Hur hade Säpo reagerat om terrorister monterat 5G sändare överallt?

publicerad 25 maj 2019
- av NewsVoice
Basstation, cellular tower. Foto: Mike Goad.

DEBATT. Föreställd dig ett scenario där en terrororganisation som IS beslutar sig för att i lönndom placera ut mängder av 5G-mikrovågssändare i Norden. Dessa sändare har kontinuerlig sändning i frekvensområden som forskningen kan påvisa är hälsovådlig. Militären i de större nationerna vet att denna typ av strålning kan användas som ”icke dödande vapen” mot människor, djur och natur. IS använder i scenariot tekniken för att påverka och skada människor.

Text: Kalle Hellberg | Basstation (cellular tower). Foto: Mike Goad. Licens: Pixabay.com (free use)

Kalle Hellberg
Kalle Hellberg

Vad skulle vi kalla en utbyggnad enligt ovanstående? Självklart för terrorverksamhet och nog skulle säkerhetspolisen göra allt för att få dessa terrorister bakom lås och bom, eller hur? Det är ju en gigantisk samhällsomstörtande verksamhet som pågår. Ovanstående var en fiktiv beskrivning, men som mycket väl skulle kunna hända, vilket de flesta förstår.

Men nu händer exakt enligt ovanstående! Utplacering av tusentals sk 5G-sändare har påbörjats, vars mikrovågsstrålning kommer att drabba hela befolkningen med skadlig hälsopåverkan, men nu är det inte en erkänd terrororganisation bakom det som sker! Regeringarna i de nordiska nationerna har beslutat att låta industrin placera ut just sådana mikrovågssändare i ofantligt antal, dessa kommer att bestråla medborgarna dygnet runt, och detta utan att någon på något sätt har tagit reda på konsekvenserna!

Statsministrarna begär av sina underlydande att de ska verka för att:

”Ta bort hinder för expansion av 5G-nätverket, särskilt utbyggnad av basstationer och antenner; och uppmuntra och övervaka utvecklingen av 5G”.

Se ministrarnas avsiktsförklaring

Är inte detta anstiftan till terrorverksamhet? Dessa statsministrar är troligen inte ovetande om strålningens hälsopåverkan, ändå förordar de denna utbyggnad och detta endast för att gynna en industris behov av vinster.

Folket i de nordiska länderna har inte fått vara med i detta beslut och media (massmedia) har varit mycket återhållsamma om risker med detta ”icke dödliga vapen”, allt för att bana väg för denna utbyggnad i tysthet. Utplaceringen av dessa basstationer sker utan att medborgarna får vetskap om var och när, precis som om det vore IS som utförde detta jobb.

Så vad ska vi kalla denna verksamhet? Naturligtvis är det samma slags terrorism som om det vore IS bakom utbyggnaden.

Sanningen är ju att detta ”icke dödliga vapen” kommer att bestråla alla medborgare dygnet runt, vare sig man är en lantarbetare, kontorist, polis eller regeringsmedlem. Ändå förordar och underlättar regeringarna denna utbyggnad, politikerna tar alltså beslut som skadar hela den egna befolkningen.

 • Vad bör ske med dem som är anstiftare av terrorverksamhet, ska de inte sitta bakom lås och bom?
 • Eller kommer polismakten i stället, på uppdrag av regeringarna, att bura in de människor som förstår allvaret och själva försöker få stopp på dessa galenskaper, genom att tex sabotera denna utbyggnad?

Jag vet inte, eftersom jag inte får något svar från myndigheten. Den 14:e januari 2019 gjorde jag en anmälan om anstiftan till terrorverksamhet, till SÄPO. De jag anmälde var dåvarande statsministrarna i Norden, Stefan Löven i Sverige, Katrín Jakobsdóttir på Island, Lars Løkke Rasmussen i Danmark, Juha Sipilä i Finland och Erna Solberg i Norge.

Se hela anmälan inkl bilagor som inte nämns i denna artikel

Mina återkommande mail med frågor om vad som händer med min anmälan möttes av SÄPO med total tystnad, inte ett enda svar har jag hittills fått. Så frågan blir, räknas statsministrar som goda terrorister?     

Text: Kalle Hellberg


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: 5G
 • Tack, Kalle Hellberg, för en enormt viktig artikel igen om det destruktiva 5G!
  Jag försöker att sprida dina artiklar så gott jag kan. Vi måste väcka debatt bland folkmassorna så att det kommer till en granskning.

  Alltför mycket har “rullats ut” utan att folket har fått kännedom om det.

  Agendan bakom fjärrstyrda makthavare är inte till folkets väl.

  Klimatbedrägeriet, 5G och Geoengineering måste nå fram till folket.

  Och detta är bara en början.

 • Något säger mig att det snarare var du som hamnat på Säpos radar. Brukar funka så.. Att påminna dem garanterar en plats på deras lista över POIs. Antagligen då som aktivist som kan tänkas sabotera på något sätt. Har du märkt krångel med datorn och uppkopplingen, försvunna dokument och mejl, seg uppkoppling och dator eller att den hänger sig ofta har du en kvittens på ovan sagda.

 • Det finnes ett dokument fra US Defense Intelligence Agency som omtaler forskning på mikrobølger fra russere og øst-europeere. Forskningen omfattet OGSÅ det som hadde med «ikke varme» «non-thermal» å gjøre! Det ble visst så kompliserte og de valgte å IKKE fokusere på det som hadde med non-thermal å gjøre fordi det ville hindre Industrien og det militære!!! De forsket til og med på hunder, hester og mennesker! Det finnes ett dokument fra US Defense Intelligence Agency som omtaler forskning på mikrobølger fra russere og øst-europeere. Forskningen omfattet OGSÅ det som hadde med «ikke varme» «non-thermal» å gjøre! Det ble visst så kompliserte og de valgte å IKKE fokusere på det som hadde med non-thermal å gjøre fordi det ville hindre Industrien og det militære!!! De forsket til og med på hunder, hester og mennesker! https://www.orsaa.org/…/__us_dia_1976_biological…
  Fra en av de første sidene:
  “If the more advanced nations of the West are strict in the enforcement of stringent exposure standards, there could be unfavorable effects on industrial output and military functions.”
  Og fra noen av sidene. (markert med gult m.m.)
  “The effects of radiowaves and microwaves on biological systems have traditionally been separated into two basic classifications. (1) thermal effects, and (2) nonthermal effects. The thermal effects are widely recognized, and the mechanism of action reasonably well understood. Nonthermal effects, however, are controversial since the mechanisms involved are not clearly understood.Det finnes ett dokument fra US Defense Intelligence Agency som omtaler forskning på mikrobølger fra russere og øst-europeere. Forskningen omfattet OGSÅ det som hadde med «ikke varme» «non-thermal» å gjøre! Det ble visst så kompliserte og de valgte å IKKE fokusere på det som hadde med non-thermal å gjøre fordi det ville hindre Industrien og det militære!!! De forsket til og med på hunder, hester og mennesker! https://www.orsaa.org/…/__us_dia_1976_biological…
  Fra en av de første sidene:
  “If the more advanced nations of the West are strict in the enforcement of stringent exposure standards, there could be unfavorable effects on industrial output and military functions.”
  Og fra noen av sidene. (markert med gult m.m.)
  “The effects of radiowaves and microwaves on biological systems have traditionally been separated into two basic classifications. (1) thermal effects, and (2) nonthermal effects. The thermal effects are widely recognized, and the mechanism of action reasonably well understood. Nonthermal effects, however, are controversial since the mechanisms involved are not clearly understood.
  https://www.orsaa.org/uploads/6/7/7/9/67791943/__us_dia_1976_biological_effects_of_electromagnetic_radiation.pdf
  Fra en av de første sidene:
  “If the more advanced nations of the West are strict in the enforcement of stringent exposure standards, there could be unfavorable effects on industrial output and military functions.”
  Og fra noen av sidene. (markert med gult m.m.)
  “The effects of radiowaves and microwaves on biological systems have traditionally been separated into two basic classifications. (1) thermal effects, and (2) nonthermal effects. The thermal effects are widely recognized, and the mechanism of action reasonably well understood. Nonthermal effects, however, are controversial since the mechanisms involved are not clearly understood.

 • Hej Kalle,
  Ditt mejl till Säpo är lika provocerande som mina mejlar till psykiatrin, där jag gång på gång betonar att psykiatrin är ingen vetenskap, där avsaknaden av källkritik och kritiskt analytiskt tänkande upplevs som ett enda stort practical joke (fallet Quick är bara toppen av ett isberg). Och inte jag heller brukar få svar.
  Jag förstår din ilska över Säpos och de nordiska statsministrarnas inkompetens när du kallar dem för terrorister med deras vansinnes 5G strålning som vapen. Men om du skulle ha formulerat dig lite mer ”politiskt korrekt” och förklarat riskerna mer diplomatiskt som Mona Nilsson i ”Ljusglimten”, så fall skulle de säkert tagit till sig dina varningar och svarat på dina brev.
  Men visst, vi får aldrig ge upp inte ens när vi står mitt i 5G strålningen och kollapsar.

 • Vilket rådigt ingripande! Tack! Det här är ju så farligt att det är mycket värre än kärnkraften och den fick man ändå rösta om. Att påföra folk något farligt, som folket bekostar utan att ha blivit tillfrågade, det blir ju som en slags förskingring av allmänna medel och otillbörligt utnyttjande av personer i beroendeställning, om man ska tänka i juridiska termer. Alltså att hade de gjort det som privatpersoner, tagit andras pengar och utnyttjat ett förtroendeuppdrag till att lura någon i beroendeställning, då hade de normalt sett blivit fråntagen uppdraget, fått ett straff samt ett skadeståndskrav på sej. Jag skulle vilja få rösta mot 5G, 3N, AI, robotar, självkörande fordon och kanske mot politikernas höga löner också – om de inte hade så höga löner skulle de leva i samma verklighet som det stora flertalet av människorna i landet, vilket skulle ge dem en bättre beslutsgrund. Hoppas att ditt rådiga ingripande stoppar upp 5G- utbyggnaden i Norden tills man vet att det inte är farligt. Tack igen!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *