César Hidalgo: Bypass politicians allowing citizens to create personalized AI representatives

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 mars 2019
- NewsVoice redaktion
César Hidalgo- Foto: Ted.com

 

“César Hidalgo has a radical suggestion for fixing our broken political system: automate it! In this provocative talk, he outlines a bold idea to bypass politicians by empowering citizens to create personalized AI representatives that participate directly in democratic decisions. Explore a new way to make collective decisions and expand your understanding of democracy.” – Ted.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *