Benn Swann med kollegor startar Isegoria en oberoende mediakanal

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 november 2018
- NewsVoice redaktion
Ben Swann okt 2018 - own work

Isegoria är helt ny oberoende nyhets- och underhållningskanal byggd på blockchain-teknologi som en respons på en systematisk stängning av fria debattörer och videoproduktioner över hela världen.

I takt med att jätteföretag som Google, Apple, Youtube, Twitter och Facebook censurerar allt mer material startas nya initiativ för att ge tillbaka de demokratiska rättigheter till oberoende information och nyheter som allmänheten har rätt till.

NewsVoice har tidigare nämnt YouTube-utmanaren Real Video som av upphovsrättsliga skäl bytte namn till Brighteon och här presenterar den meriterade journalisten Benn Swann med sin medgrundare med Sam Eaton och Zak Carter den nya kanalen Isegoria som ägs av ISE Media Network.

Benn Swann förklarar:

“ISE Network will be a hub for independent media, providing channels for media outlets that have been decimated by the “big tech purge,” as well as creating new original content and providing opportunities for independent content creators to obtain funding to produce their material. All content will be permanently recorded on the ISE blockchain, making it free from censorship and deletion. Content creators and network users will be rewarded with cryptocurrency for uploading and engaging in content.”

Isegoria är kopplat till möjligheten för tittare att sponsra innehållet med kryptovalutor.

Text: NewsVoice

Relaterat

ISE MEDIA Group is an integrated media group specialized in education, employability and entrepreneurship media activities since 1997. ISE have core competence in publishing education and specialized magazines, organizing education and specialized exhibitions, online media activities including portals, digital marketing and internet tv channels etc. Following are the main companies of ISE MEDIA Group.

  1. ISE EDUCATION MEDIA INDIA (P) LTD.,New Delhi,India
  2. ISE EVENT MANAGEMENT (P) LTD., Cochin,  India
  3. ISE INFOMEDIA EXHIBITIONS & CONFERENCES, Dubai, UAE

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq