Läkare besvarar frågan – Är informationen om coronaviruset överdriven?

4
892

Peter Abelin som är analytiker och läkare diskutera coronaviruset i en intervju på SwebbTV. Två hypoteser testas, att informationen om coronaviruset är överdriven eller tvärtom att information undanhålls.

”Informationen om Coronasmittan skulle kunna vara överdriven därför att det alltså finns stora vinningar i försäljning av vaccin, provtagning, media mm på samma sätt som när det gällde svininfluensan.”

”Det finns också stora pengar att tjäna på värdepapper för den som har inside information om det verkliga läget.”

”Märkliga omständigheter kring detta är att smittan påstås komma från en djurmarknad och att sju personer med smittan från djurmarknaden i jättestaden Wuhan skulle ha hamnat på samma infektionsklinik trots att det måste finnas mängder med sjuka med liknande symptom men som har helt vanliga lungsjukdomar.”

Citat från SwebbTV


 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

4 KOMMENTARER

 1. Der är otroligt att få höra ett så sansat resonemang om kinesviruset. Fantastiskt!
  Övertygar mig i varje fall att det som pågår är ett SOCIALISTISKT STRESSTEST av den simplare sorten.
  Har läst flera analyser om hur socialistgarnityret uttalat rena lögner om utvecklingen.

 2. ”Mr Scaremonger himself”, Mike ”The Health Ranger” Adams från Natural News, anser att man i Kina avrättar coronasmittade, bland annat genom att stoppa in dem i ”body bags” och elda upp dem levande. Källor på det?

  Adams försöker också förbereda och vänja det amerikanska folket vid, att Trump-administrationen snart måste få införa medicinskt undantagstillstånd och olika drakoniska tvångslagar i landet. Detta har han till och från ägnat sig åt i tre år nu.

  In emellan hinner han också med att blanda sig i den kommande valdebatten med ad hominen-argument, kommenterar en videosnutt med Joe Biden och anser att denne äter mer motbjudande än grisarna hemma på Adams gård.

  Som vanligt blandar Adams på ett smart sätt sin skrämselpropaganda med riktigt bra tips på hur man kan förbereda sig för coconaviruset, detta för att trots allt framstå som en himla fin kille:

  Why The Coronavirus Pandemic Won’t Be Over Anytime Soon https://www.brighteon.com/11baa82a-99cf-4162-b717-93abd40a1a26

  Den tiden, då jag gillade och litade på Mike Adams goda vilja och ärliga uppsåt är sedan länge förbi.

 3. Jag tror att Mike Adams kommer gå till historien som en av de mest desinformerande dubbelagenterna i vår tid.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här