Katerina Janouch: Regeringen från helvetet måste stoppas

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 december 2019
- NewsVoice redaktion
Katerina Janouch som statsminister 2018 - Kollage: NewsVoice.se baserat på foton från Thron Ullberg (Wikimedia Commons) och Crestock.com
Katerina Janouch som statsminister 2018 - Kollage: NewsVoice.se baserat på foton från Thron Ullberg (Wikimedia Commons) och Crestock.com
Katerina Janouch som statsminister 2018 – Kollage: NewsVoice.se baserat på foton från Thron Ullberg (Wikimedia Commons) och Crestock.com

DEBATT. 2019 är snart slut och det finns framför allt ett kraftfullt bestående intryck av året som gått: Regeringen Löfven är slut som artist. Hur man på relativt kort tid lyckats så katastrofalt vanstyra, förstöra, underminera, krossa, polarisera, splittra och rent ut sagt sabotera Sverige saknar motstycke inte bara i det här landet men troligen också internationellt.

Text: Katerina Janouch, debattartikeln har tidigare publicerats i Katerina Magasin | Hashtag: #RegeringenFrånHelvetet | Detta är en “Rakt-på-sak-artikel”. Du måste uppge både för- och efternamn om du vill kommentera. Det är tillåtet med fräna kommentarer, men du har fullt textansvar.

Regeringen från helvetet

Vi har fått en regering från helvetet som verkar hata folket som de härskar över (men som likväl hjälpt dem till makten). Den goda nyheten är allt fler börjar vakna upp och inse att pajasarna i Rosenbad måste bort. Förhoppningsvis händer det redan 2020, för Sverige kommer inte klara nästan tre år till med Löfven och hans “allians” vid rodret. De är inte bara världsfrånvända – de är fullkomligt livsfarliga för Sverige.

Bara under julhelgen kom nyheten om att Italien nu satt en varningstriangel på Sverige, ett land som turister måste akta sig för eftersom det sprängs, mördas och våldtas något så kopiöst här. Fotbollsfrun Oksana Wilhelmsson talar ut och säger att hon väljer att bo kvar i muslimska Dubai framför “feministiska och humanistiska stormakten” för att hennes barn är tryggare där. Det är de. De slipper bli anfallna av minderåriga barngäng som sparkar dem i huvudet, som en minderårig pojke fick erfara under julhelgen i Farsta strand, men det är bara några av de senaste smällkaramellerna i den svenska JÖK-granen.

Vi har under hela året fullkomligt dränkts i Löfven-regeringens misslyckanden, som visar vilken patetisk bananrepublik det en gång stolta och välfungerande Sverige förvandlats till på grund av deras agerande. Källa på det, tack, brukar vänsterblivna batikmagiker haspla ur sig när de saknar argument, och jag kan inte ens rada upp alla källor, för de finns överallt, till och med i närmaste mainstreammedier.

ArcanumSkolan 2024

Källor på att allt fler kommuner går på knäna på grund av att alla pengar slösas på bidrag åt välfärdmigranter som ser Sverige som sin bankomat. Källor på att kriminella ligor plundrar svenska folket på allt de äger och har, kriminalturismen blomstrar. Källor på att noll kriminella utlänningar utvisats.

Källor på att sex imamer som av Säpo uppges vara en risk för rikets säkerhet går omkring som fria män i Sverige, som de uppenbarligen hatar.

Källor på att man säger ja till att nya stora moskéer och fundamentalistiska islamska indoktrineringscentra byggs i Sverige, och att de finansieras av utländska muslimska intressen.

Källor på att vapen och ammunition stulits ur “låsta” skåp på regeringskansliet.

Källor på att vi har hundratusentals illegala invandrare i Sverige. Att över 5000 pass i månaden “tappas bort” och ersätts av nya (människosmugglare gnuggar händerna).

Källor på att runt 45% av de drygt 870,000 personer som vistas i Sverige med samordningsnummer inte har styrkt sin identitet.

I flera år har polisen och Skatteverket slagit larm, men inget händer, inte heller 2019 tog Löfven-regeringen itu med denna humbug. “Vi har helt tappat kontrollen över vilka som är här”, sa Marit Murphy Handelsberg vid gränspolisen till DN i november. Ja, bland annat har vi ju haft Iraks försvarsminister som och en afghansk regeringspolitiker som levt i Sverige under falsk identitet och livnärt sig på svenska skattebetalares pengar! Kaoset är totalt. Den politiska förlamningen likaså.

Här ännu ett axplock av alla fadäser, misslyckanden och exempel på vanskötsel som Löfvengänget åsamkat Sverige:

Redan för två år sedan varnade Anders Björkenheim, expert på att förebygga bedrägerier, personligen finansminister Magdalena Andersson om det systematiska fusket med tillfälliga personnummer. Myndigheterna känner till det här sedan länge, men har valt att inte agera, sa Anders Björkenheim och att det så klart är under all kritik. Man kan fråga sig hur mycket det här har kostat samhället.

Kriminella utnyttjar den politiska förslappningen, förstås, de skriver sig på falska adresser och skickar svenska pengar till utlandet, också för att finansiera brott. Magdalena Anderssons inkompetens är skriande. Samma Magdalena Andersson som vill höja skatterna för det svenska folket. Hon borde sparkas ut från Rosenbad och aldrig mer få ha något att säga till om i Sverige.

Sen har vi alla de andra tomtarna i verkstan, de andra nickedockorna som mest verkar vurma kriminella och strunta i deras offer. Morgan Johansson, under vars tid våldet exploderat ytterligare, hur det nu kan vara möjligt, nationella bombskyddet åker kors och tvärt över Sverige, de är underbemannade, det mördas, skjuts, misshandlas, rånas, våldtas och sprängs formligen överallt, i Linköping, Helsingborg, Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, överallt, överallt, dag och natt.

Sverige sticker ut i internationell statistik, men vad gör Morgan, jo, han jagar de legala svenska vapenägarna, jägarna, han och Mikael Damberg talar om antika vapen och magasin, det är så sjukt så jag finner inte ord.

Vad hände med “vi ska jaga gängen till världens ände?”.

Gängen skrattar och fortsätter sälja knark och döda sina rivaler. Polisen har abdikerat från sina kärnuppgifter, det såg vi i Kronogården i Trollhättan, där man låter maskerad pöbel diktera villkoren. Det lågaffektiva bemötandet, med pizza, har visat sig lika effektivt som att försöka laga Titanic med tejp. De politiskt tillsatta polischeferna är givetvis de som är ytterst ansvariga för detta  fiasko, de fortsätter tramsa med maktens megafoner, propagandistiskt basunerar de ut den ena lögnen efter den andra, medan folket lider.

Alla vet att det som behöver göras är att rensa ghettona på kriminella klaner. Hyra fängelseplatser utomlands, då svenska fängelser och förvar är fulla. Annars kommer detta inbördeskrigsliknande tillstånd i Sverige bara fortsätta…

Alla de samhällsvårdande instanserna är i kris under regeringen Löfven. Brandmän och sjukhuspersonal säger upp sig i protest, de strejkar, för situationen har blivit omöjlig. Akutsjukvården tvingas vårda sönderskjutna gängkriminella, ofta under hot, nu kommer förslag att läkare och sköterskor ska bära skyddsväst…

Och man stänger ner effektiva energikällor som kärnkraft. Det är direkt destruktivt för Sverige. Ungefär 40 procent av elen som görs i Sverige kommer från kärnkraft, och cirka hälften av den produceras på Ringhals. På Ringhals är 1313 personer anställda (2019-01-01), det gör kraftverket till en av Hallands största arbetsgivare. Men Ringhals ska avvecklas, av ekonomiska orsaker? Nyårsafton 2019 stängs en av de fyra reaktorer på Ringhals ner. Året därpå ska ytterligare en reaktor avvecklas. Samtidigt behöver Sverige denna el, vi har redan nu problem med elförsörjningen. Vad håller Löfvenregeringen på med?

De offentliga lögnerna om att man minskat migrationen är kanske de värsta. Antalet beviljade uppehållstillstånd är redan uppe i 89.120 under 2019 års nio första månader. Helårseffekten i den takten blir 118.000 för 2019, ett av de högsta någonsin. Av Migrationsverkets statistik för januari-september 2019 framgår att 89.120 uppehållstillstånd redan har beviljats. Det är fler än under de flesta år i Sveriges historia och gränserna till Sverige står öppna, trots gränspolisernas rop på hjälp.

Till och med Danmark har nu tagit konsekvenserna av Sveriges förslappning och infört gränskontroller mot sin svenska storebror. Det efter att Danmark berikats med “svenska” kriminella som rest över sundet för att mörda och spränga i bland annat Köpenhamn…

Jag skulle kunna fortsätta och skriva en hel roman över Löfven-regeringens alla fiaskon. Pensionärer som slängs ut från sina boenden för att “nyanlända” ska få bostäder.

Småbarn i slöjor, som man tillåter sexualiseras på grund av radikal islam. De svenska socialdemokraternas samarbete med islamister, som tillåts infiltrera myndigheter och andra strategiska positioner i samhället, och som utgör ett verkligt hot mot vårt fria, sekulära samhälle.

Man tillåter framväxt av förorts-kalifat där klaner styr enligt sharialagar, som Norrby i Borås, som inte längre kan betraktas som en del av Sverige. Man säljer samtidigt ut svenska värderingar, man hånar de som älskar sitt fädernesland och sin flagga. De demografiska förändringarna gör svenskarna till en minoritet i sitt eget land inom några korta decennier. Det är lika upprörande som sorgligt att Sverige inte ska få vara svenskt enligt svenskars egna önskemål.

Inför 2020 har jag ett enda önskemål, och det är att fiaskoregeringen Löfven tvingas bort, och att de ansvariga för Sveriges katastrofala tillstånd ställs till svars. Ingen ville ha JÖK, ingen ville ha den okunniga, slappa, maktberusade Sverigefientliga mesallians som pissar oss i huvudet. Nya lagar måste stiftas, myndigheter måste städas på galna vänsterextrema aktivister. Det här vansinnet måste få ett slut och vårt land måste få börja läka och tillfriskna.

Text: Katerina Janouch (Katerina Magasin) | Stöd janouchs arbete: Swish: 0733289122, Paypal: info@katerinamagasin.se,  Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer) eller stöd henne på Patreon.

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Sveriges integrationsskuld?
  Saxat ur ledare av Johan Westerholm på “Ledarsidorna.se” 6/7 2020.

  “Liberalerna för in ett nytt begrepp, integrationsskuld, i den svenska debatten. Men de missar att det är de själva som är uppkomsten till denna påstådda skuld och bortser helt från individens ansvar. Liberalerna i allmänhet och partiledaren i synnerhet har de senaste decennierna varit delaktiga i att bygga upp ett bidragsindustriellt komplex som varje år göds med miljardbelopp av andras pengar. Ett komplex som kapslar in och inte integrerar nya medborgare.”

  “Sju procent av Sveriges vuxna befolkning, över en halv miljon, utgörs av utrikes födda med risk för fattigdom. Det är Sveriges integrationsskuld. Liberalerna presenterade i förra veckan en plan för att minska Sveriges påstådda integrationsskuld på DN Debatt. Dessutom kräver Liberalerna att svenska regeringar varje år redovisar hur stor denna påstådda integrationsskuld är.”

  “Liberalernas partliedare Nyamko Sabuni menar att mångas frihet och möjligheter är begränsade eftersom de saknar jobb och har bristande språkkunskaper. Framför allt många utrikes födda kvinnors situation är allt annat än vad Sverige kan förvänta sig i ett av världens mest jämställda länder. I landets utanförskapsområden är arbetslösheten mer än dubbelt så hög och andelen som lever med försörjningsstöd mer än tre gånger så hög som i övriga Sverige.”

  “Men vad Liberalerna inte adresserar är det som borde ligga till grund för den påstådda skulden. FN:s flyktingkonvention. Och inte heller ser Liberalena bjälken i det egna ögat. Inget av de länder som Liberalerna nu jämför Sverige med har samma utbyggda biståndsindustriella komplex som göder krafter som inte vill se integration i en ny majoritetskultur.”

 • Sveriges integrationsskuld?
  Saxat ur ledare av Johan Westerholm på “Ledarsidorna.se” 6/7 2020.

  “Liberalerna för in ett nytt begrepp, integrationsskuld, i den svenska debatten. Men de missar att det är de själva som är uppkomsten till denna påstådda skuld och bortser helt från individens ansvar. Liberalerna i allmänhet och partiledaren i synnerhet har de senaste decennierna varit delaktiga i att bygga upp ett bidragsindustriellt komplex som varje år göds med miljardbelopp av andras pengar. Ett komplex som kapslar in och inte integrerar nya medborgare.”

  “Sju procent av Sveriges vuxna befolkning, över en halv miljon, utgörs av utrikes födda med risk för fattigdom. Det är Sveriges integrationsskuld. Liberalerna presenterade i förra veckan en plan för att minska Sveriges påstådda integrationsskuld på DN Debatt. Dessutom kräver Liberalerna att svenska regeringar varje år redovisar hur stor denna påstådda integrationsskuld är.”

  “Liberalernas partliedare Nyamko Sabuni menar att mångas frihet och möjligheter är begränsade eftersom de saknar jobb och har bristande språkkunskaper. Framför allt många utrikes födda kvinnors situation är allt annat än vad Sverige kan förvänta sig i ett av världens mest jämställda länder. I landets utanförskapsområden är arbetslösheten mer än dubbelt så hög och andelen som lever med försörjningsstöd mer än tre gånger så hög som i övriga Sverige.”

  “Men vad Liberalerna inte adresserar är det som borde ligga till grund för den påstådda skulden. FN:s flyktingkonvention. Och inte heller ser Liberalena bjälken i det egna ögat. Inget av de länder som Liberalerna nu jämför Sverige med har samma utbyggda biståndsindustriella komplex som göder krafter som inte vill se integration i en ny majoritetskultur.”

 • Det finns en lite luring i begreppet att stoppa något, som i artikeln. Eftersom universum är byggt på frekvenser (varde ljus) så bör man tänka sig för med att använda stoppa!! Det är just den funktionen Den Djupa Staten använder för att skapa kontroll – att stoppa fri rörelse!! Eller tekniskt uttryck, sänk den emotionella frekvensen till nära materians och rörelse stannar av (läs skräck).
  En fungerande väg att gå är att göra de goda tingen så övergripande, att de onda tingen (marxismen) blir totalt obetydliga. Ungefär som att en viking kan bli stungen av en mygga. Eftersom de “onda” frekvenserna är energi de också är det svårt att bli av med dem, men de går att omvandla till högre frekvenser ganska lätt.

 • Det finns en lite luring i begreppet att stoppa något, som i artikeln. Eftersom universum är byggt på frekvenser (varde ljus) så bör man tänka sig för med att använda stoppa!! Det är just den funktionen Den Djupa Staten använder för att skapa kontroll – att stoppa fri rörelse!! Eller tekniskt uttryck, sänk den emotionella frekvensen till nära materians och rörelse stannar av (läs skräck).
  En fungerande väg att gå är att göra de goda tingen så övergripande, att de onda tingen (marxismen) blir totalt obetydliga. Ungefär som att en viking kan bli stungen av en mygga. Eftersom de “onda” frekvenserna är energi de också är det svårt att bli av med dem, men de går att omvandla till högre frekvenser ganska lätt.

 • Svar på Lisa Larsson 1 januari, 2020 at 10:51
  Det finns ett par miljoner frimurare i Usa och hundratusentals i Storbritannien.
  Men såna frimurare som spelar en kritisk insiderroll i kontroversiella komplotter är en liten minoritet. Toppolitiker och höga militärer som är medlemmar i hemliga frimurarloger tex. En brittisk dagstidning tog upp det ämnet 1995.
  Lägre frimurare kan däremot få nyttiga kontakter.
  Och att du jämför Wikileaks som ur eliternas perspektiv uppmuntrar till spioneri, med en författare Engdahl som främst läser i öppet tillgängliga källor, tyder på att du har bristande insyn i ämnet. Läs Engdahls böcker och kom sen med omdömen.
  Hundred years of war. Gods of Money. Full spectrum dominance. Seeds of destruction. Mfl

 • Svar på Lisa Larsson 1 januari, 2020 at 10:51
  Det finns ett par miljoner frimurare i Usa och hundratusentals i Storbritannien.
  Men såna frimurare som spelar en kritisk insiderroll i kontroversiella komplotter är en liten minoritet. Toppolitiker och höga militärer som är medlemmar i hemliga frimurarloger tex. En brittisk dagstidning tog upp det ämnet 1995.
  Lägre frimurare kan däremot få nyttiga kontakter.
  Och att du jämför Wikileaks som ur eliternas perspektiv uppmuntrar till spioneri, med en författare Engdahl som främst läser i öppet tillgängliga källor, tyder på att du har bristande insyn i ämnet. Läs Engdahls böcker och kom sen med omdömen.
  Hundred years of war. Gods of Money. Full spectrum dominance. Seeds of destruction. Mfl

 • Det var ett förfärligt skällande. Man kan ju rent av börja få för sig att Gamla Sverige befinner sig på gränsen till inbördeskrig. Så mycket kan jag hålla med om att den nuvarande regeringen ALDRIG skulle tillträtt. Den är enbart en funktion av Stefan Löfvens förhandlingsförmåga i syfte att klamra sig fast vid makten. Det sällskapet borde han aktat sig för.

  På tal om Inblandningen av NATO i svensk politik är den direkt livsfarlig. Sverige har förvandlats från en konfliktlösande till en tänkbar spjutspets åt NATO Det innebär att vi är ett anfallsmål. Visserligen kan NATO missiler nå st Petersburg på några minuter. Men det finns ett antal inriktade missiler i Kaliningrad. Sen är det frågan vilket som kommer först. Inbördeskriget eller NATO kriget. Skulle skället på den här tråden vara symptomatisk ligger vi risigt till. Men så mindes jag ordspråket att ofarliga hundar skäller värst. Det är alltid en tröst att veta.

 • Det var ett förfärligt skällande. Man kan ju rent av börja få för sig att Gamla Sverige befinner sig på gränsen till inbördeskrig. Så mycket kan jag hålla med om att den nuvarande regeringen ALDRIG skulle tillträtt. Den är enbart en funktion av Stefan Löfvens förhandlingsförmåga i syfte att klamra sig fast vid makten. Det sällskapet borde han aktat sig för.

  På tal om Inblandningen av NATO i svensk politik är den direkt livsfarlig. Sverige har förvandlats från en konfliktlösande till en tänkbar spjutspets åt NATO Det innebär att vi är ett anfallsmål. Visserligen kan NATO missiler nå st Petersburg på några minuter. Men det finns ett antal inriktade missiler i Kaliningrad. Sen är det frågan vilket som kommer först. Inbördeskriget eller NATO kriget. Skulle skället på den här tråden vara symptomatisk ligger vi risigt till. Men så mindes jag ordspråket att ofarliga hundar skäller värst. Det är alltid en tröst att veta.

  • En upprepning av en del av en kommentar som inte fegats bort:

   “Och skulle så ske riskerar detta intressanta kommentarsfält att stängas och kanske rentav att förvandlas till tabula rasa.”

   Det är inte roligt att kommentera här. Du, Torbjörn Sassersson, tycks motarbeta allt som är kristet.

   Jag fortsätter min kamp för sanningen där denna typ av censur inte existerar.

   Tack för mig!

   • Håll ut, Savalle. Jag har också drabbats, men det var ett tag sen. Torbjörn vill kanske balansera för att inte skrämma bort folk med andra religioner. Min erfarenhet är att kunna tala med dem. Det är vattentäta skott mellan religionerna, som det ska vara, men ibland finns det broar.

    • OK, Gubben! Du är klok – och jag är impulsiv.

     Jag ska överväga dina ord. Och jag ska gå i svaromål här under tiden jag överväger att fortsätta att kommentera.

     För jag vill inte vara tyst när det gäller frimureriet, som jag anser vara helt igenom fördärvligt.

     Jag tycker att Torbjörn Sassersson är viktig med sin fina blogg, men jag avskyr hans “utrensningar”.

     Jag kan ha förståelse för redaktörens försiktighet i samband med sådant som lagen redan förbjudit: HETS… osv!

     Men när det gäller citat ur Bibeln har jag ingen förståelse för censuren.

     Skulle jag komma tillbaka – efter min min nödvändiga replik till PG – så är en förutsättning för fortsatt engamang här på denna blogg att BIBELCITAT inte kategoriskt raderas.

     För övrigt: Fiskar-Gubben / Arga Gubben, mig och andra (med stor insikt) hittar ni på Peter Krabbes blogg och Lars Berns Blogg.

  • En upprepning av en del av en kommentar som inte fegats bort:

   “Och skulle så ske riskerar detta intressanta kommentarsfält att stängas och kanske rentav att förvandlas till tabula rasa.”

   Det är inte roligt att kommentera här. Du, Torbjörn Sassersson, tycks motarbeta allt som är kristet.

   Jag fortsätter min kamp för sanningen där denna typ av censur inte existerar.

   Tack för mig!

   • Håll ut, Savalle. Jag har också drabbats, men det var ett tag sen. Torbjörn vill kanske balansera för att inte skrämma bort folk med andra religioner. Min erfarenhet är att kunna tala med dem. Det är vattentäta skott mellan religionerna, som det ska vara, men ibland finns det broar.

    • OK, Gubben! Du är klok – och jag är impulsiv.

     Jag ska överväga dina ord. Och jag ska gå i svaromål här under tiden jag överväger att fortsätta att kommentera.

     För jag vill inte vara tyst när det gäller frimureriet, som jag anser vara helt igenom fördärvligt.

     Jag tycker att Torbjörn Sassersson är viktig med sin fina blogg, men jag avskyr hans “utrensningar”.

     Jag kan ha förståelse för redaktörens försiktighet i samband med sådant som lagen redan förbjudit: HETS… osv!

     Men när det gäller citat ur Bibeln har jag ingen förståelse för censuren.

     Skulle jag komma tillbaka – efter min min nödvändiga replik till PG – så är en förutsättning för fortsatt engamang här på denna blogg att BIBELCITAT inte kategoriskt raderas.

     För övrigt: Fiskar-Gubben / Arga Gubben, mig och andra (med stor insikt) hittar ni på Peter Krabbes blogg och Lars Berns Blogg.

 • Tack Katerina för att du exponerar alla självdiskrediteringar samlat i en artikel, då blir det enkelt för de tveksamma att inse hur det står till. Det är just statens självdiskrediteringar på alla fronter som till slut får hela gangstergänget på fall. Det är kanske inte så kul just nu, men tids nog kommer vi att skratta åt dem, deras enfald och oförmåga att tänka själva. Kollektivismen är död, liken sprattlar i sina dödsryckningar och gräver för fullt sina egna gravar.

 • Tack Katerina för att du exponerar alla självdiskrediteringar samlat i en artikel, då blir det enkelt för de tveksamma att inse hur det står till. Det är just statens självdiskrediteringar på alla fronter som till slut får hela gangstergänget på fall. Det är kanske inte så kul just nu, men tids nog kommer vi att skratta åt dem, deras enfald och oförmåga att tänka själva. Kollektivismen är död, liken sprattlar i sina dödsryckningar och gräver för fullt sina egna gravar.

 • Jag är enig med dig. Det var meningen att en glad gubbe skulle finns med i min text, men den försvann. Jag ville bara retas med sig, inte på allvar ifrågasätta dig.

  Har själv fungerat på att fördjupa mig i någon religion (föredrar Kristendom) för att komma närmare det gudomliga, men hittar ingen kyrka som håller måttet. Lever efter dygden stränga regler, som nu för tiden verkar lysa med sin frånvaro i svenska kyrkan.

  • Tack, Erik, för ditt förtydligande!

   Jag anser inte att det är nödvändigt att tillhöra någon församling.

   Walter Veith – som jag har lärt mig oerhört mycket av – både när det gäller att läsa av det som sker nu och även när det gäller att förstå Bibeln – påpekar att även de kristna församlingarna har utsatts och utsätts för infiltration och förvrängning, och han undantar inte den församling han själv tillhör.

   Även när det gäller min kristna tro använder jag samma tillvägagångssätt som jag gör med allt annat i mitt sökande efter det sanna. Jag granskar och prövar.

   Bibeln:
   När han sedan satt på Oljeberget, trädde hans lärjungar fram till honom, medan de voro allena, och sade: ”Säg oss när detta skall ske, och vad som bliver tecknet till din tillkommelse och tidens ände.” 4Då svarade Jesus och sade till dem:
   ”Sen till, att ingen förvillar eder. 5Ty många skola komma under mitt namn och säga: ’Jag är Messias’ och skola förvilla många.
   (Matteusevangeliet 24:3-5)

   Ljuset och sanningen växer och det styrs av Gud.

   Bönen är oerhört viktig.

   Hjärtat säger oss vad som är riktigt. Det är kompassen som ger riktningen.

  • Katerina är verkligen slagfärdig i sin artikel om vår regering. Egentligen har ju tidigare regeringar varit med och ” grundat ” så den nuvarande kan nog ses som ett slags resultat.
   Gott nytt Sverige-år får man nu önska alla, med hopp om en vändning. Som den kloka Fiskargubben skriver kan vi be för vårt stackars land.

   Till Erik Forsman ; Som Savalle skriver är det ganska svårt att i dagens Sverige hitta en församling som inte smittats av pk-sjuka och liknande. Som alternativ kan man gå ihop privat med olika personer som delar samma tro och träffas i något hem t ex. Att ha kontakt med andra (på riktigt eller på nätet) är viktigt för att få fortsatt kraft att vara på trons väg. Och bönen är något av det viktigaste.
   ( PS! Jag har anat att det bor en guds-sökare i dig )

  • Erik, det är uppenbart att du är en sökande tänkare och det vet eva-marie också. Det är svårt att hitta en bra församling i vår tid. Min är helt förändrad och jag besöker den sällan. Viktigast är att dra ut ur Svenska kyrkan för att inte bli delaktig av hennes synder. Man kan tillhöra en hemförsamling eller en församling på nätet, det säger jag också. Man behöver inte läsa Ordet i en kyrka. Man läser hemma och funderar. Förståndet måste vara med. De första kristna var inte speciellt organiserade. Det fanns inga präster och alla kunde bidra med ett Ord eller en insikt. Jag är inte ens en organiserad swedenborgare.

   Församlingens förfall är uppenbar. Så brukar ske innan vi får en ny uppenbarelse. En drunknade i floden, dvs. slutade andas och ta till sig sanningar. Den egyptiska förföll till trolleri. Den judiska gömde Ordets nycklar precis som romerska kyrkan. Nu är den protestantiska kyrkan illa ute. Falska läror och det tolererar inte Herren.

   Spiritisten Astrid Gilmark fick se två kyrkor förändras i framtiden. Uppsala domkyrka skulle förvandlas till ett museum, sade hon. Hon såg barnen åka från monter till monter på antigravitationsbrädor. Mariakyrkan i Sigtuna skulle förlora sin altartavla och det har redan hänt. Kyrkan var bra på den tiden och upplevelserna starka. Sist jag besökte Svenska kyrkan fick jag höra en andefattig feministpredikan. Jag vill höra om Herren!

   Vi ska vara inkluderande som Herren själv och tala med alla sökare. Den andliga hungern är förfärlig i vår tid. Folk söker utan att komma fram. Vilken fruktansvärd vedermöda, men vi kommer att få hjälp. Tänk så Ted Gärdestad sökte innan han ställde sig framför ett tåg. En av mina kompisar tog livet av sig när han genomskådade sin indiske lärare. Sökare och artister är känsliga.

   Jag brukar säga att våra ledare, inklusive kristna ledare, har tappat förståndet. Vi ska vara barmhärtiga och låta dem leta efter det i Sibirien. Sök där du står. Herren möter oss där vi är, inte där vi borde vara. Vi måste be för att få hjälp. Nu har du bett ett helt år, unge Gubbe. Du funderar på att ge upp och jag sänder ett vittne till dig. Han stod vid tunnelbanan och jag träffade honom bara en gång.

   • Tack Arga Gubben och eva-marie för era varma tankar. Det jag söker, och kanske människor över lag gör när tvivlet gör sig påmind är att våga gå “all-in” – att ge sig hän åt något som är absolut gott.

 • Katerina den Stora är läsvärd. Hon ser igenom Potemkin-kulisserna. Hon kämpar för våra kvinnor. De lyssnar mer på henne än på mig.

  Vi små kan bara göra en sak. Be för Sverige och svenska folket. Det är nämligen så att Herren säger att konungens tankar är som vattenkällor och Han styr dem vart Han vill. Nu styr Han makthavarna till det totala vansinnet. Det ena kontraproduktiva beslutet efter det andra blir synligt. Träskets invånare tvingas trampa runt i stanken. Vi som ber ser seger efter seger över en makt som ser ut att vara ockult.

  1994 oroade sig en barnmorska över att mest utländska barn föddes. Jag undrade redan på 70-talet. Av personliga skäl bor jag kvar i ett invandrarområde och utanförskapet är mitt. Invandrarna behandlar mig ganska bra. Hmm, Gubben har grånat skägg, är han ortodox eller muslim? Vilket land kommer du ifrån?, får jag höra. Fantastiskt, det händer i Sverige.

  Det är inte fel på alla invandrare, men det är fel på en smältdegel som inte tjänar någon av oss. Utanför centrum står en man på vakt och jag undrar varför. Säljer han cannabis? En muslimska tilltalar mig och säger att man ska vara artig. En kristen libanesiska var överlycklig när hon med mig kunde kommunicera på franska. Två polacker ville inte släppa mig när vi talade tyska. Så var det också med en ryss, trots att min ryska är enkel. Hela samhället är vilset. Detta är landet Kaos.

  En shiamuslim ville äta lunch med mig. Jag vill tala med en svensk! Vi åt och pratade om chanserna för det här landet. En kristen från Mellanöstern sade att Sverige inte kan överleva invasionen. Klokt sagt.

  Om vi bättrar oss, det viktigaste, behöver vi inte lyfta en hand eller betala en krona. Den onda makten lyfts av oss. Det vittnar Bibeln om. Flera gånger.

  • Tack, Erik. Tvåfingersaluten är också ortodox i t.ex. Serbien. Journalisterna ljög och kallade det nazitecken. Att forma tummen och pekfingret till en cirkel är att skapa ett glasöga in till en annan värld och det kan vara uråldrigt. Det började med att trollkarlarna studerade världen genom ett hål i en träbit. De mäktigaste använde den egna handen. Horntecknet har jag sett i både Sverige och USA. I Sverige när två prominenta personer triumferande använde det.

   Jag vet inte om tecknen används av illuminaterna, de “upplysta”, men de är dåliga tecken. Hemliga sällskap har en utmätt livstid på kanske 200 år och ersätts. Nu har Svarta draken kommit till Värmland och i en stor kommun annorledes sprider sig satanismen bland personalen.

   Du rätar upp dig moraliskt och det är ett villkor för att ledas vidare. De som slirar skyddas från höga kunskaper för att deras situation inte ska förvärras. Nu har vi kristna som tror att de kan fortsätta slira. Herren bär våra skulder! Ja, det gör Han för att vi ska omvända oss, dvs. bättra oss. Börja lyda. I en fransk sång sjunger man att om du inte ändrar dig, krossar jag dina ögon. Jag vet inte om det är elakt menat eller om det finns en kristen mening i sången. De som inte vill lyda berövas vidare kunskaper. Även kristna kan slira, vem är jag, och börja om en gång till. Börja om en gång till i mitt liv…

   Börja om än en gång i mitt liv

   https://www.youtube.com/watch?v=diToRRSjgn8

 • Du kan ha rätt Lisa. Man ska våga ifråga sätta allt; även om det kommer från Savalle 🙂 som är djupt ideologiskt styrd av sin kristna övertygelse. Det är inget fel på att vara djuptroende kristen, men är ideologi är alltid ideologi och religion är per definition en ideologi, ämnad att göra om människors hjärnor, så att dem liknar varandra, till skillnad från livsåskådning, där det handlar om att lyssna in sig själv, inte tycka vad det som alla andra tycker nämligen vad som står skrivet i en bok eller för den delen förlägga hela sin personlighet, hela sin tillit, till en högst fiktiv person som vi inte vet något om som dessutom har varit död i över 2020 år.

  Här är fler konstiga bilder.
  https://www.turkishnews.com/tr/content/wp-content/uploads/2016/08/image001-59.jpg

  http://globalelite.tv/wp-content/uploads/2018/11/F.-William-Engdahl-Gods-Of-Money-Climate-Change-Hoax.jpg

  • Du misstar dig, Erik Forsman.

   Min strävan är att söka sanningen. Jag är öppen för argument och prövar min inställning.

   Jag har en stark kristen förhoppning och den grundar sig på de erfarenheter jag gjort i livet.

   Ateismen är en konstrukt.

   Erik, du uttalar dig högmodigt om Jesus Kristus utifrån din begränsade horisont…

   Låt oss nöja dessa ord om varandras möjlighet till klarsikt!

   Vi kämpar väl båda för det vi tror är sanningen. Det finns ingen anledning att ryka ihop i något fortsatt verbalt slagsmål.

   Och skulle så ske riskerar detta intressanta kommentarsvält att stängas och kanske rentav att förvandlas till tabula rasa.

  • Det var länge sen jag hittade en illustrerad bild från någon äldre bok. Letade efter den men då sökresultaten inte är konstanta hittade jag den inte. Men vi är i alla fall överens om att det inte är en naturlig pose. Vad det har för betydelse för hans författarskap vet jag inte. Men om han skriver utifrån någon agenda så kan vi nog utgå från att verkliga förhållande är bra mycket värre.

   • Jag instämmer, Lisa.

    Jag har haft mycket stort förtroende för Engdahl,
    men en sak som jag blev väldigt förvånad över var Engdahls kritiska hållning till Julian Assange.

    Det är oerhört svårt att veta vem man kan lita på i denna enorma “teaterföreställning” som pågår.

    Jag har inte tappat förtroendet för Engdahl i och med detta, men jag ska vara mer kritisk och granskande till det han framför från och med nu.

    Nu skulle jag vilja rikta uppmärksamheten mot de ansträngningar som “våra” ledare gör för att hindra kritik mot dem och deras “projekt”.

    Här är en ytterst viktig intervju med Michael Zasio:

    https://www.youtube.com/watch?v=jaAZE-OrM7c

    (Förbud mot att kritisera invandring och EU är på gång)

    • Det här är väl det närmaste jag kunde hitta angående “örontecknet” men är inte säker på att det är den bild jag ursprungligen såg. Tecknet är inte helt identiskt men det kan ju vara så att han inte får till det riktigt.
     https://www.sacred-texts.com/mas/dun/img/15401.jpg
     Hursomhelst så kör han något esoteriskt tecken till hans polare, vilka de nu då än är. Men man ska definitivt läsa allt möjligt eftersom allt har ett korn sanning och sen får ens egna slutsatser skapa en helhetsbild.

     • ja, vi får samla korn av sanning och vår strävan mot sanning och insikt innebär att spana efter landmärken och försöka navigera på ett stormigt hav.

      • Tar man en sån som t.ex. Zbigniew Brzezinski så var ju han mer insider än någon sanningssägare. Även han skrev ett antal böcker där han la ut mycket av agendan i öppen dager. Inte heller han kan ha gjort detta utan godkännande från högre ort. De som styr är inte barbarer utan de är sofistikerade sociopater som lever efter egna regler. Tror att en delförklaring till dessa skrivna sanningar är att de gör oss delaktiga. Om de via ombud berättar vad de håller på med och om vi med denna kunskap inte protesterar, så blir vi delaktiga via vårt tysta medgivande.

      • Ja, Lisa, de tillkännager alltid sina avsikter – alltid mer eller mindre förtäckt:

       Signaturen “Janne” skrev nyligen:
       “Vi har blivit varnade men vi lyssnade inte.
       Science Fictionlitteraturen under 1900-talet, författare som Ray Bradbury, Ira Levin, Philip K Dick skrev om hela det digitala samhället vi har idag. Självskrivna dystopier sålänge folk har förtroende för makten.”
       https://newsvoice.se/2019/12/militar-5g/

       Andra kända kanaler för MANIPULÖRERNAs tillkännagivanden är den tecknade serien Simpsons och den ansedda tidskriften The Economist.

       De enormt påkostade Holywood-filmerna är i regel fylda av sådana makabra budskap.

       Musik och konst likaså.

       Madonnas ESC-show 2019 var att praktexempel på det:
       https://newsvoice.se/2019/05/madonna-eurovision-song-contest-2019/

       Ole Dammegård har utförligt redogjort för denna metodik.

      • Ja, det var ungefär i samband med att jag fick upp ögonen för “predictive programing” som intresset försvann för modern musik, skönlitteratur och film. Kan ibland se någon film för specialeffekternas skull men nu när jag vet så är det inte längre lika roligt. Lyssnar mest på klassisk musik och läser facklitteratur.

       Disharmonisk konst som inte föreställer något var aldrig intressant ens under mina mer okunniga år. Mycket av den moderna “konsten” är instinktivt motbjudande oavsett betraktarens grad av insikt. Människan har en medfödd känsla för skönhet och reagerar på det groteska med magkänsla.

 • Jag är enig med dig. Det var meningen att en glad gubbe skulle finns med i min text, men den försvann. Jag ville bara retas med sig, inte på allvar ifrågasätta dig.

  Har själv fungerat på att fördjupa mig i någon religion (föredrar Kristendom) för att komma närmare det gudomliga, men hittar ingen kyrka som håller måttet. Lever efter dygden stränga regler, som nu för tiden verkar lysa med sin frånvaro i svenska kyrkan.

  • Tack, Erik, för ditt förtydligande!

   Jag anser inte att det är nödvändigt att tillhöra någon församling.

   Walter Veith – som jag har lärt mig oerhört mycket av – både när det gäller att läsa av det som sker nu och även när det gäller att förstå Bibeln – påpekar att även de kristna församlingarna har utsatts och utsätts för infiltration och förvrängning, och han undantar inte den församling han själv tillhör.

   Även när det gäller min kristna tro använder jag samma tillvägagångssätt som jag gör med allt annat i mitt sökande efter det sanna. Jag granskar och prövar.

   Bibeln:
   När han sedan satt på Oljeberget, trädde hans lärjungar fram till honom, medan de voro allena, och sade: “Säg oss när detta skall ske, och vad som bliver tecknet till din tillkommelse och tidens ände.” 4Då svarade Jesus och sade till dem:
   “Sen till, att ingen förvillar eder. 5Ty många skola komma under mitt namn och säga: ‘Jag är Messias’ och skola förvilla många.
   (Matteusevangeliet 24:3-5)

   Ljuset och sanningen växer och det styrs av Gud.

   Bönen är oerhört viktig.

   Hjärtat säger oss vad som är riktigt. Det är kompassen som ger riktningen.

  • Katerina är verkligen slagfärdig i sin artikel om vår regering. Egentligen har ju tidigare regeringar varit med och ” grundat ” så den nuvarande kan nog ses som ett slags resultat.
   Gott nytt Sverige-år får man nu önska alla, med hopp om en vändning. Som den kloka Fiskargubben skriver kan vi be för vårt stackars land.

   Till Erik Forsman ; Som Savalle skriver är det ganska svårt att i dagens Sverige hitta en församling som inte smittats av pk-sjuka och liknande. Som alternativ kan man gå ihop privat med olika personer som delar samma tro och träffas i något hem t ex. Att ha kontakt med andra (på riktigt eller på nätet) är viktigt för att få fortsatt kraft att vara på trons väg. Och bönen är något av det viktigaste.
   ( PS! Jag har anat att det bor en guds-sökare i dig )

  • Erik, det är uppenbart att du är en sökande tänkare och det vet eva-marie också. Det är svårt att hitta en bra församling i vår tid. Min är helt förändrad och jag besöker den sällan. Viktigast är att dra ut ur Svenska kyrkan för att inte bli delaktig av hennes synder. Man kan tillhöra en hemförsamling eller en församling på nätet, det säger jag också. Man behöver inte läsa Ordet i en kyrka. Man läser hemma och funderar. Förståndet måste vara med. De första kristna var inte speciellt organiserade. Det fanns inga präster och alla kunde bidra med ett Ord eller en insikt. Jag är inte ens en organiserad swedenborgare.

   Församlingens förfall är uppenbar. Så brukar ske innan vi får en ny uppenbarelse. En drunknade i floden, dvs. slutade andas och ta till sig sanningar. Den egyptiska förföll till trolleri. Den judiska gömde Ordets nycklar precis som romerska kyrkan. Nu är den protestantiska kyrkan illa ute. Falska läror och det tolererar inte Herren.

   Spiritisten Astrid Gilmark fick se två kyrkor förändras i framtiden. Uppsala domkyrka skulle förvandlas till ett museum, sade hon. Hon såg barnen åka från monter till monter på antigravitationsbrädor. Mariakyrkan i Sigtuna skulle förlora sin altartavla och det har redan hänt. Kyrkan var bra på den tiden och upplevelserna starka. Sist jag besökte Svenska kyrkan fick jag höra en andefattig feministpredikan. Jag vill höra om Herren!

   Vi ska vara inkluderande som Herren själv och tala med alla sökare. Den andliga hungern är förfärlig i vår tid. Folk söker utan att komma fram. Vilken fruktansvärd vedermöda, men vi kommer att få hjälp. Tänk så Ted Gärdestad sökte innan han ställde sig framför ett tåg. En av mina kompisar tog livet av sig när han genomskådade sin indiske lärare. Sökare och artister är känsliga.

   Jag brukar säga att våra ledare, inklusive kristna ledare, har tappat förståndet. Vi ska vara barmhärtiga och låta dem leta efter det i Sibirien. Sök där du står. Herren möter oss där vi är, inte där vi borde vara. Vi måste be för att få hjälp. Nu har du bett ett helt år, unge Gubbe. Du funderar på att ge upp och jag sänder ett vittne till dig. Han stod vid tunnelbanan och jag träffade honom bara en gång.

   • Tack Arga Gubben och eva-marie för era varma tankar. Det jag söker, och kanske människor över lag gör när tvivlet gör sig påmind är att våga gå “all-in” – att ge sig hän åt något som är absolut gott.

   • William Engdahl är en tysk-amerikansk journalist och författare som studerat vid elit-universitetet Princeton University.

    I Sverige är han mest känd för sin bok “Hotet mot livet : den genetiska manipulationens dolda agenda”:

    https://www.bokus.com/bok/9789197971447/hotet-mot-livet-den-genetiska-manipulationens-dolda-agenda/

    Jag har läst en hel del av Engdahls böcker och jag har förtroende för honom.

    Det påstås ibland att Engdahl är frimurare… men var är bevisen???

    Samma ettikett har jag ibland sett klistrad på andra personer jag har förtroende för, exempelvis Edward Griffin, men aldrig har jag sett bevis som styrker det…

    Grundlösa rykten i syfte att förringa deras budskap, skulle jag förmoda.

    • På ett foto jag har sett visar han frimurartecken. Men många av sanningssägarna är helt klart kontrollerad opposition. Därmed inte sagt att Engdahl garanterat är det men när jag ser dem hålla på med såna grejer så intar jag en sund skepsis.

     Engdahl
     https://newsvoice.se/2017/10/f-william-engdahl-om-radande-agendor-och-geopolitik-exklusiv-intervju/

     Letade efter frimurarreferensen men jag hittade den inte och orkar inte leta. Men oavsett så ser du på fotot att det där inte är någon normal fotopose. Sen vet jag att du är såpas insatt att det där tecknet har ett signalvärde för någon.

     • Lisa Larsson, du skriver
      “Men många av sanningssägarna är helt klart kontrollerad opposition.”

      Javisst, infiltration och illusion är manipulatörernas främsta vapen.

      • Men vad säger du själv om Engdahls handtecken då du är rätt insatt i de esoteriska grejerna? Jag har sett att det där är ett frimurartecken men kommer inte ihåg vad det heter. Sen har jag själv läst hans bok “Seeds off destrucion” och den var både intressant som välskriven. Men som sagt, när de håller på med dom grejerna blir jag skeptisk. Ska man sen förleda någon måste man baka in lögnen i en hel del sanning för annars blir den inte trovärdig. Om en sanningssägare inte är lite kontrollerad och verkligen utgör ett hot mot rådande agenda så skulle den personen råka ut för en liten “olycka”.

 • Vilken regering vi har spelar mindre roll eftersom förd politik inte är deras egen oavsett partifärg. Vi skulle kunna ha ett blomsterbord fyllt av vissna krukväxter som regering utan man hade sett någon skillnad på politiken.

 • Katerina den Stora är läsvärd. Hon ser igenom Potemkin-kulisserna. Hon kämpar för våra kvinnor. De lyssnar mer på henne än på mig.

  Vi små kan bara göra en sak. Be för Sverige och svenska folket. Det är nämligen så att Herren säger att konungens tankar är som vattenkällor och Han styr dem vart Han vill. Nu styr Han makthavarna till det totala vansinnet. Det ena kontraproduktiva beslutet efter det andra blir synligt. Träskets invånare tvingas trampa runt i stanken. Vi som ber ser seger efter seger över en makt som ser ut att vara ockult.

  1994 oroade sig en barnmorska över att mest utländska barn föddes. Jag undrade redan på 70-talet. Av personliga skäl bor jag kvar i ett invandrarområde och utanförskapet är mitt. Invandrarna behandlar mig ganska bra. Hmm, Gubben har grånat skägg, är han ortodox eller muslim? Vilket land kommer du ifrån?, får jag höra. Fantastiskt, det händer i Sverige.

  Det är inte fel på alla invandrare, men det är fel på en smältdegel som inte tjänar någon av oss. Utanför centrum står en man på vakt och jag undrar varför. Säljer han cannabis? En muslimska tilltalar mig och säger att man ska vara artig. En kristen libanesiska var överlycklig när hon med mig kunde kommunicera på franska. Två polacker ville inte släppa mig när vi talade tyska. Så var det också med en ryss, trots att min ryska är enkel. Hela samhället är vilset. Detta är landet Kaos.

  En shiamuslim ville äta lunch med mig. Jag vill tala med en svensk! Vi åt och pratade om chanserna för det här landet. En kristen från Mellanöstern sade att Sverige inte kan överleva invasionen. Klokt sagt.

  Om vi bättrar oss, det viktigaste, behöver vi inte lyfta en hand eller betala en krona. Den onda makten lyfts av oss. Det vittnar Bibeln om. Flera gånger.

  • Tack, Erik. Tvåfingersaluten är också ortodox i t.ex. Serbien. Journalisterna ljög och kallade det nazitecken. Att forma tummen och pekfingret till en cirkel är att skapa ett glasöga in till en annan värld och det kan vara uråldrigt. Det började med att trollkarlarna studerade världen genom ett hål i en träbit. De mäktigaste använde den egna handen. Horntecknet har jag sett i både Sverige och USA. I Sverige när två prominenta personer triumferande använde det.

   Jag vet inte om tecknen används av illuminaterna, de “upplysta”, men de är dåliga tecken. Hemliga sällskap har en utmätt livstid på kanske 200 år och ersätts. Nu har Svarta draken kommit till Värmland och i en stor kommun annorledes sprider sig satanismen bland personalen.

   Du rätar upp dig moraliskt och det är ett villkor för att ledas vidare. De som slirar skyddas från höga kunskaper för att deras situation inte ska förvärras. Nu har vi kristna som tror att de kan fortsätta slira. Herren bär våra skulder! Ja, det gör Han för att vi ska omvända oss, dvs. bättra oss. Börja lyda. I en fransk sång sjunger man att om du inte ändrar dig, krossar jag dina ögon. Jag vet inte om det är elakt menat eller om det finns en kristen mening i sången. De som inte vill lyda berövas vidare kunskaper. Även kristna kan slira, vem är jag, och börja om en gång till. Börja om en gång till i mitt liv…

   Börja om än en gång i mitt liv

   https://www.youtube.com/watch?v=diToRRSjgn8

 • Du kan ha rätt Lisa. Man ska våga ifråga sätta allt; även om det kommer från Savalle 🙂 som är djupt ideologiskt styrd av sin kristna övertygelse. Det är inget fel på att vara djuptroende kristen, men är ideologi är alltid ideologi och religion är per definition en ideologi, ämnad att göra om människors hjärnor, så att dem liknar varandra, till skillnad från livsåskådning, där det handlar om att lyssna in sig själv, inte tycka vad det som alla andra tycker nämligen vad som står skrivet i en bok eller för den delen förlägga hela sin personlighet, hela sin tillit, till en högst fiktiv person som vi inte vet något om som dessutom har varit död i över 2020 år.

  Här är fler konstiga bilder.
  https://www.turkishnews.com/tr/content/wp-content/uploads/2016/08/image001-59.jpg

  http://globalelite.tv/wp-content/uploads/2018/11/F.-William-Engdahl-Gods-Of-Money-Climate-Change-Hoax.jpg

  • Du misstar dig, Erik Forsman.

   Min strävan är att söka sanningen. Jag är öppen för argument och prövar min inställning.

   Jag har en stark kristen förhoppning och den grundar sig på de erfarenheter jag gjort i livet.

   Ateismen är en konstrukt.

   Erik, du uttalar dig högmodigt om Jesus Kristus utifrån din begränsade horisont…

   Låt oss nöja dessa ord om varandras möjlighet till klarsikt!

   Vi kämpar väl båda för det vi tror är sanningen. Det finns ingen anledning att ryka ihop i något fortsatt verbalt slagsmål.

   Och skulle så ske riskerar detta intressanta kommentarsvält att stängas och kanske rentav att förvandlas till tabula rasa.

  • Det var länge sen jag hittade en illustrerad bild från någon äldre bok. Letade efter den men då sökresultaten inte är konstanta hittade jag den inte. Men vi är i alla fall överens om att det inte är en naturlig pose. Vad det har för betydelse för hans författarskap vet jag inte. Men om han skriver utifrån någon agenda så kan vi nog utgå från att verkliga förhållande är bra mycket värre.

   • Jag instämmer, Lisa.

    Jag har haft mycket stort förtroende för Engdahl,
    men en sak som jag blev väldigt förvånad över var Engdahls kritiska hållning till Julian Assange.

    Det är oerhört svårt att veta vem man kan lita på i denna enorma “teaterföreställning” som pågår.

    Jag har inte tappat förtroendet för Engdahl i och med detta, men jag ska vara mer kritisk och granskande till det han framför från och med nu.

    Nu skulle jag vilja rikta uppmärksamheten mot de ansträngningar som “våra” ledare gör för att hindra kritik mot dem och deras “projekt”.

    Här är en ytterst viktig intervju med Michael Zasio:

    https://www.youtube.com/watch?v=jaAZE-OrM7c

    (Förbud mot att kritisera invandring och EU är på gång)

    • Det här är väl det närmaste jag kunde hitta angående “örontecknet” men är inte säker på att det är den bild jag ursprungligen såg. Tecknet är inte helt identiskt men det kan ju vara så att han inte får till det riktigt.
     https://www.sacred-texts.com/mas/dun/img/15401.jpg
     Hursomhelst så kör han något esoteriskt tecken till hans polare, vilka de nu då än är. Men man ska definitivt läsa allt möjligt eftersom allt har ett korn sanning och sen får ens egna slutsatser skapa en helhetsbild.

     • ja, vi får samla korn av sanning och vår strävan mot sanning och insikt innebär att spana efter landmärken och försöka navigera på ett stormigt hav.

      • Tar man en sån som t.ex. Zbigniew Brzezinski så var ju han mer insider än någon sanningssägare. Även han skrev ett antal böcker där han la ut mycket av agendan i öppen dager. Inte heller han kan ha gjort detta utan godkännande från högre ort. De som styr är inte barbarer utan de är sofistikerade sociopater som lever efter egna regler. Tror att en delförklaring till dessa skrivna sanningar är att de gör oss delaktiga. Om de via ombud berättar vad de håller på med och om vi med denna kunskap inte protesterar, så blir vi delaktiga via vårt tysta medgivande.

      • Ja, Lisa, de tillkännager alltid sina avsikter – alltid mer eller mindre förtäckt:

       Signaturen “Janne” skrev nyligen:
       “Vi har blivit varnade men vi lyssnade inte.
       Science Fictionlitteraturen under 1900-talet, författare som Ray Bradbury, Ira Levin, Philip K Dick skrev om hela det digitala samhället vi har idag. Självskrivna dystopier sålänge folk har förtroende för makten.”
       https://newsvoice.se/2019/12/militar-5g/

       Andra kända kanaler för MANIPULÖRERNAs tillkännagivanden är den tecknade serien Simpsons och den ansedda tidskriften The Economist.

       De enormt påkostade Holywood-filmerna är i regel fylda av sådana makabra budskap.

       Musik och konst likaså.

       Madonnas ESC-show 2019 var att praktexempel på det:
       https://newsvoice.se/2019/05/madonna-eurovision-song-contest-2019/

       Ole Dammegård har utförligt redogjort för denna metodik.

      • Ja, det var ungefär i samband med att jag fick upp ögonen för “predictive programing” som intresset försvann för modern musik, skönlitteratur och film. Kan ibland se någon film för specialeffekternas skull men nu när jag vet så är det inte längre lika roligt. Lyssnar mest på klassisk musik och läser facklitteratur.

       Disharmonisk konst som inte föreställer något var aldrig intressant ens under mina mer okunniga år. Mycket av den moderna “konsten” är instinktivt motbjudande oavsett betraktarens grad av insikt. Människan har en medfödd känsla för skönhet och reagerar på det groteska med magkänsla.

   • William Engdahl är en tysk-amerikansk journalist och författare som studerat vid elit-universitetet Princeton University.

    I Sverige är han mest känd för sin bok “Hotet mot livet : den genetiska manipulationens dolda agenda”:

    https://www.bokus.com/bok/9789197971447/hotet-mot-livet-den-genetiska-manipulationens-dolda-agenda/

    Jag har läst en hel del av Engdahls böcker och jag har förtroende för honom.

    Det påstås ibland att Engdahl är frimurare… men var är bevisen???

    Samma ettikett har jag ibland sett klistrad på andra personer jag har förtroende för, exempelvis Edward Griffin, men aldrig har jag sett bevis som styrker det…

    Grundlösa rykten i syfte att förringa deras budskap, skulle jag förmoda.

    • På ett foto jag har sett visar han frimurartecken. Men många av sanningssägarna är helt klart kontrollerad opposition. Därmed inte sagt att Engdahl garanterat är det men när jag ser dem hålla på med såna grejer så intar jag en sund skepsis.

     Engdahl
     https://newsvoice.se/2017/10/f-william-engdahl-om-radande-agendor-och-geopolitik-exklusiv-intervju/

     Letade efter frimurarreferensen men jag hittade den inte och orkar inte leta. Men oavsett så ser du på fotot att det där inte är någon normal fotopose. Sen vet jag att du är såpas insatt att det där tecknet har ett signalvärde för någon.

     • Lisa Larsson, du skriver
      “Men många av sanningssägarna är helt klart kontrollerad opposition.”

      Javisst, infiltration och illusion är manipulatörernas främsta vapen.

      • Men vad säger du själv om Engdahls handtecken då du är rätt insatt i de esoteriska grejerna? Jag har sett att det där är ett frimurartecken men kommer inte ihåg vad det heter. Sen har jag själv läst hans bok “Seeds off destrucion” och den var både intressant som välskriven. Men som sagt, när de håller på med dom grejerna blir jag skeptisk. Ska man sen förleda någon måste man baka in lögnen i en hel del sanning för annars blir den inte trovärdig. Om en sanningssägare inte är lite kontrollerad och verkligen utgör ett hot mot rådande agenda så skulle den personen råka ut för en liten “olycka”.

 • Vilken regering vi har spelar mindre roll eftersom förd politik inte är deras egen oavsett partifärg. Vi skulle kunna ha ett blomsterbord fyllt av vissna krukväxter som regering utan man hade sett någon skillnad på politiken.

 • “Lastbilslaster fulla med vapen förs in i Sverige från Polen och “försvinner”, säger Ole Dammegård efter 28 minuter i denna intervju:

  https://www.youtube.com/watch?v=RzKRJOkV4Ak

  (Krigsförberedelser, fabricerat kaos och mindre frihet. Varför?)

  Mönstret från Jugoslavien upprepas.

  Här är två böcker som beskriver vad som hände med Jugoslavien:

  https://www.bokus.com/bok/9783981723700/the-lost-hegemon-whom-the-gods-would-destroy/

  https://www.bokus.com/bok/9780745319506/fools-crusade/

  Dagens Industri:

  https://www.di.se/nyheter/kommuner-ska-vara-redo-for-krig/

  • Mycket av vad Engdahl skriver är nog sant, men eftersom han är frimurare måste man fråga sig vad som är lögn och med vilket syfte han skriver.

   • Att vara frimurare kan vara en säkerhetsmetod.
    Och även ge värdefulla kontakter.
    Det finns goda och onda frimurare som stormästare Lyndon Larouche yttrade. Engdahl var i yngre år hans medarbetare.
    En annan mkt respekterad analytiker Thierry Meyssan lär vara frimurare och han har varit i stor fara emellanåt och tvingades gå i landsflykt när han först av alla(?) exponerade 9/11 som inside job.
    Engdahl är seriös.
    (Men jag håller inte med honom om den abiotiska oljeteorin. 🙂

    • Det kan vara en säkerhetsmetod och Engdahl kan vara seriös, men du ju inte vara helt säker på att det är så det ligger till. Säkerhetstjänsten brukar t.ex. köra en “limited hangout” på saker som har kommit eller riskerar att komma till allmän kännedom och detta MO kan eventuellt även vara aktuellt här. Har du ditt eget folk på båda sidor så kan du ha bättre kontroll på såväl debatten som händelseförloppet i sig. Allting är sällan vad det ser ut att vara.

      • Min frågeställning var varför han skriver. Om man själv inte har direkt insyn bakom ridån så är det svårt att veta vad som är sant. Det bästa sättet att kontrollera oppositionen är att leda den själv och vad är då bättre än en liten ordensbroder. Dessa bröder känner en större lojalitet till ordenssällskapet än till något annat. Har mycket svårt att tro att en frimurare skulle få ha möjlighet att skriva eller göra något som hotar agendan såvida det inte var en bakomliggande plan sanktionerad från högre ort. Men du får tro precis vad du vill som jag själv får göra detsamma.

    • P.G. – DU var det som hänvisade till Engdahl när det gällde Assange. Och jag trodde dig .

     Och nu kommer du med detta om “goda och onda frimurare”. SKITSNACK!

     Du har visat dina kort, Peter.

     • Jag gav dig flera kritiska och initierade källor till Assange. Läste du dom?
      Han var tex i intimt samarbete med City of Londons Economist och NYT redan från början.
      Han lär inte ha haft mkt kontakt med sin familj om jag förstår det rätt så rent mänskligt är det synd om honom men han är inte mer äkta för det.
      Wikileaks var från starten affärsdrivande och har kanske delvis finansierats från båda sidor i infokriget.

      • svar till Lisa L
       Goda eller onda medlemmar handlar det inte om utan om Wikileaks faktiska agerande. Dom understödde imperiets regimechange i arabiska våren. Flera av Usas rivaler observerade hur Wikileaks riktade in sig på Usas offer.
       I väst fanns en naiv och okunnig beundran som var helt blind för såna fakta. Folk vill tro.
       Teoretiskt kan WL ha ändrat karaktär sen tidigare.
       Men jag tror hela idén med celebriteter är fel för ändamålet. Man annonserar inte för hela världen utan sköter det diskret precis som spioner.

      • @PG. Jag var ironisk. Men “Man annonserar inte för hela världen utan sköter det diskret precis som spioner” kan då även vara applicerbart på Engdahl. Smyg mer och skriv mindre.

       Låt säga att Engdahl är frimurare bara för diskussionens skull. Vi kan då också utgå från att mycket av det han skriver är sant eftersom han via rena sagor skulle tappa i trovärdighet. Har man själv inte en direkt insyn i vad som händer är det svårt att veta vilka lögner Engdahl smyger in i all sanning. För är han frimurare är hans främsta uppgift att förleda läsaren. Det finns inte en chans att han som frimurare skulle ägna författarskapet åt att motverka något hans eget ordenssällskap är delaktiga i då spelare som gör självmål till men för det egna laget inte brukar bli särskilt populära inom det egna laget. Tror termen för mitt resonemang kallas “logisk slutledningsförmåga”.

 • Fantastiskt bra skriven text av Katerina, som vanligt. Det som är lustigt med vänstervridna människor är att de börjar känna sig olustiga och vill byta ämne eller så kommer det ett snabbt ” vissa områden”, så fort man råkar nämna att det är mer och mer våld i samhället. Nej alla verklighetsföraktande vänsterblivna, numera är det inte längre ” vissa områden”, som är utsatta, hela landet är det. Tacka Stefan för det, hans totalt misslyckade politik är ett resultat av det.

  Stefan Lövén, eller Stefan Lögnen, är en patetisk ursäkt till statsminister. Förmodligen den sämsta vi haft, i den sämsta regering vi haft. Det är inte så konstigt att det går så dåligt för Sverige med en så inkompetent ledare. Bara att kolla på vilket företag som helst, om VD’n och ledningen är usel så funkar det inte.

  Sen ska vi inte glömma Fredrik Reinfeldt, som har en stor skuld i det kaos som vi ser nu. Det som fascinerar är att han fortsätter att stå på sig om massinvandringens förträfflighet. Han har ljugit för svenska folket tidigare och sagt att invandring räddar våra pensioner. För inte så länge sen kallade han invandring ” ditt livs bästa investering”.

  Tycker det skulle varit klädsamt om han bara tog chansen nu efter sin politiska karriär och höll upp händerna och erkänner att han haft fel, och vill diskutera hur det går att lösa kaoset landet befinner sig i, men det gör Fredrik inte. Jag skulle vilja se honom säga att invandring är ditt livs bästa investering till Vilmas familj, till Josefins familj, till den 25-åriga tjej i Malmö som tydligen är hjärndöd efter att ha blivit besinningslöst slagen av en planka. Förövarna var alla invandrare.
  Tycker också Fredrik ska träffa alla invandrare som ser en framtid här men märker att deras hemland i Mellanösternregionen var tryggare.

  Politiker och media har hjärntvättat folket under lång tid. De har gjort ordet rasist oerhört laddat, vilket är en typ av härskarteknik. Själv vill jag leva i ett samhälle som är lugnt och tryggt, jag tillhör de ynka ca 18% som röstade på SD i förra valet.

  • Haft fel? Han har ju lyckats med det han föresatte sig i linje med sitt beundrade angloamerika: att knäcka socialdemokratin. Han visste att det krävde chockterapi.
   Sån som Gösta Bohman aldrig skulle ha förmått.
   Reinfeldt offrade Sverige, möjligen ser han det som temporärt och hoppas inför fortsättningen att det sovande folket nu har ‘vaknat’ åt höger just som Peter överst uttrycker. Det hade inte varit möjligt för de små borgerliga allierade att radikaliseras som var fallet om inte M hade upphört att vara M. Jag gissar att sluga amerikanska ideologer tänkt ut operationen och nu triumferar.

 • Ser bara rubriken “regeringen från helvetet” som ett “ap-ljud” (BT 28/12), vilket inte är bra för debattklimatet. Värdig kommunikation är viktig. Sen alla de rena sakfrågorna är ju precis det som behöver lyftas fram i dagens debatt. Lika lite som att BT upprepade gånger i sina ledare kallar ett visst stort svenskt parit för “detta ack så fruktansvärda och vedervärdiga parti”. Föreslår att vi försöker minska epitetssättandet och mer fokusera på att diskutera sakfrågorna!

  • En bred opposition mot den sittande Regeringens politik har försökt diskutera sakfrågorna i flera år. Regeringen lyssnar inte utan angriper oppositionen med ovärdiga invektiv. Regeringen kallar kritiken för näthat. Då höjer oppositionen volymen med följden att den anklagas igen.

   Makten tillåter inte en värdig kommunikation.

   • Sant, Torbjörn, men låt mig citera Bechir Rabani:

    ”Till Expo, Researchgruppen, kaviarvänstern och alla ni clowner som tror att ni besitter någon makt. Det gör ni inte, den sitter hos folket. Jag är här för att få folket att inse detta. För när folket har insett detta så kommer ni inte ha några jobb kvar. Ni lever på konflikt.”
    /Bechir Rabani (Källa: Nya Dagbladet)

    Även andra långnäsade utländska media-troll lever på svensk konflikt och fortsatt EU-vurm. Låt oss göra dessa kaviar-högerns och kaviar-vänsterns media-troll arbetslösa!

 • “Lastbilslaster fulla med vapen förs in i Sverige från Polen och “försvinner”, säger Ole Dammegård efter 28 minuter i denna intervju:

  https://www.youtube.com/watch?v=RzKRJOkV4Ak

  (Krigsförberedelser, fabricerat kaos och mindre frihet. Varför?)

  Mönstret från Jugoslavien upprepas.

  Här är två böcker som beskriver vad som hände med Jugoslavien:

  https://www.bokus.com/bok/9783981723700/the-lost-hegemon-whom-the-gods-would-destroy/

  https://www.bokus.com/bok/9780745319506/fools-crusade/

  Dagens Industri:

  https://www.di.se/nyheter/kommuner-ska-vara-redo-for-krig/

  • Mycket av vad Engdahl skriver är nog sant, men eftersom han är frimurare måste man fråga sig vad som är lögn och med vilket syfte han skriver.

   • Att vara frimurare kan vara en säkerhetsmetod.
    Och även ge värdefulla kontakter.
    Det finns goda och onda frimurare som stormästare Lyndon Larouche yttrade. Engdahl var i yngre år hans medarbetare.
    En annan mkt respekterad analytiker Thierry Meyssan lär vara frimurare och han har varit i stor fara emellanåt och tvingades gå i landsflykt när han först av alla(?) exponerade 9/11 som inside job.
    Engdahl är seriös.
    (Men jag håller inte med honom om den abiotiska oljeteorin. 🙂

    • Det kan vara en säkerhetsmetod och Engdahl kan vara seriös, men du ju inte vara helt säker på att det är så det ligger till. Säkerhetstjänsten brukar t.ex. köra en “limited hangout” på saker som har kommit eller riskerar att komma till allmän kännedom och detta MO kan eventuellt även vara aktuellt här. Har du ditt eget folk på båda sidor så kan du ha bättre kontroll på såväl debatten som händelseförloppet i sig. Allting är sällan vad det ser ut att vara.

      • Min frågeställning var varför han skriver. Om man själv inte har direkt insyn bakom ridån så är det svårt att veta vad som är sant. Det bästa sättet att kontrollera oppositionen är att leda den själv och vad är då bättre än en liten ordensbroder. Dessa bröder känner en större lojalitet till ordenssällskapet än till något annat. Har mycket svårt att tro att en frimurare skulle få ha möjlighet att skriva eller göra något som hotar agendan såvida det inte var en bakomliggande plan sanktionerad från högre ort. Men du får tro precis vad du vill som jag själv får göra detsamma.

    • P.G. – DU var det som hänvisade till Engdahl när det gällde Assange. Och jag trodde dig .

     Och nu kommer du med detta om “goda och onda frimurare”. SKITSNACK!

     Du har visat dina kort, Peter.

     • Jag gav dig flera kritiska och initierade källor till Assange. Läste du dom?
      Han var tex i intimt samarbete med City of Londons Economist och NYT redan från början.
      Han lär inte ha haft mkt kontakt med sin familj om jag förstår det rätt så rent mänskligt är det synd om honom men han är inte mer äkta för det.
      Wikileaks var från starten affärsdrivande och har kanske delvis finansierats från båda sidor i infokriget.

      • svar till Lisa L
       Goda eller onda medlemmar handlar det inte om utan om Wikileaks faktiska agerande. Dom understödde imperiets regimechange i arabiska våren. Flera av Usas rivaler observerade hur Wikileaks riktade in sig på Usas offer.
       I väst fanns en naiv och okunnig beundran som var helt blind för såna fakta. Folk vill tro.
       Teoretiskt kan WL ha ändrat karaktär sen tidigare.
       Men jag tror hela idén med celebriteter är fel för ändamålet. Man annonserar inte för hela världen utan sköter det diskret precis som spioner.

      • @PG. Jag var ironisk. Men “Man annonserar inte för hela världen utan sköter det diskret precis som spioner” kan då även vara applicerbart på Engdahl. Smyg mer och skriv mindre.

       Låt säga att Engdahl är frimurare bara för diskussionens skull. Vi kan då också utgå från att mycket av det han skriver är sant eftersom han via rena sagor skulle tappa i trovärdighet. Har man själv inte en direkt insyn i vad som händer är det svårt att veta vilka lögner Engdahl smyger in i all sanning. För är han frimurare är hans främsta uppgift att förleda läsaren. Det finns inte en chans att han som frimurare skulle ägna författarskapet åt att motverka något hans eget ordenssällskap är delaktiga i då spelare som gör självmål till men för det egna laget inte brukar bli särskilt populära inom det egna laget. Tror termen för mitt resonemang kallas “logisk slutledningsförmåga”.

 • Fantastiskt bra skriven text av Katerina, som vanligt. Det som är lustigt med vänstervridna människor är att de börjar känna sig olustiga och vill byta ämne eller så kommer det ett snabbt ” vissa områden”, så fort man råkar nämna att det är mer och mer våld i samhället. Nej alla verklighetsföraktande vänsterblivna, numera är det inte längre ” vissa områden”, som är utsatta, hela landet är det. Tacka Stefan för det, hans totalt misslyckade politik är ett resultat av det.

  Stefan Lövén, eller Stefan Lögnen, är en patetisk ursäkt till statsminister. Förmodligen den sämsta vi haft, i den sämsta regering vi haft. Det är inte så konstigt att det går så dåligt för Sverige med en så inkompetent ledare. Bara att kolla på vilket företag som helst, om VD’n och ledningen är usel så funkar det inte.

  Sen ska vi inte glömma Fredrik Reinfeldt, som har en stor skuld i det kaos som vi ser nu. Det som fascinerar är att han fortsätter att stå på sig om massinvandringens förträfflighet. Han har ljugit för svenska folket tidigare och sagt att invandring räddar våra pensioner. För inte så länge sen kallade han invandring ” ditt livs bästa investering”.

  Tycker det skulle varit klädsamt om han bara tog chansen nu efter sin politiska karriär och höll upp händerna och erkänner att han haft fel, och vill diskutera hur det går att lösa kaoset landet befinner sig i, men det gör Fredrik inte. Jag skulle vilja se honom säga att invandring är ditt livs bästa investering till Vilmas familj, till Josefins familj, till den 25-åriga tjej i Malmö som tydligen är hjärndöd efter att ha blivit besinningslöst slagen av en planka. Förövarna var alla invandrare.
  Tycker också Fredrik ska träffa alla invandrare som ser en framtid här men märker att deras hemland i Mellanösternregionen var tryggare.

  Politiker och media har hjärntvättat folket under lång tid. De har gjort ordet rasist oerhört laddat, vilket är en typ av härskarteknik. Själv vill jag leva i ett samhälle som är lugnt och tryggt, jag tillhör de ynka ca 18% som röstade på SD i förra valet.

  • Haft fel? Han har ju lyckats med det han föresatte sig i linje med sitt beundrade angloamerika: att knäcka socialdemokratin. Han visste att det krävde chockterapi.
   Sån som Gösta Bohman aldrig skulle ha förmått.
   Reinfeldt offrade Sverige, möjligen ser han det som temporärt och hoppas inför fortsättningen att det sovande folket nu har ‘vaknat’ åt höger just som Peter överst uttrycker. Det hade inte varit möjligt för de små borgerliga allierade att radikaliseras som var fallet om inte M hade upphört att vara M. Jag gissar att sluga amerikanska ideologer tänkt ut operationen och nu triumferar.

 • Så otroligt bra skrivet Katerina J. Som pensionär och sjuksköterska kan jag skriva under på vartenda ord. Så sant, så sant!!

 • Ser bara rubriken “regeringen från helvetet” som ett “ap-ljud” (BT 28/12), vilket inte är bra för debattklimatet. Värdig kommunikation är viktig. Sen alla de rena sakfrågorna är ju precis det som behöver lyftas fram i dagens debatt. Lika lite som att BT upprepade gånger i sina ledare kallar ett visst stort svenskt parit för “detta ack så fruktansvärda och vedervärdiga parti”. Föreslår att vi försöker minska epitetssättandet och mer fokusera på att diskutera sakfrågorna!

  • En bred opposition mot den sittande Regeringens politik har försökt diskutera sakfrågorna i flera år. Regeringen lyssnar inte utan angriper oppositionen med ovärdiga invektiv. Regeringen kallar kritiken för näthat. Då höjer oppositionen volymen med följden att den anklagas igen.

   Makten tillåter inte en värdig kommunikation.

   • Sant, Torbjörn, men låt mig citera Bechir Rabani:

    “Till Expo, Researchgruppen, kaviarvänstern och alla ni clowner som tror att ni besitter någon makt. Det gör ni inte, den sitter hos folket. Jag är här för att få folket att inse detta. För när folket har insett detta så kommer ni inte ha några jobb kvar. Ni lever på konflikt.”
    /Bechir Rabani (Källa: Nya Dagbladet)

    Även andra långnäsade utländska media-troll lever på svensk konflikt och fortsatt EU-vurm. Låt oss göra dessa kaviar-högerns och kaviar-vänsterns media-troll arbetslösa!

 • Alltsammans kommentatorerna ovan beskriver är det avsiktliga resultatet av en medveten långsiktig politik av “globalisterna”, som också kan betecknas med Eisenhowers terminologi “the Military-Industrial complex” och vars mål är “The New World Order”, dvs en global militärdiktatur helt i Orwells anda. Vad Sverige beträffar, har vi varit utsatta för ett pågående högförräderi från våra regeringars sida alltsedan Bildts regering i början av 1990-talet. Våra regeringar sedan dess har helt enkelt sålt ut vårt land till den globalistiska konspirationen med centrum i USA:s “deep state”, utåt representerad av familjerna Clinton, Bush och Obama. Medan svenska folket hållits okunnigt om vad regeringarna avtalat med globalisterna – bl.a. de två s.k. “säkerhetsavtalen” med USA 2007 och 2008, varigenom Sverige tillåtit USA och NATO att placera de värsta “weapons of mass destruction” som någonsin uppfunnits på svenskt territorium, och hjälper USA att spionera på resten av världen. Utan att svenska folket fått kännedom om det. Är det demokrati? Invandringen och laglösheten, vårdköer och s.k. sjukvård som dödar, kollapsad skola och annat vi nu lider av, är avsiktligt inplanterade problem med syftet att “söndra och härska” samt tjäna den globalistiska agendan att sudda ut alla nationellla egenskaper och kännetecken. Stefan Löfvéns inkompetenta regering kan nog nästan betecknas som “collateral damage” i förhållande till dessa högförräderibrott, som började omkring 1990, samtidigt med Sovjetunionens sammanbrott.

  • Det specifikt svenska högförräderiets och sammansvärjningens historia, är ett intressant spörsmål i sig, till vilket Jens Jerndal lämnar bidrag med några årtal.
   Jovisst, Sovjetunionens och Öststaternas sammanbrott lämnade sannerligen inte USA, UK och Israel overksamma. Vi fick en släng av sleven genom Invar Carlssons tal vid regeringskrisen i början av 1990, där han i en bisats omnämnde att regeringen nu avsåg att ta’ upp en förhandling om att få bli medlem i EU.
   90-talet kom att bli en planeringsperiod för imperiedrömmar hos de tre tidigare omnämnda länderna. Redan 1991 höll ju Bush(41) det berömda talet (på dagen 10 år före 9/11) där han förklarade att “A New World Order” stod för dörren.
   Till denna nya ordning ville uppenbarligen den svenska Eliten inom näringsliv, såväl som de politiska partierna, att vi skulle bli upptagna i, liksom även på viss sikt i NATO. En viss föraning om vad som var i görningen kunde jag själv märka av genom mitt arbete på Saab i Linköping, där jag under mitten av 90-talet var engagerad i arbetet med att fixa till ett samarbete med BAE, British Aerospace, om en vidare-utveckling av JAS 39 Gripen till en exportversion, vid sidan av de rena svenska versionerna 39C och -D.
   Det skulle visa sig att även de svenska versionerna kom att bli mer eller mindre NATO-anpassade. Hmm, varför??
   Men det mest ödesdigra hände 1998, vilket jag inte märkte något av då, utan först omkring 2011, när den tidigare chefredaktören för SvD, Mats Svegfors, i en artikel i Aftonbladet skrev om den svenska pressens besvärliga situation. Han nämnde i slutet av artikeln, att de två SAF- och LO-drakarna Svenska Dagbladet och AB, samtidigt (1998) hade sålts till tre storbankerna på Wall Street i New York, Goldman Sachs, J P Morgan och Mellon Bank of NY. Han visste besked, ty han var med! Jag minns att jag tappade hakan fullständigt, men det var alltså DET, som var orsaken till min gamla tidnings (SvD) vedervärdiga politiska förändring. Ostkustens neocons, de som ihop med främst Mossad hade planlagt och genomfört 9/11-terrorn, befann sig nu i något slag av skepnad härstädes, liksom de ju helt uppenbart fanns i korridorerna hos SR och SVT.
   Jag har aldrig i förräderi-media hört om detta. Allra minst en analys av detta helt unika i vår presshistorias annaler. Minns jag rätt så sålde Centerpartiet samtidigt hela sitt innehav av tidningar, kanske 20 stycken och lär ha kammat in 2 miljarder! Vafalls! Är inte just ett eget tidningsinnehav, ett partis stora dröm. Men nu, i en ny framtida situation, var detta inte längre nödvändigt. Den svenska nationalstaten skulle ju bort, liksom all suverän statsförvaltning. Folket skulle utbytas liksom religion och etnicitet. No big deal! Enligt Sju-Klövern. Folket behöver inget få veta. Det har dom aldrig heller fått!
   Det smyger vi lätt igenom. Dum-svensken och i synnerhet dum-svenskan, kommer inte fatta nada, zero, nil!

  • Den svensk som vill veta vet också, Jens. Sanningen är som månen på en stjärnklar himmel. Det handlar om positivitet om man vill organisera en förändring som får mandat. Jag e-postade precis Enhet om saken. Kommer de fatta, tror du, eller är de infiltrerade av “Dum-svensken och i synnerhet dum-svenskan”?

 • Så otroligt bra skrivet Katerina J. Som pensionär och sjuksköterska kan jag skriva under på vartenda ord. Så sant, så sant!!

 • Lövet sa ju 2015 att det kom en massa välutbildade från Syrien som vi skulle ha nytta av. Man frågar sig ängsligt, välutbildade jämfört med vem, gällde det Svetsaren himself är ju alla människor
  välutbildade.

 • Alltsammans kommentatorerna ovan beskriver är det avsiktliga resultatet av en medveten långsiktig politik av “globalisterna”, som också kan betecknas med Eisenhowers terminologi “the Military-Industrial complex” och vars mål är “The New World Order”, dvs en global militärdiktatur helt i Orwells anda. Vad Sverige beträffar, har vi varit utsatta för ett pågående högförräderi från våra regeringars sida alltsedan Bildts regering i början av 1990-talet. Våra regeringar sedan dess har helt enkelt sålt ut vårt land till den globalistiska konspirationen med centrum i USA:s “deep state”, utåt representerad av familjerna Clinton, Bush och Obama. Medan svenska folket hållits okunnigt om vad regeringarna avtalat med globalisterna – bl.a. de två s.k. “säkerhetsavtalen” med USA 2007 och 2008, varigenom Sverige tillåtit USA och NATO att placera de värsta “weapons of mass destruction” som någonsin uppfunnits på svenskt territorium, och hjälper USA att spionera på resten av världen. Utan att svenska folket fått kännedom om det. Är det demokrati? Invandringen och laglösheten, vårdköer och s.k. sjukvård som dödar, kollapsad skola och annat vi nu lider av, är avsiktligt inplanterade problem med syftet att “söndra och härska” samt tjäna den globalistiska agendan att sudda ut alla nationellla egenskaper och kännetecken. Stefan Löfvéns inkompetenta regering kan nog nästan betecknas som “collateral damage” i förhållande till dessa högförräderibrott, som började omkring 1990, samtidigt med Sovjetunionens sammanbrott.

  • Det specifikt svenska högförräderiets och sammansvärjningens historia, är ett intressant spörsmål i sig, till vilket Jens Jerndal lämnar bidrag med några årtal.
   Jovisst, Sovjetunionens och Öststaternas sammanbrott lämnade sannerligen inte USA, UK och Israel overksamma. Vi fick en släng av sleven genom Invar Carlssons tal vid regeringskrisen i början av 1990, där han i en bisats omnämnde att regeringen nu avsåg att ta’ upp en förhandling om att få bli medlem i EU.
   90-talet kom att bli en planeringsperiod för imperiedrömmar hos de tre tidigare omnämnda länderna. Redan 1991 höll ju Bush(41) det berömda talet (på dagen 10 år före 9/11) där han förklarade att “A New World Order” stod för dörren.
   Till denna nya ordning ville uppenbarligen den svenska Eliten inom näringsliv, såväl som de politiska partierna, att vi skulle bli upptagna i, liksom även på viss sikt i NATO. En viss föraning om vad som var i görningen kunde jag själv märka av genom mitt arbete på Saab i Linköping, där jag under mitten av 90-talet var engagerad i arbetet med att fixa till ett samarbete med BAE, British Aerospace, om en vidare-utveckling av JAS 39 Gripen till en exportversion, vid sidan av de rena svenska versionerna 39C och -D.
   Det skulle visa sig att även de svenska versionerna kom att bli mer eller mindre NATO-anpassade. Hmm, varför??
   Men det mest ödesdigra hände 1998, vilket jag inte märkte något av då, utan först omkring 2011, när den tidigare chefredaktören för SvD, Mats Svegfors, i en artikel i Aftonbladet skrev om den svenska pressens besvärliga situation. Han nämnde i slutet av artikeln, att de två SAF- och LO-drakarna Svenska Dagbladet och AB, samtidigt (1998) hade sålts till tre storbankerna på Wall Street i New York, Goldman Sachs, J P Morgan och Mellon Bank of NY. Han visste besked, ty han var med! Jag minns att jag tappade hakan fullständigt, men det var alltså DET, som var orsaken till min gamla tidnings (SvD) vedervärdiga politiska förändring. Ostkustens neocons, de som ihop med främst Mossad hade planlagt och genomfört 9/11-terrorn, befann sig nu i något slag av skepnad härstädes, liksom de ju helt uppenbart fanns i korridorerna hos SR och SVT.
   Jag har aldrig i förräderi-media hört om detta. Allra minst en analys av detta helt unika i vår presshistorias annaler. Minns jag rätt så sålde Centerpartiet samtidigt hela sitt innehav av tidningar, kanske 20 stycken och lär ha kammat in 2 miljarder! Vafalls! Är inte just ett eget tidningsinnehav, ett partis stora dröm. Men nu, i en ny framtida situation, var detta inte längre nödvändigt. Den svenska nationalstaten skulle ju bort, liksom all suverän statsförvaltning. Folket skulle utbytas liksom religion och etnicitet. No big deal! Enligt Sju-Klövern. Folket behöver inget få veta. Det har dom aldrig heller fått!
   Det smyger vi lätt igenom. Dum-svensken och i synnerhet dum-svenskan, kommer inte fatta nada, zero, nil!

  • Den svensk som vill veta vet också, Jens. Sanningen är som månen på en stjärnklar himmel. Det handlar om positivitet om man vill organisera en förändring som får mandat. Jag e-postade precis Enhet om saken. Kommer de fatta, tror du, eller är de infiltrerade av “Dum-svensken och i synnerhet dum-svenskan”?

 • Den s.k. demokratin fungerar inte i Sverige, då ett litet parti kan väga majoriteter i kammare över en balanspunkt utom kontroll för den verkliga majoriteten. Om då partier inte är bundna till sina vallöften kan politiken dra iväg vart som helst med utpressningar, mutor och maktbegär.
  (FR är ett typexempel).
  Det amerikanska systemet med elektorer, som motvikt mot majoritetshoppandet kan ju vara något för oss, är säkrare.
  https://www.breitbart.com/2020-election/2019/12/26/pinkerton-jeff-sessions-is-defending-the-constitution-from-radicals-and-defending-america-from-nancy-pelosi-jerry-nadler-and-aoc/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=best_of_the_week&utm_campaign=20191228

  • Jag ser inte Schweiz direktdemokrati som ett “dark fate of democracies in ancient and medieval times” … särskilt inte i jämförelse med USA:s mordfrekvens, men visst kräver DD ett intelligent folk som förstår andra viktiga delar i en demokrati, såsom öppenhet, verifierbarhet, vetenskaplighet, deliberativ demokrati etc. Sverige, och särskilt USA, lär behöva några decenniers intelligens-planering.

   I övrigt bör du nog läsa på om vad demokrati faktiskt betyder, i förhållande till andra styrelseskick, så att du förstår skillnaden. Demokratin och dess antagonister av Robert A Dahl är en bra början.

 • Kommentaren från “Peter”, högst upp, tror att det blir ordning först när vi ber USA att komma till vår hjälp, först då blir det en upprensning, men priset blir ett övertagande. Riktigt vad “Peter” tror om ett “övertagande” vet jag inte. Jag håller med så pass långt, att vi ALDRIG av egen kraft kommer klara av en rejäl uppstädning, som främst måste vara en repatriering av de mest artfrämmande elementen, särskilt muslimer.
  Svenska folket har sedan vänstervågens invällande för 55 år sedan, blivit hjärntvättade bortom all hjälp, samt skolan har förstörts så grundligt, att eleverna inte är skrivkunniga och knappast ens läskunniga, längre.
  Ett första steg borde vara att slänga ut allt tjafs om “jämställdhet” och återinföra en differentierad skola. Kort sagt en elitskola där ungarna får kämpa och från första stund betygsätts. Vi hade detta fram till 1968!
  Det är inte bara idrotten som behöver lysande stjärnor. Universiteten får inte politiseras som skett. De skall vara fristående institutioner med ytters kunniga professorer, som kan upplysa politikerna, när dessa är ute på grunt vatten. Bli en oberoende statsmakt, som det eljest plägade vara!
  Näh, USA kan vi inte be om hjälp, då det är de som förstört oss.

 • Bra skrivet Katerina. Pajasen Löfven styr inte Sverige längre. Det gör Isabella Lövin. Men pajasen framför hennes idéer som sossepartiets. Isabella är Sveriges farligaste kvinna. Hon har övertagit titeln från Annie Lööf.
  Isabella skiter fullständigt hur det går för Sverige. Hon har sina vansinniga klimatambitioner att minska Sveriges 0,12% av världens CO2 utsläpp ännu mer. De 99,88% som återstår berör henne inte. Det är Sverige hon vill sänka från en framgångsrik industrination till ett fattigland. Det är de logiska förklaringen. Pajasen Löfven låter det hända för att han inte begriper bättre och njuter av att frottera sig med världens högdjur. Och att han tar hem 174000 varje månad. Partiets och egenintresset går för landets intresse. Vi kan se samma egenintresse hos makthavare som Nicolas Maduro i Venezuela. Ivo Morales i Bolivia förut. Fidel Castro i Kuba tidigare. Ja listan kan göras lång. Stefan Löfven måst bort och de som kan göra det är två kvinnor. Annie Lööf och Nyamko Sabuni. De tillsammans med KD, M och SD kan rädda Sverige men jag hyser tyvärr föga förhoppning.

  • Ha ingen förhoppning Oscar! Maduro, Morales och Castro är INTE som Löfven. Inte alls. Löfven är för en extrem marknadsliberal politik helt i Reinsvälts och Soros smak. Lööf och Sabuni är heller inte antipoder till Löfven, men är likt extrema marknadsliberala syskon. KD, M och SD leder till exakt samma extrema marknadsliberalism och fortsatt EU-vurm minus massinvandringen.

 • Jag är för religionsfrihet, allas rätt till en egen tro. Jag tom var med och startade en förening för att skydda den rättigheten. Muslimer, kristna, buddhister osv har rätt att i sitt privatliv tro på vad de vill, men när utövare av en religion eller sekt börjar bestämma hur lagar ska tolkas, vad som är rätt och fel etc då transformeras Sverige från ett fritt land till att bli ett religiöst land där en religiöst korrekt piska blir placerad i centrum. Sverige är idag sekulärt, men med en bevarad religionsfrihet. Låt oss bevara den friheten.

  Detta sammantaget betyder att Sverige inte kan tillåta en speciell religion eller religiös sekt inom en religion tar över rättsskipning, utbildning och samhällspolitik.

  • Håller med dig i det mesta förutom att du sammankopplar kristen tro med övrig trosutövning. Man kan inte slå ihop alla trosutövningar som om de är ett och detsamma. Vill påminna om att detta land och västvärlden är byggd på kristna värderingar och inget annat. Det har gjort att västvärlden har blomstrat och fått den frihet vi levt i. Den friheten håller på att gå förlorat i o m att först och främst Islam, men också Buddhism, Hinduism osv intar vår mark. Ville bara klargöra detta. Allt gott!

   • Jag tror du kan ha rätt Marica. Vår tro på vad som är rätt styr ju rimligen de lagar vi skapar så att de stämmer överens med det vi anser vara rätt. Följaktligen är sannolikt mångkultur ett bra recept på katastrof då kulturerna avviker alltför kraftigt från varann.

    Mitt svar för att rädda Sverige heter strikt “sekularism”. Jag tror att den vägen är framkomlig, t.o.m. helt nödvändig. Ratificeringen av barnkonventionen är ett hopp om en förändring i den riktningen.

   • Frihet? Vi lever i ett fängelse, bara det att “väldigt få” har genomskådat det. Tillika är ALLA religioner skapade för att generera konflikt och osämja.

    Svårt att greppa tanken? Se filmen “THRIVE: What On Earth Will It Take?”. Ligger på YouTube.

 • Lövet sa ju 2015 att det kom en massa välutbildade från Syrien som vi skulle ha nytta av. Man frågar sig ängsligt, välutbildade jämfört med vem, gällde det Svetsaren himself är ju alla människor
  välutbildade.

 • Mycket bra skrivet och fruktansvärt sant. Sverige måste räddas nu innan Sverige går åt helvete helt. Stefan Löven och hans idioter i riksdagen ska landsförvisas till Tjernobyl.

 • Mycket bra artikel som i klartext skriver ut det som sker!
  En sak som är positiv är dock att vi som ser detta vansinne ständigt blir fler! 🙂
  Nu behöver vi bara enas om att kraftfullt demonstrera vårt missnöje i verkliga livet också!

 • En helvetisk verklighetsbeskrivning som Sveriges statsminister inte sett komma. Han känner inte heller igen denna beskrivning därför att han inte har kontakt med Sverige. Han gottar sig och älskar att få uppmärksamhet i EU. Är han vid sina sinnens fulla bruk?

 • JAG UNDRAR: Varför prioriterar regeringen Invasiva, Främmande Arter före sin egen Endemisk befolkning?!!! I naturen (flora och fauna) bekämpar man ju de Invasiva och Främmande, som tränger undan/förgiftar de egna (ex. parkslide, vissa kräft-arter…) Hatar Stefan & Co., svenskar SÅ TILL DEN GRAD ?!!!!!!!

  • Din kommentar är ju SÅ klockren! Lövet gör ju bara som han blivit tillsagd av Bilderberggruppen/Kabalen. Och har gjort det djävligt bra. Kört landet i botten. Usch för det här med PK. Verkar som om många svenskar och definitivt media över lag är gröna till personlighetsfärgen (i definitionen efter Thomas Erikssons bok “Omgiven av idioter”) – d.v.s. ett ruttet älghuvud står på bordet när familjen grön äter. Men konflikt måste till varje pris undvikas och därför låtsas man om att det inte står på bordet.

   Usch och fy!

   Citat: “De allra flesta kaniner i Australien är förvildade avkomlingar till förrymda husdjur som importerats från Europa. Den första kaninerna kom med First Fleet år 1778 som köttdjur.

   Spridningen av kaniner förmodas ha börjat 1859 när Thomas Austin släppte 24 kaniner för jakt på sin egendom i Victoria.

   I brist på naturliga fiender har de förökat sig i miljontal och trängt ut inhemska arter, och räknas därför som en invasiv art. De är ökända som skadedjur, och förstör varje år grödor till ett värde av många miljoner australiska dollar. De ger dessutom upphov till erosion genom att de äter vilda växter som annars skulle ha bundit jorden med sina rötter.[1]”

   När ska vi göra som fransmännen – hälla koskit framför riksdagen och sätta stopp för all trafik etc. d.v.s. sätta ner foten? Vi bara sitter och klagar, skriver i pissrännor (kommentarsfält) men gör ingenting…

  • Därför att de sedan Palmes tid har medvetet gått in för det. Alla avtal som skrivits internationellt, Barcelona, FN’s Global Compact m.fl. Plus avtalet S har med muslimerna från 1999. Vi kommer få ett islamske Sverige inom några decennier bara om vi inte gör något drastiskt!
   men det kommer inte räcka med ett par tusen utanför Rosenbad! det måste till något landsomfattande som är synkroniserat! Vi måste få ut MINST en miljon människor samtidigt på gator och torg! Helst 2-3 miljoner för att de ska fatta något. Ett par tusen kommer de sätta in polis och/eller militär mot. Men inte flera miljoner. Och absolut inget väpnat motstånd förstås. Och jag har sett tecken på att militären och börjar infiltreras av fnosket. Hur utbrett det är vet jag inte – men det finns.

 • Bra Rutet Katerina !
  Du är en fantastisk företrädare för det svenska folket, som verkar ha gett upp. De verkar vara inne i nån form av bur där de är avskurna från vad vi andra kan se. Jag har försökt att kommunicera vårt nuvarande tillstånd med flera av mina bekanta men de “är inte tresserade”. En ville träffa mig under villkor att jag inte pratade politik???? Vårt land blöder och våra hopsparade skattepengar flödar ut till ingen nytta för någon av vad det är avsett för.
  Vi måste hitta något sätt att bli av med dessa imbecilla diktatorer som verkar i våra myndigheter och inom alla andra samhälls institutioner. De är överallt och har rodret inställt på totalt haveri.

  • Det finns en ingång i att sprida sanningen. Den sanningen är “gömd” helt öppen att se!. Det är att för folket berätta om FIAT-valutan. Och då förklara sambandet mellan den och inflationen och dess 2% som är ren stöld. Men berätta inte för mycket på en gång, eftersom förmågan att konfrontera ondskan är låg. Det finns även böcker och websidor att hänvisa till.
   När väl CentralBanksbedrägeriet är på plats kan man föra in, att “De eviga krigen” inte kan föras med skattemedel utan med lån till båda sidor i en “konflikt” och att C-banksystemet tjänar på att båda krigar länge, och, vem som förlorar eller vinner har ingen betydelse för CB.
   Här kommer man att se helt disparata reaktioner vad gäller könen (de verkliga alltså). Män blir lite eftertänksamma, medan kvinnor drar upp brandväggen – så kan det inte vara!

 • Den s.k. demokratin fungerar inte i Sverige, då ett litet parti kan väga majoriteter i kammare över en balanspunkt utom kontroll för den verkliga majoriteten. Om då partier inte är bundna till sina vallöften kan politiken dra iväg vart som helst med utpressningar, mutor och maktbegär.
  (FR är ett typexempel).
  Det amerikanska systemet med elektorer, som motvikt mot majoritetshoppandet kan ju vara något för oss, är säkrare.
  https://www.breitbart.com/2020-election/2019/12/26/pinkerton-jeff-sessions-is-defending-the-constitution-from-radicals-and-defending-america-from-nancy-pelosi-jerry-nadler-and-aoc/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=best_of_the_week&utm_campaign=20191228

  • Jag ser inte Schweiz direktdemokrati som ett “dark fate of democracies in ancient and medieval times” … särskilt inte i jämförelse med USA:s mordfrekvens, men visst kräver DD ett intelligent folk som förstår andra viktiga delar i en demokrati, såsom öppenhet, verifierbarhet, vetenskaplighet, deliberativ demokrati etc. Sverige, och särskilt USA, lär behöva några decenniers intelligens-planering.

   I övrigt bör du nog läsa på om vad demokrati faktiskt betyder, i förhållande till andra styrelseskick, så att du förstår skillnaden. Demokratin och dess antagonister av Robert A Dahl är en bra början.

 • Vad jag förstår skedde en form av tyst statskupp 2002 då beslutanderätten överlämnades till EU trots att det strider mot Sveriges grundlag, Sverige ska ju vara en fri stat enligt grundlagen. Och med tanke på krigsbrott, DÖ och JÖK mm. samt denna artikels summering så kan väl inte svenska regeringen vara speciellt legitim. Varför röstar svenska folket överhuvudtaget?? Varför avlönar vi en grupp människor som inte kan utföra sitt arbete?? Kan inte några jurister eller lagmän bekräfta detta och starta en sanningskommission eller nåt så vi kan avsluta eländet och börja bygga nytt?

  • Katerina Janouch är en del av problemet.

   Statskuppen skedde genom Palmemordet. Vilka som ligger bakom kan uttydas i Soldathandbokens förändringar och i Janne Josefssons avslöjande av vilka som har tagit över rollen som “första statsmakten”, d.v.s. fulmedia.

   Statskuppen har skett i slowmotion, under en slöja av demokrati, där folks hjärnor är under konfliktskapande långnäsade ljugande media-trolls makt.

   Alla EU-vurmande regeringar i tre decennier är gemensamt ansvariga. Svenskarna röstar dessutom för EU och JÖK. SD är för EU och är orsaken till JÖK. Tre decenniers politik och folkets empati för Åkesson, som blir bespottad i fulmedia, är orsaken till SD:s existens.

   Så har vi idioterna som har fattat att mer högerpolitik genom SD-KD-M inte är lösningen och röstar på olika vänster-minipartier, som inte valsamverkar sig över 4%. Helt djävla makabert. Svensk idioti känner inga gränser. 99,9999% är kompletta idioter i Sverige, men höjden av idioti är väl ändå “MED” som är för EU precis som SD.

   Det är DU som måste bygga nytt!

   • Visst har Sverige blivit “kuppat” / lurats in i det sorgliga tillstånd som nu är.
    Men att kalla folk för idioter hjälper varken dig personligen (tvärtom) eller det parti du vill företräda.
    Jag misstänker dessutom att senaste valet var manipulerat, så att försöka skylla folket för det blir bara missriktat.

    • Sanningen gör inte ont. Valsamverkanspartiet som bjöd in hela folket till välorganiserad samverkan utsattes INTE för valfusk. Jag besökte även en vallokal för att kolla hur rösterna räknades. Det får alla göra. Jag såg inget som jag ansåg vara felaktigt.

     Folket röstade för en JÖK, samt mer massinvandring och de fick det.

 • Kommentaren från “Peter”, högst upp, tror att det blir ordning först när vi ber USA att komma till vår hjälp, först då blir det en upprensning, men priset blir ett övertagande. Riktigt vad “Peter” tror om ett “övertagande” vet jag inte. Jag håller med så pass långt, att vi ALDRIG av egen kraft kommer klara av en rejäl uppstädning, som främst måste vara en repatriering av de mest artfrämmande elementen, särskilt muslimer.
  Svenska folket har sedan vänstervågens invällande för 55 år sedan, blivit hjärntvättade bortom all hjälp, samt skolan har förstörts så grundligt, att eleverna inte är skrivkunniga och knappast ens läskunniga, längre.
  Ett första steg borde vara att slänga ut allt tjafs om “jämställdhet” och återinföra en differentierad skola. Kort sagt en elitskola där ungarna får kämpa och från första stund betygsätts. Vi hade detta fram till 1968!
  Det är inte bara idrotten som behöver lysande stjärnor. Universiteten får inte politiseras som skett. De skall vara fristående institutioner med ytters kunniga professorer, som kan upplysa politikerna, när dessa är ute på grunt vatten. Bli en oberoende statsmakt, som det eljest plägade vara!
  Näh, USA kan vi inte be om hjälp, då det är de som förstört oss.

 • Bra skrivet Katerina. Pajasen Löfven styr inte Sverige längre. Det gör Isabella Lövin. Men pajasen framför hennes idéer som sossepartiets. Isabella är Sveriges farligaste kvinna. Hon har övertagit titeln från Annie Lööf.
  Isabella skiter fullständigt hur det går för Sverige. Hon har sina vansinniga klimatambitioner att minska Sveriges 0,12% av världens CO2 utsläpp ännu mer. De 99,88% som återstår berör henne inte. Det är Sverige hon vill sänka från en framgångsrik industrination till ett fattigland. Det är de logiska förklaringen. Pajasen Löfven låter det hända för att han inte begriper bättre och njuter av att frottera sig med världens högdjur. Och att han tar hem 174000 varje månad. Partiets och egenintresset går för landets intresse. Vi kan se samma egenintresse hos makthavare som Nicolas Maduro i Venezuela. Ivo Morales i Bolivia förut. Fidel Castro i Kuba tidigare. Ja listan kan göras lång. Stefan Löfven måst bort och de som kan göra det är två kvinnor. Annie Lööf och Nyamko Sabuni. De tillsammans med KD, M och SD kan rädda Sverige men jag hyser tyvärr föga förhoppning.

  • Ha ingen förhoppning Oscar! Maduro, Morales och Castro är INTE som Löfven. Inte alls. Löfven är för en extrem marknadsliberal politik helt i Reinsvälts och Soros smak. Lööf och Sabuni är heller inte antipoder till Löfven, men är likt extrema marknadsliberala syskon. KD, M och SD leder till exakt samma extrema marknadsliberalism och fortsatt EU-vurm minus massinvandringen.

 • Det kommer att hålla på så här tills vi får nog och ber USA om hjälp, först då rensas det upp men priset blir ett övertagande. Läs Agenda 2030! Det hette Agenda 21 tidigare för något som ska rullas ut detta århundrade men ändrades till 2030, så det kommer att vara klart det kommande decenniet. Och svenskarna kommer inte gilla vad som kommer efter det.

  • Jag tar hellre DET “som kommer efter det”, än det som är på gång nu med muslimer i varenda gathörn…..
   Och sharialagar och den Mellanöstern-skiten….

   Gregor

   • Problem – Reaktion – Lösning

    Vem har skapar det kommande? problemet med “muslimer i varenda gathörn…..”?

    Om de har rätt som undersökt DET ”som kommer efter det” (Agenda 2030), innebär ett samhälle där kontanter totalt avskaffade, chippad världsbefolkning, tvångsvaccinering, befolkningen hopträngd i smarta städer, allting uppkopplat genom 5G (och högre), inklusive våra kroppar, etc etc, så innebär det Orwells 1984 överträffat! Skulle man våga tänka tanken att “muslimer i vartenda gathörn” tillsammans med “klimatkrisen” och andra kriser är hundarna som skall valla oss in i Orwells 1984? Frågor om storebror-samhället är sedan 2010 totala icke-frågor både hos allmänhet, media, och politiker.

    Det finns en YouTube-kanal som heter Zakleo Se Bumbar, driven av en kristen från det forna Jugoslavien. Videorna är mestadels korta. I många av dem filosoferar han över vad som hände i hans gamla hemland. Hur landet plundrades bakom ryggen på folket samtidigt som folket var fullt upptaget med att bråka med varandra. Vad är det som sker bakom ryggen på Sveriges invånare samtidigt som vi håller på med våra “inympade skrik” (citat från Zakleo)?

    Nedan tre av hans videor:

    Malmö skjutning: Tagna på bar gärning
    Vi lever i medias låtsasvärld!
    Psyops & Övningar i Sverige

    Zakleo, tillsammans med Ole Dammegard, tillhör de fåtal människor som kan sätta strålkastarljuset in i det mörkaste mörka, och bakom den, utan att det slår blixtar ur mun och ögon.

  • Peter, det är nog försent! Sverige fjärrstyrs redan från Bryssel och Washington. Dessutom har USA som startat en massa krig en stor skuld till den s.k flyktingkatastrofen som drabbat Sverige. Men det kanske ingår i planen, vem vet??!!….Sverige MÅSTE skaffa ett eget stort oberoende försvar och börja repatriera alla illegala invällare omgående.

 • Jag är för religionsfrihet, allas rätt till en egen tro. Jag tom var med och startade en förening för att skydda den rättigheten. Muslimer, kristna, buddhister osv har rätt att i sitt privatliv tro på vad de vill, men när utövare av en religion eller sekt börjar bestämma hur lagar ska tolkas, vad som är rätt och fel etc då transformeras Sverige från ett fritt land till att bli ett religiöst land där en religiöst korrekt piska blir placerad i centrum. Sverige är idag sekulärt, men med en bevarad religionsfrihet. Låt oss bevara den friheten.

  Detta sammantaget betyder att Sverige inte kan tillåta en speciell religion eller religiös sekt inom en religion tar över rättsskipning, utbildning och samhällspolitik.

  • Håller med dig i det mesta förutom att du sammankopplar kristen tro med övrig trosutövning. Man kan inte slå ihop alla trosutövningar som om de är ett och detsamma. Vill påminna om att detta land och västvärlden är byggd på kristna värderingar och inget annat. Det har gjort att västvärlden har blomstrat och fått den frihet vi levt i. Den friheten håller på att gå förlorat i o m att först och främst Islam, men också Buddhism, Hinduism osv intar vår mark. Ville bara klargöra detta. Allt gott!

   • Jag tror du kan ha rätt Marica. Vår tro på vad som är rätt styr ju rimligen de lagar vi skapar så att de stämmer överens med det vi anser vara rätt. Följaktligen är sannolikt mångkultur ett bra recept på katastrof då kulturerna avviker alltför kraftigt från varann.

    Mitt svar för att rädda Sverige heter strikt “sekularism”. Jag tror att den vägen är framkomlig, t.o.m. helt nödvändig. Ratificeringen av barnkonventionen är ett hopp om en förändring i den riktningen.

   • Frihet? Vi lever i ett fängelse, bara det att “väldigt få” har genomskådat det. Tillika är ALLA religioner skapade för att generera konflikt och osämja.

    Svårt att greppa tanken? Se filmen “THRIVE: What On Earth Will It Take?”. Ligger på YouTube.

 • Mycket bra skrivet och fruktansvärt sant. Sverige måste räddas nu innan Sverige går åt helvete helt. Stefan Löven och hans idioter i riksdagen ska landsförvisas till Tjernobyl.

 • Mycket bra artikel som i klartext skriver ut det som sker!
  En sak som är positiv är dock att vi som ser detta vansinne ständigt blir fler! 🙂
  Nu behöver vi bara enas om att kraftfullt demonstrera vårt missnöje i verkliga livet också!

 • En helvetisk verklighetsbeskrivning som Sveriges statsminister inte sett komma. Han känner inte heller igen denna beskrivning därför att han inte har kontakt med Sverige. Han gottar sig och älskar att få uppmärksamhet i EU. Är han vid sina sinnens fulla bruk?

 • JAG UNDRAR: Varför prioriterar regeringen Invasiva, Främmande Arter före sin egen Endemisk befolkning?!!! I naturen (flora och fauna) bekämpar man ju de Invasiva och Främmande, som tränger undan/förgiftar de egna (ex. parkslide, vissa kräft-arter…) Hatar Stefan & Co., svenskar SÅ TILL DEN GRAD ?!!!!!!!

  • Din kommentar är ju SÅ klockren! Lövet gör ju bara som han blivit tillsagd av Bilderberggruppen/Kabalen. Och har gjort det djävligt bra. Kört landet i botten. Usch för det här med PK. Verkar som om många svenskar och definitivt media över lag är gröna till personlighetsfärgen (i definitionen efter Thomas Erikssons bok “Omgiven av idioter”) – d.v.s. ett ruttet älghuvud står på bordet när familjen grön äter. Men konflikt måste till varje pris undvikas och därför låtsas man om att det inte står på bordet.

   Usch och fy!

   Citat: “De allra flesta kaniner i Australien är förvildade avkomlingar till förrymda husdjur som importerats från Europa. Den första kaninerna kom med First Fleet år 1778 som köttdjur.

   Spridningen av kaniner förmodas ha börjat 1859 när Thomas Austin släppte 24 kaniner för jakt på sin egendom i Victoria.

   I brist på naturliga fiender har de förökat sig i miljontal och trängt ut inhemska arter, och räknas därför som en invasiv art. De är ökända som skadedjur, och förstör varje år grödor till ett värde av många miljoner australiska dollar. De ger dessutom upphov till erosion genom att de äter vilda växter som annars skulle ha bundit jorden med sina rötter.[1]”

   När ska vi göra som fransmännen – hälla koskit framför riksdagen och sätta stopp för all trafik etc. d.v.s. sätta ner foten? Vi bara sitter och klagar, skriver i pissrännor (kommentarsfält) men gör ingenting…

  • Därför att de sedan Palmes tid har medvetet gått in för det. Alla avtal som skrivits internationellt, Barcelona, FN’s Global Compact m.fl. Plus avtalet S har med muslimerna från 1999. Vi kommer få ett islamske Sverige inom några decennier bara om vi inte gör något drastiskt!
   men det kommer inte räcka med ett par tusen utanför Rosenbad! det måste till något landsomfattande som är synkroniserat! Vi måste få ut MINST en miljon människor samtidigt på gator och torg! Helst 2-3 miljoner för att de ska fatta något. Ett par tusen kommer de sätta in polis och/eller militär mot. Men inte flera miljoner. Och absolut inget väpnat motstånd förstås. Och jag har sett tecken på att militären och börjar infiltreras av fnosket. Hur utbrett det är vet jag inte – men det finns.

 • Bra Rutet Katerina !
  Du är en fantastisk företrädare för det svenska folket, som verkar ha gett upp. De verkar vara inne i nån form av bur där de är avskurna från vad vi andra kan se. Jag har försökt att kommunicera vårt nuvarande tillstånd med flera av mina bekanta men de “är inte tresserade”. En ville träffa mig under villkor att jag inte pratade politik???? Vårt land blöder och våra hopsparade skattepengar flödar ut till ingen nytta för någon av vad det är avsett för.
  Vi måste hitta något sätt att bli av med dessa imbecilla diktatorer som verkar i våra myndigheter och inom alla andra samhälls institutioner. De är överallt och har rodret inställt på totalt haveri.

  • Det finns en ingång i att sprida sanningen. Den sanningen är “gömd” helt öppen att se!. Det är att för folket berätta om FIAT-valutan. Och då förklara sambandet mellan den och inflationen och dess 2% som är ren stöld. Men berätta inte för mycket på en gång, eftersom förmågan att konfrontera ondskan är låg. Det finns även böcker och websidor att hänvisa till.
   När väl CentralBanksbedrägeriet är på plats kan man föra in, att “De eviga krigen” inte kan föras med skattemedel utan med lån till båda sidor i en “konflikt” och att C-banksystemet tjänar på att båda krigar länge, och, vem som förlorar eller vinner har ingen betydelse för CB.
   Här kommer man att se helt disparata reaktioner vad gäller könen (de verkliga alltså). Män blir lite eftertänksamma, medan kvinnor drar upp brandväggen – så kan det inte vara!

 • Vad jag förstår skedde en form av tyst statskupp 2002 då beslutanderätten överlämnades till EU trots att det strider mot Sveriges grundlag, Sverige ska ju vara en fri stat enligt grundlagen. Och med tanke på krigsbrott, DÖ och JÖK mm. samt denna artikels summering så kan väl inte svenska regeringen vara speciellt legitim. Varför röstar svenska folket överhuvudtaget?? Varför avlönar vi en grupp människor som inte kan utföra sitt arbete?? Kan inte några jurister eller lagmän bekräfta detta och starta en sanningskommission eller nåt så vi kan avsluta eländet och börja bygga nytt?

  • Katerina Janouch är en del av problemet.

   Statskuppen skedde genom Palmemordet. Vilka som ligger bakom kan uttydas i Soldathandbokens förändringar och i Janne Josefssons avslöjande av vilka som har tagit över rollen som “första statsmakten”, d.v.s. fulmedia.

   Statskuppen har skett i slowmotion, under en slöja av demokrati, där folks hjärnor är under konfliktskapande långnäsade ljugande media-trolls makt.

   Alla EU-vurmande regeringar i tre decennier är gemensamt ansvariga. Svenskarna röstar dessutom för EU och JÖK. SD är för EU och är orsaken till JÖK. Tre decenniers politik och folkets empati för Åkesson, som blir bespottad i fulmedia, är orsaken till SD:s existens.

   Så har vi idioterna som har fattat att mer högerpolitik genom SD-KD-M inte är lösningen och röstar på olika vänster-minipartier, som inte valsamverkar sig över 4%. Helt djävla makabert. Svensk idioti känner inga gränser. 99,9999% är kompletta idioter i Sverige, men höjden av idioti är väl ändå “MED” som är för EU precis som SD.

   Det är DU som måste bygga nytt!

   • Visst har Sverige blivit “kuppat” / lurats in i det sorgliga tillstånd som nu är.
    Men att kalla folk för idioter hjälper varken dig personligen (tvärtom) eller det parti du vill företräda.
    Jag misstänker dessutom att senaste valet var manipulerat, så att försöka skylla folket för det blir bara missriktat.

    • Sanningen gör inte ont. Valsamverkanspartiet som bjöd in hela folket till välorganiserad samverkan utsattes INTE för valfusk. Jag besökte även en vallokal för att kolla hur rösterna räknades. Det får alla göra. Jag såg inget som jag ansåg vara felaktigt.

     Folket röstade för en JÖK, samt mer massinvandring och de fick det.

 • Det kommer att hålla på så här tills vi får nog och ber USA om hjälp, först då rensas det upp men priset blir ett övertagande. Läs Agenda 2030! Det hette Agenda 21 tidigare för något som ska rullas ut detta århundrade men ändrades till 2030, så det kommer att vara klart det kommande decenniet. Och svenskarna kommer inte gilla vad som kommer efter det.

  • Jag tar hellre DET “som kommer efter det”, än det som är på gång nu med muslimer i varenda gathörn…..
   Och sharialagar och den Mellanöstern-skiten….

   Gregor

   • Problem – Reaktion – Lösning

    Vem har skapar det kommande? problemet med “muslimer i varenda gathörn…..”?

    Om de har rätt som undersökt DET “som kommer efter det” (Agenda 2030), innebär ett samhälle där kontanter totalt avskaffade, chippad världsbefolkning, tvångsvaccinering, befolkningen hopträngd i smarta städer, allting uppkopplat genom 5G (och högre), inklusive våra kroppar, etc etc, så innebär det Orwells 1984 överträffat! Skulle man våga tänka tanken att “muslimer i vartenda gathörn” tillsammans med “klimatkrisen” och andra kriser är hundarna som skall valla oss in i Orwells 1984? Frågor om storebror-samhället är sedan 2010 totala icke-frågor både hos allmänhet, media, och politiker.

    Det finns en YouTube-kanal som heter Zakleo Se Bumbar, driven av en kristen från det forna Jugoslavien. Videorna är mestadels korta. I många av dem filosoferar han över vad som hände i hans gamla hemland. Hur landet plundrades bakom ryggen på folket samtidigt som folket var fullt upptaget med att bråka med varandra. Vad är det som sker bakom ryggen på Sveriges invånare samtidigt som vi håller på med våra “inympade skrik” (citat från Zakleo)?

    Nedan tre av hans videor:

    Malmö skjutning: Tagna på bar gärning
    Vi lever i medias låtsasvärld!
    Psyops & Övningar i Sverige

    Zakleo, tillsammans med Ole Dammegard, tillhör de fåtal människor som kan sätta strålkastarljuset in i det mörkaste mörka, och bakom den, utan att det slår blixtar ur mun och ögon.

  • Peter, det är nog försent! Sverige fjärrstyrs redan från Bryssel och Washington. Dessutom har USA som startat en massa krig en stor skuld till den s.k flyktingkatastrofen som drabbat Sverige. Men det kanske ingår i planen, vem vet??!!….Sverige MÅSTE skaffa ett eget stort oberoende försvar och börja repatriera alla illegala invällare omgående.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *