Brittiska regeringen har nedgraderat Covid-19 – Inte en ”högrisksmitta” för samhället

1
957
Premiärminister Boris Johnson, 2020. Pressfoto: UK.gov
Premiärminister Boris Johnson, 2020. Pressfoto: UK.gov

Från och med den 19 mars 2020 anses inte längre Covid-19 vara en infektionssjukdom som innebär stora konsekvenser för Storbritannien. Covid-19 betraktas inte som en “högrisksmitta” och den har låg dödlighet. Massmedia rapporterar inte om denna nya och avgörande bedömning med konsekvenser för samhället och coronapaniken.

Begreppet som den brittiska regeringen använder är “High consequence infectious diseases” förkortat HCID

Nu när mer är känt om Covid-19 har folkhälsoorganen i Storbritannien åter granskat den mest uppdaterade informationen om smittan. Mer tillgänglig information om mortalitetsnivåer visar att dödligheten är låg totalt sett och genom att det numera även finns en större klinisk kunskap har den rådgivande kommittén för farliga patogener (ACDP) beslutat att Covid-19 inte längre bör klassificeras som en HCID.

Svinfluensan anses – i jämförlse – vara en…

Läs hela artikeln på TV Hälsa | Mediasamarbete med NewsVoice

  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

  1. Boris Johnson is a right wing sionist, just like Donald Trump. Soros is a left wing sionist. None of Boris or Trump are Jew, but there are still sionists

    Hoppet vi alla sätter till dels Donald Trumps kamp mot the deep state samt till Boris Johnson för brexit drivs av två icke judar som är sionister.
    Globalisternas högkvarter ligger i Israel. Vad spelar det då för roll vem som vinner?

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här