Bitcoin Future – en robottjänst att lita på?

publicerad 4 november 2019
- Extern skribent
Bild på Bitcoin: Foto: André François McKenzie. Licens: Unsplash.com (free use)

Kan man med trygghet investera i Bitcoin med Bitcoin future – eller är detta ännu en av alla scams där ute? Kryptovalutan Bitcoin är och har sedan det uppfanns 2008 av den mystiske Satoshi Nakamoto, varit ett hett diskussionsämne, på regeringsnivå såväl som i folkhemmet.

Valutans popularitet steg i takt med kursen och den enorma utväxlingen slog i taket under 2017. Vid det laget var en bitcoin värd 19,783.06 dollar (cirka 192,000 svenska kronor med dagens kurs). Under 2018 dalade värdet på Bitcoin rejält, men man kan återigen tyda en kraftig värdeökning. Denna Bitcoin Future recension tittar närmare på tjänsten som likt många andra utlovar enorma vinster och minimalt tidsåtagande.

Bitcoin Future använder sig av automatiserade robotar

Bitcoin Future är en av många tjänster som använder sig av robotar för att automatisera handelsprocessen och löftena från sökningar på tjänsten skriker tydligt ut att man kan uppnå vinster på så mycket som 1,000 Euro (cirka 11,000 svenska kronor med dagens kurs) genom att lägga så lite som 20 minuter om dagen.

Det låter helt enkelt för bra för att vara sant – men det gjorde Bitcoin en gång i tiden också.

Men om det nu är så enkelt och man kan tjäna så mycket pengar utan att knappt lyfta ett finger, varför handlar då inte alla med Bitcoin Future? Det handlar om en rädsla. Antalet mail som landar i folks inkorgar om snabba pengar är oändligt många och det är alltid något som avskräcker. Kanske har man hört om folk som förlorat allt eller själv blivit föremål för svindleri.

Det är därför naturligt och självklart att man tänker både en och två gånger innan man skriver upp sig för tjänster som Bitcoin Future. Målen med tester av dessa tjänster är självklart att försöka undanröja eventuella frågetecken och tvivel.

För det finns faktiskt tjänster, som rädsla och misstro till trots, fungerar riktigt bra.

Tester som utförts på Bitcoin Future säger att robotarna är pålitliga och att det här, till skillnad från hos många andra liknande tjänster, finns hjälp att få i form av nåbar kundtjänst. Plattformen är förhållandevis enkel att navigera och man använder sig enbart av pålitliga mäklare.

Något vi gillar extra mycket är att man inte hymlar om riskerna, utan tvärtom är väldigt ärlig med de eventuella risker man tar sig ann när man väljer att handla med kryptovalutor som Bitcoin.

Med det sagt, och efter att det konstaterats att tjänsten som sådan inte är något bedrägeri, ska man alltid bära med sig att det är långt ifrån säker handel. Med det sagt syftar vi på den självklara risken att förlora ditt investerade belopp. Den risken finns givetvis alltid, oavsett vilken typ av handel det rör sig om.

Om du är nyfiken på att testa tjänsten är det enkelt att komma igång. Det är 2 enkla steg det rör sig om innan du är igång.

Initial registrering

Du startar genom att fylla i din information i ett klassiskt registreringsformulär. Här är det till en början för- och efternamn följt av E-post som anges. Följaktligen väljer man lösenord och anger mobilnummer och landskod.

Anslutning

I steg två paras du ihop med en onlinemäklare som ger dig all tillgång du behöver, vilket är praxis för dessa tjänster. Därefter tar de automatiserade robotarna vid och utför köp baserat på dina preferenser.

Vid en första insättning är minibeloppet 250 dollar och det går att utföra detta med Wire Transfer, VISA / Mastercard etc. Siten är SSL-säkrad vilket innebär att dina kortuppgifter är skyddade.

Stegen ovan är snabbt avklarade och med kontot uppriggat och första insättningen avklarad så är man redo att påbörja sin handel. Här finns det flertalet parametrar att sätta upp, efter eget tycke, och det är enkelt att ha en övergripande koll på situationen.

För att sammanfatta denna Bitcoin Future, så är den ganska blygsamma initiala investeringen på 250 dollar, en avgift som hos många andra aktörer är betydligt högre, ett bra första steg. Fördelen med detta är att man har fritt fram att öka investeringsmängden allt eftersom, utan att känna att det på något vis skenar iväg ur kontroll. Vinstmarginalen för ordrar hos robotarna ska ligga någonstans mellan 92-95% vilket får ses som väldigt bra.

De enda egentliga nackdelarna med Bitcoin Future verkar vara det faktum att marknadsföringen och utseendet påminner om många andra, mindre ansenliga tjänster. Det är aggressivt och kan avskräcka, framstå som blufferier.

I och med att dagens nivåer för Bitcoin ligger allt mer jämnt än det gjort tidigare och upp- och nedgångarna är långt ifrån lika skenande åt något håll, vilket innebär att detta kan vara ett utmärkt läge för den som går i valet och kvalet att faktiskt testa sin egen tur.

Text: Extern skribent

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq