Corbett Report: The 911 Whistleblowers – “But someone would have talked”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 september 2019
- NewsVoice redaktion
Ground Zero efter WTC 911 i New York den 16:e september 2001

Medborgarjournalisten James Corbett satte ihop en webbdokumentär “The 911 Whistleblowers” om en rad visselblåsare som trätt fram genom åren för att beskriva en annan bild av terrorattacken den 11 september 2001 i New York (WCT 911) än den officiella “9/11 Commission Report”

–“But someone would have talked,” say the self-styled skeptics who believe the government’s official conspiracy theory of 9/11. But there’s a problem with this logically fallacious non-argument. “Someone” did talk. In fact, numerous people have come out to blow the whistle on the events of September 11, 2001, and the cover-up that surrounds those events. These are the stories of the 9/11 Whistleblowers.” – James Corbett, The Corbett Report

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • När folk säger att ngn skulle ha talat har dom helt rätt, förutsatt att det verkligen dog många väl etablerade individer i byggnaderna. Om dom ist var helt evakuerade och många som eljest skulle ha jobbat där anar att det rörde sig om ett försäkringsbedrägeri är det mindre säkert att dom skulle sticka fram hakan.
  Simon Shack påpekade att det omedelbart dök upp mängder av affischer med bild på ‘saknade’. Alldeles för snabbt och koordinerat enligt Shack. Shack har uppmärksammat
  det enligt honom utbredda bruket av helt fejkade identiteter och datagenererade utseenden av folk som inte existerar och hävdar att det var många bland de påstått omkomna som var av den typen. Det bevisar förstås inte att alla var fejkade och det finns flera som framträtt som sörjande anförvanter. Men det gör det även beträffande andra fall där det, om man bryr sig om fakta, är helt säkert att inga dödades tex i Sandy Hook. Usas eliter är mästare på att skapa illusioner. Shack pekar på att Usas msm var i hög grad medverkande och det är sen 70-talet under Church-utredningen känt att medierna är kraftigt infiltrerade av Cia.
  Shack har också spridit nonsens i andra ämnen men det verkar vara så whistleblowers gör för att slippa repressalier. Dom som är helt seriösa som Thierry Meyssan, tvingas gå i landsflykt. Flera visslare på nätet tycks, enligt min uppfattning, sprida en blandning av seriöst och nonsens.
  Ibland kallas såna för desinformatörer eller kontrollerad opposition men det är inte säkert att det är så enkelt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *