Dive over Jupiter’s cloud-tops with Nasa’s Juno craft – BBC News

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 december 2018
- NewsVoice redaktion

BBC: “Nasa’s Juno mission to Jupiter has reached its halfway mark and has revealed new views of cyclones at the gas giant’s poles. As it orbits the planet every 53 days – Juno performs a data-gathering dive, speeding from pole to pole. Its sensors take measurements of the composition of the planet, in an effort to decipher how the largest world in our Solar System formed.”


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *