Idag nominerades Stefan Löfven som kandidat till utmärkelsen Årets Förvillare 2019. Löfven förvillar om migrationskrisens baksidor. Löfven ger också prov på en förvillande inkompetens i klimatfrågor, enligt de inkomna nomineringarna som får indirekt stöd av ledande politiska skribenter både från vänstern och högern.

Text: NewsVoice | Bild: Stefan Löfven, 2016. Foto: Michael Erhardsson. Licens: redaktionell, Mostphotos.com

Den svenska omröstningen för att utse Årets Förvillare startar idag. Anledningen till att Löfven nomineras beror sannolikt på två katastrofala intervjuer med Stefan Löfven, en på SVT Agenda om migrationskrisen och en annan om klimatet. Kritiken har haglat från alla politiska positioner utom från det socialdemokratiska partiets pressavdelning som tvärtom hyllar Löfvens uttalanden.

Tack vare bloggen Aretsforvillare.nu kan det svenska folket säga sitt om vilken beslutsfattare eller organisation som bör få debattpriset.

Rösta här

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torsten sandström
Torsten sandström
Gäst
28 december 2019 kl 00:55

Årets förvillare är en alltför bussig titel. Löfven är årets bromskloss, mot en en nödvändig reformpolitik.

Savalle
Savalle
Gäst
27 december 2019 kl 19:24

“…någon som kunde ha gjort något för att förhindra den explosiva utvecklingen av kriminaliteten i Sverige…”…

“Litotes (grekiska) är en medveten och demonstrativ underdrift i uttryckssättet (jämför engelskans understatement). En litotes kan antingen användas för att förstärka det man vill ha sagt eller för att lindra det.[1] Gränsen mellan litotes och metafor eller ironi är inte alltid helt lätt att dra. Motsatsen till litotes kallas hyperbol.”
(Wikipedia)

siv rodin
siv rodin
Gäst
27 december 2019 kl 17:26

Om alternativet main stream media funnits hade de fått min röst för årets förvillare eller varför inte direkt på orsaken familjen Bonnier som äger MSM. Nu fick jag nöja mig med en röst på någon som kunde ha gjort något för att förhindra den explosiva utvecklingen av kriminaliteten i Sverige dvs Stefan.

Staffan Ohlsson
Staffan Ohlsson
Gäst
26 december 2019 kl 18:58

Tack för att Du finns Torbjörn!
/S

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Staffan Ohlsson
26 december 2019 kl 19:59

Tack själv. 🙂

Perra J
Gäst
26 december 2019 kl 15:25

Varför inte nominera Brå? Fast Löfven är indirekt samma sak kanske…

Savalle
Savalle
Gäst
26 december 2019 kl 14:15

Ja, nog anstränger han sig, men allt färre går att förvilla.
Ljuset stiger i människors medvetanden.