Robert “Corleone” Aschberg blir Publicistklubbens ordförande

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 10 april 2019
- Torbjörn Sassersson
Robert Aschberg - Bild från TV-serien Trolljägare
Robert Aschberg Publicistklubbens nya ordförande - Bild från TV-serien Trolljägare
Robert Aschberg – Reklambild från TV-serien Trolljägarna

Torbjörn Sassersson, juli 2017, selfieDEBATT. Knappt än en månad efter att Granskning Sverige publicerat ett avslöjande och mindre smickrande reportage om Robert Aschberg reagerar slutligen medieetablissemanget efter en utdragen tystnad. Aschberg belönas med den prestigefyllda posten som Publicistklubbens ordförande.

Därmed har det svenska medieetablissemanget tydligt demonstrerat inför hela det svenska folket att man totalt struntar i vad GS vaskat fram om Aschbergs förflutna. Istället för att följa upp vad GS funnit om Aschberg, hans affärer och minst sagt underliga förehavanden väljer de svenska journalisterna att tiga still och Publicistklubben väljer att belöna Aschberg med en prestigefylld position.

Källa: https://giphy.com/
Källa: Giphy.com

Publicistklubbens ordförande är trendsättare

Budskapet till Sveriges mediekonsumenter och alla journalister med ambitionen att få vara med i finrummen är att det är fritt fram att bedriva en osaklig, egocentrisk, självförhärligande, politiskt vinklad och hänsynslös skjutjärnsjournalistik à la Robert “Corleone” Aschberg. Han hålls nu upp som en förebild och hans gärningar cementerar en pressetik som hittad i vilken auktoritär stat som helst.

Välkommen till ett allt mer förhårdnat Sverige styrt av män och kvinnor utan medkänsla och empatisk förmåga. Vem ska bli nästa offer? Du behöver nog inte vänta länge.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Roger Ahlberg 10 April, 2019 at 00:57

  Lade in denna kommentar under föregående artikel om denne “herre” Som ni kan se gjorde jag detta redan den 10/4. Strax före ett på natten. Noterar att en del av er sökt medlemskap “PK”. Bl.a. Lite för att testa vad det kan ge för utfall. Själv känner jag att medlemskap i samma sällskap som “fallet A”. Får en date med, 10 st. Synnerligen besvikna och arga inlandstaipaner. (världens giftigaste landorm) Att framtå som en klart attraktivare val av sällskap. Fast det är jag det, eljest lägger jag givetvis inga värderingar i hur andra resonerar.

  Jaha. Se där! Då är Robert Aschberg vald till ordförande för publicistklubben. Lämpligt nog förkortat till PK. En händelse som kan tyckas se ut som en tanke. Tja, kan man ge Obama och Kissinger fredspriset, så by all means. Valet av Kissinger förde f.ö. med sig att musikern, matematikern och satirikern Tom Lehrer, som likt Kissinger är av judisk börd. Deklarerade att den utmärkelsen, innebar slutet för den politiska satiren.
  Personligen kan jag inte låta bli att tycka att…..Om detta är det bästa publicistklubben kan åstadkomma,
  för att rehabilitera svenska journalisters med rätta skamfilade rykte. Beträffande, objektivitet, granskande av makten, oberoende, seriositet. Kort sagt allmän trovärdighet och integritet. Så fanns det med förlov sagt rimligen ett gott antal alternativa kandidater. Närmare bestämt ca 11 050 st. På tal om satir. Länkar in den f.d. Ordföranden Anna Hedenmos text ang. PKs mål och mening. Notera såväl pikarna mot de länder och ledare som inte går i Globalisternas ledband. Samt det mest komiska av allt. “Vi slår vakt om det fria ordet”.(Plats för en smiley, med ett leende som inte ens en mor hade kunnat tycka om)
  Uppdaterat:
  Här kommer den utlovande länken. http://www.publicistklubben.se/om-

 • Rättelse: Framstå. Ska det givetvis stå. “Framtå”, är i bästa fall något helt annat.

  Vän av god svenska i skrift. Kan dessutom såväl med rätta som förlov sagt hitta ett och annat,
  fel vad beträffar. Punkt och kommateringar. Ergo lär jag ändå inte vara något PK,
  vill befatta sig med. För dessa tillkortakommanden, ber jag ödmjukast om tillgift.

 • Det tycks, med tanke på Rabanis och Lasse Wilhelmssons redovisning om Aschberg och Expo, såleds finnas många nazi-sionister i publicistklubben. Inget märkligt alls. Det handlar inte om så många medlemmar i klubben.

  Kanske man bör gå med? Jag har ju publicerat en hel del och är för tryckfrihet och yttrandefrihet.

  • Martin, jag har faktiskt redan ansökt om medlemsskap. Ska bli spännande att se motiveringen till varför jag ej blev antagen. Beslut tas på deras nästa styrelsemöte där skurkan Aschberg är ordförande.

   Du borde bli antagen om just tryckfrihet och yttrandefrihet skulle vara PK´s ledstjärna.

 • Publicistklubbens nya ordförande, Robert TrAschberg, är förödande för Publicistklubbens Varumärke.

  Detta gör alla dess medlemmar suspekta.

 • Det blir spännande när kommentarerna kommer att beskriva Aschberg och hans gärningar kopplade till forntiden. Då blir SD ett nys!!!

  • Uschberg kommer att få svårare att hänga ut alternativmedia nu när han är ordförande i publicistklubben. Han lär iaf få lägga sitt basebollträ åt sidan.

   Däremot kan vi nog vänta oss diverse anfall och utfall mot just alternativmedia då dessa inte är köpta av makteliten. Han kommer troligen att hävda att alternativmedia är ett hot mot demokratin. I själva verket menar han då ett hot mot det förjugna MSM.

   Däremot är han för ointelligent för att inse att det blir kontraproduktivt, och han själv kommer att sitta med Svarte Petter i knät. Därmed drar han också med sig hela PK-klubben i sitt förmodligen skapade MSM-träsk.

   Jo det är faktiskt så, de förkortar sin klubb med just PK (Publicistklubben), vilket är oerhört komiskt, just för att det samtidigt för många vakna betyder Politiskt Korrekt. Så ser de flesta på förkortningen. Medan MSM läser förkortningen som Publicistklubben. Skitkomiskt faktiskt!

   Lycka till Uschberg, jag väntar med spänning på den dagen när du knackar på min dörr! Men du vågar inte din lilla yngrygg!

  • Håller med, vad som framkallar ytterligare obehagliga vibrationer är att han defacto har blivit utsedd som ordförande i denna klubb för inbördes beundran.

   Att just Aschberg blivit ordförande är riktigt ruggigt. Inte för att jag själv är rädd för denna lakej, men det faktum att han faktiskt blivit invald som ordförande i PK-klubben säger en del om vårt journalistiska etablisemang.

   Klubben är inget annat än ett verktyg att kuva det svenska folket, och framförallt allternativmedia.

   Gå gärna in på deras hemsida och läs och förundras. Och se bara denna intervju…. man blir ju mörkrädd:

   https://youtu.be/HrEZ9Hm0uWE

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *