Läkare oeniga om bästa vårdmetoder för corona – Exempel

Fungerande vårdmetoder för Covid-19 används inte i Sverige

14
1584
Bild: Covid-patient. Foto: HH. Licens: Unsplash.com
Temabild: Covid-patient. Foto: HH. Licens: Unsplash.com

GRANSKNING. Hälsoprofilen Kerstin Unger-Salén som driver en egen hälsoklinik har gått på djupet för att se vilka fungerande vårdmetoder son finns för att behandla Covid-19 och vilka som används i tex Sverige. Situationen ser inte bra ut. Flera metoder som rönt framgång i andra länder tillämpas inte i Sverige.

Text: Kerstin Unger-Salén

Intensivvårdsläkare och andra läkare från hela världen som vårdar Covid-patienter anmäler egendomligheter med detta virus och söker information om vad som är den mest säkra behandlingen. Cameron Kyle-Sidell (Medical Doctor, MD) vid Maimonides Medical Center, är läkare och chefsansvarig för ett intensivvårdssjukhus i Brooklyn, New York, konstaterar att de verkar som covid-patienter behandlas för fel sjukdom eller med felaktiga medel. Många patienter visar sig inte direkt ha lungproblem, men tycks ha samma symptom som höjdsjuka med syrebrist i blodet, så kallad hypoxia.

Människor tycks helt enkelt tappa syre i blodet och det leder gradvis till att organen kollapsar och att människorna dör, alltså de dör inte av lunginflammation och ARDS (Acute Respiratory Distress Syndrome) utan av hypoxia.

Man rapporterar också att patienter som drabbats värst av Covid-19 ofta lider av diabetes, hjärtsjukdomar och fetma samt har nedsatt immunförsvar. Ett starkt immunförsvar är beroende av bra näringskost, mineraler och vitaminer, men det anses vara ”fake news” att påstå att vitaminer bygger upp immunförsvaret, speciellt om man nämner det i ett Covid-sammanhang, trots att det finns mängder evidensbelagda forskningsstudier som bekräftar hur viktigt det är för hälsa och immunförsvar, framför allt vitaminerna C och D, men även A och E, folsyra samt mineralerna zink, magnesium och selen.

Läs hela artikeln i TV Hälsa | Mediasamarbete med NewsVoice


 • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

14 KOMMENTARER

 1. Gratis hälsokonferens på internet den 27 till den 29 april:

  The largest gathering in the history of the health freedom movement is happening in 2020 HEALTH FREEDOM SUMMIT. PRESENTERS INCLUDE among many others:

  Kristin Comella PhD
  Del Bigtree
  Dr. Andrew Wakefield
  Paul Thomas MD
  Suzanne Humphries MD
  Polly Tommey
  Jon Rappoport
  Dr. Judy Mikovits
  Robert F Kennedy, JR
  Sherri Tenpenny

  Man kommer att ge faktagrundade svar om COVID-19 och informera om hur hur man generellt stärker sin hälsa och sitt immunförsvar.

  Registrera dig här https://healthfreedomsummit.com

 2. Jag har snappat upp tre saker som eliminerar Corona. Mota Olle i grind är ju bra men när Olle tagit sig innanför grinden fungerar:

  a) Oregano-olja
  b) Zink + C-vitamin
  c) Vitlök

  Moder Jord har svar på tal!

  • Glömde lägga till beskrivningen av videon:

   ”A panel of international integrative physicians reporting from Thailand, US, and China on clinical trials and treatments of COVID-19 with high doses IV vitamin C. (Nemos News Network – With John Michael Chambers, Lior Sher, Dr. Thomas Lodi, MD – Thailand, Dr. Nathan Goodyear, MD – US, and Dr. Richard Z. Cheng MD – China)”

 3. Kerstin, jag är total amatör, men för mig ser det ut som om forskarna inte förstår sig på Coronaviruset ännu. Det har lett till ödesdigra misstag t.ex. i Sverige. Tegnell är inte virolog och har utgått från att viruset är som en vanlig förkylning. Så är det inte, säger han nu. Massimmunitet är tveksam och man kan möjligen bli sjuk igen. Viruset muterar hej vilt och kan komma tillbaka flera gånger. Folkhälsomyndigheten, vilket namn, släppte in Corona på ålderdomshemmen. Vi hör att Corona liknar Röda hund, aids, malaria och ebola. Hur förtroendeingivande är det? WHO ville inte tala om en pandemi i början, men gör det nu. Antikroppstest ifrågasätts och positiva resultat på sjukdom är inte helt tillförlitliga.

  Jag har studerat dödsprocessen. Man kvävs. Morfin minskar syreupptagningsförmågan. Inre organ skadas och unga kan få slaganfall och hjärtproblem. En smittad gravid kvinna dog under förlossningen och barnet överlevde inte. Vi får inte veta om Corona var orsaken.

  Vad tror ni händer i Tredje världen? Vi kan inte ens lita på svenska siffror.

  Meriterade forskare går emot Tegnell och hängs ut som folkefiender. Jag har länge följt Corona på Peter Krabbes blogg och upptäckt många underligheter. Spelar blodgrupper roll? Enligt en tidig rapport är asiater i riskzonen, men Vietnam har inga dödsfall och öppnar upp landet. De dör senare, säger Tegnell. Kanske, men de fick ju leva längre.

  Makthavarna vill skrämma upp oss för att få mera makt, men det lilla fåtal som har ägnat veckor åt studier fruktar Corona och jag anser att några otäckheter tonas ned. Sverige har hög mortalitet detta år. Jag är i riskgruppen och vill inte kvävas till döds. Makthavarna har också sett till att hjärtsjuka inte vågar besöka sjukhuset. Jag kallar det eutanasia. Bort med det Nuderska köttberget, de värdelösa ätarna. De är besvärligt kritiska när en ny skön värld ska byggas med andra folk och de kostar pengar trots att det har betalat sina pensioner och sina skatter i många år.

 4. Är inte helt insatt med protokollet på svenska sjukhus gällande behandling av svårt sjuka Covid-19 patienter men antar att de till stor del behandlats med respirator med väldigt dåligt resultat då de svårast sjuka patienterna troligtvis dör omgående om sjukdomsförloppet är långt gånget… inte konstigt då de röda blodkropparna är helt igensatta av vad som kan liknas ”oxiderad stress, ut/avsöndring från celler i en ”utom kontroll” ond cirkel med höjdsjukesymtom som följd. Klorokin och hydroxiklorikin tillsammans med zink har visat på goda resultat enl resultat i USA, mkt tack vare en grymt bra och kompetent President Trump och sitt team. Vill här faktiskt poängtera detta ”mediadrev” som försigår runt om i Världen och all skit President Donald Trump utsätts för… rent ut sagt vidrigt av media!!! Fråga det ”riktiga” folket i USA så får alla höra sanningen om vilket enormt jobb denne President gör för sitt folk, jag håller verkligen tummarna för honom!

 5. kanske något att begrunda: radiostrålning som påverkar immunsystemet. Kartläggning på G?
  radioationdanger (p) com.

 6. Att doktorer har svårt att tänka utanför boxen känner vi till. Så kanske en Veterinär kan komma med svaret på gåtan varför vissa som drabbas av Covid-19 får andnöd och till slut hamnar i respirator.
  Det gäller endogen produktion av kolmonoxid som orsak till den kvävning vissa drabbas av, och CO är ju känt som en effektiv blockerare av syreupptagningsförmågan.

  ”Carbon monoxide toxicity fits with everything we are seeing. It fits with the high fatalaties with comorbidities particularly diabetes, heart disease and obesity. It fits with cases overseas just dropping dead in the streets, it fits with the ground glass lung pathology seen. It fits with the symptoms, as carbon monoxide poisoning is often misdiagnosed as the flu, causes headaches, dizziness, fatigue, breathlessness. It fits with the lower than expected success with ventilated patients, as carbon monoxide actually increases in ventilated patients. It also explains the neurological signs seen in some patients, and it fits with the success seen with zinc.”

  Veterinären förklarar anledningen till sin teori:

  ”How I came up with this hypothesis. I lived in Bogota Colombia for 3 years and suffered from altitude sickness. To me this sounds like and looks exactly the same as what I suffered. Carbon monoxide poisoning and altitude sickness present very similar. Humans produce endogenous carbon monoxide, so I started looking for instances where this Carbon Monoxide production could be exaggerated, and it all started to make sense. In addition in Bogota the young coped very well, and travelers new to the region suffered greatly the older they were, so the age fits too with what we are seeing in cases.”

  Har en känsla av att det är något annat än ett influensavirus som orsakar detta och skulle det vara endogen kolmonoxid som orsakar andnöden så borde eller måste det finnas något annat som ligger bakom den reaktionen. Ett toxin i miljön, olika former av patogener, alltså inte bara en orsak.
  Veterinären spekulerar i att det kan vara ett misstag när kroppen reagerar på detta vis p.g.a. viruset.

  ”Up to now doctors have assumed this is a viral induced disease. I believe the virus does not mean to kill us, this is a mistake that has occurred in our bodies in response to the virus, causing a toxicity event. This is why most people are asymptomatic or have mild disease.”

  Hur som helst detta borde kollas upp.

  ”This is 100% a hypothesis, but I can’t physically test it. It’s simple though, doctors need to test for Carbon monoxide which is simple to do if they are looking for it. We aren’t looking for it, so no one is testing for it.
  ”So my theory in a nut shell is the virus causes our bodies to produce more carbon monoxide than usual, which inadvertently causes carbon monoxide toxicity.”

  ”It’s easy to test for, and if it is Carbon Monoxide toxicity it’s easy to treat. Carbon monoxide has been found to Increase in pathological conditions, it’s not that hard a jump to think that somehow the virus induces certain people to get their carbon monoxide production into a slight overdrive. It doesn’t take much to result in carbon monoxide toxicity.”

  Hittade detta här:

  https://www.checktheevidence.com/wordpress/2020/04/26/urgent-care-doctors-masihi-and-erikson-bill-gates-speaks-uk-elderly-care-case-dominic-raab-supporting-bmgf/

 7. Virus hypotesen är dåligt vetenskapligt belagd. Är virus verkligen sjukdomsframkallande och smittsamma? Minns Kary Mullis PCR testets skapare som forskade på HIV. Han lyckades inte hitta ett enda vetenskapligt arbete som referens när han behövde belägga påståendet att HIV orsakar AIDS. https://www.youtube.com/watch?v=IifgAvXU3ts
  Har hört berättas att man vid tiden för spanska sjukan gjorde försök med att bevisa hur smittsam den ”influensan” var. Man tom tog sekret från sjuka och förde in i näsa och mun jag tror man också injicerade det men kan komma ihåg fel. Resultatet var i alla fall att man inte lyckades få någon att bli sjuk!? Görs några sådana tester numer? Tänk om hela virushypotesen vilar på en lögn? Vi måste få klarhet!

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här