Ny studie visar att alla pelare i WTC byggnad 7 kollapsade samtidigt under attacken 2001

publicerad 10 september 2019
- Torbjörn Sassersson red.
Ben Swann, 10 sep 2019. Foto: TruthinMedia.com

WTC 911. Studien visar att det krävdes en samtidig och kontrollerad demolering av samtliga bärande pelarstrukturer för att få den 47 våningar höga byggnaden WTC byggnad 7 att falla ihop på knappt 10 sekunder rakt ned i sitt eget fotavtryck. En byggnadsbrand har inte de egenskaper som krävs för en sådan perfektion, säger studiens upphovsmän. Ben Swann rapporterar.

Rapporten som kostade 300,000 USD att genomföra kommer från University of Alaska, Fairbanks och arbetet leddes av erfaren expertis. Slutsatserna är resultatet av avancerade datorsimuleringar baserade på konstruktionsritningar från de berörda byggnaderna.

Rapportförfattarna förkastas den officiella rapportens slutsatser (NIST). Den av etablissemanget “godkända” äldre rapporten uppger att byggnad 7 föll ihop pga bränder, inte pelarkollapser.

NewsVoice kommentar

Den lilla skaran av utpekade flygplanskapare som flög in tre av fyra flygplan i tre byggnader: WTC byggnad 1 och 2 (men WTC byggnad 7) samt Pentagon, måste alltså ha haft med sig på marken en grupp av sprängmedelsexperter, med stor erfarenhet, för att lyckas fälla de tre skyskarporna.

Dessa terrorister måste ha haft tillgång, under flera dagar/veckor, till samtliga tre fällda WTC-byggnader för att kunna placera ut sprängmedel och detonationsutrustning. Denna tillgång till lokaler måste ha krävt säkerhetsgranskning och deras intensiva arbete måste ha motiverats internt inför fastighetsägarens administration. Detta ter sig högst osannolikt.

Det fjärde planet “Flight 93” som kapades störtade i Pennsylvania. Det ligger nära till hands att tänka tanken att det planet var avsett för WTC byggnad 7. Trots att planet inte nådde byggnad 7 valde ansvariga bakom fällningen att i så fall ändå iscensätta sprängningarna av samtliga bärande pelare i byggnaden, varpå huset kollapsade.

Enligt andra källor var planets destination Vita Huset eller Kapitolium.

Samma dag som attacken skedde, den 11 september 2001, lanserade Washington slogan “War on terror” vilken de senaste 18 åren har använts som anledning att bedriva krig i en rad länder i Mellanöstern. Andra menar att kriget även var ett “War on Islam”.

Krigen i Mellanöstern har sedan lett till enorma migrationer från krigshärjade områden till Europa, varpå EU (en ekonomisk motpart till den Nordamerikanska regionen) fått enorma ekonomiska problem och därtill ihållande politiska konflikter mellan individer, grupper och partier.

Text: Torbjörn Sassersson, uppd. kl 22:56, 10 sep, 2019

Källor

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Agenter som sannolikt kände till eventet, firade detta och hade order att dokumentera eventet.
  https://www.democracynow.org/2007/2/8/cheering_movers_and_art_student_spies

  Är det förvånande att agenter gör bort sig? Nej. Sannolikt var inte hög intelligens ett krav för uppdraget.

  I övrigt så anser jag att Veterans Today är en desinformationskanal. De försöker i detta fall sannolikt sprida extremt tokiga teorier som saknar verklighetsförankring, för att vilseleda de sökande, samt få de sidor där det länkas till dem att framstå som lika galna.

  • Om du syftar på Anna Fs länk till VT så framgår det där att dom anser deras egna sen länge publicerade material om 9/11 går mkt längre än den rapport dom citerar där.
   Vidare har VTs Gordon Duff för länge sen gått ut helt öppet med att dom publicerar 40% desinfo för sin egen säkerhets skull. Folk som i likhet med dom är associerade med underrättelseorganisationer har en sorts oskriven lag om att agera så för att i gengäld våga ta upp mkt känsliga ämnen. Jag tror man kan hitta många exempel på nätet där liknande oskrivna regler följs. Men trots det är det nog ändå en förbättring jämfört med både medierna och de etablerade historikerna som konsekvent undviker att granska eliterna.

 • Fiskargubben 11 September, 2019 at 21:00

  Du skrev: “..Bin, bin Laden, Marmeladen, avlivades tidigt, sade en kvinnlig pakistansk politiker …”

  Det var ju ingen mindre än Benazir Butto. Hon säger en bit in i intervjuan att Bin laden blev mördad, långt innan Seal Team Six sades ha skjutit Bin Laden i Abottabad.

  • Så var det, Torbjörn. Till min stora irritation har jag börjat glömma namn. Hennes far hängdes väl? Kompis med Palme?

   Jag har av någon begåvats med ett foto av Ernest Hemingway, en stor författare med ett olyckligt slut. Lustigt. Mina böcker publiceras inte och på TV har jag bara varit en gång och det minns ingen människa. Lika bra, eftersom jag verkar underifrån som medlem av den svenska kristna katakombkyrkan i denna svåra tid.

   Tack att du släppte fram artikeln en dag före denna den 11 september i nådens år 2019. Du fick mig att minnas vad jag trodde att jag hade glömt bort.

   • Tragiskt med den här modiga kvinnan som mördades, som så många andra som inte “passar in”.
    Fiskargubben, jag börjar känna mig som en sån där som förföljer någon man gillar !(prata om att glömma ord och namn ),
    Jag har ingen egen färdig teori om vad som verkligen hände 9/11. Men att mycket i den officiella versionen känns märkligt håller jag med om. Som det där med passen t ex som mirakulöst låg hela och tydliga nedanför den raserade byggnaden. Och att ett plan skulle lyckats flyga så lågt som det vid Pentagon . Har också läst någonstans att passagerarlistor försvunnit, om det nu stämmer.
    Att du fått ett foto av Hemingway är ju lustigt, men beror nog på din signatur antar jag. Skrev inte han ” Den gamle och havet ” ? Någon har fantiserat ihop den boken med dig utan din vetskap.

    Lite OT ; Men jag blir bedrövad när jag läser att du skrivit böcker som inte publicerats. Du som verkar ha kunskap om så mycket många av oss inte känner till.

    • Det enda jag vet säkert om 911 är att den officiella historien inte stämmer. CNN fick visst tag på passagerarlistorna, men hemlighöll dem åtminstone en tid.

     Tack, eva-marie. Nu förstår jag kopplingen till Hemingway. Han skrev intressanta böcker om Europa. Den gamle var väl portugis?

     Mina böcker är för kristna eller för svenska. En av mina vänner skriver intressanta historieböcker och måste trycka dem själv. Jag har fått veta att det är ett framgångsrecept att vara kändis och skriva om sina neuroser. En kristen patriotisk man är inte alltid välkommen. På nätet kan jag skriva av mig och det är nog det jag ska göra.

 • Jag tro att Mossad/Israel är huvudspelaren bakom det hela. Hela grejen med de fem israelerna som var där och filmade och firade – och de misstag de gjorde. Tex genom att ringa och larma och prata om en vit van med palestinier på väg mot en tunnel… där polisen svarade med att spärra av ALLA tunnlar, och istället ta inringsgruppen självt, fem Mossadmän. Det var förvirrat genom olika vittnesmål och man tror väl nu att det var två van.

  Chefen för deras bolag drog direkt till Israel och lämnade de andra i sticket i USA. Vad de fem sagt i Israel och vad Netanyahu sa om hur bra det var för Israel… tror jag pekar mot dom själva.

 • Det är ingen tvekan är att 9/11 den största kriminella händelsen i modern tid. Det finns en tid före…..och en efter! Vi kan vara överens om att den officiella Versionen är en stor fet lögn men det för inte närmare oss till sanningen om inte tillvägagångssättet synas i detaljer! Det finns flera alternativ hur det har gått till men den senaste bekräftar något som kärnfysiker har länge varit överens om. Heinz Pommer är en tysk fysiker och den artikeln är hittills det bästa att tillgå i ämnet:

  https://www.veteranstoday.com/2019/09/11/the-real-crimes-of-9-11/

 • En arbetskamrat berättade att de två tornen hade fallit. Jag förstod ingenting och lämnade över till amerikanerna. Vi gav de döda tre minuters tystnad. Några hoppade från hög höjd, berättar rysk TV.

  Jag har tidigare berättat att Gemini, tvillingarna, av några anses vara en symbol för USA. 911 var ett angrepp på USA:s makt och även militärt. Den tanken får stöd av den nya multipolära världen där USA tvingas banta, men fortsatt kommer att vara viktigt.

  Berättelsen om de dansande israelerna kontrades med en om dansande muslimer. USA drevs till den ena dumheten efter den andra. Jag tror allt byggde på lögn och utan moral misslyckas vi. Ondskan kan bara bryta ned, inte bygga upp.

  Jag läste en gång vad Roosefelt och Churchill sade före Pearl Harbour. De ville ha krig. Jag hörde också om ett samtal mellan Bush den äldre och familjen Gambino. Vi fick veta mycket när Internet var ungt.

  Bin, bin Laden, Marmeladen, avlivades tidigt, sade en kvinnlig pakistansk politiker och hon avrättades snabbt. Andra säger att han dog av sin njursjukdom. Själv var han sur över den klena muslimska moralen under ett stort bombanfall på en djup grotta. bin besökte Sverige och imponerades av kyska blyga jungfrur. Han gillade att plåga serbiska poliser i Jugoslavien. Jag tror det var han som sade att ryska soldater var tuffa när de torterades i Afganistan.

  Det blev som jag trodde. Bolton fick foten. Några kallar honom valross. Får man säga att en kvinna ser ut som en häst? Nej, det är ju sexism. Nu är det bara Pompeo och Pence kvar, men det är nog svårt att sparka en vicepresident.

  En republikansk höjdare såg lycklig ut när han just hade förlorat sin hustru i det plan som troligen sköts ned. Såna ögonblicksbilder talar också.

  Det plan eller den missil som skadade Pentagon var riktat mot en avdelning där Pentagons finanser förstördes.

 • Jag vet inte om det finns solklara bevis för att Mossad/Israel var inblandat i WTC 911, men jag fick nyligen höra via en mycket insatt källa att Mossad säljer sina övervaknings-tjänster till andra länders regimer. Det var lite förvånansvärt, men det ligger helt i linje med att amerikanska NSA säljer sina tjänster till allierade kunder runt om i världen men f.f.a. till amerikanska myndigheter och företag.

  Så att Mossad kontrakterats för att fälla WTC är inte alls otänkbart, men vem var i.s.f. beställaren, vem betalade för jobbet?

  En annan fråga, varför var det bara saudier som var flygplanskapare?

  Var Saudi den intressent som betalade för hela spektaklet? Och i så fall, varför?

  • @T Sassersson Jag tror att Christopher Bollyn har plöjt igenom det här i “Solving 911- The deception that changed the world”. Denna finns att ladda ner som PDF. Fanns i alla fall (jag kan maila över den annars). Här kan man t ex läsa:

   “The discovery that Goff was actually the key person at Ptech, that he was Ptech’s
   original marketing director, and that he was the person responsible for “procuring”
   software for Ptech should have demolished the Arab myth. My revelation that Goff was
   working for Guardium, a software company run by Israeli military intelligence officers,
   was ignored by the “whistle blowers” who had pushed the Arab myth, as well as by
   supposedly non-partisan investigators of 9-11. The Ptech-Guardium connection
   through Michael Goff, however, is a key link to the terror structure behind 9-11. Ptech
   enterprise software, which has spy, surveillance, and intervention capabilities –
   according to “experts” like Singh – was running on nearly all of U.S. government
   computer networks at the time of 9-11.
   Goff, who had procured all software for the “Arab-owned” Ptech and who had been
   responsible for marketing Ptech’s enterprise software, went on to work for Guardium, a
   company that is a branch of the research and development department of the Israeli Air
   Force. What’s the connection?”

 • Agenter som sannolikt kände till eventet, firade detta och hade order att dokumentera eventet.
  https://www.democracynow.org/2007/2/8/cheering_movers_and_art_student_spies

  Är det förvånande att agenter gör bort sig? Nej. Sannolikt var inte hög intelligens ett krav för uppdraget.

  I övrigt så anser jag att Veterans Today är en desinformationskanal. De försöker i detta fall sannolikt sprida extremt tokiga teorier som saknar verklighetsförankring, för att vilseleda de sökande, samt få de sidor där det länkas till dem att framstå som lika galna.

  • Om du syftar på Anna Fs länk till VT så framgår det där att dom anser deras egna sen länge publicerade material om 9/11 går mkt längre än den rapport dom citerar där.
   Vidare har VTs Gordon Duff för länge sen gått ut helt öppet med att dom publicerar 40% desinfo för sin egen säkerhets skull. Folk som i likhet med dom är associerade med underrättelseorganisationer har en sorts oskriven lag om att agera så för att i gengäld våga ta upp mkt känsliga ämnen. Jag tror man kan hitta många exempel på nätet där liknande oskrivna regler följs. Men trots det är det nog ändå en förbättring jämfört med både medierna och de etablerade historikerna som konsekvent undviker att granska eliterna.

 • Det finns böcker som beskriver vilka som skapar dessa attentat, krig och allt annat elände som sker
  här i Sverige och runt om på planeten. Dessa författare är “bannlysta” och återfinns alltså inte på
  våra bibliotek. Jag läste t.ex Jyri linas böcker “Världsbyggarnas bedrägeri” och “I Skorpionens tecken”.
  Paul Rassanier vars böcker (på svenska) verkar omöjliga att få tag på.
  Jyrgen (Tyskt Y) Graf ytterligare en författare vars verk verkar vara väldigt svårfunna. Finkelstein, vars föräldrar överlevde
  det som nazisterna påstås ha skapat, är portförbkuden i Israel, trots att han är jude.
  Christopher Bollyn finns (än så länge) på youtube.com. “Generalens son” är titeln på en annan kritisk
  innevånare (tror jag) i Israel.
  Dessa Världsbyggare som har nästan all media i sin hand och äger de största bankerna m.m. förgiftar
  vår tillvaro på nästan alla plan, börjar tappa mark och det är sannerligen på tiden att de gör så.
  Det krävs en Integritet av våra styrande för att stoppa detta vansinne. Är det någon som tror att vår regering har denna integritet ?

 • Fiskargubben 11 September, 2019 at 21:00

  Du skrev: “..Bin, bin Laden, Marmeladen, avlivades tidigt, sade en kvinnlig pakistansk politiker …”

  Det var ju ingen mindre än Benazir Butto. Hon säger en bit in i intervjuan att Bin laden blev mördad, långt innan Seal Team Six sades ha skjutit Bin Laden i Abottabad.

  • Så var det, Torbjörn. Till min stora irritation har jag börjat glömma namn. Hennes far hängdes väl? Kompis med Palme?

   Jag har av någon begåvats med ett foto av Ernest Hemingway, en stor författare med ett olyckligt slut. Lustigt. Mina böcker publiceras inte och på TV har jag bara varit en gång och det minns ingen människa. Lika bra, eftersom jag verkar underifrån som medlem av den svenska kristna katakombkyrkan i denna svåra tid.

   Tack att du släppte fram artikeln en dag före denna den 11 september i nådens år 2019. Du fick mig att minnas vad jag trodde att jag hade glömt bort.

   • Tragiskt med den här modiga kvinnan som mördades, som så många andra som inte “passar in”.
    Fiskargubben, jag börjar känna mig som en sån där som förföljer någon man gillar !(prata om att glömma ord och namn ),
    Jag har ingen egen färdig teori om vad som verkligen hände 9/11. Men att mycket i den officiella versionen känns märkligt håller jag med om. Som det där med passen t ex som mirakulöst låg hela och tydliga nedanför den raserade byggnaden. Och att ett plan skulle lyckats flyga så lågt som det vid Pentagon . Har också läst någonstans att passagerarlistor försvunnit, om det nu stämmer.
    Att du fått ett foto av Hemingway är ju lustigt, men beror nog på din signatur antar jag. Skrev inte han ” Den gamle och havet ” ? Någon har fantiserat ihop den boken med dig utan din vetskap.

    Lite OT ; Men jag blir bedrövad när jag läser att du skrivit böcker som inte publicerats. Du som verkar ha kunskap om så mycket många av oss inte känner till.

    • Det enda jag vet säkert om 911 är att den officiella historien inte stämmer. CNN fick visst tag på passagerarlistorna, men hemlighöll dem åtminstone en tid.

     Tack, eva-marie. Nu förstår jag kopplingen till Hemingway. Han skrev intressanta böcker om Europa. Den gamle var väl portugis?

     Mina böcker är för kristna eller för svenska. En av mina vänner skriver intressanta historieböcker och måste trycka dem själv. Jag har fått veta att det är ett framgångsrecept att vara kändis och skriva om sina neuroser. En kristen patriotisk man är inte alltid välkommen. På nätet kan jag skriva av mig och det är nog det jag ska göra.

 • Jag tro att Mossad/Israel är huvudspelaren bakom det hela. Hela grejen med de fem israelerna som var där och filmade och firade – och de misstag de gjorde. Tex genom att ringa och larma och prata om en vit van med palestinier på väg mot en tunnel… där polisen svarade med att spärra av ALLA tunnlar, och istället ta inringsgruppen självt, fem Mossadmän. Det var förvirrat genom olika vittnesmål och man tror väl nu att det var två van.

  Chefen för deras bolag drog direkt till Israel och lämnade de andra i sticket i USA. Vad de fem sagt i Israel och vad Netanyahu sa om hur bra det var för Israel… tror jag pekar mot dom själva.

 • Det är ingen tvekan är att 9/11 den största kriminella händelsen i modern tid. Det finns en tid före…..och en efter! Vi kan vara överens om att den officiella Versionen är en stor fet lögn men det för inte närmare oss till sanningen om inte tillvägagångssättet synas i detaljer! Det finns flera alternativ hur det har gått till men den senaste bekräftar något som kärnfysiker har länge varit överens om. Heinz Pommer är en tysk fysiker och den artikeln är hittills det bästa att tillgå i ämnet:

  https://www.veteranstoday.com/2019/09/11/the-real-crimes-of-9-11/

 • En arbetskamrat berättade att de två tornen hade fallit. Jag förstod ingenting och lämnade över till amerikanerna. Vi gav de döda tre minuters tystnad. Några hoppade från hög höjd, berättar rysk TV.

  Jag har tidigare berättat att Gemini, tvillingarna, av några anses vara en symbol för USA. 911 var ett angrepp på USA:s makt och även militärt. Den tanken får stöd av den nya multipolära världen där USA tvingas banta, men fortsatt kommer att vara viktigt.

  Berättelsen om de dansande israelerna kontrades med en om dansande muslimer. USA drevs till den ena dumheten efter den andra. Jag tror allt byggde på lögn och utan moral misslyckas vi. Ondskan kan bara bryta ned, inte bygga upp.

  Jag läste en gång vad Roosefelt och Churchill sade före Pearl Harbour. De ville ha krig. Jag hörde också om ett samtal mellan Bush den äldre och familjen Gambino. Vi fick veta mycket när Internet var ungt.

  Bin, bin Laden, Marmeladen, avlivades tidigt, sade en kvinnlig pakistansk politiker och hon avrättades snabbt. Andra säger att han dog av sin njursjukdom. Själv var han sur över den klena muslimska moralen under ett stort bombanfall på en djup grotta. bin besökte Sverige och imponerades av kyska blyga jungfrur. Han gillade att plåga serbiska poliser i Jugoslavien. Jag tror det var han som sade att ryska soldater var tuffa när de torterades i Afganistan.

  Det blev som jag trodde. Bolton fick foten. Några kallar honom valross. Får man säga att en kvinna ser ut som en häst? Nej, det är ju sexism. Nu är det bara Pompeo och Pence kvar, men det är nog svårt att sparka en vicepresident.

  En republikansk höjdare såg lycklig ut när han just hade förlorat sin hustru i det plan som troligen sköts ned. Såna ögonblicksbilder talar också.

  Det plan eller den missil som skadade Pentagon var riktat mot en avdelning där Pentagons finanser förstördes.

 • Jag vet inte om det finns solklara bevis för att Mossad/Israel var inblandat i WTC 911, men jag fick nyligen höra via en mycket insatt källa att Mossad säljer sina övervaknings-tjänster till andra länders regimer. Det var lite förvånansvärt, men det ligger helt i linje med att amerikanska NSA säljer sina tjänster till allierade kunder runt om i världen men f.f.a. till amerikanska myndigheter och företag.

  Så att Mossad kontrakterats för att fälla WTC är inte alls otänkbart, men vem var i.s.f. beställaren, vem betalade för jobbet?

  En annan fråga, varför var det bara saudier som var flygplanskapare?

  Var Saudi den intressent som betalade för hela spektaklet? Och i så fall, varför?

  • @T Sassersson Jag tror att Christopher Bollyn har plöjt igenom det här i “Solving 911- The deception that changed the world”. Denna finns att ladda ner som PDF. Fanns i alla fall (jag kan maila över den annars). Här kan man t ex läsa:

   “The discovery that Goff was actually the key person at Ptech, that he was Ptech’s
   original marketing director, and that he was the person responsible for “procuring”
   software for Ptech should have demolished the Arab myth. My revelation that Goff was
   working for Guardium, a software company run by Israeli military intelligence officers,
   was ignored by the “whistle blowers” who had pushed the Arab myth, as well as by
   supposedly non-partisan investigators of 9-11. The Ptech-Guardium connection
   through Michael Goff, however, is a key link to the terror structure behind 9-11. Ptech
   enterprise software, which has spy, surveillance, and intervention capabilities –
   according to “experts” like Singh – was running on nearly all of U.S. government
   computer networks at the time of 9-11.
   Goff, who had procured all software for the “Arab-owned” Ptech and who had been
   responsible for marketing Ptech’s enterprise software, went on to work for Guardium, a
   company that is a branch of the research and development department of the Israeli Air
   Force. What’s the connection?”

 • En jämförelse om tid! För 18 år sedan kom nyheten om att WTC 7 hade rasat, men den sågs i bakgrunden hos nyhetsankaret. Hon var 20 min för tidigt ute med “nyheten”. 18 år har gått och man måste puffa på fortfarande om den bluffen.
  Sedan har vi en annan bluff, Greta Klimat. Hon blir världskändis på en månad med att ha gjort ingenting mer än att sitta på en trappa?
  Vem har kontroll?

 • Det finns böcker som beskriver vilka som skapar dessa attentat, krig och allt annat elände som sker
  här i Sverige och runt om på planeten. Dessa författare är “bannlysta” och återfinns alltså inte på
  våra bibliotek. Jag läste t.ex Jyri linas böcker “Världsbyggarnas bedrägeri” och “I Skorpionens tecken”.
  Paul Rassanier vars böcker (på svenska) verkar omöjliga att få tag på.
  Jyrgen (Tyskt Y) Graf ytterligare en författare vars verk verkar vara väldigt svårfunna. Finkelstein, vars föräldrar överlevde
  det som nazisterna påstås ha skapat, är portförbkuden i Israel, trots att han är jude.
  Christopher Bollyn finns (än så länge) på youtube.com. “Generalens son” är titeln på en annan kritisk
  innevånare (tror jag) i Israel.
  Dessa Världsbyggare som har nästan all media i sin hand och äger de största bankerna m.m. förgiftar
  vår tillvaro på nästan alla plan, börjar tappa mark och det är sannerligen på tiden att de gör så.
  Det krävs en Integritet av våra styrande för att stoppa detta vansinne. Är det någon som tror att vår regering har denna integritet ?

 • Några ytterligare detaljer angående WTC.
  1. Inget “huvud rullade” när Amerikanska försvaret misslyckades försvara sitt land.
  2. Dansande Israeler under 9/11 sade senare i Israelisk TV att de var i USA för att dokumentera attentatet, vilket tyder på förhandskunskap.
  3. Silverstein, ägaren av WTC, hade nya ritningar på byggnaderna år 2000.
  4. Hela WTC utraderat, vilket är 7 byggnader. Kringliggande byggnader tar bara lite skada.
  5. En försäkring mot terrorattentat skrevs just före attacken.
  6. Silverstein skulle till tandläkaren just den morgonen 9/11. (Vilken tur man kan ha, ha, ha, ha)
  7. Silverstein sade i ett program som kallades “America rebuilds” angående WTC7 “Pull it” eftersom, enligt vad han menade, byggnaden skulle falla på grund av elden. Senare förtydligade/ändrade han sitt uttalande att barandkåren skulle dras tillbaka för deras säkerhet. (Ungefär som om han har den myndigheten över brandkåren eller kunskapen om byggnadens stabilitet när han han var annorstädes med tandläkarbedövning i kroppen). “Pull it” betyder tryck ner handtaget och utför explosionen i samband med demolering av byggnader.
  8. “Flygplanet” som träffade pentagon hade tydligen inga vingar. Ändå kunde det göra en avancerad flygning för att kunna träffa byggnaden. Väldigt skickligt av nyflygutbildade flygkapare må jag säga.
  9. Bilder på installeringen av bomberna i WTC torn 1 eller 2 finns tillgängliga.
  10. Bombhundar var inte tillåtna i WTC efter bombinstallationen.
  11. “Det fjärde planet” blev en grop i marken utan vrakdelar.
  12. Gnistor sprutar tydligt ut ifrån ett hörn av WTC av WTC 1 eller 2.
  13. BBC sade i livesändning att WTC7 redan hade fallit när det fortfarande stod. Det föll inte förrän 20 minuter senare.
  14. Norad stands down.
  15. George Bush ser på framtida TV i en skola i Florida hur ett flygplan flyger in i ett av tornen, något som först visades dagen efter.
  16. En av “flygkaparna” lever fortfarande.
  17. Krig mot terrorism startas med att man börjar att slakta folket i irak.
  18. Wikileaks och Julian Assange berättar om det som sker och blir bedragen av Svenska, Engelska, Australienska regeringarna men framför allt i USA som vill se honom död, i alla fall sades det så frekvent ifrån “höga” herrar på Amerikansk TV under en period. Det var därför han bodde på Eucadors ambassad i en massa år som politisk flykting.

  Det finns mer, men jag har inte lust att skriva mer…

  De som fortfarande tror på den officiella verisionen blir lurad gång på gång men har själv ingen aning om det dem blir det.

  • ”Planet” mot Pentagon måste ha flugit in mot byggnaden parallellt med marken, på 5-6 meters höjd. Betänk vilken inflygningssträcka det skulle ha krävt, plus att inga hinder längs den vägen kan ha funnits för att göra det möjligt. Dessutom var planet spårlöst borta, vilket har förklarats med att planet haft så hög fart att allt försvann (!).
   Men på så låg höjd är det inte fysiskt möjligt att köra ett plan så fort, luften är för tjock….

  • Det är mycket som inte stämmer med den officiella sagoberättelsen. Men angående de dansande israelerna så är det ju löjligt att tro att tre Mossad-agenter i ett sånt läge skulle dansa runt, göra “high five” och flasha med tändare om det inte var just för att dra till sig uppmärksamhet. Alla länders säkerhetstjänster har ett ytterst diskret agerande, speciellt när de håller på med djävulskap av den här kalibern, så det här var ett hundraprocentigt medvetet agerande som bara en blind hade kunnat bortse ifrån. Den godtrogna massan tror fortfarande på skyldiga grott-talibaner och de lite mer semivakna på Israel/Mossad. Vilket troligtvis betyder att det är någon helt annan aktör som verkligen ligger bakom det hela.

    • Hela den här otroliga sagan är full av små brödsmulor-stickspår som spretar åt alla håll. Vad som verkligen hände eller vem som ligger bakom kommer vi troligtvis aldrig få veta. Men att den officiella historien är rent skitsnack är ju helt uppenbart. Om ett lands ledning som myndigheter pushar en helt falsk historia så säger det allt om budbäraren och det i sig är det viktigaste budskapet.

 • Jag är helt övertygad om att 9/11 Var en välplanerad false fälg attack för att starta kriget The War on Terror. PNAC planen 1998 är väldigt avslöjande och den kontrollerade sprängning av WTC7 bevisar det. Sedan har alla krig i Amerikansk historia alltid startats med en false flag enligt General Major Smedley Butley i boken War i a racket. Christopher Bollyn är en av de bästa 9/11 analytikerna tycker jag. Inget tyder på att detta enorma brott kommer att klaras upp och de skyldiga straffas.

  • Den omedelbara följden av 9/11 var att man angrep Irak. Det refererar man oftast till. Men vad de flesta missar är att 9/11 blev ett argument för att riva upp ABM-avtalet (dvs de gamla SALT-avtalen) med Ryssland! USA/NATO fick ytterligare alibi att tränga vidare österut, för att ringa in Ryssland (som också blev en sk. ”skurkstat”). Jag skrev om detta här på NV:
   https://newsvoice.se/2017/07/analys-av-putin-intervjuerna-med-oliver-stone/

   • Ursäkta att jag är petig, Perra J, men det var Afghanistan, som först fick på käften, redan efter nån’ månad efter 9/11, trots att talibanerna lovade att utlämna Osama bin Laden till USA, bara dom erhöll någon form av dokumentation som pekade på att ObL var terror-bossen. Visst, den kommer blev svaret. Fast några dokument hann inte fram, innan bombmattorna från B-52:orna föll ned över bergsmassiven i Afghanistan, i vars grottor bin Laden sades ha dirigerat sin Flying Circus ifrån, under Muhammed Atta’s ledarskap, vid flygraiderna mot NY och Pentagon. F ö har aldrig någon som helst 9/11-dokumentation anlänt poste restante till Kabul ifrån US State Dept. USA fick ett nytt krig, det längsta USA har upplevt någonsin. HSB förklarade härhemma att vi skulle bistå i krigföringen, förutsatt att den blev både kortvarig och utfördes proportionellt (gentlemannamässigt, alltså). Ingetdera blev ju fallet; men Charlie Bult fixade rekordsnabbt fram stålar till ett flertal dyra Blackhawks, så att svensk trupp skulle kunna uppträda ståndsmässigt, under US ledarskap, som vi ju inte gjorde i början av kriget. Tio år senare var vi på G igen, nu i Libyen och med eget nytt fint materiel, då äntligen S:et i JAS39 Gripen marknadsfördes för en internationell publik.
    Hillary Clinton sammanfattade det med ett hånflin, när hon yttrade: we came, we saw, he died – om den rektalt spetsade Gaddafi.
    Jovisst, vi NATO-partners, befriade libyerna …… från sin olja …..som gick till franska Total.

   • @Ulf Du har naturligvis rätt, det var Afghanistan först, där ja. Man det förändrar inte min poäng, som är att USA rev upp ABM-avtalet pga 911 och Ryssland i ett huj blev en av “skurkstaterna”. Det som skedde senare i Ukraina är alltså en klar konsekvens av 911. Det är det nog dock inte många unga som kan se.
    Intressant att du gör den “till synes” långsökta kopplingen till Bolsjevismen 1917. Det vittnar om att du fattat det här. Den som inte förstått krafterna bakom ryska revolutionen kan heller inte förstå nåt annat som senare hänt, inklusive WW2, Hitler, Israel, FN och 911.

 • En jämförelse om tid! För 18 år sedan kom nyheten om att WTC 7 hade rasat, men den sågs i bakgrunden hos nyhetsankaret. Hon var 20 min för tidigt ute med “nyheten”. 18 år har gått och man måste puffa på fortfarande om den bluffen.
  Sedan har vi en annan bluff, Greta Klimat. Hon blir världskändis på en månad med att ha gjort ingenting mer än att sitta på en trappa?
  Vem har kontroll?

 • Några ytterligare detaljer angående WTC.
  1. Inget “huvud rullade” när Amerikanska försvaret misslyckades försvara sitt land.
  2. Dansande Israeler under 9/11 sade senare i Israelisk TV att de var i USA för att dokumentera attentatet, vilket tyder på förhandskunskap.
  3. Silverstein, ägaren av WTC, hade nya ritningar på byggnaderna år 2000.
  4. Hela WTC utraderat, vilket är 7 byggnader. Kringliggande byggnader tar bara lite skada.
  5. En försäkring mot terrorattentat skrevs just före attacken.
  6. Silverstein skulle till tandläkaren just den morgonen 9/11. (Vilken tur man kan ha, ha, ha, ha)
  7. Silverstein sade i ett program som kallades “America rebuilds” angående WTC7 “Pull it” eftersom, enligt vad han menade, byggnaden skulle falla på grund av elden. Senare förtydligade/ändrade han sitt uttalande att barandkåren skulle dras tillbaka för deras säkerhet. (Ungefär som om han har den myndigheten över brandkåren eller kunskapen om byggnadens stabilitet när han han var annorstädes med tandläkarbedövning i kroppen). “Pull it” betyder tryck ner handtaget och utför explosionen i samband med demolering av byggnader.
  8. “Flygplanet” som träffade pentagon hade tydligen inga vingar. Ändå kunde det göra en avancerad flygning för att kunna träffa byggnaden. Väldigt skickligt av nyflygutbildade flygkapare må jag säga.
  9. Bilder på installeringen av bomberna i WTC torn 1 eller 2 finns tillgängliga.
  10. Bombhundar var inte tillåtna i WTC efter bombinstallationen.
  11. “Det fjärde planet” blev en grop i marken utan vrakdelar.
  12. Gnistor sprutar tydligt ut ifrån ett hörn av WTC av WTC 1 eller 2.
  13. BBC sade i livesändning att WTC7 redan hade fallit när det fortfarande stod. Det föll inte förrän 20 minuter senare.
  14. Norad stands down.
  15. George Bush ser på framtida TV i en skola i Florida hur ett flygplan flyger in i ett av tornen, något som först visades dagen efter.
  16. En av “flygkaparna” lever fortfarande.
  17. Krig mot terrorism startas med att man börjar att slakta folket i irak.
  18. Wikileaks och Julian Assange berättar om det som sker och blir bedragen av Svenska, Engelska, Australienska regeringarna men framför allt i USA som vill se honom död, i alla fall sades det så frekvent ifrån “höga” herrar på Amerikansk TV under en period. Det var därför han bodde på Eucadors ambassad i en massa år som politisk flykting.

  Det finns mer, men jag har inte lust att skriva mer…

  De som fortfarande tror på den officiella verisionen blir lurad gång på gång men har själv ingen aning om det dem blir det.

  • “Planet” mot Pentagon måste ha flugit in mot byggnaden parallellt med marken, på 5-6 meters höjd. Betänk vilken inflygningssträcka det skulle ha krävt, plus att inga hinder längs den vägen kan ha funnits för att göra det möjligt. Dessutom var planet spårlöst borta, vilket har förklarats med att planet haft så hög fart att allt försvann (!).
   Men på så låg höjd är det inte fysiskt möjligt att köra ett plan så fort, luften är för tjock….

  • Det är mycket som inte stämmer med den officiella sagoberättelsen. Men angående de dansande israelerna så är det ju löjligt att tro att tre Mossad-agenter i ett sånt läge skulle dansa runt, göra “high five” och flasha med tändare om det inte var just för att dra till sig uppmärksamhet. Alla länders säkerhetstjänster har ett ytterst diskret agerande, speciellt när de håller på med djävulskap av den här kalibern, så det här var ett hundraprocentigt medvetet agerande som bara en blind hade kunnat bortse ifrån. Den godtrogna massan tror fortfarande på skyldiga grott-talibaner och de lite mer semivakna på Israel/Mossad. Vilket troligtvis betyder att det är någon helt annan aktör som verkligen ligger bakom det hela.

    • Hela den här otroliga sagan är full av små brödsmulor-stickspår som spretar åt alla håll. Vad som verkligen hände eller vem som ligger bakom kommer vi troligtvis aldrig få veta. Men att den officiella historien är rent skitsnack är ju helt uppenbart. Om ett lands ledning som myndigheter pushar en helt falsk historia så säger det allt om budbäraren och det i sig är det viktigaste budskapet.

 • Påminner om att det idag är 18 år sedan världen förändrades stort; även här i Sverige. Sedan 9/11 lever vi härstädes i en feministisk bolsjevik-diktatur. Jag kallar den för “bolsjevik-“, då den har tillkommit via samma kraftfält, som 1917 skapade den ryska oktoberrevolutionen. En uppenbar skillnad är naturligtvis, att 9/11-putschen inte uppfattas som en revolution, liksom statskuppen i Dallas i november 1963, inte heller har uppfattats som det, den faktiskt var.
  Jag har nu på morgonen lyssnat på SR P1, men inte har man där kommenterat årsdagen, vilket ju var förväntat. Istället upprepades åtskilliga gånger de främlingsfientliga mord som ägt rum i Sydafrika på sista tiden mot besökande nigerianer och utländska affärsidkare. Mycket tomt prat innan det erkändes att det rörde sig om mord på svarta från svarta. Bra att man dock tar’ bladet från munnen, något man sällan gör på SR/P1, när det gäller svarta som mördar vita, inte minst vita farmare (boer/Bauer).

  Åter till ämnet: 9/11. Jovisst avslöjar hela WTC7-hanteringen, att terror-attackerna mot NY och D.C. var egna skapade psyk-operationer och med israeliska Mossad i en av huvudrollerna, för att kunna sätta sina planer i verket nedtecknade i “Project for a New American Century” (PNAC), med en kick-off, som tänktes efterlikna, samt få igång ett krig i MENA, som 60 år tidigare medelst argan list, hade frammanövrerats i Pearl Harbor.
  Den gången för att tillåta president Franklin Roosevelt att bryta sina vallöften, att aldrig blanda sig i de europeiska krigen igen. Fast det blev ett förödande världskrig, dock mycket lyckosamt för USA, som sedan blev klotets mäktigaste nation. Ett mönster som ju faktiskt kom att upprepas på 1990-talet, efter Murens och Sovjetunionens hädanfärd. Åter störst, bäst och vackrast men denna gång med Israel hållande i taktpinnen tillsammans med inhemska neocons.

  Det räcker ju fuller väl att referera till “Lucky Larry” Silverstein’s intervju-bekännelse: “We decided to pull it and then we saw the building come down” (inte ordagrant). Den sent igångsatta kongresskommissionens slutsatser rörande WTC7, är ju även den mer än talande: Sjuans kollaps omnämns inte!! Ridå, tack.

  Länken nedan utgör en påminnelse om det brott som SR/SVT, med regeringens fulla godkännande har varit delaktig i, i betydelsen av “skyddande av kriminell verksamhet”. Om och när den politiska makten i ett land beter sig sålunda, då vet man att man lever i en diktatur!
  “9/11 and Jeffrey Epstein: Media Malfeasance on Steroids”. Kevin Barrett – Russia Insider Sept 8, 2019
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=194514;
  I länken finns även en länk till en ny rapport beträffande WTC-7, se nästa rad.
  “the brand-new University of Alaska study on the controlled demolition of WTC-7!
  Den omnämns av T Sassersson i sin artikel.

 • Tiden för 9/11 jobbade jag på ett ställe där det fanns många byggnadsingenjörer. Dagen efter händelsen dominerades stämningen i fikarummet av “hur kunde de rasa?”
  Det var fullkomligt otänkbart att det skulle ha kunnat gå till så, de var mycket upprörda. Sedan efter några dagar nämnde ingen händelsen mera.
  En av mina vänner är professor i stålkonstruktion. Han reagerade också, och skrev en lång avhandling som skulle visa att det inte kunde gå till så, kanske i syfte att hjälpa utredarna, i egenskap av expert? Han skulle sända över sitt material till mig, och vill höll kontakt ett tag.
  Men det kom aldrig nåt, och han blev plötsligt knäpptyst. Jag tjatade ett tag på honom, men då klippte han all kontakt med mig, och jag har inte hört av honom mera.

  Christopher Bollyn är den som ligger närmast sanningen tror jag, och jag har gått igenom ett antal. Se hans videor på YouTube.
  Den amerikanska myndighet som hade ansvaret för den vetenskapliga utredningen var NIST. Peter Ketcham var anställd på NIST, och avger här sitt vittnesmål, vilket man får beteckna som ett genombrott. Precis som vanligt dock, nagelfar kritiker hans kompetens, huruvida han hade nåt reellt att säga till om på NIST, etc, etc. Här uttalar han sig om WTC7 i synnerhet:
  https://www.ae911truth.org/evidence/videos/video/114-part-5

  • Vilket ställer de yttersta frågorna om ordens innebörd på sin spets: veta, tro samt anta – hålla något för att vara möjligt respektive omöjligt i förhållande till sanning och moral.

   Om något är omöjligt, går det fortfarande att tro på de omöjliga eller låssas tro. I det senare fallet uppstår kognitiv dissonans, vilket skapar oro i människor, så det undviks.

  • Det ligger onekligen en hel del sanning i HC Andersens saga om Kejsaren.. liksom i detta (från Upanishaderna):
   Abiding in the midst of ignorance, thinking themselves wise and learned, fools go aimlessly hither and thither, like blind led by the blind.

   Hur orimligt det än är, finns det intelligent folk som helt enkelt vägrar tro på sina egna sinnen. Det är ingen idé att resonera med dem (jag har försökt!). De uppfattar inte ens den kognitiva dissonansen. WTC7 rapporterades ha rasat, 23 minuter innan det faktiskt hände. Men den där stackars reportern hade haft en lång och jobbig dag… :-\
   Kanske är det när känslorna tar över, som blindheten uppstår? Ketcham berör detta också.

   • I korthet handlar det om självrespekten, inför sig själv. Att kunna se sig själv i ögonen, utan att skärmas.

    Folk består i regel av två sorter: de som tänker samt de som tycker. De som tycker, tycker utifrån vad tänkarna har bestämd de ska tycka kring; ofta för eller emot som i bägge utfallen gynnar ägarens intressen. Tänkarna säljer sig till ägarna. På så skapas en rundgång, utom bland ägarna som sitter tryckt i orubbat bo.

    Sedan finns ett tredje slag, som inge vill ha med att göra: tänkare som inte säljer ut sig, just för att dem vill kunna se sig själv i ögonen, utan att skärmas. Dem är det klappjakt tillika skottpengar på.

   • Blindheten uppstår p g a hjärntvätten, d v s att logiskt tänkande inte uppmuntras eller lärs ut i skolorna. Slavarna måste navigera efter en inlärd pragmatisk läroplan där utbildningen är inriktad på att vad-frågor ska kunna besvaras enligt en mall/regelverk i syfte att förvalta ett befintligt system. I den sk klassiska läroplanen då endast bemedlade och styrande klasser hade tillgång till bildning låg fokus på hur-frågor, alltså att själv kunna tänka ut lösningar på problem.
    Som jag ser det är det inte känslorna som tar över, utan det undermedvetna programmet som de flesta inte är medvetna om att de har konstant snurrande. En medveten befolkning däremot kan se programmet och sätta sig över det och det är då det blir revolution.

 • Jag är helt övertygad om att 9/11 Var en välplanerad false fälg attack för att starta kriget The War on Terror. PNAC planen 1998 är väldigt avslöjande och den kontrollerade sprängning av WTC7 bevisar det. Sedan har alla krig i Amerikansk historia alltid startats med en false flag enligt General Major Smedley Butley i boken War i a racket. Christopher Bollyn är en av de bästa 9/11 analytikerna tycker jag. Inget tyder på att detta enorma brott kommer att klaras upp och de skyldiga straffas.

  • Den omedelbara följden av 9/11 var att man angrep Irak. Det refererar man oftast till. Men vad de flesta missar är att 9/11 blev ett argument för att riva upp ABM-avtalet (dvs de gamla SALT-avtalen) med Ryssland! USA/NATO fick ytterligare alibi att tränga vidare österut, för att ringa in Ryssland (som också blev en sk. “skurkstat”). Jag skrev om detta här på NV:
   https://newsvoice.se/2017/07/analys-av-putin-intervjuerna-med-oliver-stone/

   • Ursäkta att jag är petig, Perra J, men det var Afghanistan, som först fick på käften, redan efter nån’ månad efter 9/11, trots att talibanerna lovade att utlämna Osama bin Laden till USA, bara dom erhöll någon form av dokumentation som pekade på att ObL var terror-bossen. Visst, den kommer blev svaret. Fast några dokument hann inte fram, innan bombmattorna från B-52:orna föll ned över bergsmassiven i Afghanistan, i vars grottor bin Laden sades ha dirigerat sin Flying Circus ifrån, under Muhammed Atta’s ledarskap, vid flygraiderna mot NY och Pentagon. F ö har aldrig någon som helst 9/11-dokumentation anlänt poste restante till Kabul ifrån US State Dept. USA fick ett nytt krig, det längsta USA har upplevt någonsin. HSB förklarade härhemma att vi skulle bistå i krigföringen, förutsatt att den blev både kortvarig och utfördes proportionellt (gentlemannamässigt, alltså). Ingetdera blev ju fallet; men Charlie Bult fixade rekordsnabbt fram stålar till ett flertal dyra Blackhawks, så att svensk trupp skulle kunna uppträda ståndsmässigt, under US ledarskap, som vi ju inte gjorde i början av kriget. Tio år senare var vi på G igen, nu i Libyen och med eget nytt fint materiel, då äntligen S:et i JAS39 Gripen marknadsfördes för en internationell publik.
    Hillary Clinton sammanfattade det med ett hånflin, när hon yttrade: we came, we saw, he died – om den rektalt spetsade Gaddafi.
    Jovisst, vi NATO-partners, befriade libyerna …… från sin olja …..som gick till franska Total.

   • @Ulf Du har naturligvis rätt, det var Afghanistan först, där ja. Man det förändrar inte min poäng, som är att USA rev upp ABM-avtalet pga 911 och Ryssland i ett huj blev en av “skurkstaterna”. Det som skedde senare i Ukraina är alltså en klar konsekvens av 911. Det är det nog dock inte många unga som kan se.
    Intressant att du gör den “till synes” långsökta kopplingen till Bolsjevismen 1917. Det vittnar om att du fattat det här. Den som inte förstått krafterna bakom ryska revolutionen kan heller inte förstå nåt annat som senare hänt, inklusive WW2, Hitler, Israel, FN och 911.

 • Den av media producerade nyhetsklippen när planen flög i tvillingtornen som fick dem att falla ihop och Peter Jackson produktion, har något gemensamt nämligen filmerna: “Sagan om de två tornen” och bägge är “underhållning” (ironi) i världsklass.

 • Påminner om att det idag är 18 år sedan världen förändrades stort; även här i Sverige. Sedan 9/11 lever vi härstädes i en feministisk bolsjevik-diktatur. Jag kallar den för “bolsjevik-“, då den har tillkommit via samma kraftfält, som 1917 skapade den ryska oktoberrevolutionen. En uppenbar skillnad är naturligtvis, att 9/11-putschen inte uppfattas som en revolution, liksom statskuppen i Dallas i november 1963, inte heller har uppfattats som det, den faktiskt var.
  Jag har nu på morgonen lyssnat på SR P1, men inte har man där kommenterat årsdagen, vilket ju var förväntat. Istället upprepades åtskilliga gånger de främlingsfientliga mord som ägt rum i Sydafrika på sista tiden mot besökande nigerianer och utländska affärsidkare. Mycket tomt prat innan det erkändes att det rörde sig om mord på svarta från svarta. Bra att man dock tar’ bladet från munnen, något man sällan gör på SR/P1, när det gäller svarta som mördar vita, inte minst vita farmare (boer/Bauer).

  Åter till ämnet: 9/11. Jovisst avslöjar hela WTC7-hanteringen, att terror-attackerna mot NY och D.C. var egna skapade psyk-operationer och med israeliska Mossad i en av huvudrollerna, för att kunna sätta sina planer i verket nedtecknade i “Project for a New American Century” (PNAC), med en kick-off, som tänktes efterlikna, samt få igång ett krig i MENA, som 60 år tidigare medelst argan list, hade frammanövrerats i Pearl Harbor.
  Den gången för att tillåta president Franklin Roosevelt att bryta sina vallöften, att aldrig blanda sig i de europeiska krigen igen. Fast det blev ett förödande världskrig, dock mycket lyckosamt för USA, som sedan blev klotets mäktigaste nation. Ett mönster som ju faktiskt kom att upprepas på 1990-talet, efter Murens och Sovjetunionens hädanfärd. Åter störst, bäst och vackrast men denna gång med Israel hållande i taktpinnen tillsammans med inhemska neocons.

  Det räcker ju fuller väl att referera till “Lucky Larry” Silverstein’s intervju-bekännelse: “We decided to pull it and then we saw the building come down” (inte ordagrant). Den sent igångsatta kongresskommissionens slutsatser rörande WTC7, är ju även den mer än talande: Sjuans kollaps omnämns inte!! Ridå, tack.

  Länken nedan utgör en påminnelse om det brott som SR/SVT, med regeringens fulla godkännande har varit delaktig i, i betydelsen av “skyddande av kriminell verksamhet”. Om och när den politiska makten i ett land beter sig sålunda, då vet man att man lever i en diktatur!
  “9/11 and Jeffrey Epstein: Media Malfeasance on Steroids”. Kevin Barrett – Russia Insider Sept 8, 2019
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=194514;
  I länken finns även en länk till en ny rapport beträffande WTC-7, se nästa rad.
  “the brand-new University of Alaska study on the controlled demolition of WTC-7!
  Den omnämns av T Sassersson i sin artikel.

 • Tiden för 9/11 jobbade jag på ett ställe där det fanns många byggnadsingenjörer. Dagen efter händelsen dominerades stämningen i fikarummet av “hur kunde de rasa?”
  Det var fullkomligt otänkbart att det skulle ha kunnat gå till så, de var mycket upprörda. Sedan efter några dagar nämnde ingen händelsen mera.
  En av mina vänner är professor i stålkonstruktion. Han reagerade också, och skrev en lång avhandling som skulle visa att det inte kunde gå till så, kanske i syfte att hjälpa utredarna, i egenskap av expert? Han skulle sända över sitt material till mig, och vill höll kontakt ett tag.
  Men det kom aldrig nåt, och han blev plötsligt knäpptyst. Jag tjatade ett tag på honom, men då klippte han all kontakt med mig, och jag har inte hört av honom mera.

  Christopher Bollyn är den som ligger närmast sanningen tror jag, och jag har gått igenom ett antal. Se hans videor på YouTube.
  Den amerikanska myndighet som hade ansvaret för den vetenskapliga utredningen var NIST. Peter Ketcham var anställd på NIST, och avger här sitt vittnesmål, vilket man får beteckna som ett genombrott. Precis som vanligt dock, nagelfar kritiker hans kompetens, huruvida han hade nåt reellt att säga till om på NIST, etc, etc. Här uttalar han sig om WTC7 i synnerhet:
  https://www.ae911truth.org/evidence/videos/video/114-part-5

  • Vilket ställer de yttersta frågorna om ordens innebörd på sin spets: veta, tro samt anta – hålla något för att vara möjligt respektive omöjligt i förhållande till sanning och moral.

   Om något är omöjligt, går det fortfarande att tro på de omöjliga eller låssas tro. I det senare fallet uppstår kognitiv dissonans, vilket skapar oro i människor, så det undviks.

  • Det ligger onekligen en hel del sanning i HC Andersens saga om Kejsaren.. liksom i detta (från Upanishaderna):
   Abiding in the midst of ignorance, thinking themselves wise and learned, fools go aimlessly hither and thither, like blind led by the blind.

   Hur orimligt det än är, finns det intelligent folk som helt enkelt vägrar tro på sina egna sinnen. Det är ingen idé att resonera med dem (jag har försökt!). De uppfattar inte ens den kognitiva dissonansen. WTC7 rapporterades ha rasat, 23 minuter innan det faktiskt hände. Men den där stackars reportern hade haft en lång och jobbig dag… :-
   Kanske är det när känslorna tar över, som blindheten uppstår? Ketcham berör detta också.

   • I korthet handlar det om självrespekten, inför sig själv. Att kunna se sig själv i ögonen, utan att skärmas.

    Folk består i regel av två sorter: de som tänker samt de som tycker. De som tycker, tycker utifrån vad tänkarna har bestämd de ska tycka kring; ofta för eller emot som i bägge utfallen gynnar ägarens intressen. Tänkarna säljer sig till ägarna. På så skapas en rundgång, utom bland ägarna som sitter tryckt i orubbat bo.

    Sedan finns ett tredje slag, som inge vill ha med att göra: tänkare som inte säljer ut sig, just för att dem vill kunna se sig själv i ögonen, utan att skärmas. Dem är det klappjakt tillika skottpengar på.

   • Blindheten uppstår p g a hjärntvätten, d v s att logiskt tänkande inte uppmuntras eller lärs ut i skolorna. Slavarna måste navigera efter en inlärd pragmatisk läroplan där utbildningen är inriktad på att vad-frågor ska kunna besvaras enligt en mall/regelverk i syfte att förvalta ett befintligt system. I den sk klassiska läroplanen då endast bemedlade och styrande klasser hade tillgång till bildning låg fokus på hur-frågor, alltså att själv kunna tänka ut lösningar på problem.
    Som jag ser det är det inte känslorna som tar över, utan det undermedvetna programmet som de flesta inte är medvetna om att de har konstant snurrande. En medveten befolkning däremot kan se programmet och sätta sig över det och det är då det blir revolution.

 • Den av media producerade nyhetsklippen när planen flög i tvillingtornen som fick dem att falla ihop och Peter Jackson produktion, har något gemensamt nämligen filmerna: “Sagan om de två tornen” och bägge är “underhållning” (ironi) i världsklass.

 • Antag att WTC 7 föll p.g.a. kontrollerad demolition. Ett par frågor till detta:

  1. WTC 7 stod helt tom på människor den 11 SEP 2001. ?TIDPUNKT när jättebyggnaden WTC3s hundratals kontorsarbetare fick order om att utrymma sina kontor? (Innan eller efter att första planet träffat WTC 1/2 ?) Om innan, hur visste man att utrymningen av WTC3 var nödvändig, speciellt som de smärre bränderna i enskilda kontor i WTC3, sägs ha varit följder av att planen flögs in i WTC1 och WTC2? (WTC1 och 2 fick inga utrymningsorder!)

  2. Försökte brandkåren vid någon fastställd tidpunkt släcka kontorsbränderna i WTC3?

  3. A. Prof Hiels Harrit åkte till New York och samlade några påsar med damm från området efter tragedin, vilket han senare analyserade vid sitt Köpenhamnuniversitet. Resultatet var Red Thermite/Nano Thermite, dvs universellt använt sprängämne vid kontrollerad demolition. Om Harrit samlade proverna efter att alla skyskraporna hade fallit, skulle alltså kontrollerad demolition kunna ha använts vid en eller två eller vid alla tre byggnader?

  4. Piloten av ett av planen som flög in i WTC, påstods vara Mohammed Atta. Hans pass sades ha blivit hittat intakt i dammet inte långt från WTC byggnaderna. Slängde han ut sitt pass genom Cockpit fönstret sekunden innan planet träffade byggnaden???

  • Simon Shack fann att flera identiteter som listats bland de påstådda avlidna vid 9/11 var påhittade. Det finns teknologi utvecklad för att med dataprogram generera mkt verklighetstrogna foton på folk som aldrig existerat. Det Simon Shack tycks antyda att det kan ha varit så att alla byggnaderna var evakuerade och efter vad jag tycker mig förstå skulle det isf kanske bara vara brandmännen som omkom i tron att dom skulle rädda andra som inte var där.
   Eftersom Shack även förfäktar vetenskapligt nonsens vet man inte riktigt vad man ska tro. Men tanken att eliterna evakuerade hela området verkar rimlig som ett sätt att få alla inom etablissemanget att hålla tyst. Det skulle nog ha blivit mkt mer högljudda stämningsprocesser om karriärfolk hade dött eftersom dom påstod att flygplan i strid med regelverket hade släppts igenom.
   Det är iaf sakligt motiverat att uppmärksamma frågan.

  • Ägaren av WTC7 Larry Silverstein, sade till brandkårens befäl att han tyckte att det hade dött tillräckligt med folk (brandsoldater) och sa så ” let’s pull it”. Han hade ökat försäkringen till löjligt höga summor med tanke på att kåken var utdömd pga asbest. BBC see skulle rapportera på TV att WTC7 hade fallit, men den kvinnliga reportern kunde se från sitt fönster att huset stod kvar. Hon skyllde på den allmäna förvirringen. Troligen hade spränganordningen en utrymningstid så den som satte igång den skulle hinna ut i tid.

 • Antag att WTC 7 föll p.g.a. kontrollerad demolition. Ett par frågor till detta:

  1. WTC 7 stod helt tom på människor den 11 SEP 2001. ?TIDPUNKT när jättebyggnaden WTC3s hundratals kontorsarbetare fick order om att utrymma sina kontor? (Innan eller efter att första planet träffat WTC 1/2 ?) Om innan, hur visste man att utrymningen av WTC3 var nödvändig, speciellt som de smärre bränderna i enskilda kontor i WTC3, sägs ha varit följder av att planen flögs in i WTC1 och WTC2? (WTC1 och 2 fick inga utrymningsorder!)

  2. Försökte brandkåren vid någon fastställd tidpunkt släcka kontorsbränderna i WTC3?

  3. A. Prof Hiels Harrit åkte till New York och samlade några påsar med damm från området efter tragedin, vilket han senare analyserade vid sitt Köpenhamnuniversitet. Resultatet var Red Thermite/Nano Thermite, dvs universellt använt sprängämne vid kontrollerad demolition. Om Harrit samlade proverna efter att alla skyskraporna hade fallit, skulle alltså kontrollerad demolition kunna ha använts vid en eller två eller vid alla tre byggnader?

  4. Piloten av ett av planen som flög in i WTC, påstods vara Mohammed Atta. Hans pass sades ha blivit hittat intakt i dammet inte långt från WTC byggnaderna. Slängde han ut sitt pass genom Cockpit fönstret sekunden innan planet träffade byggnaden???

  • Simon Shack fann att flera identiteter som listats bland de påstådda avlidna vid 9/11 var påhittade. Det finns teknologi utvecklad för att med dataprogram generera mkt verklighetstrogna foton på folk som aldrig existerat. Det Simon Shack tycks antyda att det kan ha varit så att alla byggnaderna var evakuerade och efter vad jag tycker mig förstå skulle det isf kanske bara vara brandmännen som omkom i tron att dom skulle rädda andra som inte var där.
   Eftersom Shack även förfäktar vetenskapligt nonsens vet man inte riktigt vad man ska tro. Men tanken att eliterna evakuerade hela området verkar rimlig som ett sätt att få alla inom etablissemanget att hålla tyst. Det skulle nog ha blivit mkt mer högljudda stämningsprocesser om karriärfolk hade dött eftersom dom påstod att flygplan i strid med regelverket hade släppts igenom.
   Det är iaf sakligt motiverat att uppmärksamma frågan.

  • Ägaren av WTC7 Larry Silverstein, sade till brandkårens befäl att han tyckte att det hade dött tillräckligt med folk (brandsoldater) och sa så ” let’s pull it”. Han hade ökat försäkringen till löjligt höga summor med tanke på att kåken var utdömd pga asbest. BBC see skulle rapportera på TV att WTC7 hade fallit, men den kvinnliga reportern kunde se från sitt fönster att huset stod kvar. Hon skyllde på den allmäna förvirringen. Troligen hade spränganordningen en utrymningstid så den som satte igång den skulle hinna ut i tid.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *