Ben Swann comments on the Accountability of the Media that pushed the Trump-Russia Collusion Conspiracy

publicerad 25 mars 2019
- av NewsVoice

”This is the problem with our media today. They are not journalists. They are not looking for information. They begin with the conclusion and they back-build the ”facts” to fit the narrative they want to believe. And in doing so they mislead millions upon tenth of millions of Americans. They mislead them about the truth. They mislead them about reality. They mislead them about the stories that affect so many peoples lives. This is the reality where journalism is today. And that is why this system has to be changed”. – Ben Swann, March 25, 2019

Text extract: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Det är skrattretande att läsa hur man nu försöka rädda sitt eget skin efter man har so ihärdig försvarat fakenews. Bäst att man antyder att det finns vissa tveksamheter i rapporten. Arma människor.

  • Markus Andersson (red Nya Dagbladet): En tung dag för konspirationsteoretikern

    “I söndags eftermiddag amerikansk tid kom beskedet båda sidor om det politiska spektrumet spänt hade gått och väntat på. Den 22 månader långa utredningen om rysk inblandning i presidentvalet 2016 delgavs USA:s kongressledamöter i ett sammanfattat brev ifrån den särskilde åklagaren Robert Mueller.”

    https://nyadagbladet.se/ledare/en-tung-dag-for-konspirationsteoretikerna/

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *