Stefan Löfven kan bli Årets Förvillare 2019

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 december 2019
- NewsVoice redaktion
Stefan Löfven - Foto: Michael Erhardsson

Idag nominerades Stefan Löfven som kandidat till utmärkelsen Årets Förvillare 2019. Löfven förvillar om migrationskrisens baksidor. Löfven ger också prov på en förvillande inkompetens i klimatfrågor, enligt de inkomna nomineringarna som får indirekt stöd av ledande politiska skribenter både från vänstern och högern.

Text: NewsVoice | Bild: Stefan Löfven, 2016. Foto: Michael Erhardsson. Licens: redaktionell, Mostphotos.com

Den svenska omröstningen för att utse Årets Förvillare startar idag. Anledningen till att Löfven nomineras beror sannolikt på två katastrofala intervjuer med Stefan Löfven, en på SVT Agenda om migrationskrisen och en annan om klimatet. Kritiken har haglat från alla politiska positioner utom från det socialdemokratiska partiets pressavdelning som tvärtom hyllar Löfvens uttalanden.

Tack vare bloggen Aretsforvillare.nu kan det svenska folket säga sitt om vilken beslutsfattare eller organisation som bör få debattpriset.

Rösta här

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Årets förvillare är en alltför bussig titel. Löfven är årets bromskloss, mot en en nödvändig reformpolitik.

  • “…någon som kunde ha gjort något för att förhindra den explosiva utvecklingen av kriminaliteten i Sverige…”…

    “Litotes (grekiska) är en medveten och demonstrativ underdrift i uttryckssättet (jämför engelskans understatement). En litotes kan antingen användas för att förstärka det man vill ha sagt eller för att lindra det.[1] Gränsen mellan litotes och metafor eller ironi är inte alltid helt lätt att dra. Motsatsen till litotes kallas hyperbol.”
    (Wikipedia)

  • Om alternativet main stream media funnits hade de fått min röst för årets förvillare eller varför inte direkt på orsaken familjen Bonnier som äger MSM. Nu fick jag nöja mig med en röst på någon som kunde ha gjort något för att förhindra den explosiva utvecklingen av kriminaliteten i Sverige dvs Stefan.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *