. Vi har redan sett nämndemän som försökt att använda sig av sharialagar i svenska domstolar. Så ”hjälpen” har verkligen burit frukt för muslimerna.”

I rapporten ”Delaktighet identitet & integration” (Rapport 4/99) från broderskapsrörelsen “Sveriges Kristna Socialdemokrater”, som numera alltså kallar sig ”Socialdemokrater för tro och solidaritet”, framgår hur samarbetet mellan socialdemokraterna och muslimer ska se ut och vad som var syftet med detta.

Rönne menar att här lades på ett effektivt sätt grunden för muslimernas ”erövring” av Sverige. Hela den 10-sidiga rapporten klargör socialdemokraternas skuld och ansvar till att det ser ut som det gör i Sverige idag, menar Rönne, som fortsätter:

“De bidrog helt enkelt till att skapa en bra plattform för muslimerna i Sverige att gå vidare ifrån i erövringen av vårt land. Att muslimerna vill erövra hela världen kan knappast vara någon nyhet för de flesta Svenska invånare.”

I rapporten finns ett antal målformuleringar inom ramen för samarbetet. År 2002 var målet att bland de socialdemokratiska förtroendevalda skulle finnas muslimer på:

 • 15 kommunala fullmäktigelistor,
 • 5 landstingslistor och på
 • Riksdagslistorna i minst 5 län.
 • SAP skall ha 2000 muslimska medlemmar och
 • 300 skall ha fått en politisk grundutbildning.

Vidare står att:

“ett viktig del i arbetet är att aktivt föra fram muslimer för uppdrag i styrelser och nämnder”.

Samarbetet utgör en stadig grund för utförsäljning av Sverige till muslimerna, menar Rönne. Hans Josefsson anser istället att muslimska och socialdemokratiska värderingar kan överlappa och att det är något bra för socialdemokratin. 

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Ingen fara. Krisar det så kallar vi bara in Börje Peratt och Mats Sederholm, dom fixar biffen. Bara man högerstämplar och rasistanklagar svenskarna, löser sig allt. *Ironi*

 • “muslimska och socialdemokratiska värderingar kan överlappa” Hur kan någon vid sina sunda vätskor yttra sig på det viset. Socialdemokratin skall altså “överlappas” med en religion?

  Och detta skulle altså fungera här i Sverige när det inte finns ett enda prov på att muslimer har kunnat samarbeta med andra människor med andra värderingar, utom i de fall där muslimerna “fått” ta över helt.

  Däremot finns det otaliga prov på länder och situationer där muslimska diasporor ställer till elände och blodbad för att de inte får som de vill och att de inte respekterar andra nationers världsliga lagar.

 • Läs detta så kanske det förklarar en hel del varför Socialdemokraterna har en överenskommelse med SMR att kvotera in islamister i riksdagen….https://www.svd.se/sa-infiltrerades-socialdemokraterna-av-muslimska-brodraskapet
  Jag tror inte att Löfven vet något om koranen eller om islam vad den religionen går ut på.
  Nedan en annan artikel om statsministern och Muslimska Brödraskapet.
  https://ledarsidorna.se/2017/02/statsministern-och-det-muslimska-brodraskapet/
  Samt lite information om koranen med kopierade verser ur koranen och information om islam från f.d. islamister som vet vad islam är i mitt blogginlägg nedan.
  https://ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/

 • Finns flera avtal.
  Det mest alarmerande avtalet sträcker sig under en hundra års period.Barcelona avtalet,där man skal ha skrivit ett oerhört långt avtal över islamiseras Sverige,i utbyte emot oljan.Det skrevs på nittiotalet
  Och innehåller flera sidor med bla avtal på en romantisering kring islam,ett politiskt inflytande för att efter hundra år helt kunna islamisera Sverige.

 • Börje Peratt, var är du??

  Varför skriver du inte någon kommentar på denna artikel??? Jag menar, den sågar ju sossarna…..

 • BRA ATT VETA INFÖR VALET

  Dokument visar att socialdemokraterna försöker islamifiera Sverige och frågan är varför? Har de övergett folkhemstanken för att istället sälja ut landet till globalisterna? Sedan har folket inget att säga till om längre. Det förefaller vara en politik som inte alls förtjänar folkets förtroende i riksdagsvalet.

  Och det var Alliansen med Moderaterna i spetsen som tyckte att vi skulle “öppna våra hjärtan” – men han menade att vi skulle betala för att bli “invaderade” av ekonomiska immigranter. Varför då? Ett extremt dåligt och farligt sätt att hjälpa på.

  Folkhemmet Sverige står för en human och kostnadseffektiv flyktingpolitik som INTE äventyrar medborgarnas demokrati – och som ställer kvar på de immigranter med flyktingskäl som vill hjälpa till med att bygga Sverige. Studielån istället för bidrag och krav på att klara sina tentor och den första blir på svenska språket (detta har L kommit på först nu) – dvs samma krav som på svenska studenter. De som begår brott blir omedelbart utvisade och eventuellt fängelsestraff avtjänas utomlands (outsourcing).

  – Immigrationsfrågan … http://folkhemmetsverige.se/migrationsfragor/

  Bli medlem du också … http://folkhemmetsverige.se/2018/08/26/riksdagskandidat/

  Släng inte bort din röst … http://folkhemmetsverige.se/2018/06/24/slang-inte-bort-din-rost/

 • För några dagar sedan läste jag en myndighetsprognos om en beräknad befolkningsökning à 800 000 st nya medborgare över den kommande tioårsperioden. Med tanke på bostadsbristen och hur samhället ser ut för övrigt så måste denna “prognos” per definition betecknas som en sinnessjuk psykos. Här kan man snacka om att leva i en verklighetsfrånvänd fantasivärld och då sitter ändå dessa tokstollar på maktposition. Undrar om dessa myndighetsrobotar verkligen inbillar sig att de själva slipper undan det helvete de skapar för alla andra.

 • @ Emil 25 Aug, 2018 at 10:30,

  Tack Emil. Jag kan göra detta tack vare att jag inte har något avlönat jobb. Hade jag haft det skulle jag säkert bli uppkallad till chefen för att “förklara mig”.

  Så ser det tyvärr ut i Sverige idag. Yttrandefriheten i Sverige är i stort sett en chimär. Det är ok att uttrycka sig, om du uttrycker dig politiskt korrekt. Gör du inte det blir du ofta utfryst…. överallt…

  Jag har själv bestämt mig för att skita i detta faktum. Vill inte gå vidare i livet med skygglappar utan möjlighet att uttrycka min åsikt och tala klarspråk. Jag hoppas att jag får med mig många andra.

 • Ska vi få bukt med Sveriges problem räcker det ej att bara strama åt eller ens helt stoppa invandringen. Vi måste göra något ganska ”osvenskt”, vi måste slå näven HÅRT i bordet. Tips till exakt hur och vad jag menar med detta står att läsa i denna länk: https://blottettlitetstra.wordpress.com/2018/08/25/viktigaste-valfragan/
  AFS är inte ett litet extremistiskt parti, det är bara sunt förnuft och en rejäl dos välbehövlig jävlar-anamma! Vi är nu en folkrörelse!
  Jättebra initiativ av Öystein att ringa och ställa obekväma frågor. En stor eloge för hans civilkurage.

 • @ Erik Wiklund 25 Aug, 2018 at 07:59,

  He-he, ja det är mycket som är märkligt i detta land. En av de sakerna är precis det du nämner.

 • @ Öystein

  Men Gudrun Schyman har nog inte alla hästar hemma och då ska man nog inte ge henne någon större uppmärksamhet. Att hela 1 % av svenska folket gillar hennes extrema politik är märkligt.

 • Bra artikel! Ja, det är ju ett sedvanligt fast samtidigt avancerat röstfiske av en parasiterande grupp som man genomför genom att haka på offren för det militärindustriella komplexets globala projekt. Islam liksom andra religioner gör idoga försök att trimma upp medlemsmatrikeln som framgår av http://ammanmessage.com/ från 2005.

 • Bra Öystein!

  Kan rekommendera (för de som missat) Aron Flams gedigna arbete om Socialism (Sossarna), som kommer ut som podcastavsnitt: https://www.aronflam.com/blog-aron/

  Extra bra avsnitt är 9.2 med juristen Henrik Sundström, där de går igenom Sveriges rättssystem historiskt. På sätt förklarar en hel del om varför rättsrötan ser ut som den gör idag.

 • @ Erik Wiklund 23 Aug, 2018 at 08:24,

  Ja det går ju bra att predika moral, etik och mänskliga rättigheter när det gäller andra länder, så har ju Sverige alltid gjort. Men sitt eget land driver man ner i fördärv.

  Var är förresten Gudrun Schyman i debatten? Hon anklagade ju år 2002 (tror jag det var) Svenska män för att vara lika förtryckande som talibanerna. Hon borde nu ge sig ut i våra no go-zoner och på dess torg predika sin feminism i stället för att hänga ut oss svenska män. Där finns ju nu hur mycket jobb som helst för henne att göra för omvända alla “riktiga talibaner”.

 • Meddelande: Räknaren som räknar antalet visningar för artikeln fungerar igen, men 100-tals visningar kom inte med. Det är alltså långt fler som sett denna artikel än vad räknaren nu visar. Detta gäller de senaste artiklarna bakåt i tiden någon vecka. / red

 • Jo, nog behövs ny valboskap till S när medvetandeutvecklingen eskalerar och de flesta flyr. Intressant vore att få veta om målsättningen uppnåddes och hur det ser ut idag?

  “I rapporten finns ett antal målformuleringar inom ramen för samarbetet. År 2002 var målet att bland de socialdemokratiska förtroendevalda skulle finnas muslimer på:

  15 kommunala fullmäktigelistor,
  5 landstingslistor och på
  Riksdagslistorna i minst 5 län.
  SAP skall ha 2000 muslimska medlemmar och
  300 skall ha fått en politisk grundutbildning.”

 • @ Erik Wiklund 23 Aug, 2018 at 08:24,

  Det skulle kunna vara så enkelt som att manvill ha islamisternas röster. Makten och härligheten betyder ju allt för de som kommit i kontakt med den och fått åtnjuta alla dess fördelar.

  I andra hand skulle jag säga att det är ett stort mått av gigantisk naivism.

 • Sossarnas arbete att vilja islamisera sverige ska kraftigt förstöras och förhindras när detta valet är klart åker sossarnaboch islamisterna ut ur samtliga nämnder myndighetsuppdrag och landet i stort!!!!!de är inte välkomna här mer så de är bara börja se till och packa väskan ggo ni som vill islamisera denna nation ni är förädare samtliga och har ingen plats i vårt rike!!!!!

  • Ja, helt sant; Jeanette Lindberg och du har rätt. Om vi hade demokrati så skulle valresultatet visa precis det du säger. Valsabotaget var så stort och de officiella siffrorna så falska, att den stora makt som krävs för att ställa till det på det viset, kan fortsätta bluffen. Den största bluffen om VILKA som bestämmer regeringsbildandet.

 • @ Jan,

  Ja så är det! Sossarnas olika metoder att hjärntvätta, förslava folket och dölja sina egna hemska förbrytelser, måste man säga är enastående i sin effektivitet, om än samtidigt hemsk och tragisk.

  Men man har ju haft många decennier på sig att utvärdera och förfina sina metoder.

  Dock ser jag framför mig att fler och fler Svenska medborgare nu börjar genomskåda det hela i en stigande takt. Detta mycket tack vare allternativa sociala medier.

  Räkna dock med att man kommer att försöka strypa dessa på olika vis!

  • En analog utveckling mot mer sanning sker i USA, där patrioter idag styckar sönder ett
   “Dem.-kuppförsök” på några timmar. Eftersom däröver finns fler f.d. agenter, riktiga journalister och tjänstepersoner mm., som inte riskerar sina anställningar, har de mycket att lära ut om metoder som används mot folket.

 • Mycket bra artikel Öystein, det är ju fantastiskt att just Sossarna är så pådrivande i sin strävan att islamisera Sverige.

  Men som historien visar så är det uppenbart att just Sossarna är starkt attraherade av extrema ideologier, det var man även på den tiden när den tyska nazismen växte fram. Sossarnas samarbete med Hitlers Tyskland är ju bara en liten variant på temat förtryckarideologier, idag sker ungefär samma sak när Sossarna går arm i arm med den värsta mördarideologin som falskeligen går under benämningen religion. Dvs ISLAM!!!

  Att svensken i gemen inte haft kännedom om detta visar bara på med vilken finess Sossarna kollaborerar med företrädarna för denna muslimska mördarideologi.

  Ulf Bjäreld är en person som under normala förhållanden skulle ha ställts inför riksrätt och få sitt straff.

 • Tack för den här Sosse-informationen Öystein och NewsVoice !

  – Jo, det ser onekligen ut som att Socialdemokraterna har en stark önskan om att islamisera Sverige.
  Men frågan är – Varför vill S att Sverige ska bli ett muslimskt land ? Allrahelst frågar man sig det när vår utrikesminister Margot Wallström tidigare i år starkt kritiserade det muslimska landet Saudiarabien för att använda uråldriga och ondskefulla metoder, enligt Islams värderingar, måste man ju konstatera !

  – Så, Öystein, har du hittat något svar på varför S har den här bisarra önskan ?

  • Vänd på frågan! Varför spelar shariaisterna den socialdemokratiska rollen?
   Ett grundelement i krigföring är “vilseledandet”!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *