Idag nominerades Stefan Löfven som kandidat till utmärkelsen Årets Förvillare 2019. Löfven förvillar om migrationskrisens baksidor. Löfven ger också prov på en förvillande inkompetens i klimatfrågor, enligt de inkomna nomineringarna som får indirekt stöd av ledande politiska skribenter både från vänstern och högern.

Text: NewsVoice | Bild: Stefan Löfven, 2016. Foto: Michael Erhardsson. Licens: redaktionell, Mostphotos.com

Den svenska omröstningen för att utse Årets Förvillare startar idag. Anledningen till att Löfven nomineras beror sannolikt på två katastrofala intervjuer med Stefan Löfven, en på SVT Agenda om migrationskrisen och en annan om klimatet. Kritiken har haglat från alla politiska positioner utom från det socialdemokratiska partiets pressavdelning som tvärtom hyllar Löfvens uttalanden.

Tack vare bloggen Aretsforvillare.nu kan det svenska folket säga sitt om vilken beslutsfattare eller organisation som bör få debattpriset.

Rösta här

Text: NewsVoice

  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

7 KOMMENTARER

  1. Om alternativet main stream media funnits hade de fått min röst för årets förvillare eller varför inte direkt på orsaken familjen Bonnier som äger MSM. Nu fick jag nöja mig med en röst på någon som kunde ha gjort något för att förhindra den explosiva utvecklingen av kriminaliteten i Sverige dvs Stefan.

  2. ”…någon som kunde ha gjort något för att förhindra den explosiva utvecklingen av kriminaliteten i Sverige…”…

    ”Litotes (grekiska) är en medveten och demonstrativ underdrift i uttryckssättet (jämför engelskans understatement). En litotes kan antingen användas för att förstärka det man vill ha sagt eller för att lindra det.[1] Gränsen mellan litotes och metafor eller ironi är inte alltid helt lätt att dra. Motsatsen till litotes kallas hyperbol.”
    (Wikipedia)

  3. Årets förvillare är en alltför bussig titel. Löfven är årets bromskloss, mot en en nödvändig reformpolitik.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här