Hur ser egentligen skådisen Bill Murray på sitt liv och Sverige? Två intervjuer

1
138

“Actor Bill Murray has spent his career giving audiences some of the most quotable comedy classics of movie history, but he’s also become somewhat of an urban folk hero in recent years by showing up unannounced to parties and photoshoots. Murray talks to Sunday TODAY’s Willie Geist about the recent documentary focusing on the encounters and how he can naturally fit right into the groups.” – Today.com

Bild: Bill Murray, 2018. Foto: Today.com – Sunday Sitdown

“Bill Murray recalls that time he was arrested in Stockholm, Sweden, for driving a golf cart under influence. We also speak to Jeff Goldblum and Bob Balaban about working with Wes Anderson on “Isle of Dogs”.” – MovieZine

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
0 0 rösta
Artikelbetyg
Prenumerera
Notify of
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ola KS.
Ola KS.
Gäst
2 år sedan

Intressant intervju. Svenska polisen i ett nötskal