Svenskarnas säkerhet måste gå före islamisternas

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 november 2019
- NewsVoice redaktion
Imamen Abo Raad. Foto: Erik Kammerland, SVT
Imamen Abo Raad. Foto: Erik Kammerland, SVT
Imamen Abo Raad. Foto: Erik Kammerland, SVT

DEBATT. Regeringen kan inte utvisa sex islamister som anses vara ett hot mot rikets säkerhet, eftersom de riskerar “förföljelse” i sina hemländer.

Text: Det Fria Sverige | Artikeln har tidigare publicerats på Detfriasverige.se

När säkerhetspolisen tog sex stycken profilerade islamister i förvar, då de ansågs utgöra ett hot mot rikets säkerhet, fick en del för sig att detta kunde vara början på en offensiv mot den organiserade islamismen i Sverige. Tyvärr har sanningen visat sig vara en helt annan, och istället för styrka har den svenska staten uppvisat svaghet, medan islamisterna jublar.

Mest uppmärksammad har imamen vid moskén i Gävle, Abo Raad, blivit. Han anses av flera vara den ledande salafisten i Sverige, och har flera gånger uttalat sitt stöd för Daesh, eller ”Islamiska staten” som de själva velat kalla sig. När Daesh var som mest aktiva med att mörda och våldta i Mellanöstern, medan de brände, bombade och rev kristna byggnader och städer, så skrev imamen på Facebook:

”Bröder och systrar, be till Allah om stöd för deras sunnisyskon i Irak, där de utkämpar ett ödesdigert krig mot svekfullhetens, kufrs och syndfullhetens styrkor (…) Be för era syskon och stötta dem med era pengar, er själva och era tungor” (översättning från arabiska av Expressen)

Att en sådan person inte har i Sverige att göra borde vara självklart, men ändå tog det många år innan Säkerhetspolisen grep Abo Raad.

Efter ett halvår i förvar har han, och de andra fem islamisterna, nu släppts på fri fot. Man anser visserligen att de alla borde utvisas, men konstaterar samtidigt att det inte går eftersom att de riskerar förföljelse i sina hemländer. 

Det var kramkalas enligt SVT när imamen Abo Raad fick komma tillbaka till moskéen den 1:a nov 2019. Skärmdump från SVT.
Det var kramkalas enligt SVT* när imamen Abo Raad fick komma tillbaka till moskéen den 1:a nov 2019. Skärmdump från SVT. [Web Archive]
Istället kunde han åka tillbaka till moskén i Gävle där han möttes av jubel, kramar och hundratals muslimer som ville hylla honom.

För det första bör det inte råda några som helst tvivel om att varenda muselman som fanns på plats i moskén för att hylla honom är ett hot mot Sverige och svenskarna, och de bör självklart repatrieras omgående, utan några som helst förmildrande omständigheter.

För det andra är det en skam, och ett tydligt på bevis på den inkompetenta och impotenta regeringen för Sverige AB, att de inte genast kan utvisa Raad och de fem andra islamisterna.

Men detta är tyvärr inget nytt. Så här skriver Magnus Sandelin på Stiftelsen Dokus hemsida:

”I Sverige finns personer som redan för tio-femton år sedan fick utvisningsbeslut för att de av samma skäl ansågs utgöra hot mot Sveriges säkerhet. Jag har intervjuat ett par av dem i olika sammanhang. En av dem, den för terrorfinansiering dömde Ali Berzengi, har mellan sina anmälningspliktande besök hos polisen hunnit med att leda religiösa kurser för ungdomar. När jag träffade honom i Rinkeby för flera år sedan kom han precis från ett sådant kurstillfälle.”

Man är alltså beredd att riskera svenskars liv och säkerhet för att inte islamister ska råka ut för ”förföljelse” i sitt hemland? Det om något borde göra det tydligt för var och en att regeringen inte har svenskarnas bästa för sina ögon, utan styrs av helt andra motiv.

Det borde vara en självklarhet, men i Sverige AB är det uppenbarligen inte det: Svenskarnas säkerhet måste gå före islamisternas!

