Nostalgi: Simply Red – ”Holding Back The Years” – Version 2018

2
127

Holding Back the Years” is the seventh track on Simply Red’s debut studio album Picture Book (1985). It remains their most successful single, having reached number one on the US Billboard Hot 100 and number two on the UK Singles Chart. It is one of two Simply Red songs to reach number one in the US.” – Wikipedia


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

2 KOMMENTARER

  1. Varför skrev han sången?

    ”Hucknall’s mother left the family when he was three; the upheaval caused by this event inspired him to write the song. However, according to Hucknall he did not realise what the song was about until it was finished: he characterised it as a song ”about that moment where you know you have to leave home and make your mark, but the outside world is scary. So you’re holding back the years”. He said that the line ”Strangled by the wishes of pater” was inspired by arguments he had with his father: according to Hucknall the two clashed often during his teenage years ”because there was no woman to act as referee”.” – Wikipedia

  2. Alltid lika deprimerande att se människor förstöra sig medelst plastik-kirurgi och botox.

    Hucknalls röst låter som då det begav sig.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här