Stefan Löfven kan bli Årets Förvillare 2019

publicerad 26 december 2019
- av NewsVoice
Stefan Löfven - Foto: Michael Erhardsson

Idag nominerades Stefan Löfven som kandidat till utmärkelsen Årets Förvillare 2019. Löfven förvillar om migrationskrisens baksidor. Löfven ger också prov på en förvillande inkompetens i klimatfrågor, enligt de inkomna nomineringarna som får indirekt stöd av ledande politiska skribenter både från vänstern och högern.

Text: NewsVoice | Bild: Stefan Löfven, 2016. Foto: Michael Erhardsson. Licens: redaktionell, Mostphotos.com

Den svenska omröstningen för att utse Årets Förvillare startar idag. Anledningen till att Löfven nomineras beror sannolikt på två katastrofala intervjuer med Stefan Löfven, en på SVT Agenda om migrationskrisen och en annan om klimatet. Kritiken har haglat från alla politiska positioner utom från det socialdemokratiska partiets pressavdelning som tvärtom hyllar Löfvens uttalanden.

Tack vare bloggen Aretsforvillare.nu kan det svenska folket säga sitt om vilken beslutsfattare eller organisation som bör få debattpriset.

Rösta här

Text: NewsVoice