Text: Det Fria Sverige | Artikeln har tidigare publicerats på Detfriasverige.se

*“SVT:s artikel om tillställningen hade initialt rubriken ”Kramkalas när Abo Raad var tillbaka vid fredagsbönen i Gävle moské” [Web Archive], men ändrades senare. I bildtexten hade man också skrivit att Raad gjorde entré som ”en rockstjärna”, vilket även det sedan ändrades”. – Samnytt

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Sverige är inte bara ett studieobjekt för amerikanska universitet utan genom sin tidigare homogena etnicitet och välfärdssystem ett hatobjekt för de anglosaxiska eliterna. Dom eliterna såg den tidigare homogeniteten som en orättvis konkurrensfördel och har nu börjat åtgärda det.
  Dom vill själva tillhöra just den etniciteten men vill inte att välfärdsideer ska komma från och upprätthållas av såna folk. Anglosaxernas elit kan acceptera oligarkiskt styre på andra håll om dom hjälps åt att upprätthålla global utsugning. Men det får inte vara en farlig förebild med allmän välfärd.
  Rasblandningssagendan för massorna som varit explicit uttalad av anglosaxarnas Fabianer sen 30-talet handlar om att göra deras egen härskarras mer sällsynt bland rivalerna(monopol på gener) och att göra de fattiga lättare att särskilja.
  Det går att utveckla detta med avseende på genetiska vapen, men jag undviker det.
  Det går även att peka på jämförelser med monopol på andra gener. Genom att eliminera särskilt efterfrågade gener som gått att få gratis skapas en marknad för oligarkerna att sälja dom dyrt.

 • Sverige är inte bara ett studieobjekt för amerikanska universitet utan genom sin tidigare homogena etnicitet och välfärdssystem ett hatobjekt för de anglosaxiska eliterna. Dom eliterna såg den tidigare homogeniteten som en orättvis konkurrensfördel och har nu börjat åtgärda det.
  Dom vill själva tillhöra just den etniciteten men vill inte att välfärdsideer ska komma från och upprätthållas av såna folk. Anglosaxernas elit kan acceptera oligarkiskt styre på andra håll om dom hjälps åt att upprätthålla global utsugning. Men det får inte vara en farlig förebild med allmän välfärd.
  Rasblandningssagendan för massorna som varit explicit uttalad av anglosaxarnas Fabianer sen 30-talet handlar om att göra deras egen härskarras mer sällsynt bland rivalerna(monopol på gener) och att göra de fattiga lättare att särskilja.
  Det går att utveckla detta med avseende på genetiska vapen, men jag undviker det.
  Det går även att peka på jämförelser med monopol på andra gener. Genom att eliminera särskilt efterfrågade gener som gått att få gratis skapas en marknad för oligarkerna att sälja dom dyrt.

 • “Svenskarnas säkerhet måste gå före islamisternas” är artikelns ingress (och budskap)!
  Jaha, i så fall är man illa ute och alldeles försent.
  Från Wikipedia: “The Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration (GCM) is an intergovernmental negotiated agreement, prepared under the auspices of the United Nations, that describes itself as covering “all dimensions of international migration in a holistic and comprehensive manner””.
  Signed‎: ‎19 December 2018. Landsförrädarna i Sveriges Riksdag(is) hade då redan godkänt Folkmordet på sina undersåtar. Många andra länder avstod dock att skriva på (dödsdomen).
  Minnes I icke all palaver som rådde för ett år sedan, då hela svenska folket inklusive nästan alla politiker, plötsligt verkade få nys om vad som var att vänta?
  Fast reaktionen kan liknas mest vid en axelryckning, kanske ungefär samma reaktion som rådde när riksdagsproposition 1975:2 bifölls för snart 45 år sedan. Olof Palmes och Anna-Greta Leijons lag, som föreskrev att hädanefter skall Sverige betecknas som ett multikulturellt territorium. Därefter i lag, tillförsäkrades alla invällare precis samma rättigheter som det som gällde för folksvenskar, fast i praktiken avsevärt mycket mer. Hemspråksundervisning t ex!
  “U N Compact Migration” kommer att börja gälla fr o m 2020-01-01, så vi har inte lång tid på oss, att ställa om till det som Paul Craig Roberts benämner “The Age of Tyranny”! FN lagen tvingar oss att ge de kanske 10 till 20 miljoner utomeuropeiska, företrädesvis muslimska “nybyggarna”, all tänkbar hjälp med sina leverne på nordliga breddgrader och det kommer vara straffbart, att protestera mot det hela. Betraktas som H M F, d v s rasism. Ger fängelse! Så en eller annan radikal-islamist lär alldeles säkert slinka med i den nya Folkvandringstiden, som nu tar sin början. De 10 åren fram till att “Agenda 2030” skall föreligga klar, kommer delvis vara ett sociologiskt experiment, som kommer röna stor uppmärksamhet och monitoreras/styras från några stora universitet, typ Columbia University, på den amerikanska ostkusten.
  Att just Tyskland och Sverige har utvalts att ge Globalist-Elten empirisk erfarenhet och värdefulla data av hur kultur- och rasblandningsmekanismerna i praktiken verkar ute på fältet, förvånar inte. Tyskland å ena sidan har ju nu under 75 år kunnat bli behandlat hur som helst utan tillfrågan, medan Sverige, tillika ett germanskt brödrafolk, har av den Anglo-Amerikansk-Sionistiska världsherraväldes-pretendenten, länge betraktats som ett lovande studiefält, beaktat de flesta svenskars stora tillit och beundran för nämnda herrar, samt ha varit utsatta för kraftfull hjärntvätt, plus en fördumningskolas flum, kan fyra-femtedelar av folket betraktas som sinnesrubbade, förstärkta av Medias verklighetsfrämmande nyhetsrapportering.

 • “Svenskarnas säkerhet måste gå före islamisternas” är artikelns ingress (och budskap)!
  Jaha, i så fall är man illa ute och alldeles försent.
  Från Wikipedia: “The Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration (GCM) is an intergovernmental negotiated agreement, prepared under the auspices of the United Nations, that describes itself as covering “all dimensions of international migration in a holistic and comprehensive manner””.
  Signed‎: ‎19 December 2018. Landsförrädarna i Sveriges Riksdag(is) hade då redan godkänt Folkmordet på sina undersåtar. Många andra länder avstod dock att skriva på (dödsdomen).
  Minnes I icke all palaver som rådde för ett år sedan, då hela svenska folket inklusive nästan alla politiker, plötsligt verkade få nys om vad som var att vänta?
  Fast reaktionen kan liknas mest vid en axelryckning, kanske ungefär samma reaktion som rådde när riksdagsproposition 1975:2 bifölls för snart 45 år sedan. Olof Palmes och Anna-Greta Leijons lag, som föreskrev att hädanefter skall Sverige betecknas som ett multikulturellt territorium. Därefter i lag, tillförsäkrades alla invällare precis samma rättigheter som det som gällde för folksvenskar, fast i praktiken avsevärt mycket mer. Hemspråksundervisning t ex!
  “U N Compact Migration” kommer att börja gälla fr o m 2020-01-01, så vi har inte lång tid på oss, att ställa om till det som Paul Craig Roberts benämner “The Age of Tyranny”! FN lagen tvingar oss att ge de kanske 10 till 20 miljoner utomeuropeiska, företrädesvis muslimska “nybyggarna”, all tänkbar hjälp med sina leverne på nordliga breddgrader och det kommer vara straffbart, att protestera mot det hela. Betraktas som H M F, d v s rasism. Ger fängelse! Så en eller annan radikal-islamist lär alldeles säkert slinka med i den nya Folkvandringstiden, som nu tar sin början. De 10 åren fram till att “Agenda 2030” skall föreligga klar, kommer delvis vara ett sociologiskt experiment, som kommer röna stor uppmärksamhet och monitoreras/styras från några stora universitet, typ Columbia University, på den amerikanska ostkusten.
  Att just Tyskland och Sverige har utvalts att ge Globalist-Elten empirisk erfarenhet och värdefulla data av hur kultur- och rasblandningsmekanismerna i praktiken verkar ute på fältet, förvånar inte. Tyskland å ena sidan har ju nu under 75 år kunnat bli behandlat hur som helst utan tillfrågan, medan Sverige, tillika ett germanskt brödrafolk, har av den Anglo-Amerikansk-Sionistiska världsherraväldes-pretendenten, länge betraktats som ett lovande studiefält, beaktat de flesta svenskars stora tillit och beundran för nämnda herrar, samt ha varit utsatta för kraftfull hjärntvätt, plus en fördumningskolas flum, kan fyra-femtedelar av folket betraktas som sinnesrubbade, förstärkta av Medias verklighetsfrämmande nyhetsrapportering.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *