Amerikaner över hela USA kräver slut på lockdown

publicerad 26 april 2020
- av NewsVoice
Protesterar mot "lockdown", april 2020. Foto: RT.com

Protester har brutit ut i delstaterna Arizona, Kalifornien, Colorado, Idaho, Maryland, Minnesota, Missouri, Nevada, North Carolina, Pennsylvania, Texas och Wisconsin. Människor som förlorat jobbet eller står inför en konkurs har inget att förlora på att demonstrera mot Vita Husets krav på fortsatt lockdown

” ‘Jag är trött på politikernas tyranni’. Texasbon Doug Green är en av många konservativa som protesterar mot nedstängningen i sydstaterna i USA. Nu hyllar han den svenska modellen med öppna butiker som den rätta vägen mot viruset”, skriver SvD.

Text: NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Asocial distansering är ett verktyg för makten att skapa rädsla för andra människor. De i stort sett tomma sjukhusen i New York och andra större städer har tydligen avdelningar/våningar med patienter som man isolerar utan att ge dem adekvat behandling. Samtidigt kör man föreställningar med betalda krisaktörer utklädda till sjukhuspersonal som dansar runt i korridorer och operationsrum. En global falseflag av stora mått https://www.youtube.com/watch?v=9XJ1ojCDLYU En operation helt i andan av pharmafascismen. Vi får väl se hur mycket som är sant med facit i hand.

 • vad gäller 5G. Skriv ned i din dagbok hur du idag kan uppfatta minnesbilder, gärna detaljerat. Och när senare 5G kopplas på jämför då samma minnesbilder i den tiden. Och ställ frågan: har någon förändring skett.
  Notera även ev. förändring.
  Strålning kan göra folk rädda eftersom man inte kan se faran, men erfara den. Vart tog världs-modet vägen efter första atomsmällen 1945?

 • Jag kan inte släppa tanken på att Covidspektaklet är iscensatt också för att folket i bl a USA ska få ett reellt skäl att göra uppror. Det är helt enkelt omöjligt att fängsla folk i sina hem, och inte tillåta nära anhöriga vara delaktiga i vården av inlagda, så att “revolutionen” skulle komma var väntat. Ur parasiternas perspektiv har den därför nu gjort den nytta som det var meningen att den skulle göra. Förintelsen av medelklassen har rullat på fint som på räls. När folk kliver ut ur sin isolering har stora delar av deras försörjning försvunnit. Snart rinner stöden till människor ut i sanden och horder av arbetslösa får klara sig bäst de kan. Många blir arbetslösa och hemlösa.

  Läkaren och MIT-forskaren Rashid A Buttar menar att virus inte kan skada eller döda människor, utan utfallet är en produkt av ett försvagat immunsystem. Det kan försvagas av dåligt leverne, gifter och strålning t ex. Det verkar vara där kopplingen mellan Covid och 5G finns.

  • Nästan alla coronaviruspatienter i New York-statens största sjukhussystem hade minst ett underliggande hälsotillstånd, har en studie funnit.
   https://nypost.com/2020/04/23/nearly-all-coronavirus-patients-at-northwell-health-had-underlying-condition-study/
   Analysen, som publicerades av Journal of the American Medical Association på onsdag, tittade på 5 700 COVID-19 patienter som antogs vid Northwell Health-sjukhus mellan 1 mars och 4 april.
   Förutom det enorma antalet patienter med underliggande tillstånd, konstaterade det också att den stora majoriteten av de som placerades på ventilatorer dog, och att förvånansvärt få patienter led av feber när de var inlagda.

   Enligt studien hade mer än 94 procent en annan sjukdom utöver viruset, medan 88 procent hade minst två andra sjukdomar. Det vanligaste tillståndet bland patienterna var högt blodtryck, med cirka 57 procent drabbade. Nästan 42 procent av patienterna led av fetma och cirka 34 procent av diabetes. “Det finns en hög förekomst av diabetes, hypertoni och fetma i dödstalen”.
   Sammantaget har cirka 31,7 procent av vuxna i staten hypertoni, 27,6 procent är överviktiga och 10,5 procent har diabetes, enligt de senaste statliga uppgifterna. Eftersom ett oproportionerligt antal patienter som är inlagda med coronavirus också har högt blodtryck undersöker forskare över hela landet huruvida blodtrycksläkemedel kan vara en faktor.

   Dr. Anthony Fauci, landets främsta expert på smittsam sjukdom och medlem av Vita husets coronavirus-arbetsgrupp, är bland dem som har begärt forskning om huruvida läkemedlen kan fungera som en accelerant för COVID-19. Andra underliggande tillstånd som noterades hos Northwell-patienter inkluderade hjärtsjukdomar, njursjukdomar, kroniska andningssjukdomar, astma och HIV. Men, hos 9 procent av patienterna, “astma gjorde inte upp en stor riskfaktor som vi förväntat oss,” sa McGinn. Men bara cirka en tredjedel, eller 1 734, hade feber. “Feber är ofta inte ens närvarande” hos COVID-19 patienter. Detta kan ha större politiska konsekvenser eftersom temperaturscreeningar har använts på flygplatser och andra anläggningar för att upptäcka sjukdomen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *