Elektromagnetiska pulser (EMP) kan slå ut ett helt land

publicerad 30 mars 2019
- av NewsVoice

Riskerna som Elektro Magnetiska Pulser (EMP) innebär för ett samhälle är ingen nyhet. Dagens högteknologiska samhälle vars infrastruktur hålls vid liv tack vare elektronik, digital teknik och elnät är hyperkänsligt för elektromagnetiska pulser som kan genereras av nukleära explosioner.

Störst är effekten på ett modernt samhälle om en kärnvapenexplosion sker på hög höjd. Då påverkas hela samhället direkt av den radierande elektromagnetiska pulsen som kärnladdningen ger upphov till.

Experter i USA varnar för att en attack mot USA med ett EMP-vapen kan leda till att tiotals miljoner boende i USA kommer att dö inom några veckor. Andra menar att upp till 90% av befolkningen kan dö om infrastrukturen med el och digital kommunikation inte fungerar inom 6 månader.

Effekterna av ett EMP-vapen:

 • Elektronisk kommunikation inkl internet och telefoni slås ut.
 • Matförsörjningen upphör. Mat måste transporteras och förvaras med kyla. Färsk mat ruttnar börjar ruttna snabbt. De flesta har inte mat som räcker mer än en vecka i hemmet.
 • Sjukhus och vårdsystem slutar fungera.
 • Uppvärmning, särskilt elbaserad uppvärmning slås ut. Vintertid fryser människor ihjäl.
 • Fordon av alla de slag stannar. Dagens fordon är fulla med känslig elektronik.
 • Tågtrafiken slås ut.
 • Banker och uttagsautomater slutar fungera, likaså elektroniska pengar.
 • Ett helt lands ekonomi slås ut eftersom ett modernt samhälle kräver fungerande infrastruktur, elektronisk kommunikation och pengatransaktioner.

Listan kan görs mycket längre.

Sammanställning: NewsVoice | Ursprunglig videokälla: Hedge Hog


Så här kan du stötta Newsvoice

 • – Ja, EMP kan vara farliga saker när det hamnar i fel händer bl.a. kan dessa elektromagnetiska pulser manipulera människors nervsystem, här är några olika frekvenser och vad de kan göra på människan: 4,5 Hz utlöser paranoida drag. 6,6 Hz utlöser depression och självmordsbenägenhet. 7,83 Hz mår vi bra av, (den s. k. Schuman-frekvensen). 8 Hz kan få djur att falla i djup sömn. 10,8 Hz utlöser panikkänsla. 11 Hz utlöser maniskt beteende och ångest. 16 Hz kan utlösa epilepsi. 16 – 25 Hz kan vid kraftig effekt vara dödlig. 25 Hz kan orsaka blindhet om strålningen koncentreras mot huvudet, hjärtattack om den riktas mot bröstet.

  The news you need today skriver den 22 april 2018 att president Putin utfärdade en varning till ryska studenter som bor i England att “komma hem omedelbart”. Det beror på att “starka överväganden” har diskuterats i Moskva som säger att England planerar att starta ett kärnvapenkrig. Och för att stoppa detta så planerar Moskva att släppa en kraftig elektro-magnetisk puls, Alabuga EMP-program, över London vilken är tänkt att slå ut all elektricitet i England.

  The news you need today skriver den 24 april 2017 att den massiva geomagnetiska solstormen som slog till mot jorden den 21 april var en lögn av den amerikanska eliten för dölja deras hemliga EMP-experiment.

  The news you need today skriver att Ryssland skickade 17 april 2017, en Tu-95 Bear Strategic Bomber utrustad med Khibiny Electronic Warfare System för att flyga till kanten av NORADs Air Defense Identification Zone i Alaska – och när den ryska bombaren närmade sig ett amerikanskt stridsflygplan då kopplade den på sitt elektroniska supervapen som hade en förödande och förlamande effekt på det amerikanska försvarssystemet, till den grad att inga amerikanska flygplan kunde flyga från Alaskas flygfält dagen efter. USAs försvarsdepartement (Pentagon) blev chockat efter att det ryska “supervapnet” Khibiny Electronic Warfare System framgångsrikt lamslog hela det nordamerikanska rymdförsvarets kommando (NORAD) i Alaska. Denna ryska attack gjordes, skriver The news you need today, eftersom den västerländska eliten så ihärdigt fortsätter med sin negativa propaganda om att Ryssland är det stora hotet mot fred i världen.

  • “Denna ryska attack gjordes, skriver The news you need today, eftersom den västerländska eliten så ihärdigt fortsätter med sin negativa propaganda om att Ryssland är det stora hotet mot fred i världen.”

   – Ja men då är det tur du balanserar upp med positiv propaganda för Ryssland.

 • – Ja, EMP kan vara farliga saker när det hamnar i fel händer bl.a. kan dessa elektromagnetiska pulser manipulera människors nervsystem, här är några olika frekvenser och vad de kan göra på människan: 4,5 Hz utlöser paranoida drag. 6,6 Hz utlöser depression och självmordsbenägenhet. 7,83 Hz mår vi bra av, (den s. k. Schuman-frekvensen). 8 Hz kan få djur att falla i djup sömn. 10,8 Hz utlöser panikkänsla. 11 Hz utlöser maniskt beteende och ångest. 16 Hz kan utlösa epilepsi. 16 – 25 Hz kan vid kraftig effekt vara dödlig. 25 Hz kan orsaka blindhet om strålningen koncentreras mot huvudet, hjärtattack om den riktas mot bröstet.

  The news you need today skriver den 22 april 2018 att president Putin utfärdade en varning till ryska studenter som bor i England att “komma hem omedelbart”. Det beror på att “starka överväganden” har diskuterats i Moskva som säger att England planerar att starta ett kärnvapenkrig. Och för att stoppa detta så planerar Moskva att släppa en kraftig elektro-magnetisk puls, Alabuga EMP-program, över London vilken är tänkt att slå ut all elektricitet i England.

  The news you need today skriver den 24 april 2017 att den massiva geomagnetiska solstormen som slog till mot jorden den 21 april var en lögn av den amerikanska eliten för dölja deras hemliga EMP-experiment.

  The news you need today skriver att Ryssland skickade 17 april 2017, en Tu-95 Bear Strategic Bomber utrustad med Khibiny Electronic Warfare System för att flyga till kanten av NORADs Air Defense Identification Zone i Alaska – och när den ryska bombaren närmade sig ett amerikanskt stridsflygplan då kopplade den på sitt elektroniska supervapen som hade en förödande och förlamande effekt på det amerikanska försvarssystemet, till den grad att inga amerikanska flygplan kunde flyga från Alaskas flygfält dagen efter. USAs försvarsdepartement (Pentagon) blev chockat efter att det ryska “supervapnet” Khibiny Electronic Warfare System framgångsrikt lamslog hela det nordamerikanska rymdförsvarets kommando (NORAD) i Alaska. Denna ryska attack gjordes, skriver The news you need today, eftersom den västerländska eliten så ihärdigt fortsätter med sin negativa propaganda om att Ryssland är det stora hotet mot fred i världen.

  • “Denna ryska attack gjordes, skriver The news you need today, eftersom den västerländska eliten så ihärdigt fortsätter med sin negativa propaganda om att Ryssland är det stora hotet mot fred i världen.”

   – Ja men då är det tur du balanserar upp med positiv propaganda för Ryssland.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *