Personal i Vita Huset diskuterar coronadödlighet på endast 0,1-0,3%

9

NOTERAT. NewsVoice skrev tidigare om att professor Johan Giesecke, fd svensk statsepidemiolog i en intervju för den oberoende kanalen Unheard sagt att dödligheten för Covid-19 endast är runt 0,1%. Detta bekräftas av personal i Vita Huset via en oavsiktligt påslagen mikrofon.

Johan Giesecke är smittskyddsrådgivare för den svenska regeringen. Han var tidigare chefsforskare för European Center for Disease Prevention and Control och han är rådgivare för WHO. Giesecke säger i intervjun att Covid-19 egentligen är en ”mild sjukdom” som liknar influensan. Den faktiska dödligheten för Covid-19 är runt 0,1%, enligt Giesecke.

Nu visar en inspelning genom en “hot mic” (oavsiktligt påslagen mikrofon) att kännedom om Covid-19:s relativa ofarlighet verkar vara allmänt känd i Vita Huset. En person utan ansiktsmask säger till en medarbetare att han kan ta av sig masken Mannen berättar om nya Covid-19-uppgifter.

Mannen säger att en studie som släpptes 20 april av University of California visar att det fanns knappt 8000 smittfall i Kalifornien, men att forskarna samtidigt funnit att sjukdomen är betydligt mer spridd. Upp till 442,000 personer kan ha smittas i delstaten vilket drar ned dödligheten till endast 0,1-0,3%, alltså i linje med vanlig säsongsinfluensa.

Pressmeddelandet från University of California:

“Los Angeles (April 20, 2020) – USC and the Los Angeles County Department of Public Health (Public Health) today released preliminary results from a collaborative scientific study that suggests infections from the new coronavirus are far more widespread – and the fatality rate much lower — in L.A. County than previously thought.

The findings are from the first round of an ongoing study by USC researchers and Public Health officials. They will be conducting antibody testing over time on a series of representative samples of adults to determine the scope and spread of the pandemic across the county.

Based on testing results from 863 adults, the research team estimates that approximately 4.1% of the county’s adult population has antibody to the virus. Adjusting this estimate for statistical margin of error implies about 2.8% to 5.6% of the county’s adult population has antibody to the virus— which translates to approximately 221,000 to 442,000 adults in the county who have had the infection.

That estimate is 28 to 55 times higher than the 7,994 confirmed cases of COVID-19 reported to the county by the time of the study in early April.”Preliminary results of USC-LA County COVID-19 study released

De anställda i Vita Huset börjar sedan diskutera om hela Covid-19-krisen är en bluff eller inte, men klippet är inte tillräckligt långt för att det ska framgå vad deras egentliga slutsatser är. Den mer insatta mannen var dock säker på sin åsikt och han bar inte andningsskydd.

Text:Torbjörn Sassersson | Video: High Impact Flix på Bitchute

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

9 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
JanneL
JanneL
Gäst
26 april 2020 kl 09:55

Den här intervjun med två lugna och professionella läkare från Kalifornien, som verkligen håller sig till saken – är värd att titta på. Vansinnet med lockdown (egentligen, polisstatsinsatser, inskränkningar i våra grundläggande rättigheter) framgår tydligt från de data som presenteras:

https://www.youtube.com/watch?v=xfLVxx_lBLU
…fortsättning, ca 12 min https://www.youtube.com/watch?v=zb6j7o1pLBw

JanneL
JanneL
Gäst
Reply to  JanneL
29 april 2020 kl 19:13

Den informativa videon ovan togs otroligt nog bort av Youtube.
Se här Tucker Carlsons beskrivning av censuren:

Tucker rips YouTube for pulling ‘problematic’ coronavirus video: ‘Censorship never is about science’
https://www.foxnews.com/media/tucker-carlson-youtube-coronavirus-censorship-science

JanO
JanO
Gäst
26 april 2020 kl 17:51

En konflikt mellan dessa är väl att en stor och okontrollerad smittspridning hos den yngre befolkningen oundvikligen kommer innebära en större risk för de äldre.

Skall en ung i fortsättningen, som eventuellt bara har lite förkylningssymtom gå till arbetet i en affär/taxi, där han då riskerar att möta folk ur riskgrupper?

Frågan är väl också hur man skulle lyckas få friska 70+are att efterfölja regler, samt att få övriga unga att respektera exempelvis en distans utomhus till dessa.

Jag tror trots allt att det krävs att hela befolkningen gemensamt tar ett ansvar, även om dödligheten i ens egen grupp är under 0,1%

JanneL
JanneL
Gäst
Reply to  JanO
26 april 2020 kl 19:07

@JanO
Skulle vara intressant att höra dina kommentarer till de intervjuer jag länkade till ovan.

JanO
JanO
Gäst
25 april 2020 kl 21:39

Det är väl knappast någon hemlighet att överdödligheten bland den yngre delen av befolkningen är försumbar. Men hos äldre och riskgrupper så är det samtidigt mycket farligt.

@Torbjörn: Jag blir inte helt klok här. I en tidigare artikel jämförde du den svenska linjen med en ättestupa, och krävde mer långtgående åtgärder för att skydda de gamla. Håller du kvar vid detta?

Frågan är väl hur solidarisk den yngre friska delen av befolkningen skall vara mot de äldre riskgrupperna.

J
J
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
26 april 2020 kl 12:47

T Sassersson, Har du inte kollat på videon ovan? procenten på dödlighet är som en vanlig influensa. Så varför ska vi skydda oss mer än vad vi gör mot vanlig influensa… USA har hållit på med (False flag operations i cirka 80 år)
Det är ingen bra anledning att vara pappegoja åt deras deepstate propaganda.
Och anledningen till att sveriges underättelsetjänst inte följt USA pipa fullt ut är antagligen på grund av att dom vet att det inte är som det är sagt i media som mer eller mindre styrs av USA. Jag har aldrig trott på troll och häxor..

Andreas
Andreas
Gäst
25 april 2020 kl 14:45

Det är skillnad på influensa med eller utan symptom. Med de som har symptom så är dödligheten 0,1% men utan symptom så är dödligheten bara 0,025%.
https://www.naturalnews.com/2020-04-24-case-fatality-rate-cfr-is-not-infection-fatality-rate-ifr-coronavirus.html